מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
לאחר בדיקת ביצועים של מאבדים על 939 ו-754 אני רואה שמעבדים על 754 מגיעים לאותם ביצועים כמו 939 ולפעמים יותר ! והמחיר - 300-400 ש''ח פחות ! לכן כיוון שלי הוא מעבד AMD Athlon 64 3000 או 3200 מטרות המחשב : משחקים פעם בשבוע ( כרטיס מסך שלי יהיה 6600 או 7300GS ) , זכרון יהיה 1024 , צפיה בסרטים , מוסיקה , תכנות , הרבה חלונות של אינטרנט וכל זה ביחד . אני לא אשדרג את המעבד בעתיד ! אני רוצה לעשות OC . בכל מקרה אני מבקש המלצה ללוח אם טוב עבור 754 דרישות : אחריות 3 שנים אמינות אני רוצה לוח שקט , לא רוצה רעש !! אני צריך כמה שיותר USB ! כרטיס רשת מובנה כרטיס קול מובנה טוב ! שיהיה מתאים ל-OC . תקציב : עד 600-700 ש''ח , רצוי כמה שפחות . נ.ב. אני רואה הרבה המלצות על DFI אבל יש להם רק …
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
רצוי הכי טוב שאפשר במגבלת תקציב של עד 550 ש"ח.תומך SATA
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
צריך לוח הכי טוב שיש אני רוצה להגיע למקסימום ביצועים עם המחשב ניראה לי שהוא מגיע ל3600 מגה הרץ לפי אחד האוברקלוקים שנעשו באתר אני רוצה את לוח החלומות! תודה מראש 8) 8) 8)
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מעבד AMD ATHLON 64 3000 בסביבות הסכום של 500 ש"ח המחשב לא משמש למשחקים אלא לקידודים תודה נעם
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כמה חלקים במחשב שלי. החלטתי ללכת על מעבד i5 6600k שארצה לעשות לו oc בעתיד. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם מתאים. בקשר לתקציב- אני אעדיף לוח שיהיה כמה שיותר זול אבל שיעמוד בצרכים שלי - יתמוך בDDR4 ו-OC למעבד, שיהיה מיקרו ATX. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פורום שלום! התחדשתי במעבד sandy bridge i-7 2600k. איזה לוח אם מומלץ עבורו בתקציב של 400-600 שקל. מתוכנן אוברקלוק קל שלא מצריך ציוד הקפי מלבד הקירור הסטנדרטי. יש כרטיס גרפי חיצוני - nvidia 570. וזיכרון 4 ג'יגה DDR3 1600 Mhz. הולך להריץ משחקים כבדים וסרטי בלו-ריי בסלון. אם יש שאלות/בקשות תרגישו חופשי. בברכה, אלכס.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
הרכיבים שיש לי הם: מארז: התאמה ללוח Micro-ATX. מעבד: Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 זיכרונות: G.Skill Aegis 2*8GB DDR3 דיסק קשיח: ADATA SP900 2.5" SATA3 256GB SSD הלוח הקודם שלי היה Asus H971-Plus י(Mini-ITX) ולצערי הוא נהרס. המחשב הוא למטרה ביתית וקצת משחקים. איזה לוח הכי מומלץ לי לקנות? המחיר הוא לא הבעיה, יכול גם להגיע ל-500. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה. יש בסוף שאלה חדשה :-) בעקבות התקלה שתוארה פה (זה מעט ארוך, אז בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד. פשוט לא נדלק. שום תגובה שהיא. לאחר החלפת ספק, המשיך לא לעבוד. לפתע היום התחיל לעבוד עם הספק החדש וגם עם הספק הקודם!, לכן חשבתי שהלוח אם אולי מעט מעורער ואולי זה יקרה שוב), אני מחפש לוח אם מתאים למחשב שלי. הוא עוד עובד אחלה וחבל להחליף את כל המחשב כרגע, אז מנסה להמשיך קצת עם הקיים. הלוח שלי הוא GIGABYTE 965p-DS3 REV 3.3 אני צריך לוח שתומך DDR2 ובעל שני חריצי זכרון לפחות, כי יש לי שניים של 1 גיגה, האחד. כמו כן הוא צריך להיות מתאים לשקע 775 של אינטל. המעבד שלי הוא intel core duo 2 e6600. אני גם זקוק לחריץ pci-E x 16 לכרטיס המסך ועוד חריץ של pci-E x 1 בשביל כרטיס firewire …
