מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שקניתי את המחשב היה בו זיכרון SDRAM 256MB אחרי תקופה הבנתי שמין הסתם המחשב לא תומך DDR אחרי חצי שנה ככה קיבלתי מחבר 256 DDR וניסיתי להשים על המחשב הוצאתי את ה SDRAM ושמתי DDR וזה עבד!!! ואני עד היום עם ה- DDR אבל בכול זאת ראיתי בתוכנה CPU-Z שהזיכרון לא מנוצל כמו DDR זאת אומרת זה עדיין כאילו יש לי SDRAM כי הוא פועל ב- 166MHz משהו כזה! אז חשבתי היום שאם גם ככה הוא פועל כמו DDR אז אני יוסיף גם את ה SDRAM הישן שלי ואז יהיה לי 512 RAM!! האם זה יכול להזיק? מפני שאחד DDR (אבל עובד) והשני SDRAM האם מההתחלה לא טוב ששמתי זיכרון DDR? חייב תשובות מהירות תודה! ;D
-
- 21 תגובות
- 979 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אגב, אם הוא לא תומך, איזה לוחות של ABIT יש חוץ מהAB9 לקונרו?
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER LG GSA-H10 DVDRW WHITE כונן דיסקטים 1.44 כסוף ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro לא יודע איזה מארז, לא משנה בכל מיקרה :ם אני מתלבט בין שלושת הלוחות אם הבאים, יותר נכון זה לבט בין 2 אבל על השלישי אני עדיין רוצה חוות דעת: ASUS P5B GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA775 DFI Infinity 975X for LGA775 מי מהם הכי כדאי למפרט? יותר יקר פחות יקר לא משנה..
-
- 51 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך ב Duel Channel ומתי שאני מדליק את מחשב אני רואה שהוא Singel Channel איך אני עושה שהזכרונות שלי יעבדו ב DC? יש לי DDR400
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
לדברי Cooaler בXS, יצא עידכון ביוס לא רשמי בגרסאת אלפא [08\16] לDFI Infinity 975X\G. כפי שניתן לראות, הביוס החדש מאפשר יציבות בFSB גבוה בהרבה מהמצב הקודם ואף קורא תיגר על הלוח שלמדנו לאהוב, הAsus P5WDH. בנוסף, העידכון מאפשר שליטה נרחבת מאוד על הזכרונות - למעשה יותר מדף של פרמטרים. העידכון יגיע לפריסה רחבה יותר ובגרסאת בטא בזמן הקרוב, כך סוברים החברים לדיון בXS. קונים נלהבים וחדשים למערכת C2D שמוכנים לעדכן את הביוס שלהם, שיקלו היטב את האופציה המופלאה שמונחת לפניכם. אני כמעט בביטחון מלא יכול להגיד שזהו הלוח המשתלם ביותר לC2D כאשר האפשרות לעדכן ביוס עמכם. למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111725
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, במקור רציתי לקחת את ה DS3 של GB. אבל הציעו לי את הלוח הזה (בכותרת). מה לדעתכם יותר טוב? ואיך ה MSI בכלליות?
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ניראה שאי אמ די חוזרת אט אט לעיניינים http://www.amdzone.com/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9960&sid=1842102da4dfc54f248dd10896d97a5b
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אחרי חיפושים ובירורים החלטתי להתמקד על שני מעבדים שבהם יש לי את ההתלבטות הרצינית ה 6400 לבין ה 6600. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם , מה עדיף לקחת? האם שווה להשקיע עוד 700 שקל בשביל ה 6600, והאם אני ירגיש הבדל משמעותי ב 4 מגה זיכרון על כל שאר המחשב אני די סגור חוץ מדבר אחד שזה לוח אם למעבד הזה חשבתי על הלוח הזה P5LD2-VM DH של אסוס, מה אתם אומרים? איזה עוד המלצה יש לכם באותו סדר גודל ומה עדיף? הסכום לשני החלקים ביחד הוא בסביבות ה 2500-2700, אם למישהוא יש הצעות יותר טובות בסכום הזה אני ישמח לשמוע תודה שי
-
- 11 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש שני בקרים לכונני SATA בלוח, הראשון: ICH8 Southbridge והשני: Gigabyte SATA2 chip לפי המפרט של הלוח, הבקר השני תומך ב-Raid בעוד הראשון לא, האם יש עוד הבדלים בין "איכות" הבקרים? במילים אחרות לאיזה מהשניים עדיף לחבר את הכוננים.. שאלה נוספת - הבנתי שההתקנה של ווינדואס לא מזהה את הכוננים שמוגדרים כ-Raid וצריך לספק אותם דרך הפלופי בלבד - האם זה נכון? אי אפשר להשתמש בסי די רום?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי היום באייבורי מחשב חדש, המוכר שיכנע אותי לקחת תלוח אם הבא: msi p965 neo-f 7.1 למעבד E6600 רציתי לדעת אם זה לוח אם טוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 457 צפיות
