עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לפני שנה הרכבתי את המחשב (מפרט בצד) וכשניסיתי לעבוד לפי המפרט של OCZ עם CL4, המחשב פשוט סירב לעלות עם 4GB אבל עם 2GB כן. נאלצתי להתפשר ועבדתי עם CL5 ב-4GB עד אתמול. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כשהייתי מחובר לאתר חדשות, המסך השתבש כאילו עוברת סופה אלקטרונית והייתי צריך לכבות את המחשב. כשניסיתי שוב, הוא עוד הצליח לעלות עם הוויסטה ושוב נפל. מאז זה נעצר אחרי 2 בדיקות בביוס ועבר ל-00 והפיתוי לזרוק את העסק לאסלה היה באמת גדול. היום שאבתי אבק והורדתי שני צ'יפים והמחשב עובד כמו תמיד. החזרתי והורדתי את הזוג השני ושוב הוא עבד. יש לי רק שני רעיונות לגבי הבעיה ואני מקווה לשמוע חוות דעת ממנוסים ממני: 1. בעייה בספק הכח? במוצא הספציפי של לוח האם? 2. בעייה בלוח האם מאחר והזכרונות עובדים היטב…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני רכישה של מחשב. יש לי שתי אפשרויות : AMD ATHLON 3800 X2 (והאם זה נכון מה שנאמר לי שיש לו זכרון מטמון של 1MB כפול 2 - כלומר בכל ליבה) ולוח אם: GGIGABYTE GA-M55plus-S3G nVidia Geforce 6100 + nForce 430 chipset או : COR 2 E6300 ולוח אם - ASUS P5B Intel® P965 Chipset אודה לכם מאד בכל עצה .

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by Tall-Guy,

שלום, כבר הרבה זמן המכונה שלי ( Amd 64Bit on KV8 Pro Abit) עובדת עם שתי סטיקים של 256MB ו - 512 MB. אני שוקל להחליף את ה 256MB שלי בגיגה כדי לתת למשחקים קצת יותר דחיפה קדימה. בדקתי בזאפ, אבל אין לי ממש מושג היום מה ההבדל בין סטיק שעולה 900 לבין אחד שעולה 300. לא לדבר על זה שאפילו מצאתי כמה מקומות שמוכרים 2.5CL ב 300 שקל. אני רק משחק עם המחשב - שום אוברקלוקינג, שום משחקים מיוחדים עם המהירות של הזיכרונות. לכן כרטיס שרק יעבוד ולא ישרף די יספק אותי :-) תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by sroolik,

הם פועלים עכשיו על 133 אבל יכול להיות שזה בגלל שהלוח שלי מגביל אותם, יש דרך לדעת מה המהירות למרות שהלוח מגביל ? אולי זה כתוב על הצ'יפים ? תודה ! ! !

5. Started by אלון פ2,

שלום לכולם, בגלל שטות שעשיתי, המחשב שלנו צריך להגיע לתיקון. בתיקון אמרו שהמעבד נדפק, וצריך להחליף אותו. המעבד שנדפק היה P4. 3 GHZ. ורוצים להחליף לנו למעבד: E4700 הכרטיס מסך זהHD 3750 ( משהוא כזה). 1.5 RAM אז רציתי לדעת: האם שווה להחליף ל E4700? זה לא יעשה צוור בקבוק? איך המעבד הזה במשחקים? (שזה רוב שימוש המחשב) ואפשר קצת פרטים על המעבד הזה? תודה מראש אלון

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. לוח Z77-D3H ביוס אחרון יציב הוא F18 . לא כולל תמיכה בפונקציות מתקדמות של ווינדוס 8 , FAST BOOT , וגרסאות FIRMWARE ישנות של האודיו והרשת (אני מניח עוד דברים כמו הmicrocode אבל עם האודיו ספציפית יש התקדמות בשדרוג). כל הדרייברים באתר כמובן ישנים מאוד , לא טורחים לעדכן אותם. ביוס בטא קיים F19g באתר , ולא ברור לי למה, אבל אם רוצים את הבטא האחרונה, צריך להוריד אותה מפורום tweakdown שיש שם עובד של ג'יגהבייט שמפרסם ביוסים בטא. לא משהו מודלף , וגם לא טרח לרשום אזהרה שאלו ביוסים לא גמורים או משהו , אז זה אכן המקור להוריד את הביוס בטא האחרון אני מניח . הF19 למיניהם , לא שומרים חלק מההגדרות . אצלי כל הזמן הזכרון עובד על XMP, גם בלי שאפעיל אותו , אי אפשר להזיז שום הגדרה של הזכרונו…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by BHXHO2,