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לוח אם איכותי שיתמוך בזוג 8800GTS של 640MB : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3728404&CatId=2514 וכן אם יש לכם המלצות נוספות בעיניין כמו ספק/קרור לכזה לוח זה יתקבל בברכה. אני מעוניין בלוח שאוכל לבצע בו OC ל Q9300 או ל Q6700 (ד"א מי מהשניים יותר מומלץ??) תודה לכולכם
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם ובמיוחד למנהלי הפורומים. אני מאוד נהנה מהפעילות הענפה והתשובות המקצועיות של החברים והמנהלים בפורום זה ואחרים. כל הכבוד! ועכשיו לשאלתי: לוח האם שלי התקלקל. בהזדמנות זו אני מעוניין לשדרג את ה CPU לפנטיום D805 וכן את לוח האם. אבל הזיכרונות שלי הם מסוג DDR ולא DDR2. אני מעוניין בהמלצה על לוח אם התומך ב DRR ובפנטיום 805D. שימוש המחשב הוא בעיקר להרצת אפליקציות מתמטיות כמו MATLAB ותוכנות חישוביות אחרות של אלמנטים סופיים. אשמח לקבל המלצות על לוח שניתן לבצע עליו OC. תמיכה ב - AGP או כרטיס מסך מובנה יתקבלו בברכה אך זה לא קריטי. מצאתי לוח עם רכיבים של VIA אך יש לי חששות מרכיבים אלו. מניסיון הרכיבים 865PE מוצלחים ובעלי יכולת OC. תודה מראש, משה שפירו
-
- 8 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום. נשרף לי הלוח אם במחשב. שאר החלקים תקינים לגמרי - 1GBX2 KINGSTON DDR2, AMD THLON DUAL CORE 3600+ AM2, ATI HD4670 PCI-E אני מבקש המצלות ללוח אם עד 350 ש"ח בלי חריגות עדיף עם כרטיס קול 8 ערוצים (6 חיבורים) ואם אפשר SPDIF זה יהיה מצוין. תודה רבה. דניאל.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך הלוח של אפוקס? יש אותו בארץ? מתי אמורים להגיעכ לוחות שמבוסיים על שבב של sis? והאם כדאי לי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה ללוח אם המתאים למעבד E6400 הלוח אמור להתאים בעיקר למשחקים כבדים. התקציב הוא עד כ- 700 ש"ח בתודה יריב
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חשבתי על אחד מהלוחות של אלבטרון - אבל אין לי מושג לגבי היציבות והאמינות שלהם. יש כמובן את הלוחות של גיגהבייט ואביט, אבל עם אביט דיי "אכלתי קש" בפעם האחרונה שקניתי לוח (גם תואם AMD) שלהם. הייתי צריך לעשות RMA אל היצרן, וכשקיבלתי לוח חדש (לא בדיוק חדש גם) - גם הוא היה תקול. אגב, נאלצתי לעשות RMA בגלל קבלים שהתנפחו והתפוצצו. בקיצור, על מה אתם ממליצים? בעיקר מבחינת אמינות וביצועים. אני מדבר על מחיר בסביבות 400 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך אונבורד, וגם כרטיס קול לא חובה (אלא אם כן זה מימוש של SOUNDSTORM שהוא לא AC97) אשמח להמלצות ותובנות! תודה!
-
היי אני צריך כרגע באופן די דחוף מחשב וכרגע מפאת חוסר תקציב וגם כי אני לא צריך HIGH END מספיק לי משהו טוב וזול אך הכי חשוב שיהיה בעל אפשרויות לשדרוג עתידיות. כנראה אני אקח מעבד XP2500 בארטון ומכיוון שאני לא משחק כמעט בכלל אני מעדיף לוח אם משולב כרטיס מסך ופה אתם נכנסים לתמונה. תעזרו לי למצוא לוח אם כזה או כמה כאלו כדי להשוות, חשוב לי שיהיה עם מספיק פיצ'רים כרטיס מסך נורמלי שלא ישתה הרבה זכרון ויהיה אפשרות לנטרל אותו אח"כ בקיצור שיהיה הכי משתלם ויתן יחס תמורה ביצועים מירבי אשמח לקבל הצעות מחיר והמלצות ממי לקנות
