מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה, יש לי וויכוח עם כמה אנשים (שאני לא אגיד את שמם בשביל לא להביץ אותם יותר מדי) על לוחות לקונרו. הם טוענים שאין שום הבדל, זה או אחר, בין ה DFI INFINITY 975X/G לבין הAsrock Conroe Xfire אתם יכולים בבקשה להגיד איזה לוח עדיף (בלי להתייחס בכלל למחיר, כי כתבו לי דברים כמו "אתה פשוט לא מוכן להודות ששילמת הרבה יותר בשבי לאותה תמורה") ומה הייתרונות והחסרונות של כל לוח?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אז ככה , אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב שמתוכנן למשחקים ולאוברקלוק שיבוסס על THERMALTAKE BIG TYPHOON VX , חשבתי לבסס את מפרט על הלוח בכותרת , אבל עכשיו התגלו איתו בעיות התחממות של הצ'יפסט , מכייוון שאני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מאווררים , אני מבקש המלצה ללוח אם שייתן לי אוברקלוק טוב למעבד INTEL CORE 2 DOU E6300 או E6400 , בשילוב עם הזכרונות G.SKILL DDR II 800MHZ PC6400 CL-5 2GB DUAL CHANNEL KIT , ולא ייתחמם יותא מדיי אבל עדיין ייתן לי אוברקלוק יפה
-
- 12 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם אני צריך לעשות בדיקות מסיומות אחרי ההתקנה או שפשוט להתקין וזהו? היתי רוצה לדעת שהכול בסדר מכיוון שאני מתכנת ולא היתי רוצה לייצר בעיות במחשב שעובד מצויין טפו טפו טפו. תודה
-
- 11 תגובות
- 536 צפיות
-
-
התקשרתי לנעה ושאלתי אותם אם יש להם את גרסאת הלוח P5LD2 שתומכת בקונרו הם אמרו לי שיש להם את הלוח P5LD2 SE שתומך בקונרו עכשיו, זה קצת מבלבל אני יודע שיש את גרסאת ה VM שמגיעה עם כרטיס מסך תמיד חשבתי שיש את הDeluxe , את הVM שמגיע עם כרטיס מסך מובנה, ואת את הגרסא הרגילה המוכר בנעה אמר צדק, ואמר דבר נכון ? V V V V V V *הגירסא הרגילה היא P5LD2 SE י? אין כזה לוח שקוראים לו רק P5LD2 י? *אני אקנה את כרטיס הקול X-FI , איך אני יבטל את הכרטיס קול המובנה?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
נראה לי לוח אמין ביותר מבית אינטל ...אני צריך רק לדעת איזה דעות יש עליו.
-
- 12 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ראיתי המון מעבדים של CORE למכירה מ 1800-2700 MHZ וראיתי שיש BOX ורגיל מה ההבדל ואיזה כדאי לקחת 1 שיקר ויש לו 2670 MHZ או אחד פחות יקר של 2400?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חושב על שידרוג המחשב שלי אולם לא יכול לשדרג בבת אחת אז חשבתי לשדרג את הכל חוץ מהזכרון כרגע (כי יש לי 2 GB) השאלה אם אפשר בלוחות של C2D לשים DDR רגיל?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה חבר מתכנן לקנות מחשב (אולי מישהו באמת ראה) ורציתי לוודאות שבאמת הוא לוקח לוח אמ טוב (ולא יידפק כמוני) אז איך הלוח הזה למעבד amd dual core X2 (AM2): http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard האם לקחת לוח אם אחר או זה טוב מספיק?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יוכל לעזור לי גם... צריך לדעת כמה שווה ה-Intel Pentium 4 2.53GHz (Intel i875p-ICH5) אז בבקשה מי שיודע ויוכל לעזור לי אני מאוד ישמח.... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אט אט מתגבשת לי ההחלטה לגבי המחשב החדש שאני רוצה לקנות וכרגע אני תקוע בשאלת הזכרונות... מעבד: E6300 לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 זכרונות:... אני מתכוון לקנות (ככל הנראה) שני סטיקים של 512 במהירות 533 או 667 והכוונה היא לעשות OC קל למערכת (עד באס של 350).. יש הצעות לזכרונות מתאימים? הכוונה שיאפשרו לי לעשות אוברקלוק ברמה פשוטה ועם זאת לא יעלו הון.. ד"א מה הBUS של ה core2 e6300 המקורי? הוא יגיע ל350?
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache? 1110 ש"ח לוח אם ?ASROCK 775Dual-VSTA 360 ש"ח זכרון twinmos DDR 512mb 280 ש"ח סה"כ 1750 מתוך ה1800 שיש לי לשים, אתם חושבים שאני יכול לשפר את המפרט באיזושהי צורה ובכסף שיש? (אני יכול לחרוג ב200 שקל מהתקציב אבל רק בשביל לוח אם שיש בו דידיאר + דידיאר2 1066 באס ופיסיאיי אקספרס)
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הזה? שווה להמתין בשבילו? הוא אמור לצאת בעוד יומיים. Asus P5N32-SLI Premium http://zeus.asus.com/hq/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=337&model=1325&modelmenu=1 באוברקלוק לא נראה לי יש לו סיכוי אבל בביצועי סטוק (שרוב האנשים עושים O.C. בשביל בנצ'ים) יש שמועות שהו יהיה ה KING החדש דעות?
