עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by uguru1969,

מי מהלוחות הוא ההשקעה הטובה ביותר(אין חשיבות לכסף) מבחינת יציבות עבודה (גם האובקלוקיג) וכו"ב תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  2. Started by roeiw,

לא למטרות אוברקלוק בכלל! רק ביצועים ואיכות, מה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by sivick_ch,

האם יש הבדל בין 2 סטיקית של 512MB DDR2 667MHz לבין סטיק אחד של 1024MB DDR2 667MHz ואם כן אז מה בעצם עדיף?

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by WarSoul,

שלום , יש לי במחשב סטיק של 512 זיכרון במהירות 333 של חברת GET שקניתי ליפני 3 שנים , אני מעוניין לשדרג ל ג'יגה אחד , מה אתם ממליצים לי לעשות ?

• 14 תגובות
    • 710 צפיות
  5. תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון.השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz?הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  6. איך יכול להיות שהמעבד e6700 יותר יקר ב-500 שקל מהמעבד e6750????

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by yonir,

בסטיקי של השאלות הנפוצות רשום (הודעה של ליאור): הספרה הראשונה לאחר האות תסמל את הסדרה: 8xxx - ליבת Conroe עם FSB של 1333 7xxx - ליבת Merom לניידים 6xxx - ליבת Conroe עם FSB של 1066 4xxx - ליבת Conroe עם FSB של 800 2xxx - ליבת Yonah לניידים שזה לא נכון. (אולי תכננו לעשות את זה ככה פעם אבל בסוף זה השתנה) יש FSB 1333 למעבדי 6xxx ומעבדי מחשבים נייחים עם 2xxx.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by Croopy,

אממ ככה אני מחפש זיכרון ddr2 667 אז חיפשתי בksp ומצאתי את אלו אשר מתאימים לתקציב ?1GB TwinMOS? ?1GB V-Data? ?1GB Spectek? ?1GB Aeneon? אשמח אם תעזרו לי לבחור ביניהם

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  9. Started by tzahif,

לפי מה שנראה, יש יתרון גרפי בצ'יפסט 965G . האם מדובר בכרטיס מסך on board ? או רק תמיכה בעיבוד לכרטיס מסך נפרד ? ללוח יש יציאת Firewire שחשובה לי, אבל השאלה האם יש לו עוד יתרונות (לא ל-OC) ?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  10. Started by lharpaz,

כמה שאלות: מה ההבדל בין מעבדי ה-Sempron ל-Athlon ? מה ההבדל בין הסלרון לפנטיום ? מתי ההבדל יבוא לידי ביטוי? (באילו יישומים?) בקרוב אני אצטרך להרכיב מחשב שהשימושים העיקריים שלו הם: גלישה באינטרנט, יישומי office, וקצת סרטים. האם במחשב כזה יורגש ההבדל בין המעבדים? מה כדאי לשים? (שיקול של עלות-תועלת). תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. עושה רושם שכולן יש בעיות עם היבואן...

12. Started by MeTaLhAmMeR,

בחנות שאני קונה ממנה את החלקים למחשב שלי אמרו לי שהDDR2 לא היה מוצלח במיוחד כמו הRDRAM ושלא כדאי להשקיע בזיכרון כזה... רציתי לדעת אם זה נכון?? כי לפי מה שאני יודע עוד לא שמעתי משהו כזה בינתיים או שאני לא מעודכן

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  13. האם לוח 945 S3 הכרטיס קול שלו תומך ברמקולים 5.1 ?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by djelectric,

אני רואה בזמן האחרון שיש ירידת מחירים של מעבדים (בטיאמאס Q6600 כבר עולה פחות מ900 שח שזה בדיחה לעומת המחיר שלו לפני שנה) אני לא יכול שלא לשים לב שלמעבדי הQX ישנה דווקא עלייה של מחירים... ??? למישהו יש הסבר לזה? נ.ב חשוב לי מעבד QUAD כי אני עוסק גם בעריכה גראפית

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by avivghilai,

שלום, פירקתי היום מחשב ישן שיש לי בבית, ומצאתי בפנים שני כרטיסי זיכרון פנימי מסוג Kingstone, 512MB, וכרטיס אחד DDR2 2GB. החלטתי להוסיף את הזיכרון למחשבים קיימים בבית, וכאן עולה השאלה: לי במחשב יש שני כרטיסים של 1GB כל אחד מסוג Kingstone, האם אפשר פשוט להוסיף את הכרטיס של ה 2GB ללוח אם? כמו כן אני רוצה להוסיף את שני הכרטיסים של ה 512MB לשני מחשבים נוספים שיש לי בבית, אחד לכל אחד. גם במקרה זה, פשוט להוסיף את הכרטיסים ללוח אם, סתם ככה? אין בעיה עם כך שמספר הכרטיסים יהיה אי זוגי? (פעם אמרו לי שבנוגע לזיכרון פנימי, צריך שהכרטיסים ילכו בזוגות..). תודה רבה על כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. צריך המלצה לזיכרון עד 1000 ש"ח אני חושב שצריך DDR2 667. עדיף מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271 תודה!

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, יש לי 2 הארדיסקיםATA 80 GB 7200 עם BUFFER 8 MB ואני מעביר קבצים במהירות איומה של 12MB/s כשלפי מה שהבנתי אני צריך להיות באיזור ה 30-40. האם זה בגלל שאין לי הרבה זיכרון RAM (במחשב יש 1 GIGA ) או זה בגלל שהמעבד ממש חלש (AMD Athlon64 3200) , איפה הבעיה? ברדק.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. שלא יהיה בו כרטיס מסך מובנה ושיהיה USB2 ואפשרויות טובות לאוברקלוק.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

albatron K8X800 Pro או ASUS k8v se deluxe או GIGABITE GA-K8VT800. אני משער שאף לוח הוא לא נטול בעיות לחלוטין, אבל איזה הכי מומלץ (שלא יעשה בעיות... לא יבוצע OC)?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  20. התמונה שטוחה לגמרי.

21. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככככה אני מחפש את הלוח האם האולטימטיבי למערכת שלי במפרט סוקט 775 תקציב עד 2000 ש"ח בתודה מראש,

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  22. לוחות של DDR3 כמו P5K3 DELUXE תומכים גם ב-DDR2 ???

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  23. Started by deelad,

מישהו יכול לומר לי בבקשה אם יש לוח אם שתומך ב- PCI-EXPRESS*16 וב-agp*8 וב- AMD Athlon 64 X2 Dual-Core תודה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by SharonSx,

רציתי לדעת אם הלוח הזה והמעבד טובים: לוח : ECS- P4M890T-M http http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=671&MenuID=93&LanID=9 מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 אם כדאי להשקיע?, למה השגתי מחיר טוב מאוד... תודה,

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by flash70,

אני מתכנן לשדרג את המחשב, והתחלתי ללמוד את החומר. בינתיים, המעבד הנבחר הוא AMD Athlon Venice 3200, אך ראיתי שיש גרסה רגילה ויש E6. מקריאה באינטרנט הבנתי שהרגילה נקראת E3 והחדשה יותר היא ה E6. מצאתי גם טבלת השוואה באתר של AMD, אבל אני לא מצליח להבין אם ההבדלים ביניהם שווים את תוספת המחיר (כ 60 ש"ח) שמבקשים על הגרסה החדשה יותר. http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?&&opn=ADA3200DAA4BP&opn=ADA3200DAA4BW אגב, אני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים ולא מתכוון להתעסק עם OC. תודה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים