עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by la_pumik,

באותו מחיר של זיכרון ניתן לקחת גם את Twinmos?, וגם Aeneon? ,מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  2. Started by mine21,

שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-7DXE ומעבד Duron 871Mhz ניסיתי להחליף אותו למעבד Athlon ולא הצלחתי (המחשב לא נדלק), אין על הלוח מגשרים שאפשר לכווין. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  3. Started by K0b1,

המוכר ב לוגיק אמר שאינטל טבעה את אסוס בגלל שהלוחות החדשים שלה פותחים את המכפלה אז הוא אומר ש ה P5B DLX לא יצא לפועל או יפסיסיקו את יצורו זה נכון ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ^Z^,

כותרת

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by K0b1,

שניהם ב 1700 מי יותר חזק ומישתלם כספית אני רוצה לעשות לזכרון OC ל 1066 אם אפשר אז שאלתי מי מהם כדי לקנות שניהם 2GB אז זה TWIN2X2048-6400 2048MB נגד Mushkin XP2-6400 2GB תודה מראש אני שואל כבר הרבה זמן את השאלה הזאת פליז שמיהו יענה או רק ינסה לעזור לי פליז

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by SmurFin,

התקנתי מחשב חדש... WIN XP PRO ותמיד לוקח זמן ללוח להתאפס על עצמו בכל ריסט . התקשרתי לחנות אמרו לי שהוא עושה בדיקה כל פעם ובודק מה מחובר אליו עכשיו לדעתי זה לוקח יותר מידיי זמן מה אפשר לעשות, ואם בכלל אפשר לשלוט על זה ולקצר את הזמן עלייה של המחשב?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. Started by kikoos,

יש ברשותי את הלוח i845e של אינטל וברצוני לקנות מעבד חזק יותר, השאלה שלי היא מה היא המהירות המקסימלית של מעבד שאני יכול לקנות עם הלוח הזה.. אני יודע שזה לוח אם ישן,אבל אין מה לעשות בנתיים אני חייל שחוזר פעם בשבועיים-שלושה לבית..

• 11 תגובות
    • 524 צפיות
  8. בחרתי כבר את 4200+ AMD, אבל הורדתי אחר כך ל 3800+ בגלל שרציתי להוזיל קצת. אבל אז מישהו אמר לי שקונרו יותר טובים, אבל אני רואה שקונרו זה בערך רק 1 ghz. אז איך הוא יותר טוב ? אהה.. אם כבר אתם אומרים לי איזה מעבד הכי טוב, אולי כבר תעזרו לי עם הלוחות אם, כי שם יש לי יותר בעיה מאשר עם המעבד, כי אני בעצם לא מבין כלום בלוחות אם (אני צריך שזה לא יעלה לי הרבה) תודה MORIEL

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by assafmag,

מה אתם אומרים על הזכרונות האלה של G.SKILL: g.skill 2x1gb ddr2800 5-5-5-12 1.9v-2.0v +heat spreader

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. עריכה : חשבתי בהתחלה לקנות OCZ , אבל המתחים שלו שונים מהרגיל. בכל אופן, כל מה שאני רוצה זה זיכרונות איכותיים נפח -2 ג'גה (2 סטיקים של 1 ג'יגה) סוג -DDR2 800 תיזמונים -שפועלים על CL4 ועם תיזמונים סבבה, תאימות - שבטוח יפעלו על הלוח של ג'גהבייט ה- GA-965P-DS4 (מבחינת תאימות מתחים וכדו'). זהו זה הכל. בלי יותר מדי.... רק לתת המלצות לזיכורונות מהירים ואיכותיים שבטוח יפעלו. היות ואני קונה מחו"ל, אז התקציב הוא 230$. סתכלו באתר הזה, כבר עשיתי את המיון (ללא מיון של ddr2 800 , כי אולי יש משהו ממש שווה מה 667): http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010170542+1052108080+1052308477+1052508081&Submit=ENE&SubCategory=542 (כל הדיון עד עמוד 2 עסק בזיכרונות של ocz. א…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AviBsH,

