עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 1) האם יש הבדל בין מעבדי ה- Tray למעבדי ה- Box ???? ואם כן, איזה עדיף?? לדוגמא במעבד הזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, 2) איזה מעבד יותר טוב ועדיף??? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray או AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  2. אינטל החליטה להוריד מחירים לפנטיומים למינהם ב21 בינואר: ב7 בינואר אינטל משיקה את .Q6600 2.40GHz, 8MB cache 1066MHz ב21 ינואר אינטל משיקה את E5300 ולE4300 עדיין אין תאריך אבל ברבעון הראשון של 2007 הוא יבוא http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35694

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ראיתם אי פעם 32 ליבות שפועלות כולן בתדר 5,955MHz? ה-Threadripper 2990WX האדיר כבר כאן ואיתו גם שיאי המהרה (וביצועים) לכתבה

4. מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו? איזה מהם עדיף? ושאלה נוספת, האם יש לוחות מסדרה Z390 שכוללים WIFI מובנה? https://www.yahavpc.co.il/product/3347/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-elite-lga1151-2-ddr4-hdmi https://www.yahavpc.co.il/product/3348/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-pro-lga1151-2-ddr4-hdmi

5. שמעתי דברים טובים על fan xpert של אסוס, הבעיה שכל הלוחות שראיתי הם עם שלושה חיבורים מקסימום, כלומר השאר יתחברו באופן ישיר לספק ויפעלו על 100% כל הזמן או בעזרת שימוש במפצלים שגם לא יאפשרו לי שליטה נפרדת על כל אחד בנפרד. אין לוח שיתן שליטה אוטומטית בכולם לפי תכניות שאני מגדיר לו?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  6. אני שוקל לקחת את הלוח הבא קישור והשאלה היא האם הוא מומלץ? לא ראיתי כאן הרבה המלצות לגי'גהבייט ואני ממש בדילמה . אני מעוניין בלוח שתומך ב-DDR2 800 ודווקא כשחלטתי לגוון קצת ולקנות DFI ולא Asus הסתבר לצערי שבארץ יש רק DFI של NF4 מה שאומר שזה לא מתאים לי כי אין תמיכה ב-DDR2 800. לוח של Asus כבר יש על מחשב אחד עליו כאמור התושבת נשברה מאד מבאס וכיוון שנאמר באותו ת'רד שפתחתי על נושא זה, שזו בעיה שכבר נראתה כמה פעמים, אין לי רצון לקחת סיכון שעוד תושבת תשבר ולכן האופציה היחידה שנותרה כרגע היא להזמין ג'יגהבייט (לפחות בחנות ממנה אני קונה). האם מומלץ? האם גירסת ה-SLI עדיפה מאיזושהי סיבה (לא מחפש להוציא כסף מיותר ואין לי כוונה לשים שני כרטיסי מסך) ? או שבכלל לחכות שיגיע DFI עם NF…

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by th£»Light,

זה המפרט שלו: תמיכה במעבדי CPU Intel Socket 775 Core 2 Extreme processor Intel Socket 775 Core 2 Quad processor Intel Socket 775 Core 2 Duo processor Intel Socket 775 Pentium Dual-Core processor Intel Socket 775 Celeron processor ערכת שבבים Chipset North Bridge: Intel P45 Express Chipset South Bridge: Intel ICH10 Front Side Bus 1600/1333/1066/800MHz FSB זכרון Memory 4ix 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16GB of system memory 4ix 1.8V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8GB of system memory Support for DDR2 1066/800MHz memory modules Support for DDR3 1600/1333/1066MHz memory modules חריצי הרחבה Expansion Slots 1ix PCI Express x16 slot, running at x16…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

אני רוצה לקנות זיכרונות מNEW EGG (יש לי איך להביא לארץ) ואני רוצה גיגה ראם DDR500MHZ בשני סטיקים של 512 התקציב שלי הוא עד 290 דולר מקסימום שבמקסימום. אני חשבתי על הראם הבא http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=1 אבל תרגישו חופשיים להמליץ על משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה או לחזק את הבחירה שלי כרגע. (לא חייב להיות מניו אג. רק שתיהיה חנות גדולה ואמינה אם מחירים זולים בUSA עדיף אם משלוחים חינם)

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  9. איפה ניתן להשיג זכרונות VALUE של ADATA/VDATA? כי פשוט חיפשתי בנועה ובפיסילוגיק ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. Started by avidan28,

שלום רכשתי מעבד 4400 למחשב שני שלי.ואני רוצה לבדוק אותו על המחשב הנוכחי.הביוס מעודכן לאופטרון 175.באתר של אסוס המעבדים לא דורשים את אותו הביוס ה 4400 דורש 1015.005 ו ה 175 1017.002 האם אפשר להתקין לצורך בדיקה את ה 4400 על המחשב של האופטרון.לא יהיה הבדלי מתחים והוא ישרף???

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by bareyal,

ראיתי אותו רק בפנדה, שידועים בזמן אספקה ארוך עד מוות. האם מישהו מכיר עוד מקום ? תודה.

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by kinggil,

תודה ח'ברה.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  13. היה לי פעם לוח של gigabyte שאני לא זוכר איזה דגם הוא, הייתה אפשרות בהדלקה, לפני שמערכת ההפעלה עולה ללחוץ על מקש Esc ואז הייתי מקבל חלון ממנו אני בוחר מאיזה מקור לעשות BOOT, היה מאוד שימושי עכשיו יש לי לוח דגם GA-EP45-DS3L ואין את האפשרות הזו או שאני לא מוצא אותה. בשביל לבחור מקור BOOT צריך להיכנס להגדרות BIOS ושם לשנות בהתאם. יש אפשרות להוסיף אותה באיזה עדכון BIOS או שהיא לא קיימת בלוח הזה? http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/foxconn-bloodrage/boot_menu.png ככה נראה החלון

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by Static,

לא ברור לי למה.. הלוח אם זה MSI k8n neo4 platinium nf4 ולא משנה איזה זיכרון אני שם במחשב זה תמיד מופיע כ T2 בביוס אני כרגע עם 2*512 של PQI 3200 פשוטים ועדיין זה T2 DUAL CHANEL ניסיתי להוציא סטיק אחד שישאר רק 1 של 512 וזה גם T2 לקחתי זכרונות של Tech Data , Princeton, TakeMS, ועוד כל מיני חברות ובכולם זה נותן דיפולט של T2. כמובן שאם אני משנה את הביוס ידנית אז זה עובד על T1 אבל למה בדיפולט זה תמיד T2. נ.ב. חשבתי בהתחלה שאולי צריך עדכון ביוס אז עדכנתי כבר כמה גירסאות ועדיין זה לא עוזר...

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mikibo,

שלום רב אני מחפש דרייברים ללוח אם מסוג fintel - f71872fg תודה מיקי

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. יש לי ווינדוס שבע והוא מזהה את הזכרונות שלי כ- 800hz למרות שיש לי 1066. זה מציג את זה כשאני מעלה את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  17. היי, <== המפרט ה'עתיק' שלי פה מימין מתחת לשם משתמש 8| אני לא מתכוון לשדרג\להחליף בקרוב את המחשב כולו [לוח + זכרון + מעבד] וגם לא מבצע המהרה [OC] כי גם ככה למחשב שלי תמיד חם מידי, ואני חושש לחייו אוקיי, אז לשם שדרוג הביצועים והמהירות הכללית אני שוקל לשדרג את המעבד. יש הרבה מאוד פוסטים והשוואות בנושא, ובדיוק בין המעבדים הנ"ל בהרבה פורומים, ובהרבה התנצחויות שלא תמיד נגמרות בתשובה חד משמעית. יש אומרים ללכת על "כח עיבוד" נטו במקרים אלו- ולכן ללכת על E8400. ויש שאמרו שמרובעי הליבה הנ"ל עדיפים. נכון לתקופה שפוסטים אלו היו נפוצים, 2009-2010, אולי מרובעי ליבה היו פחות רלוונטיים. אבל עכשיו 2013, האם עכשיו יש יתרון משמעותי ושימושי למרובעי הליבה הנ"ל?!? כלומר לQ66…

