לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
אם קראתם חדשות תראו ש- Apple הוציאה דפדפן חדש בשם Safari הוא מתיימר להיות יותר טוב מכל הדפדפנים של מק... והדפדפן הזה עוד בגרסאת בטא, האם משהו ממשתמשי המק ניסה את הדפדפן? להורדה - http://www.apple.com/safari/download/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
cyrix 400 mhz corsair 256 sdram quantum 20gb qdi A6T gf 256 32 mb samsung 52x 3com 56k modem זה היה המחשב של אחותי עם כמה שידרוגים שלי! יעבוד?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסתכלתי באתר של RedHat לבדוק האם היא תומכת באופן רשמי במעבדים של AMD. אולם מצויין שם שהיא תומכת ב -Athlon עם core של thunderbird ולא מצויין שם ה- Barton. האם יש למישהו מושג האם זה יעבוד על הברטון ? האם זה משנה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
לא כל כך ידעתי לאן לדחוף את ההודעה אבל זה ניראה מקום מתאים אז ככה.... רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל על INTEL את מערכת ההפעלה של MAC?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם MAC OS X יודע לקרוא/לכתוב למחיצות NTFS או FAT32? מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
הי אני נרשם לקורס תכנות לאייפון ולשם כך אני מתכנן על רכישת mac mini. עכשיו השאלה שלי אם הוא יספיק לצרכים שלי (אני רוכש בכל זאת, השאלה אם למכור את הpc). אז קודם כל אני מדבר על הדגם הזה http://store.apple.com/us/configure/MC816LL/A עכשיו השאלה היא כזאת, אני לחלוטין אצטרך להריץ עליו גם windows (אני עובד עם visual studio) ויתכן מאוד שאני יעשה את זה באמצעות וירטואליזציה (פשוט נשמע לי יותר נוח מריסטרט כל פעם שאני רוצה לבדוק משהו בפרוייקט שלי). האם הדגם הזה של המק יכול להריץ במקביל firefox עם בערך 16 חלוניות פתוחות, תוכנת עריכת טקסט ולפחות שני מסמכי אקסל, PS, xcode, eclipse וvirtual box עם וינדוס וvs, בלי לגמגם יותר מדי? (זאת אומרת קצת גמגומים זה בסדר, אבל לא יותר מדי). אם לא, …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא ממש צריך לקנות iPad אבל אני די רוצה. הוא נראה לי מכשיר די מדליק. אתם יודעים, גברים אף פעם לא מתבגרים, רק הצעצועים שלהם נהיים יקרים יותר..... הקטע הוא שאני לא לגמרי ילד ולכן אני רוצה להצדיק את ההוצאה לעצמי. אם אצליח לעשות את זה (בעזרתכם כמובן...) אולי אוכל להצדיק את ההוצאה אח"כ גם לאישה. אז ככה. עד היום לא קניתי נווט GPS לאוטו ואני תמה אם יש איזו אפליקציה שאפשר להוריד שתשמש אותי כנווט GPS. גם אם כן, זה לא מספיק. חשוב לי גם שהאפליקציה תוכל לקבל דיווחי תנועה על עומסים בזמן אמת. אם התשובה היא שלילית, האם יש טאבלט אחר שיכול לעשות את זה? הבהרה: אני לא רוצה להיכנס לקטע הסלולארי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מקבוק פרו ואני רוצה להמיר קלטות וידאו ישנות לקבצי מחשב. במערכת הפעלה (סנואו ליאופרד) יש תוכנה נחמדה ששמה iMovie. האם תוכנה זו יכולה "ללכוד"? כמובן שאני מזמין מתאם שממיר מאנאלוג לusb. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי Ububntu אתמול. הכל עובד מצוין: מדפסת, עכבר, מקלדת וכו'. רק האינטרנט לא עובד. חבר שלי גם משתמש ב-Ubuntu וגם לו יש ראוטר ואין לו בעיות. הנתב שלי זה Dlink DI-524 ואני מחובר עם כבל (לא אלחוטי). מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה? **האינטרנט לא עובד גם ב-Live CD.