-
-
לא שאני רוצה להשתחצן אבל זה עוד לא קרה לי שמחשב לא מאט שמריצים עליו כמה דברים במקביל(ועכשיו לא בגלל הכפול ליבה), רציתי לדעת אם גם לדבר המטורף הזה גם יש גבול?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי (שמצדיק הבדל של יותר מ250 ש"ח) בין זכרונות 2GB 667MHZ של Twinmos? מול זכרונות מקבילים של OCZ? הזכרונות של OCZ מגיעים עם קירור אבל חשוב להדגיש שזה למחשב שלא יעבור OC, אולי קטן ביותר (10% גג)
-
- 13 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם AMD או אינטל נא לפרט מלבד להגיד את איזה מעבד כדאי בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
תגידו מה אתם אומרים על Corsair TWIN2X1024-6400 1024MB (2x512) DDR II 800 Dual XMS Memory ב 950 ש"ח מלוגיק שווה או שיש הצעות אחרות תודה מראש (אני כבר הזמנתי)
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום! אחרי חיפוש באתר ובאנטרנט ניתן לצמצם את המועמדים ללוח אם לקונרו בסביבות ה1000 ש"ח (אפשר קצת יותר) הם ה975 של DFI והDS3. בקצת יותר יש את ה975X-C והDS4. יהיה OC, אך לאו דווקא גדול. השקט חשוב אבל לשניהם אני רואה קירור פסיבי (לDFI אין קירור לגשר הדרומי, זה בסדר?). יהיה נחמד אם הם יהיו גם עם באנדל ופיצ'רים נחמדים. מה מבניהם עדיף? הDFI?
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין ערכות השבבים השונות למעבדי ה Conroe? האם ההבדלים משמעותיים? עבור אדם שלא מתכנן OC, האם יש חשיבות לאיזה ערכת שבבים אני אקח?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הציעו לי מפרט שכולל: לוח אם D945PSNLK- SANDUSKY Intel מעבד Intel® Core2 Duo 2.4GHZ 4MB 1066MHZ E6600 זיכרון (KINGSTON DDR II 1G 533 ( x2 האם הלוח אם תומך במעבד? אני שואל כי מקריאה באתר של אינטל קיבלתי את הרושם שזה לא נכון, אבל אני לא מבין בזה ואשמך אם אנשי המקצוע יעזרו לי באישור או בשלילת ההרכב הזה. Your help is appreciated , כמו שאומרים.... דניאל
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני כנראה יקנה מחשב עם E6600 ואני מתלבט בין אסוס P5LD2 (הגרסה החדשה, שתומכת בקונרו) http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 לבין GIGABYTE GA-945GM-S2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2331 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5928 1. רק כדי לוודא לשניהם יש: SATA 2 USB 2 PCI E x 16 כרטיס קול? (למרות שאני יקנה X-Fi Xtreme Music י) ?? 2. איזה לוח יותר טוב ולמה? 3. בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה GIGABYTE או ASUS ?? (אם יש כזה דבר) 4. כשאני יקבל את אחד מהלוחות אז איך אני ידע איזה יציאה היא SATA 2 ואיזה SATA 1 ?? (כי אני ארצה לחבר את הכונן הקשיח לSATA 2 (כי הכונן …
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
זוהי הודעה הראשונה שלי אז מקווה להשתלב הנה השאלה: שמעתי ש 2 זכרונות של גיגה במהירות של 667 עובדים יותר טוב מ 4 זכרונות של 512 מ"ב זה יוצא אותו נפח אבל למה השני כרטיסים של גיגה יותר טובים ויותר יעילים?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
הי התלבטות שלי היא בין amd 3800 64*2 לבין מעבד אינטל מסדרה d אישית אני מעדיף את האתלון אך השאלה אם המעבד מחזיק מעמד זמן רב כמו האינטל מתוך הנחה שלךא יבוצע אוברקלוקינג שאלה נוספת מתוך מחסור במשאבים האם יש הבדל בבצועים ביו 2 זכרונות של 1024 לבין 4 של 512 תודה
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הנושא בערך מסכם את זה. אני שואל בשביל חבר שלי.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? אוו ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? ???????????????????? אני יודע שהמעבד של אינטל במהירויות יותר טוב אבל כבר הרוב קונים AMD אז מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, איזה מהזכרונות עדיף? בעיקרון שמעתי הרבה המלצות על Twinmos אבל על OCZ לא כל כך שמעתי.... האם הם זכרונות טובים? תודה
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו הביא פה ביקורת קטנה עליו.. וכמו שהבנתי.. הוא לא מתפקד טוב ב-OC או משהו כזה.. מישהו יכול לפרט?
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-