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
איך אני בודק דרך תכנית כלשהי אם הזיכרונות שלי הם single side או double side ?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המדלקת פשוטה. לוח אם אפוקס עבור AMD איך מכבים את המקדלת דרך הביוס? (הנורית של NUMLOCK דלוקה בסך הכל, לא אסון, אבל רוצה לדעת עקרונית)
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כעקרון הדבר היחידי שנשאר לי לחכות לו בכדי לבנות את המחשב החדש שלי הוא לוח. אני מעוניין בלוח תומך CrossFire Xpress 3200, ושמעתי ש ATI עומדים להוציא צ'יפסט חדש בשם RD600 שאמור להיות שיפור משמעותי ביחס לכל לוח שיש כיום. כעקרון הלחות עם RD600 (או לפחות לזה ש ATI מתכננים) אמורים להיות 3 חריצים של Pci Express. שניים של 16X (עבור CrossFire Xpress 3200) ואחד של 2X (עבור physics). הבנתי שהיו דחיות בלו"ז היציאה של הלוח. יש למישהו מושג מתי הלוח הזה אמור לצאת ? האם ידוע לכם על לוחות אחרים שתומכים ב CrossFire Xpress 3200 ?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לוח שהדאים לפנטיום די ופנטיום מתאים גם ל CORE 2 ואיזה ערכת שבבים איזה סוקט והאם הערכות שבבים הם זהות בין CORE2 לבין PENTUIM
-
- 6 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire אני חייב הוכחות - מאמרים, דיונים בפורומים, באנצ'ים, ביקורות מאתרים רישמיים, ביקורות מאנשים בפורום שיש להם את הלוח אם הזה, ללוח אם שכתבתי לעיל. כי הזמנתי אותו כבר ופתאום יש הרבה אנשים שאומרים שזה לוח אם זבל.. שביר, לא אמין, אין תמיכה במרובעי ליבה, אפשרויות ביוס מוגבלות, עושה בעיות עם ה HD, וכו' וכו'.. תודה! זה מאוד דחוף.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא אילו הבדלים יש בין תושבת ה-AM2 לבין תושבת ה-939, חוץ מהעובדה שה-AM2 תומך ב-DDR2 ושהיא בעלת 940 פינים בניגוד ל-939 פינים בתושבת הפחות חדשה. דבר נוסף שאני רוצה לדבר עליו הוא תפקידם של הפינים בתושבת המעבד. אני כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר פה, אבל לא ענו לי. לכן אם מישהוא יכול לישלוח לי לינק עם אתר שמסביר על תפקידם של הפינים במעבד אני אשמח מאד. . תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 921 צפיות
-
-
1. מישהו יכול להמליץ על קירור טוב לצי'פסט 965 (לוח DS3), במחיר סביר ומאיפה? 2. האם ה- DS3 תומך במרובעי ליבה? לגבי ה- DQ6 זה מצוין בפירוש. 3. האם הזיכרונות האלה טובים יחסית לכמות של 2 GB? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 איך זה שהם כל כך זולים? ומה אומרים התזמונים? ככל שהם יותר נמוכים זה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מחפש לוח אם ל-E6300 בתקציב של כ-600 ש"ח (אפשר עם חריגה קלה כמובן, אבל לא לעבור את ה-700 ש"ח). רצוי מאוד שלא תציעו לי לוחות אם של ASRock, כבר קראתי מספיק ביקורות עליהם. שאלה נוספת - כיצד ניתן לבדוק אם המעבד שאני קונה הוא באמת E6300 ולא משהו אחר (אני קונה בלי קופסא), האם כתוב עליו משהו?
-
- 14 תגובות
- 593 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עם זכרונות היניקס CL4 אני יוכל להגיע בOC מ6300 ל6600.
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי! אתמול המחשב שלי קצת התחרפן ונתקע במסך של הלוגו של הלוח אם, אז היום הוצאתי את הבטריה שעל הלוח אם והכל עובד סבבה. אז רק שבגלל שהביוס התאפס, אני צריך להגידר מחדש את ההגדרות של ה- RAM (כל ה- Ras to Cas וכל הדברים האלה). בקיצור, שמתי לב שכמה משחקים נהיו קצת מקוטעים ואני חושב שאם אני אסדר את הדברים האלה בביוס המצב יחזור לקדמותו. אני זוכר שלפני איזו שנה מישהו פה בפורום הראה לי תמונה של איך זה אמור להיות (נראה לי מ- Hard OCP), ואין לי מושג איך לעשות את זה בעצמי. אז בכל מקרה יש לי 1024MB DDR CL2 של PQI (מחולק ל-2 סטיקים של 512), ושאר המפרט מתחת לשם שלי תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות תלוח אם הזה (כולם אומרים שהוא טוב יותר מהDQ6 אז נלך עליו) רק כדי להיות בטוח הוא יתאים לזכרונות 2.2V + ? אלה למשל http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition 2x1gb ואם כן, הזכרונות מצדיקים תמחיר שלהם? כמעט 300 דולר? או שעדיף ללכת על משהו של GSKILL באותו מחיר?
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד (למחשב חדש) בתקציב שלי אני יכול לקנות Pentium D 3.0 866 או Core 2 Duo 1.6 1066 מה יותר מומלץ ???
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-