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מודם שקיבלתי מבזק > ECI Bfocus וכרטיס רשת מובנה על הלוח >Abit NF7 Nforce2 Ethernet adapter בחיבור ל>ADSL יש לי בעייה מוכרת למישתמשים ב לינוקס Mandrake 9.2 להיתחבר לאינטרנט . אני כברת היתיאשתי בלהיתעסק עם זה (לא מאחל לאף אחד) האים בלינוקס פדורה יש את הבעייה הזאת ? אני רוצה לעבור ללינוקס פדורה בתיקווה שאין שם תבעייה של ההיתחברות לאינטרנט. האים כדאי לי ? אני מקווה שמישהוא יוכל לעזור לי בבקשה מימכם . :-\ תודה אדם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש חבילה של אייקונים של אופיס לחלונות?... כאילו המבריקים של המק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב להגיד שהאיימק החדש פשוט מדהים :biggthumpup: :bigglasses:
-
- 25 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מקווה שעשיתי בשכל.. הבנתי שיש בעיות עם האחריות. רכשתי נייד של מק הסטנדרטי ב 999 דולר. יש הגבלית על האחריות עם אני שם מדבקות עברית על המקלדת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקוט איך אני מתחיל לעבוד באמת באובנטו והתחלתי "לזרוק" דברים לסיינטיפיק להתקין וכנראה שלא יודע מה קרה גרמתי למערכת להתקין KDE 4 ועל ידי זה הפכתי את המערכת לקובנטו. לכל האלו שא יודעים מה שמבדיל בין המערכות זה שאובנטו עם גנום וקובנטו עובדת על KDE. כרגע אני לא רואה פיתרון איך מחזירים ת'גלגל לאחרו או משהו דומה ואני כבר מתכונן לפירמוט לצערי. אם מישהו מגאוני הלינוקס כאן יודע איך פותרים ת'בעיה אני אודה לו מאוד! ערב טוב וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי בכמה פורומים בחו"ל אבל אך אחד לא עזר לי, אני מקווה שכאן אני אצליח למצוא מושיע רכשתי שרת VPS והוא בעל מערכת אובונטו 10.4 32BIT חשבתי שאני אסתדר איתו למרות שאין לי ידע בנושא - אבל טעיתי. יש לי גישת רוט וזה כל מה שיש לי, ז"א אין שום GUI או משהו דומה. הצלחתי להתקין desktop ככה: sudo apt-get update sudo apt-get install ubuntu-desktop עכשיו אני מנסה להתקין VNC ואני לא מצליח עשיתי ככה: sudo apt-get install vnc4server xinetd (לפי המדריך הזה http://www.ehow.com/how_5089245_install-vnc-server-ubuntu.html) ואני מקבל: "E: Could not get lock /var/lib/dpkg/lock - open (11: Resource temporarily unavailable) E: Unable to lock the administration director…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאני מנסה להעתיק פונטים וכדומה הוא לא מביא לי כי הוא אומר שאני לא הבעלים,אבל אני כן הבעלים איך אני מסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כן! זה לא טעות. היום בבוקר (שעון ישראל) קבלתי שיחה מידידי איי שם מעבר לים, עם בשורות (בתרגום חופשי לעברית): "אמיר, יש לי כאן באג'י משודרג, שיצא משמוש אצלנו בגלל שקבלנו את המחשבים, אם אתה רוצה אני יכול למכור לך אותו 'במחיר השדרוגים' " לאחר חשיבה קלה, שאלתי, באילו שדרוגים מדובר? ונעניתי זיף חדש (מעבד בשפת אנשי המק) של G4, 533 384 מגה זכרון 11 מגה זכרון כרטיס מסך סיגיט ברקודה 30 G כרטיס עם שתי יציאות FireWire ושלוש יציאות USB 2.0. בירור קל הראה שמשלוח אווירי, יעלה כ35 דולר, והחלטתי ללכת על זה. אך לפני שאשרתי את תשובתי, עשיתי בדיקה קלה שהסטיקים של הSDRAM שלי, "עדיין בנמצא". התקשרתי, ואמרתי לו לשלוח. אז, מה יש במחשב הזה? מעבד G4, 533. ATi Rage pro 384 crucial s…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחרי שעות של ניסינות של כל מיני הגדרות בראוטר האלחוטי הבנתי שהOSX או הכרטיס רשת המעפן של MBA שלי לא רוצה להכנס לרשת שמוגדרת בתור WPK הורדתי את האבטחה לWEP הצלחתי להתחבר לרשת אבל משומה הדרעק הזה מקבל IP הזוי וגם אין שום אפשרות לתת IP static דרך הGUI מה אני יכול לעשות? :kopfpatsch: :kopfpatsch: הצלחתי להשתמש באינטרנט רק אחרי שהורדתי את האבטחה לגמרי! איך יכול להיות? :s07:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://support.apple.com/kb/TS3742 יש לי את הבעיה הזאתי ניסיתי כל דבר , בטראד הזה ושם דבר לא עובד ,המחשב גם לא רוצה להכנס לSAFE מוד יש למשהו פתרון? המחשב הואMBA דור 2
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! אני בהתלבטות מאוד גדולה לקראת קנייה של מחשב חדש, אשמח אם תעזרו לי.. המצב הוא שהמחשב הנוכחי שלי כבר ישן (4 שנים וכמה חודשים..) ולא כל כך סוחב ואני עומד לקנות מחשב חדש, שיהיה טוב יותר.. דוד שלי אמר שהוא חושב לקנות MAC עוד חודש-חודשיים כשתצא הגירסא החדשה של הmac OSX (שכחתי את שמה..) הוא רגיל כבר למחשבים של אפל והוא חושב לקנות לביתו את ה Mac-mini, הוא מנהל של מפעל לייצור חולצות והדפסות על בדים, ככה שהוא גם משתמש הרבה בפוטושופ וכל התוכנות האלו לעיצוב וזה.. אז הוא הציע לי שהוא יקנה לי ככה למתנה גם Mac-mini ! (את הדגם של ה2.0 GHz) ותבינו, חלום חיי הוא שיהיה לי MAC כלשהוא.. אין על דוד שלי חח.. הוא כזה מלך חח.. אבל, עם זאת אני בהתלבטות אדירה, לא בגלל "להתרגל" למערכת של MAC …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
באולפן הקלטות שאני עובד בו יש Pro-Tools 5 על מחשב Power-Mac G4 עם מעבד 400Mhz ומערכת הפעלה 9.04, שבאופן כללי מתפקד מצויין. הוא כולל דיסק קשיח חיצוני מבוסס סקאזי וצורב CD חיצוני מבוסס FireWire מדגם YAMAHA 16-10-40 CRW 2100IX שעבד מצויין עד היום עם Toast 4. לאחרונה רצינו להרחיב את נפח האיחסון של המחשב ורכשנו דיסק קשיח חיצוני נוסף מבוסס FireWire, אך המחשב לא זיהה אותו. כשהזמנו טכנאי מקינטוש לתקן את הבעיה, הוא עידכן את הרחבות ה-FireWire של המחשב, וכעת המחשב עובד עם הדיסק הקשיח החדש בצורה חלקה, אבל... הוא חדל לזהות את צורב הדיסקים, שלהזכירכם - גם הוא מחובר דרך FireWire. כיצרנו קשר שוב עם הטכנאי הנ"ל, הוא היה עובד עצות וטען שכדי שהמחשב יחזור לזהות את הצורב, צריך להחזיר את ההרחב…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
הבטחתי שאכתוב ביקורת מלאה על המחשב והמערכת החדשה. אני אכתוב את זה מחר לאחר קצת משחק עם המערכת. רציתי לשאול האם יש אנטי וירוס חינמי שאני אוכל להוריד?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לבטופ: dell latitude d820 היה לי עליו אובונטו 9.04 ושידרגתי ל 9.10. אחרי השדרוג ה touch pad לא עובד. this is my xorg.conf file: Section "Device" Identifier "Configured Video Device" EndSection Section "Monitor" Identifier "Configured Monitor" EndSection Section "Screen" Identifier "Default Screen" Monitor "Configured Monitor" Device "Configured Video Device" EndSection הקובץ ללא הגדרות לגמרי..... זה נראה מוזר...... אולי זה קשור? למישהו יש רעיונות ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-