מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פעמיים אבל פרסמתי בפורום מפרטים ולא קיבלתי תשובה לכן אני מנסה בפורום הזה המעבד יהיה וויניס 3000 939 AMD 1 קשה לי להחליט בין לוח אם DFI NF4 SLI INFINITY ללוח אם של msi MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ? 2 ניסיתי ללמוד את נושא הזכרונות ולא הצלחתי אני מחפש זכרונות 2*512 בסביביות 1000 שקל שיתאימו לאובר קלוק עתידי עם תזמונים טובים ( tccd או bh5 לא מבין בזה הרבה ) ddr 400 או או יותר אם צריך. ושיעבדו ב dual
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הזכרונות האלה TwinMOS 512MBx2 DDR2 667 PC2-5300U CL 5-5-5-15 איך הם לOC? אפשר לנצל אותם? כל שאר המפרט בצד ימין תודה
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה בלבחור לוח אם בעיקרון נראה לי שאני לוקח את המעבד E6320 (אני ממתין בנתיים עם הקניה כי הבנתי שאינטל מורידים את המחירים של המעבדים) אז ככה התקציב שלי ללו אם מקסימום 700 ש"ח וחשוב שהוא: 1.יתמוך במעבדים עם ארבע ליבות. 2.FSB1333 3.AUDIO High Definition ?GSH;_עדיף שיהיה גם DTS וזהו נראה לי....אם יש למישהו הלצות אני ישמח לשמוע.....[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 17:49:31 ?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
האם יש מישהוא בפורום הזה שיודע או מכיר מישהוא שיודע לעשות מוד ללוח כדי שיתמוך במעבד קורנו
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון. השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz? הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם היורש של דור ה-Kaby Lake יגיע אלינו כבר בעוד כחודשיים, עם יותר ליבות עיבוד מבעבר, במקום בתחילת השנה הבאה כמתוכנן? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה אחד של SUPER TALENT 1G 667MHZ http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 והזיכרון השני הוא 1GB TwinMOS DDR2 סוג 667? מה יותר טוב של SUPER TALENT או של TwinMOS ? הSUPER TALENT בא עם קירור והTwinMOS לא בא עם קירור מה עדיף יותר?
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין סטיםנג נגיד ב Q6600 G0 לבין B3 או כל אחד אחר שיש? ההבדל רק בפליטה שלה החום או גם בביצועים וזה כזה משמעותי?
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
איך אני "מציל" את החצי ג'יגה ומשמיש אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 2500, אבל ראיתי בחנות מסויימת את המעבד הזה: AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz CPU OEM AMD Athlon XP 2400 Mobile CPU Speed: 2.0 GHz Bus: 333 MHz 45W הוא יותר טוב לאוברקךוקינג או מה? אני מתכנן לעשות אוברקלוק, אבל לא חזק כי אין לי את הזכרונות שמתאימים לאחד חזק. אז אם אני מתכנן לעשות OC קל, אתם ממליצים לי לקנות את המעבד הזה או את הרגיל? ודרך אגב, אם שמתם לב זה מעבד AMD2400, ובכל זאת מבחינת מהירות וכו' הוא דומה בדיוק ל-AMD 2500. איך זה יכול להיות? ואפילו עוקף את ה-2500 מבחינת ה-SPEED שלו (GHZ).
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לראשונה אני משקיע על לוח נורמלי,חשבתי בהתחלה ללכת על P7P55-M אך הוא "קטן" מידי ויש לי 2 כרטיסי PCI-שאני משתמש בהם מידי פעם. לכן אני זקוק ל-FORM FACTOR גדול יותר. ראיתי את הלוח הזה ב-KSP http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ האם יש אותו למישהו? מתוכנן אוברקלוק מכובד (4GHZ) למעבד Core i5\760 עם קירור YAYSA. אני מתכנן לרכוש אותו מחר האם יש אופציה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
KingSton זה Infineon? הזמנתי שתי זיכרונות KingSton באחד רשום KingSton ובשני Infineon
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם - אני מרכיב מחשב וגיבשתי מפרט אבל הבעיה שלי היא לוח אם שיתמוך בכל הרכיבים - ניסיתי לחפש ברב האתרים שמציעים את הקטלוג באינטרנט אבל הם לא מנדבים הרבה מידע - אז ככה: זיכרון ddr 2 533mghz hd sata 2 16mb cache cpu amd athlon 64 bit box 939 pin graphics card ati x550 256 mb 128bit תודה רבה לכם על העזרה . ביי
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אני טס לחול ורוצה לקנות לוח אם מעבד וכרטיס מסך חשוב לי שהם יהיו עם ביצועים מעולים מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ובנוסף משחק במחשב אם מישהו יוכל להמליץ לי הבנתי שעכשיו יצאו כמה חידושים אודה מאוד לכל מי שיעזור ומבין התקציב הוא עד 1000$ אולי קצת יותר
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני הולך היום ךלקנות כרטיס מסך רדאון 9200 של ג'יגה בייט. יש לי לוח אם של גיגה בייט עאם כניסה של AGP*8 ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב להתקנת כרטיס המסך? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
צריך המלצה ללוח אם שישמש ל OC למעבד E7200. עד 500 ש"ח בלי חריגות רציניות בבקשה, לא צריך CF.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם הלוח M הזה חזק? KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E. אם כן כמה הוא עולה בערך, והאם יש יותר משתלמים ממנו בתקציב שלו או קצת מעליו.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לבנאדם ממוצע גיימר לא כבד אבל מדי פעם מוריד משחקים חדשים שיוצאים בעיקר מחשב לאינטרנט והורדות וכאלה בקיצור - אין הרבה עומס על המחשב אבל מדי פעם ככה כן יש עליו. מה עדיף ולמה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק ללוח אם למעבד קונרו שיהיה בעל יציאת SPDIF שהלוח יהיה כמה שיותר משתלם.. לא מתכנן OC ולא צריך תמיכה במרובעי ליבה.
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך בדידיאר? Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Motherboard Size 210 mm x 240 mm Motherboard Chipset SiS651 Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD232 646A8-H Serial Number 61119007h Module Size 256 MB (1 rows, 4 banks) Mod…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם asus prime b350m e. האם יכול להיות שהחיבור שמצורף בתמונה יכול להגביל פיזית כרטיס מסך שתופס שלושה סלוטים? (כרגע יש לי אחד שתופס רק שניים) זה נראה שהוא יושב בדיוק מול הסלוט השלישי..בעצם..כל החיבורים יושבים בגובה הזה..כולל הsata האם זה באמת עלול להגביל,או שהכרטיסים בנויים כך שהקירור בולט קצת מהלוח וככה נוצר מרווח שזה לא יפריע? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז לא מזמן הרכבתי מערכת חדשה, ומשום מה נראה לי שטעיתי באופן שבו מרחתי את המשחה שאמורה להעביר את החום מהמעבד לגוף הקירור (וולקנו 12 - אם זה רלוונטי) החלקים הצבועים בלבן בתמונה הם החלקים שבהם מרחתי את המשחה (שזה כמעט כלום מהכמות שהיתה בשקית) ממש עברתי על כל ציפ ומרחתי עליו קצת מהלבן שהם נתנו משום מה נראה לי שקצת התקמצנתי עם המריחה ?
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בואו להכיר מקרוב את אחד מלוחות האם החשובים ביותר של הדור החדש מבית אינטל. חברת Gigabyte הקשיבה לתגובות ועונה על הביקוש עם ה-Z390 Aorus Pro לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-