עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kakikwaski,

כפי שכתוב בכותרת ^ חלקכם ישאלו מאיפו הגיע אלי השטות הזו... אז כשאני פותח את הEPU-6 Engine זה רושם שהמעבד מייצר CO2

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by lmlm,

AMD פירסמה לפני כמה ימים או אפילו פחות את מפת הדרכים שלה שמספרת יותר! על הארכיטקטורה שמעניינת את רובנו K8L מבית וAMD. K8L או Altair או אלטייר בעברית מרובע הליבה הראשון של AMD ישווק ברבעון השלישי ש 2007! (שנה אחריי השקת קונרו) מרובע הליבה אלטייר יהיה המעבד החזק ביותר לשוק הביתי מבית AMD עם 65NM וגריסאות FX ויהיו לו 2 גירסאות: Athlon 64X 4 וגירסת ה FX שיכלול תמיכה לפלטפורה 4X4 (שני מרובע ליבה? ) Athlom 64 X 4 יהיה לשוק הביניים עם טכנולוגית SMP (Symmetric Multi-Processor). אלטייר יבוא בקלוקים בין 2.7GHZ ל 2.9GHZ ! עם 512KB L2 קאש לכל ליבה זה אומר 2MB לכל הליבות בסה"כ, ו2M L3 קאש. לא לשכוח שאלטייר יבוא עם טכנולוגית הHypger-Transport 3.0 שהוא מכופל מהמהירות מ 2GHZ ב 2.0…

• 148 תגובות
    • 11.6k צפיות
  3. Started by lee.,

שלום. הזמנתי בסופ"ש מסקיי פיסי את המפרט הבא: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט ₪ ₪ 1 איסוף עצמי מהחנות סניף חיפה. ₪99 ₪99 1 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪138 ₪138 1 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪96 ₪96 1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪311 ₪311 1 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ₪390 ₪390 1 מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪286 ₪286 1 זיכרון Crucial DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪189 ₪189 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪394 ₪394 1 מארז ללא ספק LanCool PC-K58 ₪290 ₪290 1 ספק כח Seasonic S12II 430W ₪2,193 …

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by spectrrum,

יש לי לוח של אינטל דגם (SANDUSKY) למי שכמיר,הבעיה היא שיש לי רק ג'יג זכרון שזה ממש מצחיק לימינו,עומד DDR2 במהירות 667,יש לי עוד 2 זכרונות של ג'יגה,כאשר אני מנסה להכניס אותם יש ציצפוי אזהרה והמחשב לא עולה, מה יכול להיות הבעיה? ואם זכרונות של 400 MHZ לא יכולים לעבוד ביחד עם זכרונות של 667 MHZ? או שואלי יש עוד איזושהיא סיבה?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. היי, נתקלתי בביקורת הזאת ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=PKX9Bcxnd7U למי שאין כח לראות הכל, תקפצו ל11:55 בשביל הסיכום. בגדול הוא משווה 30 משחקי AAA, בין 2 מעבדים 7700K ו7800K, (ארבע מול שש ליבות), עם ובלי OC בשניהם. רואים בבירור שה7700K, עם ה4 ליבות שלו לוקח, אפילו כשה7800K עם OC מטורף. אני רוצה לשמוע את דעתכם, מאיפה הביטחון שבעתיד משחקים ינצלו יותר מ4 ליבות בצורה טובה יותר? והסיבה שאני שואל כי שמעתי את המשפט הזה כבר לפני הרבה שנים, למה עכשיו יבוא השינוי? נ.ב. יבואו כאלה שיגידו: עוד כמה שנים, הIPC והתדר של 6+ ליבות יעלה, ואז הם ישתפרו בביצועי גיימינג, וזה נכון, אבל עדיין ל4 ליבות החדשים יהיה תדר יותר גבו…

6. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם. אני הולך היום עם חבר שלי לקנות בשבילו מחשב עם מעבד פנטיום 4 (בלבד - AMD לא בא בחשבון) ההתלבטות היא האם לקחת מעבד פרסקוט (2800, 800 1M HT ) או 2800 רגיל (800, HT ) ההבדל במחירים לא משמעותי, המחשב ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה עבודה ב אופיס ואולי קצת למשחקים. איזה מעבד כדאי לקנות? והביצועים של מי יהיו יותר טובים כשהדגש בעיקר על עריכת מוזיקה.

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by אדן,

שלום!היה לי מעבד של אי אמ די עם לוח אם nf7 של אביט. עכשיו קניתי מעבד של אינטל עם לוח p35 ds3l של גיגה בייט.הכונן הקשיח נשאר ולהפתעתי הוינדוס עלה ועובד.איך זה יתכן? מובן שכדאי שאפרמט, אך עד שאגבה את המידע האם יש סיכון?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by computer_freak,

אני מאוד מתלבט בין 4 לוחות אם ואני צריך לבחור אחד מהם בדחיפות 1. ASUS A8N-E 2. GIGABYTE K8N ULTRA-9 3. ABIT AN8 ULTRA 4. MSI K8N Neo4 Platinum העדפה שלי זה אסוס או ג'יגהבייט אבל אני פתוח להצעות ואם אפשר לדרג אותם זה יהיה טוב תודה.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by skot,

יש לי כרגע: 2.8 DOUL CORE 1024X2 ליבה כפולה 64 ואני רוצה להחליף ל ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? אני רוצה לדעת מה יותר טוב מבחינת ביצועים.

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by electrokid,

שלום, חדש כאן וצריך קצת הדרכה ברכישת מעבד ללוח אם 915P MSI או ידוע כ- (7058 combo) מיד שנייה. לצערי המעבד הנוכחי כנראה בסוף חייו (מתחמם מהר מאד ומכבה את המחשב לאחר 10 שניות). כנראה המשחה התייבשה וגם אחד הקליפסים של גוף הקירור (775 אינטל העגול) לא ישב טוב... המעבד הנוכחי הוא 3.00GHZ/1M/800. הצלחתי להיכנס ל-PC Health ב-BIOS ולראות שהטמפ' מתחילה ב-75 ואף מגיעה ל-90 מעלות! ~ בספר של הלוח כתוב שהוא תומך במעבדי Prescott : Supports Intel® Pentium 4 Prescott LGA775 processors in LGA775 package. Supports up to Pentium 4 3XX, 5XX & 7XX sequence processor or higher speed. Supports Intel Hyper-Threading Technology. לינק PDF: http://premioinc.com/pc/manuals/mb/915P/915P.pdf על …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nesber,

יש לי מחשב i5 3470 על לוח של ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. בתוכנה AIDA64 כל הטמפורטורות המדווחות נמוכות, חוץ מPCH DIODE, אשר עומד על בערך 48 במנוחה, ו55 במאמץ. לפי הבנתי מדובר בטמפרטורה של שבב כלשהו על לוח האם. יש לי מארז סביר SILENTIUM עם מאוורר אחד גדול מאחורה ואני לא עושה אוברקלוק, כך שאני לא רואה סיבה להתחממות יתר(מה גם שכרגע מזג האוויר לא חם). האם מדובר בטמפרטורה נורמלית? ניסתי לבדוק גם עם HWMONITOR אבל לא מצאתי שם ערך מקביל לpch diode הזה. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. the bios is not installed בעבר מצאתי בגוגל דרך להוריד את זה וכיום אני לא מוצא אם תוכלו לעזור אשמח מאוד ואם לא אז שנה טובה ותודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by lion03,

1) מה זה גשר צפוני ודרומי ומה הם עושים 2) מה ההבדלים בין הצ'יפ סטים ואיזה יש 3) ביאזה סוקטים משתמשים המעבדים החדשים 4) 64 ביט אומר שהמעבד יכול לעבד 64 ביט בדופק שעון? 5) מה זה תזמונים של זכרונות?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. היי חבר'ה, אני רוצה לעדכן את המערכת שלי כי אני מרגיש שהיא כבר לא סוחבת אפילו אחרי שעידכנתי לHD6970. ב3dmark 2011 לדוגמא קיבלתי רק 4100 ובמולטי של BF2 אני מקבל באיזור ה30-50 FPS בלי פילטרים (אני משחק על 2560X1440). אני גיימר כבד ועוד מעט יש גל של משחקים חדשים אז אני רוצה להיות מוכן. אני לא מעוניין באוברקלוק כרגע אבל חשוב לי קירור שקט. כרגע הAC freezer extreme עושה עבודה טובה אבל הוא לא יתאים לתושבת חדשה אם נחליט להחליף גם לוח אם, לכן אפשר לחרוג מהתקציב בעוד 500-400 שח בשביל קירור חדש במקרה הצורך (או חריגה כללית). ההתבלטות שלי היא בין לעדכן רק מעבד, לQ9650 לדוגמא, זה יעלה לי פחות ואקבל קפיצת ביצועים די מכובדת, או שללכת על i5 2500 עם זכרונות DDR3 ולוח B3 שעוד שבוע נראה כבר ב…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. כן שלום..יש לי שאלה איזה סוג אתת ממליצים לקנות??..אני זקוק לDDR2 667mhz לא יותר ולא פחות אבל איזה חברה כדאי לי לקנות??..אני לא מיעד אותם לOC (ואם אני כן עושה אז בקטנה..)ואני גם רוצה שיהיו תקציבים..ואין לי אני סוג מסוים אני פשוט לא יודע מה לקנות כי יש כל כך הרבה...

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  16. לפני שנה הרכבתי את המחשב (מפרט בצד) וכשניסיתי לעבוד לפי המפרט של OCZ עם CL4, המחשב פשוט סירב לעלות עם 4GB אבל עם 2GB כן. נאלצתי להתפשר ועבדתי עם CL5 ב-4GB עד אתמול. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כשהייתי מחובר לאתר חדשות, המסך השתבש כאילו עוברת סופה אלקטרונית והייתי צריך לכבות את המחשב. כשניסיתי שוב, הוא עוד הצליח לעלות עם הוויסטה ושוב נפל. מאז זה נעצר אחרי 2 בדיקות בביוס ועבר ל-00 והפיתוי לזרוק את העסק לאסלה היה באמת גדול. היום שאבתי אבק והורדתי שני צ'יפים והמחשב עובד כמו תמיד. החזרתי והורדתי את הזוג השני ושוב הוא עבד. יש לי רק שני רעיונות לגבי הבעיה ואני מקווה לשמוע חוות דעת ממנוסים ממני: 1. בעייה בספק הכח? במוצא הספציפי של לוח האם? 2. בעייה בלוח האם מאחר והזכרונות עובדים היטב…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני רכישה של מחשב. יש לי שתי אפשרויות : AMD ATHLON 3800 X2 (והאם זה נכון מה שנאמר לי שיש לו זכרון מטמון של 1MB כפול 2 - כלומר בכל ליבה) ולוח אם: GGIGABYTE GA-M55plus-S3G nVidia Geforce 6100 + nForce 430 chipset או : COR 2 E6300 ולוח אם - ASUS P5B Intel® P965 Chipset אודה לכם מאד בכל עצה .

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  18. Started by Tall-Guy,

שלום, כבר הרבה זמן המכונה שלי ( Amd 64Bit on KV8 Pro Abit) עובדת עם שתי סטיקים של 256MB ו - 512 MB. אני שוקל להחליף את ה 256MB שלי בגיגה כדי לתת למשחקים קצת יותר דחיפה קדימה. בדקתי בזאפ, אבל אין לי ממש מושג היום מה ההבדל בין סטיק שעולה 900 לבין אחד שעולה 300. לא לדבר על זה שאפילו מצאתי כמה מקומות שמוכרים 2.5CL ב 300 שקל. אני רק משחק עם המחשב - שום אוברקלוקינג, שום משחקים מיוחדים עם המהירות של הזיכרונות. לכן כרטיס שרק יעבוד ולא ישרף די יספק אותי :-) תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sroolik,

הם פועלים עכשיו על 133 אבל יכול להיות שזה בגלל שהלוח שלי מגביל אותם, יש דרך לדעת מה המהירות למרות שהלוח מגביל ? אולי זה כתוב על הצ'יפים ? תודה ! ! !

20. Started by אלון פ2,

שלום לכולם, בגלל שטות שעשיתי, המחשב שלנו צריך להגיע לתיקון. בתיקון אמרו שהמעבד נדפק, וצריך להחליף אותו. המעבד שנדפק היה P4. 3 GHZ. ורוצים להחליף לנו למעבד: E4700 הכרטיס מסך זהHD 3750 ( משהוא כזה). 1.5 RAM אז רציתי לדעת: האם שווה להחליף ל E4700? זה לא יעשה צוור בקבוק? איך המעבד הזה במשחקים? (שזה רוב שימוש המחשב) ואפשר קצת פרטים על המעבד הזה? תודה מראש אלון

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  21. לוח Z77-D3H ביוס אחרון יציב הוא F18 . לא כולל תמיכה בפונקציות מתקדמות של ווינדוס 8 , FAST BOOT , וגרסאות FIRMWARE ישנות של האודיו והרשת (אני מניח עוד דברים כמו הmicrocode אבל עם האודיו ספציפית יש התקדמות בשדרוג). כל הדרייברים באתר כמובן ישנים מאוד , לא טורחים לעדכן אותם. ביוס בטא קיים F19g באתר , ולא ברור לי למה, אבל אם רוצים את הבטא האחרונה, צריך להוריד אותה מפורום tweakdown שיש שם עובד של ג'יגהבייט שמפרסם ביוסים בטא. לא משהו מודלף , וגם לא טרח לרשום אזהרה שאלו ביוסים לא גמורים או משהו , אז זה אכן המקור להוריד את הביוס בטא האחרון אני מניח . הF19 למיניהם , לא שומרים חלק מההגדרות . אצלי כל הזמן הזכרון עובד על XMP, גם בלי שאפעיל אותו , אי אפשר להזיז שום הגדרה של הזכרונו…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by BHXHO2,

יש לי לוח אם של Gigabyte 8i945pg אני רוצה לשים לו מעבד של קורנו e6600 העם יש איזה דרך לגרום לו לתמוך במעבד תודה ניסים עוד שאלה קטנה מה ההבדל בין tray ל box במעבדים

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by JONathan144,

שלום ...כיום יש לחבר שלי 2GIG RAM OCZ 400 והלוח אם שלו תןמך בעד 800 הוא רוצה לקנות 800 השאלה שלי אם אפשר לשים את ה400 וה800 ביחד או שזה לא אפשרי?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by ed1,

אני מקבל סידרת ציפצופים ברגע ההפעלה של מחשב שהורכב במפרט הזה ואחרי שניה הוא נכבה. ברגע החיבור לחשמל, עוד לפני ההפעלה, יש לד אדום דולק בתחתית הלוח, זה נורמלי או בעיה בלוח? אחרי ההפעלה נדלק לידו עוד לד בצבע ירוק ואחרי שניה המחשב נכבה מה סביר שהבעיה בלוח או במעבד? ההיטסינק מורכב כמו שצריך, אפילו הוספתי משחה טרמית לזו שמגיעה עם ההיטסינק אבל זה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני באתי לקנות את ה POWERCOLOR X800GT 256 PCI-E והלוח שלי הוא Gigabyte GA-8IPE775G Intel 865P האם הכרטיס יעבוד עליו??? הנה פרטים על הלוח והוא תומך AGP http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E39AC8F-F6D3-4839-95DF-3F56B64E8F07}&details_type=1&itemid={F9CFFD09-7353-4A9F-9398-271684BEA4EA}

• 6 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.