עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. זה מה שרשום עליו: AXD2400KV3C(אני בטוח ב99.99% שזה הדגם והמתחשל המעבד) AUIJB 0301MPMW 9748405260797 ???

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. איזה לוח אם יותר טוב? IN9 32X-MAX Wi-Fi או ASUS STRIKER EXTREME? למשחקים ול OC

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by nsgil85,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל מעבד i5 ובנוסף את הלוח אם, Gigabyte GA-P55-US3L כשהגעתי לאחת החנויות גליתי כי הלוח אינו תומך בכל הזכרונות DDR3 ויש זכרונות DDR3 שלא יפעלו על הלוח, אני מעוניין לקנות את הקיט של CORSAIR XMS3 2X2GB 1600MHz CL9 CMX4GX3M2A1600C9 האם זה יעבוד לי? גיל

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. מי שמרכיב את המחשב שלי הודיע לי שלוח אם לא מתאים [bIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL] אני צריך להתקשר אליו עכשיו להגיד לו לוח אם אחר עד 380 ש"ח. שיהיה 100% מתאים.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by midnight8,

יש לי במחשב הישן לוח אם כזה p4v533-mx באיזה זכרונות הוא תומך כי יש לי שתיי 512MB של 667 ואני רוצה לדעת אם אני אוכל להרכיב אותך עליו

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. שלום חברים, נניח ואני קונה מעבד אינטל יד שניה. עוד לא קניתי. אין קבלה ואין קופסא מקורית. לפי המספר הסידורי באתר של אינטל רושמים שהמעבד נמכר בזמנו בתור box ויש אחריות עד 2017. דיברתי בצט עם התמיכה של אינטל אבל הבחור לא הצליח לענות על השאלה - למי לפנות בארץ כדי לממש אחריות??? הבנתי שחיון ואיסטרוניקס הם המשווקים פה ושלחתי להם מייל. טרם קיבלתי תשובה. מישהו פה יודע מה עושים וכיצד מממשים אחריות של אינטל בארץ? בבקשה תענו רק מי שמבין ויודע בוודאות מה עושים. תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. כותרת ^ לי יש את ה-P35 וקציתי לדעת מה ההבדל בין אלה לחדשים.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by udist,

לפי מה שכתוב כשהמחשב עולה, הזכרונות אצלי בדואל במצב 128X1 ביט. בדקתי בתוכנה cpuz האם הזכרונות שלי נמצאים בדואל... ובעיה, הchannels# פשוט ריק, לא כתוב לא דואל ולא סינגל...! בעיה או לא? אם כן, איך לתקן? ועוד שאלה, יש לי מעבד פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל ללא OC, הטמפ' ללא מאמץ 40-44 ועם הרבה מאמץ 52-55, עכשיו אני יודע שאלה טמפ' סבירות בהחלט למעבד הזה אבל הייתי רוצה להוריד אותן קצת מבלי להחליף את המאוורר, אלא רק להעלות את הRPM של המאוורר, שמשום מה גם ללא מאמץ וגם עם מאמץ נשאר קבוע על 2250 סיבובים... ניסיתי את speedfan, אבל המאוורר כבר על 100% ולא עולה מעליו (וככל שאני מוריד את האחוזים המהירות שלו כן יורדת, אפילו על לעצירה ב0%...) יש תוכנה אחרת או אפילו עם speedfan להעלות א…

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by djefi,

שלום לכולכם אני עומד בפני שידרוג המחשב שלי ואני מתלבט לפרוש מאינטל הגדולה ולעבור לAMD בקיצור מה אתם ממליצים אינטל? INTEL HT PRESCOT 1MB SOCKET 775 (199$ או INTEL HT PRESCOT 1MB SOCKET 478 (199$ (אגב מה ההבדל העיקרי בין שני הציפסט) או AMD? AMD 3000 K8 64BIT S754 (139$ AMD 3000 K8 64BIT S939 (145$ AMD 3200 K8 64BIT S939 (198$ (גם כאן מה ההבדל בין השניים) אגב איזה כרטיס אתם ממליצים למעבד הנבחר ושאלה אחרונה האם מעבר ל64 מחייב מערכת הפעלה אחרת ואם כן האם תוכנות ישנות לא יעבדו בה? תודה לכם

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  10. Started by dtechno,

יש לי זיכרון בנפח של 512 mb ורציתי לקנות עוד סטיק ... השאלה היא אם אפשר\לא מומלץ לקנות זיכרונות במהירות זהה של חברה שונה?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by gshhar,

ברשותי מעבד P-4 2.4GHz 478 Tray + Fan 512K 533 דיסק קשיח Maxtor 60 GB 7200 זיכרון DDR 256MB 333 Samsung Original FLOPPY 1.44,LG X 52 את כל אלה קניתי ב-2500 ש"ח. אני מעוניין בלוח אם ובכרטיס מסך,מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שיתאים לפריטים הנ"ל?משהו טוב אבל לא ממש יקר ובכרטיס מסך טוב ושוב פעם לא במחיר מפוצץ(אגב למה נחוץ כרטיס מסך בכלל כי אני די חדש בתחום?),ואגב איך המחשב הזה הולך להיות? בתודה מראש גל.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by RazorJunior,

שלום לכולם, חשבתי לקנות מחשב חדש ולפי המלצות המפרט לאוברקלוגינג חשבת ללכת על ה AMD 1800+ הלכתי לזאפ לבדוק מחירים וגיליתי שבתוספת מחיר לא גדולה אני יכול לקנות AMD2400 או אפילו AMD BARTON 2500 ואז הסתכלתי באוברקלוגינג שאנשים עשו, סידרתי לפי מגה הרץ עולה וראיתי שבערך 90% מכל המהירויות הכי גבוהות שהגיעו אליהם הושגו ע"י AMD 1700. יש לזה סיבה מיוחדת? אם כן מהי? ולסיכום: על איזה מעבד ללכת?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by gargar,

השבוע החלטתי סוף סוף לשדרג את המחשב Athlon 64 x2 5000 הישן שלי. קפצתי לאחת לחנות מחשבים ורכשתי לעצמי מעבד Phenom II 940 ב790 ש"ח (החנות בזאפ) ותקעתי אותו בלוח AM2 המיושן שלי. הפלא ופלא, הכל עבד ללא כל בעיה. בעזרת תוכנת AMD overdrive המהרתי את המעבד למהירות 3.6 וזכיתי למחשב מודרני בגרושים. אילו הייתי ההולך על אינטל הייתי יכול רק לחלום על שדרוג במחיר מגוחך שכזה. AMD הם היחידים שתומכים באופן אקטיבי ופעיל באופצית השדרוג לפחות דור אחד אחורה. וחבל שמעט אנשים שמים לזה לב ולוקחים את זה בחשבון בהליך קנית המחשב שלהם. הרי ההבדלים במבחני הביצועים לא באמת מובחנים על ידי אנשים שלא מריצים פעולות חישוב לאורך כל היום וגם ככה ההבדלים בביצועים בין במעבדי אינטל וAMD באותה רמת מחיר הוא מזערי …

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. Started by Ach Shelo,

שלום, אני עורך איזה עבודה בנושא מעבדים ואני זקוק לעזרה בבקשה. אם מישהו יוכל להסביר לי את חלק מהשאלות או להפנות אותי למקומות המתאימים. תודה רבה. בשנה האחרונה המגמה המתגבשת היא, הפרדה בין מעבדים אשר מיועדים למחשבים שולחניים לבין מעבדים למחשבים ניידים (חברת Intel). א.למה יש צורך בסוגי מעבדים שונים? ב.מהם ההבדלים העיקריים בין מעבד המיועד למחשבים שולחני לבין מעבדים המיועדים למחשבים ניידים? i.מבחינת ארכיטקטורה פנימית. ii.מבחינת מאפיינים. ג.מה ההבדל בין Pentium M לבין Centrino? ד.מהי המהירות המקסימאלית של מעבד נייד היום? ה.כאשר מדובר במעבד למחשב נייד, אחד ההבדלים הבולטים ביותר, אל מול מעבד למחשב שולחני, היא מהירות השעון של אותו המעבד (מהירות פנימית). מבחינת ביצועים, למרות הפרשי …

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by golan1971,

מה כדאי לי לקנות את q9300 6 ק"ש או q6000 כי יש לו 8 ק"ש אני צריך לקנות וזקוק לחוות דעת סופית

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  16. עד עכשיו ידעתי שה550BE (שאותו אף "פתחתי" בהצלחה לחבר של אחותי) וה720BE ברי פתיחה. משיטוט בפורום כאן ראיתי שיש מעבדים נוספים שיכולים להפתח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=443233.0 יש נוספים פרט ל425?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by BONO,

?

18. Started by compman112,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד 3 חודשים בערך אני מחשב חזק למשחקים אז אני רוצה להחליט על מעבד מה כדאי INTEL או AMD איזה דגם, מחירים, השוואות, המלצות תודה רבה לכל העוזרים זה חשוב

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  19. צריך לוח אם של MSI התומך ב קונרו E6400

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by swipe,

אז ככה, קניתי radeon 9600 128DDR זה לא עבד טוב, התקנתי את כל הדרייברים וזה פעל לא טוב, המסף הפך לשחור וחזר ואז זה רשם שיש בעיה, כששאלתי את החברה הם אמרו לי שחסרים לי דרייברים של הלוח-אם, הם אמרו שאני ישלם 180ש"ח והם יתקינו אותם כבר. כמובן שלא שילמתי, אז אם מישהו מוכן לעזור לי אני אודה לו מאוד. הפרטים של המחשב שלי: P4 2.4 GHz 640DDR 1.525V max system BUS 533MHz המחשב הוא מחברת: GigaByte. תאמת שלא מצאתי את האתר שלהם אם תוכלו לעזור אני אודה לכם

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by bobby323,

לקחת מעבד 3200 סטפינג E3 בקופסא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10148 שיש בה כנראה מאוורר או שכמעט באותו מחיר אני לוקח סטפינג E6 שהוא יותר זול כי הוא בלי מאוורר, ואני מוסיף את המאוורר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=10978 זה יותא לי אותו מחיר ד"א מה זה E6

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by surui,

האם יש הבדל בין לV-Data לTwinMOS? האם יש הבדל גדול בינהם?

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by sonysony,

אני רוצה ליקנות את ה-i7 920 core או את Q9550 מה יותר שווה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Screw_Master,

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/msi-p67a-gd80-b3_3.html#sect0 אני קורא עכשיו ביקורת על הלוח אם הזה, ויש שם השוואה מעניינת של BIOS כמו שהיה פעם ל-UEFI שמאפשר להעלות את מערכת המחשב מקשיח של 3TB ויותר. מעניין, חשבתי שאולי זה יעניין עוד אנשים פה בקהילה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. Started by Director,

שלום לכולם , בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש . יש איזה לוח שתומך במערך CF ? (משהואבמחיר של ה-EP43~5-DS3L). משהוא בסגנון +100~200 ש"ח במחיר . תודה

• 8 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים