מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהוא תומך ב PENERYN השאלה שלי אם הוא תומך גם ב NEHALEM שיש בוא בקר זכרון מובנה?
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום אחים שלי מה קורה? אז ככה, יש לי מחשב לא חדש לא ישן ורציתי להוסיף לו זיכרון ( בזמן האחרון הוא קצת מפרפר... /:) זה המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 256 MB (SDRAM) BIOS Type AMI (05/29/02) והשאלה שלי: איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לקנות ( עד 500 שקל ) והאם אני חייב כרטיס מסוג SD-RAM תודה רבה ר…
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
זו רשימה של מעבדים שהוא תומך בהם(socket 939 http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us אני חשבתי על זה: AMD ADO4800DDBOX Athlon 64 X2 Dual-Core 4800+ 2.5GHz 1MB Cache Processor מה אתם אומרים? נ.ב. זאת פוסט ראשון שלי
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
באתרים שמוכרים אותו רשום שהוא תומך ב DDR3 (בהרבה אתרים ראיתי את זה): http://zap.co.il/fs.asp?PID=261619329&sog=C-MotherBoard אבל באתר אסוס לא רשום DDR3: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=1 אז הוא תומך או לא תומך? ועוד שאלה - יש לוח אם עם ציפסט G33 שתומך ב DDR3? מצאתי רק עם ציפסט P35..שווה בכלל לקנות לוח אם DDR3?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, ב 18/10 Gigabyte הוציאה עדכון BIOS ללוח הנ"ל F7e גרסת BETA. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8N%20Ultra-9_More.htm אבל מה שמעניין שהגרסאות הקודמות F4-F6 "נעלמו" מהרשימה. 1. האם יש למישהו מושג מה מנסים לתקן/להוסיף ב F7e 2. אם "העלימו" את גרסאות F4-F6 מה זה אומר לגביהם (אני משתמש ב F6), האם יש איזה BUG שהם מנסים להסתיר ?? 3. יש מישהוא שהתקין את הגרסא הזאת ספציפית ויודע מה היא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הוא לא אמור לעבוד ב Dual-Channel? ובמהירות 200Mhz ? יש לי לוח אם של Asrock 775i65G וזיכרון של Kingston 512MB 400MHz DDR Non-ECC CL3 (3-3-3) DIMM
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הבנתי שיש מגבלה מסוימת (או על הגודל או על המהירות אני לא בטוח) על לוחות של המעבדים הנ"ל. אני לא מדבר על Dual Channel שידוע לי שלא נמצא. הסיבה: אני רוצה להוסיף עוד 1GB של זכרון אבל לא בטוח איך זה ישפיע על הביצועים. נ.באני עכשיו בOC של -<מפרט בצד .2400MHZ
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מאחר והתקציב שלי בקנטים, אני נאלץ להצתמצם ללוח אם במחיר מיניאטורי. GIGABYTE GA-8I945GZME-RH Asus P5L-MX GIGABYTE GA-945PL-S3 מה ההבדל בין השלושה? מה הטוב מבניהם? והאם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בגודל המחיר שלהם? מחירו של ה945P S3 עולה על שלושתם, מה הסיבה לכך? תודה מראש, עידן.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי הפוסט הזה: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2159674 ניתן להשתכנע שצריך ללכת על הגירסא של ה-PRO אני לא מצאתי עוד דיונים בקשר לעניין הזה לכן אני פותח כאן דיון חדש כדי לשמוע את הדעות שלכם האם יש סיבה אמיתית ללכת על הגירסא של ה-PRO שעולה קצת יותר. (אין תכנון ל-SLI / CF, אוברקלוק בינוני+ מתוכנן לעתיד הרחוק) ושאלה נוספת היא האם עדיף ללכת על GA-P67A-UD3-B3 או על מה שנאמר לעיל? מכמה פוסטים שקראתי באינטרנט הרבה המליצו דווקא על ה-ASUS בעיקר בגלל ה-BIOS שהרבה יותר מגוון ונוח. הולך לשבת על זה כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 Ti ומעבד i5 2500k 3.3ghz בתוך מארז CM690 II ADVANCED דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים הרכבתי מחשב מחלקים ישנים שהיו על המחשב שלי, ומספר רכיבים חדשים שקניתי, בכל מקרה, לוח האם הוא asus p4b533 והתקנתי עליו זכרון corsair twinx 400mhz שלא השתמשתי בו, כמובן שהלוח לא תומך במהירות אבל בעת התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה על memory dump או משהו כזה, ואני לא חושב שהזכרון אמור לגרום לבעיות, בנוסף לכך התקנתי מעבד p4 2400b, והמכפלה נעולה על 13, מה שגורם למעבד לעבוד במהירות נמוכה ממה שהוא אמור לעבוד עליה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
יש לי xp1800 ואני מעוניין להתקדם קצת. עברתי פה בפורום על מדריכים ונושאים שונים אבל אני מבולבל לגמרי ??? אני מחפש מחשב שיתן לי ביצועים טובים בכללי (משחקים \ סאונד (קיובייס) \ אופיס \ אינטרנט) - השאלה העיקרית היא על איזה מעבד ללכת, אני מרוצה מאוד מ-AMD וכבר שנים שלא קניתי אינטל, אבל יש מגוון רחב ואני לא יודע מה לבחור... אני מחפש את המעבד הכי משתלם מבחינת ביצועים\כסף (בסביבות 800-1000 שקל) - לוח-אם זה לא בעיתי כל כך כי מהשוואות שראיתי הפרש הביצועים קטן ולא משמעותי - כרטיס מסך - אני בכיוון של Radeon 9600 XT \ Geforce5700 תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם הGPU המובנה מספיק חזק להריץ autocad? של אינטל או של AMD? זאת התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
איזה הכי עדיף לקנות (שלא יקר בצורה מחרידה, כמובן). בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שבמפרט ואני משאיר את: 7600gt 512*4 ddr2 667 tv card firewire card hdd dvd-rw ואני רוצה לשדרג את הלוח אם ומעבד כרגע חשבתי על e2160 ולוח gigabyte ga-p35-ds3\r\l אבל לא יודע איזה דגם לבחור ואני יעשה oc אז אם יש לכם המלצות אז בבקשה
-
- 15 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי להעיף את המארז HP PAVILLION P6 שלי ולקנות artec 902 מאוורר וסקסי , ובשל כך אני חייב לקנות לוח אם חדש כי מה לעשות הלוח אם של ה HP הפוך ולא נכנס בשום מקום פרט למארזי HP . אין כוונה לעשות OC או CFX אבל מומלץ לוח אם שתומך אם אפשר אז אני רוצה המלצות ללוח אם טוב לגיימינג נתוני המחשב שלי : בנוסף ספק כוח חדש של seasonic ss-550rt הצרכים שלי הם בעיקר גיימינג , וכמו שאמרתי התקציב הוא 500 - 600 אם יש משהו טוב בפחות גם סבבה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=9511 מה ההבדל ומי מהם יותר חזק? שאלה נוספת: ראיתי שבמפרט שלהם (שכתוב בעמודים שצירפתי) כתוב: "טמפ' מקסימלית: 65" למה הכוונה? לטמפ' המקסימלית המומלצת?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שנה לפטופ asus vivobook 14" TP410U בעל 8GB RAM , חשבתי על לשדרג אותו בעזרת הוספת זיכרון נוסף. האם כדאי לקנות זיכרון של 16GB או שתיים של 8GB ואם כן איזה? (האם קיים סלוט אחד או שניים במחשב זה?) אשמח להמלצה על דגם ממולץ. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה?? ואם זה דרך הביוס אז הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUXE
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
האם משנה איזה סוג סוללה (5v,3v,1.5v וכו') לחבר ללוח אם? מדובר במחשב נייד מדגם hp compaq nc6220. על הסוללה הנוכחית לא מצוין מתח.
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל 946GZ והמעבד הכי גבוה שנתמך זה הנ״ל. המחשב עובד בסה״כ יפה אך נתקע תחת מאמץ תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של NF7 - S מעבד 2400+ AMD עם 2 X זכרונות של CROSSAIR 333 CL 2.5 256 כל אחד! עד היום הם עבדו ב DUAL CHANNEL אבל הבנתי שאין הרבה הבדל. קניתי עוד זכרון: של 512 מסוג CROSSAIR אבל במהירות 400 CL 2.5. מיד לאחר שהתקנתי אותו : אני רואה שהמחשב עולה הוא עושה MEMORY CHECK סופר כמה MEMORY יש לי (מגיע ל1 ג'גה) וכאן הוא נתקע...! ברגע שאני מסיר אחד מהם לא חשוב איזה המחשב עולה (גם אם זה עם 512+256) אבל 3 ביחד לא עולים! מה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב חדש לשימוש מסיבי ב-MATLAB (חישובים כבדים הן מבחינת כמות ה-DATA והן מבחינת כמות איטרציות) בעבודה אני משתמשת בפנטיום 4 3.6GHz ו-2GB זכרון, ואני מעוניינת לקנות מחשב נוסף הביתה שיהיה טוב יותר בביצועים הבעיה היא ש-MATLAB הוא ישום single thread ולכן יודע לנצל ליבה אחת בלבד. השאלה - האם כדאי לקנות פנטיום 3.4GHz D שכל ליבה שלו היא במהירות 3.4GHz או שגם במקרה הזה ה-Core 2 Dou E6300 יהיה יותר טוב? תודה רבה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה להתקין ווינדוס על המחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד העברתי את הווינדוס ל USB..מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר אותו למחשב? לאן אני אמור להכנס בביוס בשביל לכוון אותו שיקרא מה USB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-