עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by playaa,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 2500, אבל ראיתי בחנות מסויימת את המעבד הזה: AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz CPU OEM AMD Athlon XP 2400 Mobile CPU Speed: 2.0 GHz Bus: 333 MHz 45W הוא יותר טוב לאוברקךוקינג או מה? אני מתכנן לעשות אוברקלוק, אבל לא חזק כי אין לי את הזכרונות שמתאימים לאחד חזק. אז אם אני מתכנן לעשות OC קל, אתם ממליצים לי לקנות את המעבד הזה או את הרגיל? ודרך אגב, אם שמתם לב זה מעבד AMD2400, ובכל זאת מבחינת מהירות וכו' הוא דומה בדיוק ל-AMD 2500. איך זה יכול להיות? ואפילו עוקף את ה-2500 מבחינת ה-SPEED שלו (GHZ).

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

לראשונה אני משקיע על לוח נורמלי,חשבתי בהתחלה ללכת על P7P55-M אך הוא "קטן" מידי ויש לי 2 כרטיסי PCI-שאני משתמש בהם מידי פעם. לכן אני זקוק ל-FORM FACTOR גדול יותר. ראיתי את הלוח הזה ב-KSP http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ האם יש אותו למישהו? מתוכנן אוברקלוק מכובד (4GHZ) למעבד Core i5\760 עם קירור YAYSA. אני מתכנן לרכוש אותו מחר האם יש אופציה אחרת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by surui,

KingSton זה Infineon? הזמנתי שתי זיכרונות KingSton באחד רשום KingSton ובשני Infineon

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by mma01,

שלום לכולם - אני מרכיב מחשב וגיבשתי מפרט אבל הבעיה שלי היא לוח אם שיתמוך בכל הרכיבים - ניסיתי לחפש ברב האתרים שמציעים את הקטלוג באינטרנט אבל הם לא מנדבים הרבה מידע - אז ככה: זיכרון ddr 2 533mghz hd sata 2 16mb cache cpu amd athlon 64 bit box 939 pin graphics card ati x550 256 mb 128bit תודה רבה לכם על העזרה . ביי

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  5. שלום אני טס לחול ורוצה לקנות לוח אם מעבד וכרטיס מסך חשוב לי שהם יהיו עם ביצועים מעולים מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ובנוסף משחק במחשב אם מישהו יוכל להמליץ לי הבנתי שעכשיו יצאו כמה חידושים אודה מאוד לכל מי שיעזור ומבין התקציב הוא עד 1000$ אולי קצת יותר

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  6. Started by מוטי יאיר,

אני הולך היום ךלקנות כרטיס מסך רדאון 9200 של ג'יגה בייט. יש לי לוח אם של גיגה בייט עאם כניסה של AGP*8 ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב להתקנת כרטיס המסך? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Pierot,

כותרת^, פשוט כמשמעו [שניהם אותו מחיר].

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. צריך המלצה ללוח אם שישמש ל OC למעבד E7200. עד 500 ש"ח בלי חריגות רציניות בבקשה, לא צריך CF.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by FreezHer,

האם הלוח M הזה חזק? KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E. אם כן כמה הוא עולה בערך, והאם יש יותר משתלמים ממנו בתקציב שלו או קצת מעליו.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  10. לבנאדם ממוצע גיימר לא כבד אבל מדי פעם מוריד משחקים חדשים שיוצאים בעיקר מחשב לאינטרנט והורדות וכאלה בקיצור - אין הרבה עומס על המחשב אבל מדי פעם ככה כן יש עליו. מה עדיף ולמה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני זקוק ללוח אם למעבד קונרו שיהיה בעל יציאת SPDIF שהלוח יהיה כמה שיותר משתלם.. לא מתכנן OC ולא צריך תמיכה במרובעי ליבה.

