עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Esparco,

היום הגיע לי הלוח אחרי מימוש אחריות וקיבלתי את ה REV 305 מישהו יודע מה ההבדלים המשמעותיים בלוח??

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  2. זיכרון טווינמוס 1024MB 533MHZ?

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by pazer005,

מה ההבדל אם אני קונה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 ומה זה אומר אם אני שם 2 כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 הרי זה אותו זכרון רק בפחות מחיר האם אני מפספס פה משהו?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  4. Started by lidor_abo,

חברה מה ההבדל בין זכרונות ddr 2 cl 3 לבין זכרונות ddr 2 cl 4? כי ראיתי שהבדל במחירים לא בשמיים...! לידור

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tick tak,

שלום היום הלכתי ליקנות כמה חלקים למחשב אחד החלקים הוא זיכרון ddr 400 רציתי ליקנות 2 ג'יגה אבל אמרו לי שזה יקר ולא כדאי והציעו לי ליקנות 1 ג'יגה ןלהוסיף אותו ל- 256X2 שיש לי ,ויש לי לוח תומך dual ddr -gigabyte ga k8nf 9 וממה שאני ידעתי לפני זה לא חשבתי שזה לא אפשרי חשבתי שב-dual ddr צריך אותו נפח השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד עם נפחים שונים על הלוח שלי? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  6. לאחר קריאת הטבלה של : PRICE - PERFORMANCE RATIO ועמדת חברי הפורום אני שוקל שוב את רכישת ה -6600 במקום ה - 6700 . הלוח כמובן יהיה P5B DELUXE , את הזיכרון 1GB של CEON 667 אשר רכשתי לפני חודשים,ברצוני להעביר למחשב המשודרג. אחרי שקראתי שאפשר להגיע מ - 2.4 = > 3.5 GHZ , לדעתכם עם הזיכרון הנ"ל לאיזה רמת OC יהיה אפשר להגיע ? תודה.

• 14 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by T-Flash,

כידוע DELL היא אחת מהיצרניות המחשבים הגדולה בעולם, ובעיקר בארצות הברית. היא מוכרת בעיקר בזכות מחשבי ה High-End היוקרתיים שלה שמתוכם יש תחנות עבודה, מחשבים לגיימרים שרתים ואפילו מחשבים ניידים. בזמן האחרון הופיעו שמועות ברשת על סיכוי לחתימת הסכם בין DELL ל AMD בקשר לאספקת המעבדים של AMD לצורך הרכבת המחשבים של DELL. היום אלה כבר לא שמועות, אלא עובדות לכל דבר. לא מזמן האתר Digitimes הודיע כי DELL מתכוונת לרכוש 20 מיליון מעבדים של AMD שמתוכם, 4 מיליון מעבדים ימצאו את עצמם במחשבים הניידים של DELL, ו 16 המיליון הנותרים ישומשו במחשבים השולחניים. לפי זאת ניתן לראות כי DELL נותנת אמון חזק ב-AMD, ובמקום לחתום על עסקה עם אינטל, שמאוד הצליחה בזמן האחרון עם מעבדי ה Core 2 Duo שלה, הם …

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by shirNoshe,

שאלה עקרונית: ברשותי זוג זכרונות 2X512 של OCZ.אני רוצה להוסיף עוד 2X1GB ואז יש לי כמה שאלות: 1.האם הנפח הכללי יהיה3GB? 2.האם כל זוג DIMM'S יעבוד כדואל? 3.האם המערכת תעבוד בדואל? בהנחה שנשמרים הכללים של : 1.כולם SS או DS. 2.כולם אותו התזמון. 3.הלוח תומך ב-4GB. והאם ניתן להגיד שזה יהיה בכל לוח/צ'יפ או כל לוח לגופו.

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

האם זה נכון ככל שה cl נמוך יותר מהירות הזיכרון יותר מהירה?

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  10. היי עשיתי לחבר הצעת מחשב מדובר בksp כי רק הם מוכרים את הלוח הנל עשיתי לו מפרט נחמד בעזרתכם תודה כאן לכולם ועכשיו הוא אמר לו שם שעלאק זה לא מסתר נווידיה עם הלוח דיברתי איתו והוא לא מוכן לשמוע הוא אמר שהוא לא לוקח אחריות כי "זה לא תואם" כנראה שמע את המילה כרוספייר ונלחץ הסתכלתי ראיתי ביקורות על הלוח וראיתי שהרכיבו עליו 7900gtx נכנסתי לאתר של אסרוק ושם גם ראיתי רשימה של כרטיסים שהלוח תומך עכשיו אני רוצה להסביר לו את העניין ולא יודע איך??? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by Psychedelic,

ביצעתי חיפוש ולא הגעתי לתוצאות חד משמעיות,אני כן מתכנן OC על הלוח יהיו זכרונות 800MHZ (עוד לא בחרתי דגם) אז מי יותר טוב אני מתכוון לנסות להגיע לתדר של 6600 וטיפה מעבר (המעבד הוא מעבד 6400) ובדרך אני צריך המלצה על זיכרונות 800 (עדיפות לסטיק של גיגה כי אני בעתיד הלא רחוק יביא לו עוד חבר) - תקציב של גג 750 שח לסטיק אחד ועוד שאלה קטנה... הכרטיס מסך שאני מתכוון להביא הוא 1950 PRO לא עדיף לי לקחת איזה7300GT DDR3 ולחכות לDX 10? כי חבל לי לקנות כזה כרטיס ולהחליף אותו כמה חודשים בודדים אחרי

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by Jarhead,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש עם תקציב נמוך שיהיה בעל מעבד קונרו. הוא רוצה לקבל חוות דעת על הלוח אם ?8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E? ב-470 ש"ח. בנוסף לכך הוא מעוניין לקנות Sapphire X1800GTO2 512 mb. לכן הוא דואג שהלוח אם לא מספיק טוב אבל אם הוא ישקיע יותר בלוח אם הוא לא יוכל לקנות את הכרטיס המסך הנ"ל אז הוא חייב לדעת אם הלוח מספיק טוב למרות שהמחיר שלו ממש נמוך. במידה ואתה לא ממליצים לו לקנות את הלוח הזה אז תמליצו בבקשה על לוחות אם לקונרו בטווח המחירים של 400-600 ש"ח. *הלוח אם לא יהיה למטרות אוברקלוקינג.

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  13. Started by zxc1301,

אני רוצה להחליף מ SAMSUNG קאס 3 ל מיקרון קאס 2.5 שווה ההחלפה ? (ללא עלות כספית) פשוט ייתן לי תזמונים טובים יותר איך חברת MICRON בזכרונות ?

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  14. Started by neogod,

איזה לוח מומלץ לקונרו 6300 עד 500-600 שקל(אפשר גם פחות) שבעתיד יאפשר OC לא רציני ויהיה איכותי ויציב?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  15. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 אז הלכתי לאתר החברה וראיתי את המסמך הבא של התאימות של הזיכרון : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-s3.pdf אני לא כלכך מבין אותו :-) מבקש את העזרה של המומחים ..... המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המעבד הוא E6300 מה אתם חושבים על השילוב או הייתם משלבים הצעות אחרות ? וכמה זיכרון מספיק לי האם 1GB או יותר ובאיזה מהירות 800 או 667 התקציב הוא 3500 ש"ח כאשר העודף שישאר מהלוח +זכרון+מעבד, ילך לכרטיס מסך -זה כבר בפורום אחר (לו…

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by TrancEnergY,

ברצוני להרחיב את הזכרון שלי בעוד גיגה נוסף אך אינני יודע איזה זיכרון יתאים למחשב שלי מה שמטעה אותי הוא שהזיכרון שלי רץ ב200 mhz וכל הזכרונות שיש היום בשוק הם על 400 mhz כמו כן ישנו נתון (CL) אינני יודע למה הוא מתייחס אני מצרף נתוני מפרט של המחשב שלי והזכרון שברשותי ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי איזה סוג של זכרון לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ( 1 גיגה בלבד ) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

יש לי את הלוח אם gigabyte ga-8i945pl-g רציתי לדעת בעד כמה זיכרון הוא תומך? כי ראיתי שהוא תומך עד 4 ג'יגה זה נכון..? והאם כדאי לי לקנות זיכרון cl5?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  18. איזה מבין הלוחות עדיף למעבד קונרו E6300?

• 14 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by PowerUser,

היי קראתי בכמה מקומות שעדיף שהיחס fsb/dram יהיה 1:1 האם זה נכון ? אם נגיד אני קונה מחשב חדש, עם מעבד e6300 (ולא מתכוון לעשות overclocking) האם כדאי לקנות זיכרונות ddr2 dual channel 533mhz ואז אם אני לא טועה יהיה יחס של 1:1 או זיכרון 667mz והיחס יהיה 4:5 ? איפה יהיה ביצועים יותר טובים ? ומה עדיף ? (ההנחה גם שב533 התיזמון יהיה קצת יותר טוב יותר מ667)

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. יש לי 1 ג'גה זיכרון בקונרו,אם אני יקנה עוד ג'גה יהיה הבדל משמועתי בגלל הדואל? או שאני לא ירגיש? אני מתכוון במהירות של התקנת יישומים ו/או במשחקים כבדים

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by yniq,

הי, אני קונה מחשב (חלקים) AMD Athlon 3500 ורציתי זיכרון 2 * TWINMOS DDRII 667MHZ 512MB בחנות הציעו לי זכרון OCZ Gold בתוספת של 50 ש"ח בסה"כ לשני הסטיקים. (גם כן 667MHZ). אני מכיר את TWINMOS ויודע שהם די זולים וטובים ביחס למחיר. אבל את OCZ אני לא מכיר. הם באמת טובים יותר? כדאי לשדרג? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by jsmith,

שלום רב אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה שנתקלתי בה הורדתי את התוכנה CPU-Z ובדקתי את התדר שמופיע לי בזיכרונות ומסתבר שהתדר הוא 335MHZ במקום 667 האם מישהו יכול להסביר לי האם זה נורמלי (מדובר ב2 סטיקים של 1 גיגה דואל צאנל)

• 7 תגובות
    • 453 צפיות
  23. Started by assafmag,

האם כשאני קונה זכרון אני צריך לקחת בחשבון את המתח שהוא דורש ביחס למתח שמאפשר הלוח אם? מביאים לי מחו"ל את הזכרון הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141210 איך הוא? כתוב שם שהוא דורש 2.0V. אני מתכנן לקנות בארץ את הלוח DS3 או את S3 של GIGABYTE. הזכרון הזה יעבוד עם הלוחות האלה?

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  24. Started by roeiw,

פתחתי תרד על הלוח של אסרוק שקניתי ותשובה חד משמעית עוד לא קיבלתי.. קניתי ASRock ConroeXfire וגם עכשיו וגם בעתיד אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. חשבתי אולי להחליף ללוח DS3 משיקולים של איכות וביצועים. יש למה להחליף או להישאר עם האסרוק? כסף זאת לא הבעיה. (ב KSP טוענים שה ASRock יותר איכותי בגלל שזאת חברת בת של Asus..)

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by kfirlion,

שלום, יש לי Pentium D 930 רציתי לשדרג ל-C2D E6600 האם כדי לשדרג, מדובר על הוספה של 1000 ש"ח ככה, כי אני משחק במשחקים כבדים כמו: Battlefield 2, FEAR..... הוספה: המעבד מספק אותי, אבל כשאני נגד בוטים במשחקי אסטרטגיה עם 8 קבוצות זה מתחיל קצת לעצור.... מה נראה לכם הבעיה? ועוד שאלה: הלוח שלי הוא GA-G1975X עם צ'יפסט 975X, שהוא הצ'יפסט הכי טוב של אינטל, אז למה שהלוח שלי לא יתמוך ב-C2D? אני יכול להוכיח שזה תומך (כמובן לפי הצ'יפסט), תיכנסו לאתר ותבדקו שאני אומר כל אמת: http://www.intel.com/products/chipsets/975x/ וחוץ מזה הלוח אם שלי הוא היחידי הטוב ביותר שיש ל-Gigabyte להציע כרגע ל-975X

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים