מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקחת לוח אם של MSI + כרטיס מסך של LEADTEK הוא אמר לי שלידטק פחות טוב וכשקונים לוח MSI + כרטיס מסך MSI זה יעבוד יותר טוב כי החומרה מאותו יצרן והיא תואמת לפי דעתי זה סתם בלבול ביצי%^$& אבל חשבתי לשמוע את דעתכם בכל זאת האם יש בזה משהו נכון? כ
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חוץ מזה יש במחשב 4G זיכרון המחשב מיועד לשימוש גרפי אבל בתקציב נמוך תודה
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי אותו, עד כמה המעבד הזה טוב\סביר למשחקים? הוא מפעיל HD6870 שלמיטב ידיעתי אין צוואר בקבוק בכלל. מה היתרונות שלו בכללי בלי קשר רק למשחקים? אשמח להבין. תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני קניית מחשב וראיתי שמחירי ה-8450 (שלוש ליבות) זהה למחיר ה-7200 וה-9550)מרובע ליבות) עולה ממש קצת יותר. כשכמובן יש את יתרון המחיר גם בלוחות של-AMD זולים יותר. מה דעתכם? השימושים במחשב יהיו קצת למשחקים, ושימושים כלליים. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
לאינטל יש צ'יפסטים שמתחילים באות Q. אני מניח שאלו מותאמים מגזר "עסקי" או "תאגידי". אבל מה באמת מיוחד בהם? במה הם עדיפים או לא עדיפים על ה P וה- G ?
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם לפי דעתכם, לא שווה כבר להשקיע על הסוקט הנ"ל ועדיף לעבור ל1155? עדיף לקחת I5 מהסדרה החדשה או שאפשר לשדרג לQuad Core והביצועים יהיו זהים? ושאלה לקינוח: מה ההבדל בין 2 המעבדים הנ"ל? http://ark.intel.com/compare/33924,33921 שניהם נמכרים ב500 ש"ח כל אחד.
-
- 60 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
נניח שאין הבדל במחיר אני מזמין מחו"ל , למעשה ה http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P4N_SLI-FI&class=mb MSI טיפה זול יותר דרך אגב, יש אחריות בינלאומית או משהו כזה על הלוחות ? כי אני מניח ש ASUS ו MSI די רציניות פה לא ? אני מזמין בכוונה מחו"ל כי פשוט אני יכול לחסוך עד 300 ש"ח על לוח יש לי מעבד 820
-
- 11 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי. הלוח הנוכחי שלי (אסוס M2N) מתחיל לקצר יציאות USB, ואני שוקל להחליף, רק שאין לי ממון להחליף גם זכרונות ומעבד. השימוש שלי הוא משרדי כך שאין לי גם צורך בכך. אבל, אם בעתיד ארצה לשדרג מעבד, ללוח הזה : Sapphire PE-AM2RS740G Pure Element AMD 740G AM2+\AM3 יש אפיק שדרוג. בנוסף, יש לו מחיר אטרקטיבי. לא מצאתי ת'רדים שקשורים אליו בחיפוש בפורום. מה דעתכם על הלוח? צריך לחשוש מכך שהוא לא של חברות יותר מבוססות בתחום הלוחות ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מה ה clock speed של+ AMD Athlon xp 2000? וכמה זכרון מטמון יש לו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אם זה 266 אז זה בעצם 133Mhz X 2 ? (בגלל ה-DDR? לא?) ואז מספיק זכרון ולוח אם של 266? (בהנחה שאני לא מעוניין בשידרוגים בעתיד) ואם זה 333 אז איך זה מתחלק ל-2? מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. עקב כך שבימים אלו אני מבצע אוברקלוק למעבד החדש שלי 2500K רציתי לדעת מה ה-TJ MAX של המעבד הזה עבור תוכנות הבדיקה כמו OCCT ו-PRIME95 , כי בתוכנות אלו הוא מוגדר אוטומטית על משהו כמו 98 מעלות , אבל אני הבנתי שבפועל זה צריך להיות הרבה יותר נמוך , משהו כמו 72 , 73 מעלות , את האמת זה נראה לי קצת לא הגיוני , האם זה יכול להיות נכון ? , ובכלל איך אני מתקן את ה-TJ MAX הזה בתוכנות האלו ? , במיוחד בתוכנה Real Temp שעוקבת כל הזמן אחר המעלות של המעבד . תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה הCAS latency של הזכרונות של PDP Ssystem Liberty מי שיודע שיגיד הכוונה לדגם PC3200 ואם מישהו יודע בכללי מה זה מה הCAS latency שיסביר למה אני חדש קצת בתחום של הזכרונות......... נ.ב הליברטי של PDP משתווה לביצועים של A-DATA
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
הי, יש לי לוח אם ASROCK CONROE945G-DVI עם כרטיס גרפי מובנה מעבד CORE 2 DUO E6300 2MB CACHE זכרון AENEON DDR-2 667 512MB X 2 ושני סלוטים פנויים לזכרון המחשב משמש בעיקר לגלישה,אופיס,תכנות במטלב אבל גם לא מעט עיבוד תמונה בפוטושופ,פוטומטיקס ולייטרום המחיר של הזכרונות DDR2 667 כל כך נמוך אז אני שואל אתכם אם כדאי לנצל ולהוסיף זכרון או שאני בכלל לא ארגיש את זה אם כן,זה משנה אם אני אוסיף סלוט אחד של ג'יגה או שאני חייב להוסיף שניים של 512?
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
CELERON P3 DURON ATHLON (THUNDERBIRD) ו... אין לאינטל מעבד שעובד בבאס של 166 ?? (A ב100 B ב133 וC ב200)
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לוח M של ASUS ומעבד פנטיום 2.4 לפני כ 3 שבועות כאשר הרצתי WCPUID הוא מודיע שהמעבד הוא 2.4A אבל הבאס הוא 133 למיטב ידיעתי גרסת ה A עובדת בבאס 100. האם עבדו עליו ומכרו לו מעבד מומהר או שהמידע של WCPUID שגוי ואולי בכלל יש גרסת A שעובדת בבאס 133?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני רוצה לדעת מה הבדיל בין שתי המעבדים האלו מה כדי לי לקנות יותר את AMD Athlon 64 3400+ Mobile או את AMD Athlon 64 3400 ומי מהם טוב יותר לאוברקוליניג? תודה
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
-
רשמתי בתחלה לכולם הודעה שאני מחפש חלקים למחשב האמת לא כל כך עזרו לי היו חלק שנתנו אתרים טובים וקראתי איזה עשרות מאמרים על - 850E ו- i850 . ואיזה לוח אם הכי טוב היום בשוק דברים כאלה מה שהגעתי למסקנה אפילו התקשרתי לחבר שלי שעובד אינטל ולעוד חבר שהוא טכני והרבה עשיתי כדי לדעת מה הכי טוב. לפי - 850E וזיכרון של RDRAM 533Mhz ==================== במקום הראשון: אז כך לפי סקרים רבים הלוח האם הטוב ביותר הוא: Gigabyte GA-8IHXP שעולה: 1043 ש"ח. הוא כולל כרטיס מסך,כרטיס מוזיקה, כרטיס רשת ועוד...... + USB 2.0 במקום השני : הלוח הכי מוביל בכמה נקודות הפרש קטנות הוא: ASUS P4T533-C RDRAM שעולה: 1179 ש"ח. הוא כולל כרטיס רשת ו- USB 2.0 לפי - i850 400Mhz ======== במקום הרא…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה הבדל ביניהם ?
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הדגמים האלו של הזכרונות נראים לי זהים מבחינת נתונים רק מחיר שונה מה עדיף מהם ואיך הם בכללי כמה הם עולים בארץ? והאם כדאי להביא מחו"ל תודה מראש http://www.newegg.com/Product/ProductCompare.asp?CompareItemList=N82E16820231073%2CN82E16820231087&SubCategory=147
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מה הבדל בין הלוח של אינטל D945G ללוח D946GZ והאם צ'יפ 946 היא קרש קפיצה ל-965
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
פשוט כולם אותו מחיר פחות או יותר שדומים בהתחלה חשבתי ללכת על הES2C אב ראיתי שיש הרבה דגמים דומים Gigabyte GA-G31M-ES2C Gigabyte GA-G31M-ES2L GIGABYTE GA-P31-ES3G הכול אותו מחיר אותו שם רק C בסוף L בסוף מה בדיוק האבדלים ומה יותר כדאי ? *סמתי לב עכשיו שיש עוד כמה דגמים בשמות שונים באותם סביבות מחירים מה הכי מומלץ מבין כולם ?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-