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by eran_rohatyn,

הלוח אם שלי תומך בדידיאר? Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Motherboard Size 210 mm x 240 mm Motherboard Chipset SiS651 Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD232 646A8-H Serial Number 61119007h Module Size 256 MB (1 rows, 4 banks) Mod…

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי לוח אם asus prime b350m e. האם יכול להיות שהחיבור שמצורף בתמונה יכול להגביל פיזית כרטיס מסך שתופס שלושה סלוטים? (כרגע יש לי אחד שתופס רק שניים) זה נראה שהוא יושב בדיוק מול הסלוט השלישי..בעצם..כל החיבורים יושבים בגובה הזה..כולל הsata האם זה באמת עלול להגביל,או שהכרטיסים בנויים כך שהקירור בולט קצת מהלוח וככה נוצר מרווח שזה לא יפריע? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. טוב אז לא מזמן הרכבתי מערכת חדשה, ומשום מה נראה לי שטעיתי באופן שבו מרחתי את המשחה שאמורה להעביר את החום מהמעבד לגוף הקירור (וולקנו 12 - אם זה רלוונטי) החלקים הצבועים בלבן בתמונה הם החלקים שבהם מרחתי את המשחה (שזה כמעט כלום מהכמות שהיתה בשקית) ממש עברתי על כל ציפ ומרחתי עליו קצת מהלבן שהם נתנו משום מה נראה לי שקצת התקמצנתי עם המריחה ?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  15. בואו להכיר מקרוב את אחד מלוחות האם החשובים ביותר של הדור החדש מבית אינטל. חברת Gigabyte הקשיבה לתגובות ועונה על הביקוש עם ה-Z390 Aorus Pro לכתבה

16. Started by alex125,

תעזור לי בבקשה האם זיכרון זה : זכרון פנימי קינגסטון למחשב נייח . נפח : 512Mb מהירות : PC 3200 400MHZ זיכרון מסוג 184 Pin DIMM DDR טוב למחשב זה: P5GD1-VM - Intel 915G chipset -Intel LGA775 Pentium 4 CPU -Dual-Channel DDR 400 -PCI Express Architecture -Powerful Integrated Graphics -Max. 8 USB 2.0 ports supports -ASUS Q-Fan Technology -ASUS CrashFree BIOS2 P4 3.0GHZ 775

17. Started by J.a.C.k,

אני פשוט רוצה לדעת את אהבת הקהל.

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by Ariels27,

למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by avivlevy,

האם מעבדי FX הם מיוחדים למשחקים? ומה עדיף FX או כפול ליבה?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by nimrodt,

שלום חברים, היה לי לוח אם של Asus P5P800 סוקט 775 והוא נשרף. אני מחפש תחליף ללוח בעל אותו סוקט שיתמוך בcpu ובזכרונות. Intel CPU3.00 GHz 1M/800 04A Memory DDR 400 1GB תודה רבה, נמרוד טל

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  21. . את המחשב שאני משתמש בו קניתי לפני שנה + עכשו אף פעם לא חשבתי על זה היום פתחתי את המחשב ואני רואה שהזיכרונות לא מחוברים ב Dual Channel עכשו הלוח אם הוא Intel DG965SS והוא תומך ב Dual Channel http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG965SS/DG965SS-overview.htm הזיכרונות הם 2GB שתי סטיקים של 1GB אין לי מושג איזה סוג רק אני יודע חברה Twinmos עכשו אני רוצה לדעת עם אפשר לעשות Dual c ועם כדי לעשות

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by dcaspi,

אני יודע שמעבדי AMD לא נמדדים ב-MHZ וכל-זה, אבל בכל-זאת, רציתי לדעת לאיזו מהירות פחות-או-יותר משתווה ה- Mobile AMD Athlon XP 2600, ב-Mhz. תודה רבה, דן.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by BENNY-L,

הוינדוס 7 מגמגם על ההתחלה. וקראתי שיש בעייה עם הביוס מיקהו שמע על זה?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by cold-fire,

http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm הלוח הזה תומך SATA1 או בsata2 או בשנייהם

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  25. http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4670K-vs-Intel-Core-i5-4570 לפי האתר הזה ה4570 השיג תוצאות טובות יותר פי כמה וכמה במבחנים. (גללו קצת למטה ותראו). איך זה הגיוני?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.