עם כל הנושאים שנפתחו על זה, עוד לא הגעתי להחלטה חד משמעית... אל תציעו לי ללכת על DS4 כי זה לא בתקציב. עכשיו, DS3 או DFI? תשובה עם פירוטים =] תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 476 צפיות
  12. Started by alergic,

ראיתי המון מעבדים של CORE למכירה מ 1800-2700 MHZ וראיתי שיש BOX ורגיל מה ההבדל ואיזה כדאי לקחת 1 שיקר ויש לו 2670 MHZ או אחד פחות יקר של 2400?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ^Z^,

שלום לפי מה שהבנתי הP5B DELUXE הוא רק גרסא משודרגת בפיצ'רים של הP5B. אם זה נכון, איך זה שהDELUXE הוא אוברקלוקר יותר מוצלח מהP5B הרגיל?

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by Master Boo,

שלום לכולם. יש לי מחשב P4 עם לוח אם מדגם לא נודע (כרגע, לפני השדרוג אני אבדוק מה הדגם כמובן). על הלוח אם יושבים להם בנחת שני סטיקים של 256MB. הWindows לא מרוצה ודורש עוד זכרון. עכשיו- מה הן אפשרויות השדרוג שלי? אני לא יודע אם הלוח תומך בDUAL CHANNEL או לא. מה הדרך היעילה ביותר לשדרג את הזכרון, במינימום מחיר כמובן? תודה!

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by giloman,

אוקיי מאחר והזיכורונת שלי יכולים להגיע רחוק אני לא צריך את האינפניטי שקניתי אותו כי חשבתי שהזיכרונות שלי חרא עכשיו הלביטה היא בין הDS3 לבין הDS4 לא מעניין אותי כלום , לא עוד חריץ pcie ולא כלוםםם רק הגעה לFSB יותר גבוה איזה לוח ייתן לי יותר באס ?

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  16. http://www.tgdaily.com/2006/08/25/if_its_friday_dual-core_must_be_falling/ Athlon 64 X2 5000+ ל 301$ - 14% E6300 ל 194$ ירידה של 4.9% ועוד. . .

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  17. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש מבוסס E6600, עם OC בתכנון עתידי (במידת הצורך) של 333MHZ. בעבר הומלץ לי כאן על לוח DFI INFINITY, אך בימים האחרונים מתחילות להצטבר כאן תלונות ובעיות עם הלוח הזה. אני לא מתכנן CF / SLI, וכאמור גם לא OC רציני, לכן הדבר האחרון שבא לי לקנות זה לוח עם סיכון גבוהה לפורענות, עם פ'יצרים שאני לא אנצל. חשבתי על אופציות אחרות ללוח, שאוכל לסמוך עליו ב- 3-4 השנים הבאות. האפשרויות שחשבתי עליהן: ASUS P5B GYGABYTE DS3 GYGABYTE DS4 על איזה מהם אתם ממליצים יותר? שאלה נוספת לגבי זכרונות: אם אני אעשה (אולי) בעתיד OC סולידי של 333MHZ אני ארצה לשמור על יחס 1:1 עם המעבד. זאת אומרת שבינתיים כדי לשמור על היחס הזה, אני צריך זכרונות במהירות 533MHZ. הבנתי שזכרון 667MHZ נ…

• 95 תגובות
    • 7.9k צפיות
  18. אני חדש כאן ואני אשמח אם משהו יסביר לי את זה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  19. אני לא יודע אם שמתם לב אבל נתקלתי בזה...מישהו מוכן לנסות... http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=1 http://www.techpowerup.com/?16233

