מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב אם המעבד של אינטל הוא fsb 800 ואני שם זכרון ddr2/667 ולא עושה אוברקלוק האם זה נכון שבמקרה זה הזכרון יעבוד רק על 400 mhz ולא 667 כי זה מה שאמר לי הטכנאי מחשבים כשהלבתטי בין זכרון 533 לבין 667 והוא אמר שממילא זה לא יעבור את 400 בלי אוברקלוק ובלי אוברקלוק אפילו מעבדי קונרו החדשים תומכים עד 533 mhz זכרון לפי נוסחה 533 X 2=1066 -- שזה מהירות הבאס של הקונרו האם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע איזה לוח לקנות צריך קצת עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למעבד ולוח אם עם כמה דרישות: 1. אמינות וביצועים כמובן 2. תמורה טובה ביותר לכסף 3. חשוב מאוד שעל הלוח יהיו יצאות DVI+SVIDEO TV OUT 4. האם יש לוח שתומך בזכרונות DDR 400MHZ וגם ב- DDR2 עם המאפיינים הנל? משום שכרגע יש לי ג'יגה ב- DDR 400 5. תמיכה ב- PIDE וגם SATA2 סאונד בלוח אם לא חשוב וגם כרטיס רשת לא קריטי כי את שניהם יש לי ב- PCI, המחשב לא ישמש למשחקים ולא ישמש ל- OC השימושים המרכזיים של המחשב יהיו לאינטרנט, מוזיקה ותוכנות רגילות, ולצפיה (רבה) בוידאו עם ה- TVOUT (לכן אני לא חושב שיש לי צורך להשקיע בכרטיס מסך PCIE ולוח טוב עם היציאות המתאימות אמור להספיק) האם לדעתכם לצרכים הנל יש לאינטל לוח+מעבד יותר משתלמים? עד עכשיו הייתי עם AMD ונוטה יותר לכיוון שלהם…
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060815235435.html הם יהיו זמינים להדגמה עד סוף השנה.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממה שהבנתי בביקורת, הקור שנבדק הייה בכ-20% טוב יותר מהFX-60.... מה שאומר שהK8L, שמבטיח שיפור של 40% יעבור את הקור בלי בעייה. ( ) השאלה: איך??? מה אמור להיות ההבדל הגדול בין הFX-60, והFX שיתבסס על הK8L? (חוץ משינוי בגודל השער...)
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כולכם כבר בטח יודעים: E6400 Gigabyte 965P DS3 Compucas 6A21 הוא כרגע מפרמט את הדיסק. בכל מקרה יש לי שאלה. ביקשתי מאיש המכירות זכרונות mushkin ddr2 800 EM6400 2GB. הוא שם לי משהו שנקרא ceon. זה מודולות זיכרון שנראות רגיל, בלי ציפוי לקירור או משהו. האם מישהו שמע על כזה דבר? אמרתי לו שלא מקובל עלי והוא אמר שאין להם של חברה אחרת, רק זכרונות 667 של חברה אחרת. ...אני מתכוון להריץ את הזכרונות ל-820 או 840. יש מצב שהם יצליחו? כלומר, ייתכן ונפלתי על לוחות טובים דווקא ולא תיהיה בעיה או שבכל מקרה כדאי לי להחליף? (אני לא מתכוון להחליף ל-667 בכל מקרה, אלא לסדר איזה משהו). השאלה היא - אם אני אצליח להאיץ אותם ל-840, האם להסתפק בזה ולהודות שנפלתי על לוחות טובים, או שבכל מקרה כדאי להחליף?…
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
למעבדי הקונרו יש את טכנולוגיית ה Advanced Speed Step כלומר כשהם לא פועלים תחת עומס אז הם לא משתמשים בכל ה GHZ שלהם (הם משתמשים בכל ה GHZ שלהם רק כאשר הם צריכים) אז עכשיו השאלות: 1. איך האוברקלוקרים יודעים לכמה GHZ הם הגיעו? 2. מי שקונה E6600 ולא יודע כמה GHZ יש לו (2.4) אז איך הוא יכול לדעת? 3. כשניכנסים ל המחשב שלי -> לחצן ימני על העכבר -> מאפיינים אז רשום שם את שם המעבד ואת כמות ה GHZ שלו (וגם את כמות הזיכרון של המחשב) כמות ה GHZ של המעבד E6600 שרשום שם זה הכמות 2.4 או הכמות הנוכחית שהוא משתמש בה ? תודה מראש לעונים (מטער עם סיבכתי מישהו...)
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
1. לגבי הלוחות אם : Asus P5WDH Deluxe http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=1198&modelmenu=1 או MSI 975X Platinum http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=746 איזה לקחת ? כי מצד אחד ה-Asus טוב לפי מה שקראתי פה עליו... אבל מצד שני בחנות מחשבים אחת אמרו לי שהלוח אם של MSI יותר טוב.. מה עושים איזה לקחת ? אני מתלהב נגיד מהאסוס והשלט וכל התקשורת האלחוטית אבל אתם יותר מבינים.. וההפרש מחירים - 200 שקל.. ככה שזו לא הבעיה. 2. לגבי הכרטיס זכרון הציעו לי לקחת 1GBx2 של OCZ אמרו לי שהם הכי חזקים וטובים יותר משל Kingston שזו רק חברה עם שם טוב. לקחת OCZ ? תודה על התשובות
-
- 7 תגובות
- 477 צפיות
-
-
חנות אחת נותנת לי את Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory ב 846 ש"ח עם 3 שנים אחריות ואת המחשב כולו אני קונה מהחנות הזאת ואחרת את G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 ב 675 ש"ח אחריות לכל החיים מה כדי לי לעשות לא ציינית שמות של חנויות אם אפשר הציין תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
DDR II 667 של 1GB X2 מה כדאי? Kingston Geil Twinmos לא מתכנן OC
-
- 2 תגובות
- 376 צפיות
-
-
-
-
לפני שבועיים בערך קראתי בכמה מקומות בפורם הזה שצפויה ירידת מחירים והתפתחות של שוק הלוחות שתואמים את הקונרו. האם יש לצפות לירידת מחירים, או ליציאת לוחות טובים וזולים (לא לOC) בקרוב? ובהקשר זה, האם אפשר לצפות לירידת מחירים כזו או אחרת של מעבדי הקונרו בעתיד הקרוב (נאמר בתוך שבוע שבועיים)?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
לפני שבוע שאלתי פה אם אפשר לשים בלוחות קונרו 975x זכרונות 800 וענו לי שזה תלוי ביחס 1:2 1:1.25 לא ממש הבנתי... מישהו יכול לתת הסבר יותר מפורט? וגם בלוח של DFI 975X אפשרי לשים זכרונות 800?? ולא בשביל OC
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שלום אנשים... אני קונה מחשב חדש, ולפני שאני מתחיל בכלל לשאול על מפרטים מומלצים, רציתי לדעת אם כדאי ללכת על מחשב מבוסס מעבד אינטל או AMD? הבנתי שמעבדי ה-core 2 duo של אינטל פשוט מצוינים, אבל אני גם יודע שמעבדי הליבה הכפולה של AMD לא רעים בכלל. בקיצור, השאלה שלי היא האם כדאי לבסס את המחשב על אינטל או AMD (כפולי ליבה כמובן)? מה ההבדלים ביניהם? ההבדלים משמעותיים בכלל? דרך אגב, המחשב לא מיועד לגיימר כבד, אבל משחקים צריכים לפעול עליו יפה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שמעו נכון בכל מקום אומרים שהקונרו יותר חזק מ-amd ומה שרציתי לשאול למה כולם ממליצים במפרטים לקנות מעבד amd 3500 במקום קונרו e6300????
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי ששני המעבדים הנ"ל לא חולקים אותה ליבה ה6400 משתמש בליבתAllendale וה6600 משתמש בליבתConroe ורציתי מה ההבדל בין הליבות ואיך זה מתבטא בביצועים עמית
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת המחשב הגיע(מבוסס E6300, ראו מפרט), אך כאשר הדלקתי את הCPU-Z יש בעיה עם המעבד(יותר נכון עם המכפלה שלו). קודם לא שמתי לב שהייתה לי גרסה ישנה של CPU-Z ואז הכל היה בסדר, אבל כשהורדתי את הגרסה האחרונה(1.35) והדלקתי, אני לא מבין מה הולך... תראו בעצמכם... המעבד כמעט תמיד עם מכפלה X6, ופעם באיזה דקה קופץ לחצי שניה למכפלה 7... לא מצאתי בלוח אם אפשרות שינוי מכפלה... מישהו יכול להסביר מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להרכיב מחשב להורים שהם משתמשים מאוד בסיסיים ואינם משחקים כמעט בכלל. הגעתי למסקנה שאין טעם להשקיע בכרטיס מסך נפרד , ואני רוצה לוח אם עים כ.מסך שיהיה O.B הבעיה שאני רוצה שתהיה יציאת DVI עבור מסך דק (זה MUST להיות) ולא יודע האים קיימת בלוחות שונים שראיתי כאן בפורום וגם לא יודע כיצד להשוות בין אכויות של כ.המסך שהם O.B (לוח האם יכול להיות עבור אינטל או AMD אין חשיבות ) תודה
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
התקציב בערך 6000 בעיקר למשחקים סגור על כל המסביב אבל לא על המעבד.. INTEL Pentium D - 3.2 (940) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI או AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL שניהם בערך אותו מחיר
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן אני מתלבט אם כדאי להגדיל את כמות הזכרון שיש לי. כרגע המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTON ABIT NF7-S, TWINMOS 512 MB DDR 400. הסיבה שבגללה אני מתלבט כבר כמה זמן היא האם הוספת עוד סטיק אחד של 512 או 1024 תגרום לשיפור משמעותי של המערכת או שהתוספת לביצועים תהיה קטנה ולא תצדיק את המחיר? בנוסף לזה יש לי כמה שאלות טכניות בנושא: 1. אם יש לי זכרון של TWINMOS אני חייב לקנות את השני של אותה החברה? 2. נניח שאני מוסיף עוד זכרון, הסטיק שאני אקנה צריך להיות גם 512 מגה כדי להיות תואם למה שיש לי או ש1024 יהיה גם בסדר? 3. כאשר מוסיפים זכרונות שהם לא שווים במהירותם הם יעבדו במהירות ובתיזמונים של הזכרון האיטי יותר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות AMD 3800 X2 עם הלוח הנ"ל רציתי לשאול לגבי הזיכרונות אני מעוניין לקנות 1.5 GB זיכרון מורכב מ : 1GB + 512MB האם זה אפשרי ??? או שצריכים 512X3 ?
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש E6300 או E6400 ומחפש לוח טוב גם ל oc בתקציב של 700-800 ש"ח, יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לכתבה המלאה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3706
-
- 70 תגובות
- 3.2k צפיות
-