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. שלום, אני מתכוון לרכוש מעבד i5 ולוח אם מתאים, מי יודע היכן יש זכרונות זולים וזמינים לרכישה? אני מעדיף לרכוש הכי זולים עכשיו ולהשקיע יותר אח"כ כשהמחירים ירדו. יש בכל מיני אתרים, אבל לא לאספקה מיידית, מי מכיר היכן זמין?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by aytek,

ASUS P7P55D Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪1010 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5899 Intel Kingsberg DP55KG LGA1156, יחידות 1 ₪990 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5917

20. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ועשיתי קצת מחקר על הרכיבים השונים שאני צריך. הדבר היחידי (פחות או יותר) שנשאר לי לבחור, זה לוח האם. הבעיה היא, שאני לא מכיר מספיק טוב את התחום הזה, ואת החברות בו. השאלה היא, האם אתם יכולים להמליץ לי על לוחות אם, שתומכים בפיצ'רים הבאים: תמיכה בפנטיום 4, 3 Ghz זיכרון פנימי DDR הארד דיסק SATA כרטיס רשת On Board - יתרון USB On Board - יתרון לא חייבים כרטיס קול/מסך On Board בעיקרון, אין לי מגבלה על המחיר, אז תציעו כל מה שאתם יכולים לחשוב עליו. תודה מראש, ירון

• 12 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by TAsraf,

אני רוצה להחליף בנוסף ללוח אם שלי את הזכרונות שלי לחברה יותר מוכרת עכשיו הבעיה היא התקציב התקציב שלי עומד על 400 ש"ח הדרישות הבסיסיות שלי הם 512MB DDR II 667 ושיהיו מתאימים למשחקים וקצת לOC אני רוצה להחליף את שני מה שיש לי יש לי 1GB תודה רבה לכם אני יודע שזה מציאה במחיר הזה אבל אני חייב להחליף את הזכרונות יש לי זכרונות של יונדאי ! (חברת מכוניות ?!)

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

"ככה בשקט יחסי יצאה הודעה לפני יומיים שAMD מפסיקה לייצר מעבדים. חברה סעודית קנתה את כל מפעלי AMD וAMD הופכת לחברת FABLESS כלומר הם יתכננו את השבבים והחברה הסעודית THE FOUNDRY תייצר את השבבים עבורם. הכסף הסעודי בא בדיוק בזמן ומחלץ את AMD מלשקוע עמוק בחובות וגם הכסף יעזור לAMD לעבור לטכנולוגית ה45 ננו מטר שאינטל כבר נמצאת בא מזמן. לא ברור מה גרם לחברת ההשקעות מאבו דאבי לזרוק מליארדים שכנראה הם לא יראו חזרה אף אחד לא יודע אבל כנראה ככה זה שיש כסף מנפט שבא לך משהו אתה קונה אותו." -ציטוט של חבר פורום פול גז הנמצא בדזרדן. מישהו מהכתבינו המופלאים יודעים משהו בדבר?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Rittberg,

כאשר אני משתמש בתוכנת Windows Memory Diagnostics ובודק שני סטיקים של Kingston 256 MB. אני מקבל את ההודעה Stride6 Failed. כאשר אני בודק כל סטיק בנפרד, הבדיקה עוברת בהצלחה. ניסיתי לשנות את מיקום הסטיקים בסלוטים, אך ללא הועיל. אשמח לקבל הסבר לתופעה, ודרכי פיתרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by gal.w,

למישהו יש מושג מה המהירות המירבית של זכרונות שהלוח הזה תומך בה? בדקתי ועל מודולות הזכרון שלי כתוב PC-2100 עוד משהו שמטריד אותי הוא טמפ' הלוח והמעבד. PCprobe אומר שטמפ' הלוח היא 32 מעלות וטמפ' המעבד (1800+) היא 57 מעלות האם כדאי לי לשקול קירור נוסף? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by ofirtz,

אני מתכוון לקנות את הלוח של msi rc410ml x300 ati איך הלוח?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.