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. Started by Pinhas700,

שלום, יש לי מחשב עריכה AMD 2000 + Xp Athlon עם לוח אם לא מובנהABIT NF7 SERIES ו1 ג'יגה זיכרון פנימי ויש לו מאיץ גרפי GE FORCE FX 5200 ותמיד כאשר אני מרנדר וידאו מפורמט מסויים לפורמט מסויים המחשב שלי מדי פעם מצליח ומדי פעם מפיל את המערכת ועושה RESTART לקחתי את המחשב שלי לבדיקה והוא הדגלה כתקין לחלוטין חוץ מהמעבד שנפגע מחימום יתר על ידי מאורר אשר לא התאים לו ועכשיו עברתי למאוורר שמתאים למעבד ועדיין התקלה חוזרת כי עדיין לא החלפתי את המעבד עצמו. (הCHACH של המעבד נפגע מהתחממות של המעבד אם המאוורר הקודם שהיה מתאים בכלל לפנטיום 4 ולא לAMD לכן זה מה שגרם שהמעבד שלי נפגע). 1 איך אפשר לפתור את בעיית התחממות של מעבדי הAMD ? 2 כל כמה זמן צריך להחליף מאוורר כדי שהמחשב יחזיק לאורך הרבה…

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by bezadon,

שלום לכולם. אני צריך לוח אם למעבד ?Core2 Duo E6300 : זה מה שאני צריך בלוח האם: SATA2, FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). בתחילה חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 אך אמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות OC או להשתמש בשני כרטיסי מסך יחד, לא שווה לקנות את הלוח אם הזה ואפשר לחסוך 500 ש"ח ולקנות אחר. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  22. Started by white_rider,

מה דעתכם הלוח הכי טוב למעבל הנ"ל? בקשה לפרט למה אם אפשר מחכה לתגובות, תודה אני מתכוון מכל הבחינות אני מתכוון למשהוא שיחזיק מעמד לכמה שנים, איזו צפסיט עדיפה, 975 , 965 , nforce 590 משחקים , עריכות וידיוא , קצת O.C. שימוש כללי הכל.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shuky123,

הלוח אם בנדון שווק חיים, אני מתקשה למצוא את אותו לוח אם בדיוק. במקומות שחיפשתי אין במלאי. אשמח להצעה איך לשדרג את הלוח במינימום הוצאות

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by Rittberg,

כחובב וידאו בפורמט של HiDef ( היי דפינישן) אני משתמש במחשב לצורך קליטתם מלוינים. האות המגיע מצלחת /אנטנה נכנס לכרטיס לויני וכאמור העיבוד נעשה במחשב, את הוידאו אני מקרין ברזולוציה של 1980 * 1080 . לאחורנה, מטעמי חיסכון ברוחב פס לויני, ספקי התוכן בחו"ל החליטו לעבור בשידוריהם מפורמט MPEG2 ל - MPEG4 / H264 דבר אשר מצריך כוח עיבוד רב של פיענוח והצגת השידורים הללו בזמן אמת. לצורך המשימה הזאת הרכבתי לאחרונה מחשב חדש המבוסס על : ASUS P5GDC DELUXE , P4 3.6 GH , 1 GB RAM DDR2 , NVIDIA 7900GT וספק של ENERMAX NOISETAKER 485W . למרות שבצעתי OC של 15% (ל - 4.15 GH - יותר לא הצלחתי ) מסתבר שעדין חסר לי כוח עיבוד ( בקטעים מסוימים המעבד מגיע לנצילות של 100 % ) המחשב אינו מבצע שום משימה…

• 14 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by fatalico,

ברשותי ספק FSP חדש, מעבד Athlon 3200 לסוקט AM2, זכרונות 533 DDR2 וכונן קשיח. אני אארגן את החלקים הנותרים והפחות קריטיים. אני מחפש לוח אם עם כ. מסך מובנה התומך בסוקט, מ-KSP בלבד. אין תקציב מוגדר, אך אם לוח יקר יותר מאחד אחר אשמח אם תציינו את יתרונותיו. תודה מראש, פטאליקו.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.