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב מבוסס על i7 860. באיזה לוח אם כדאי לי להשתמש? אני לא מתכוון לעשות OC (מעבר ל-TurboBoost שמגיע כסטנדרט), לא מתכוון לשחק במשהו רציני (כלומר כל כרטיסי המסך הכפולים וכד' לא רלוונטים), אבל כן מתכוון להשתמש ביישומים שיגרמו ל-CPU לעבוד הרבה וקשה (VM, עיבוד נתונים וכו'). אני גם רוצה שהטיפול במחשב יהיה קל - לוח מרווח שלא צריך אצבעות של ילד בן 5 בשביל להגיע לכל החורים שלו. וגם כמה שפחות מאווררים, כלומר לוח שיכול לעבוד עם קירור פסיבי על ה-chipset ועל שאר הרכיבים. כמו כן, כמובן לוח אמין מכל הכיוונים (חברה, אחריות, BIOS, רכיבים וכד'). על איזה לוח אתם ממליצים? תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore -דגם המעבד חשוב שיהיה 4 סלוטים ל זיכרון. כרטיס קול ורשת מובנה. לא חייב כרטיס מסך מובנה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי מעוניין בהמלצה ללוח אם (H67) דרישות: - USB 3 - לפחות 5 USB מאחור. - לא משתמש בכרטיס מסך חיצוני. - נכון להיום המסך שלי הוא CRT (כניסת VGA ) .יכול להיות שאחליף גם אותו . - כ.קול 7.1 -כ.רשת 1G - לפחות PCI אחד. - לפחות 2 PCIX כמו כן המלצה לקירור למעבד (1155) . תודה מראש, jordan_sh.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה ללוח אם. אני מעוניין בלוח אם לסוקט LGA775 (למעבד Q6600). אני מעוניין שהוא יהיה בעל 2 סלוטים של DDR2 ו4 סלוטים של DDR3. במחיר של 600 ש"ח - יש אפשרות לחריגה קטנה. תודה מראש, אלי.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב ומתלבט לגבי לוח אם: המפרט יתבסס על: מעבד - 375 ש"ח - E5200 4 גיגה זיכרון של OCZ (דגם פלטיניום) - 297 ש"ח הארד דיסק של סיגייט 500 גיגה - 285 ש"ח מארז של אנטק nsk6580 עם ספק של 430 ואט - 557 ש"ח צורב DVD סמסונג - 128 ש"ח המחשב ישמש לעבודה משרדית, אופיס, הורדות , שמיעת מוסיקה וצפיה בסרטים כולל HD , חלונות רבים שיהיו פתוחים בו זמנית וכו' (לא למשחקים). ההתלבטות היא לגבי לוח האם שאני רוצה שיכלול יציאות HDMI ו- DVI (יש לי מסך של סמסונג 20 אינץ דגם T200) ואפשרות לחבר לטלויזיית LCD: בתחילה חשבתי לקנות את הלוח של אסוס P5Q-EM שעולה 740 ש"ח (בסקייפיסי) אחר כך חשבתי שאולי כדאי ללכת על אסוס דגם P5QL-EM שמחירו הוא 566 ש"ח אח"כ חשבתי ללכת על גיגבייט GA-EG41MF-S2H ש…
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד Q9400 שמשביע את רצוני. הלוח הנוכחי הוא של DELL, כחלק ממחשב מובנה (OPTIPLEX 780). אני לא מרוצה ממנו בגלל הארגון המרחבי הלא-סטנדרטי שלו (מעוניין להחליף את המאוורר -- משימה בלתי אפשרית), וכן חוסר תמיכה ב-PCI.E 2+. הלוח החדש צריך לתמוך ב-PCI.E 2/3, בתקציב של עד 400 ש"ח. להמלצתכם אודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בלוחות של אינטל, מישהו יכול להמליץ לי על לוח של חברת אינטל שיאפשר OC טוב לe4300? התקציב משהו בין 500-700 ש"ח. ובכלל מה האיכות של הלוחות שאינטל מייצרת יחסית לחברות חיצוניות?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ותמיכה בSATA. רצוי לא יקר. תודה
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי כולם מאחר והחלטתי לרכוש מעבד E8400, אני מחפש לוח אם שיתמוך גם במעבדים מרובעי ליבה ב-45nm. ההעדפה שלי היא לחברת אסוס, לא ג'יגהבייט ולא השאר. יש לי כמה שאלות: האם אפשרי להצמיד למעבד לוח על בסיס P965 או Nvidia 680i שלא יפגעו בביצועים עתידיים? בעיקרון אני מחפש את הלוח הכי מתקדם על בסיס אחד מהצ'יפסטים למעלה או P35 חשבתי על אסוס Сommando או P5N32-E SLI איך הם? תוכלו להמליץ לי גם על על אחד הלוחות שלהם בעל הצ'יפסט החדש יותר כמו P35 חוץ מאחד מהלוחות שהזכרתי למעלה..? האם הם תומכים במעבדים מרובעי ליבה 45nm? (אם ארצה לשדרג עוד שנה למרובע ליבה) האם הם תומכים ב- PCI-e2.0? איך אפשר לדעת? והאם זה הכרחי לכיום עם כרטיסי מסך חדשים? כי אני מתכנן על 8800GTS G92. יכולים לעזור? אני ממש בהת…
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-