יש לי לוח אם של Gigabyte 8i945pg אני רוצה לשים לו מעבד של קורנו e6600 העם יש איזה דרך לגרום לו לתמוך במעבד תודה ניסים עוד שאלה קטנה מה ההבדל בין tray ל box במעבדים

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by JONathan144,

שלום ...כיום יש לחבר שלי 2GIG RAM OCZ 400 והלוח אם שלו תןמך בעד 800 הוא רוצה לקנות 800 השאלה שלי אם אפשר לשים את ה400 וה800 ביחד או שזה לא אפשרי?

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by ed1,

אני מקבל סידרת ציפצופים ברגע ההפעלה של מחשב שהורכב במפרט הזה ואחרי שניה הוא נכבה. ברגע החיבור לחשמל, עוד לפני ההפעלה, יש לד אדום דולק בתחתית הלוח, זה נורמלי או בעיה בלוח? אחרי ההפעלה נדלק לידו עוד לד בצבע ירוק ואחרי שניה המחשב נכבה מה סביר שהבעיה בלוח או במעבד? ההיטסינק מורכב כמו שצריך, אפילו הוספתי משחה טרמית לזו שמגיעה עם ההיטסינק אבל זה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני באתי לקנות את ה POWERCOLOR X800GT 256 PCI-E והלוח שלי הוא Gigabyte GA-8IPE775G Intel 865P האם הכרטיס יעבוד עליו??? הנה פרטים על הלוח והוא תומך AGP http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E39AC8F-F6D3-4839-95DF-3F56B64E8F07}&details_type=1&itemid={F9CFFD09-7353-4A9F-9398-271684BEA4EA}

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by tintin,

אני יודע שהוא תומך ב PENERYN השאלה שלי אם הוא תומך גם ב NEHALEM שיש בוא בקר זכרון מובנה?

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by ben007,

שלום אחים שלי מה קורה? אז ככה, יש לי מחשב לא חדש לא ישן ורציתי להוסיף לו זיכרון ( בזמן האחרון הוא קצת מפרפר... /:) זה המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 256 MB (SDRAM) BIOS Type AMI (05/29/02) והשאלה שלי: איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לקנות ( עד 500 שקל ) והאם אני חייב כרטיס מסוג SD-RAM תודה רבה ר…

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  13. זו רשימה של מעבדים שהוא תומך בהם(socket 939 http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us אני חשבתי על זה: AMD ADO4800DDBOX Athlon 64 X2 Dual-Core 4800+ 2.5GHz 1MB Cache Processor מה אתם אומרים? נ.ב. זאת פוסט ראשון שלי

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by infifi,

באתרים שמוכרים אותו רשום שהוא תומך ב DDR3 (בהרבה אתרים ראיתי את זה): http://zap.co.il/fs.asp?PID=261619329&sog=C-MotherBoard אבל באתר אסוס לא רשום DDR3: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=1 אז הוא תומך או לא תומך? ועוד שאלה - יש לוח אם עם ציפסט G33 שתומך ב DDR3? מצאתי רק עם ציפסט P35..שווה בכלל לקנות לוח אם DDR3?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by shlomom,

שלום, ב 18/10 Gigabyte הוציאה עדכון BIOS ללוח הנ"ל F7e גרסת BETA. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8N%20Ultra-9_More.htm אבל מה שמעניין שהגרסאות הקודמות F4-F6 "נעלמו" מהרשימה. 1. האם יש למישהו מושג מה מנסים לתקן/להוסיף ב F7e 2. אם "העלימו" את גרסאות F4-F6 מה זה אומר לגביהם (אני משתמש ב F6), האם יש איזה BUG שהם מנסים להסתיר ?? 3. יש מישהוא שהתקין את הגרסא הזאת ספציפית ויודע מה היא משנה ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. הוא לא אמור לעבוד ב Dual-Channel? ובמהירות 200Mhz ? יש לי לוח אם של Asrock 775i65G וזיכרון של Kingston 512MB 400MHz DDR Non-ECC CL3 (3-3-3) DIMM

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  17. הבנתי שיש מגבלה מסוימת (או על הגודל או על המהירות אני לא בטוח) על לוחות של המעבדים הנ"ל. אני לא מדבר על Dual Channel שידוע לי שלא נמצא. הסיבה: אני רוצה להוסיף עוד 1GB של זכרון אבל לא בטוח איך זה ישפיע על הביצועים. נ.באני עכשיו בOC של -<מפרט בצד .2400MHZ

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by iDrA,

מאחר והתקציב שלי בקנטים, אני נאלץ להצתמצם ללוח אם במחיר מיניאטורי. GIGABYTE GA-8I945GZME-RH Asus P5L-MX GIGABYTE GA-945PL-S3 מה ההבדל בין השלושה? מה הטוב מבניהם? והאם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בגודל המחיר שלהם? מחירו של ה945P S3 עולה על שלושתם, מה הסיבה לכך? תודה מראש, עידן.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  19. Started by rsl,

שלום לכולם, לפי הפוסט הזה: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2159674 ניתן להשתכנע שצריך ללכת על הגירסא של ה-PRO אני לא מצאתי עוד דיונים בקשר לעניין הזה לכן אני פותח כאן דיון חדש כדי לשמוע את הדעות שלכם האם יש סיבה אמיתית ללכת על הגירסא של ה-PRO שעולה קצת יותר. (אין תכנון ל-SLI / CF, אוברקלוק בינוני+ מתוכנן לעתיד הרחוק) ושאלה נוספת היא האם עדיף ללכת על GA-P67A-UD3-B3 או על מה שנאמר לעיל? מכמה פוסטים שקראתי באינטרנט הרבה המליצו דווקא על ה-ASUS בעיקר בגלל ה-BIOS שהרבה יותר מגוון ונוח. הולך לשבת על זה כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 Ti ומעבד i5 2500k 3.3ghz בתוך מארז CM690 II ADVANCED דעתכם?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. לאנשים שמבינים בפקודות למעבדים האם יש באופק שם של מעבד או תאריך יעד לפקודות SSE5 או SSE6

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. לפני כמה ימים הרכבתי מחשב מחלקים ישנים שהיו על המחשב שלי, ומספר רכיבים חדשים שקניתי, בכל מקרה, לוח האם הוא asus p4b533 והתקנתי עליו זכרון corsair twinx 400mhz שלא השתמשתי בו, כמובן שהלוח לא תומך במהירות אבל בעת התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה על memory dump או משהו כזה, ואני לא חושב שהזכרון אמור לגרום לבעיות, בנוסף לכך התקנתי מעבד p4 2400b, והמכפלה נעולה על 13, מה שגורם למעבד לעבוד במהירות נמוכה ממה שהוא אמור לעבוד עליה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. Started by the damonion,

מה עדייף 3700amd or 3800amd ??

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Cyron,

יש לי xp1800 ואני מעוניין להתקדם קצת. עברתי פה בפורום על מדריכים ונושאים שונים אבל אני מבולבל לגמרי ??? אני מחפש מחשב שיתן לי ביצועים טובים בכללי (משחקים \ סאונד (קיובייס) \ אופיס \ אינטרנט) - השאלה העיקרית היא על איזה מעבד ללכת, אני מרוצה מאוד מ-AMD וכבר שנים שלא קניתי אינטל, אבל יש מגוון רחב ואני לא יודע מה לבחור... אני מחפש את המעבד הכי משתלם מבחינת ביצועים\כסף (בסביבות 800-1000 שקל) - לוח-אם זה לא בעיתי כל כך כי מהשוואות שראיתי הפרש הביצועים קטן ולא משמעותי - כרטיס מסך - אני בכיוון של Radeon 9600 XT \ Geforce5700 תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  24. האם הGPU המובנה מספיק חזק להריץ autocad? של אינטל או של AMD? זאת התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המערכת. תודה

25. איזה הכי עדיף לקנות (שלא יקר בצורה מחרידה, כמובן). בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים