מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
בקשר ללוח אם הזה אני מודע לכך שהוא לא הכי חדש אני יודע זאת אז לכל המיתחקמים אני שואל אם הלוח הזה הוא לוח יחסית טוב לסוקט 478 ואם הוא תומך ב-big typhon והאם אפשר לעשות איתו אוברקלוק מכובד ?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי 512 MB ואני רוצה להוסיף אחד או אחד וחצי..אז עזרה במחירים ואיזה סוג אני צריך לקנות כי אין לי מושג......
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רגיל מידי פעם להוסיף ולהסיר דיסקים קשיחים למחשב וכך עשיתי גם הפעם ברגע שהוספתי והסרתי הארדיסק והפעלתי את המחשב הופיעה לי הודעה מייד בהתחלה: Warning! cpu has been changed or overloading faile. Please re-enter CPU setting in the CMOS setup לא נגעתי בשום הגדרות! מה עושים? more info: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Award (02/12/04)
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם הלוח אם הנ"ל מומלץ? בצירוף למעבד E6300. לא מעוניין ב-OC. מעוניין בכרטיס מסך ON BOARD, והבנתי שזה עונה על הצרכים. אשמח לקבל חוות דעת , תודה!
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף בהנחה שה-GIGABYTE יותר זול ועם אחריות לשלוש שנים מול שנתיים של EPOX ??? שניהם סה"כ די דומים במפרט...............
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח-אם ms-7592(g41tm-e43) זיכרון ddr2 6400 2gb ומערכת הפעלה xp השאלה שלי היא איך ומה אתם ממליצים לי לשדרג.... להוסיף 2 גיגה באותה מהירות לקנות 4 גיגה עם 800mhz)-האם המהירות היא שיפור משמעותי? או להחליף לוינדוס 7 ולקנות (8gb(1*8 or 2*4 או שלמישהו יש הצעה אחרת... מה אתם ממליצים?? ומאיפה הכי שווה לקנות??
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב בקצרה, אני מחפש את לוח האם המשתלם ביותר לתושבת הזאת, אל הלוח יחובר מעבד 750 אני לא מעוניין בלוח אם בעל יכולת ייצוב מתח נמוכה, אלא לוח אם שיכול להתמודד עם הרבה לחץ ולאורך זמן. לא יבוצע CROSSFIREX ולכן לא מעניין אותי חריץ PCIE שני. בינתיים העיניים שלי על הP7P55D של ASUS שמציע אחלה תכונות יחד עם כמובן עמידות ויכולות אוברקלוקינג. משהו אחר? אולי BIOSTAR? GB ASROK
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני חייב לדעת איך מחברים את הג'מפרים של הלוח אם EPOX EP-4SGM8I של הPOWER, RESTART, SPEAKER וכאלה... האתר של EPOX לא עובד או לא קיים ואין לי שום מושג איך לחבר אותם ואני מפחד לעשות קצר. בבקשה תעזרו לי בדחיפות, גיל.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע מעבדי ה-AMD כמו שלי(AMD ATHLON XP 2000) אמורים לעבוד ב-266mhz נניח הפנטיום 4 עובד ב-800! עכשיו רשום לי ב-3D MARK שהמעבד עובד ב: EXTERNAL CLOCK 133MHZ מה זה??? אני מקווה שלא קרה משהו למעבד שלי!???
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש לוח טוב וזול בלי שום צורך בחיבור מיוחד פרט למקלדת עכבר מסך ואיזה דיסק און קי ומודם כמובן למעבד AMD Athlon II הצרכים זה גלישה אופיס שאלה שניה הכרטיס מסך בלוחות האלה יהיה חזק חלש יותר לדוגמא מי GT8600 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H Gigabyte GA-MA78LMT-S2
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את ה UD3P ואני רוצה להרכיב אותו, אמרו לי שאני יכול לעשות הסרה של הדרייבר הקיים לצ'יפסט, להחליף את הלוח ולהתקין מייד את הדרייבר החדש. מישהו יכול לעזור לי? איך מסירים את הדרייבר? אני לא מוצא אפשרות בלוח הבקרה... תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי יותר פרט למהירות ה BUS בין REV 1 ו REV 3.3? (למשל, תמיכה במעבדים עתידיים, קירור טוב יותר, תיקוני באגים) פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה, אומרת שהם לא יודעים איזה REV זה...
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי לכול תותחי הC@ יש לי את הלוח הבא Gigabyte ga-ma69g-s3h http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554&ModelName=GA-MA69G-S3H ביקורת http://my.ocworkbench.com/2007/gigabyte/GA-MA69G-S3/g1.htm האם לדעתכם ניתן יהיה להגיע רחוק עם AMD 4400X2 AM2 BRISBNE 65NM\65W EE 2.3GHZ ?? למישו יש ניסיון איתו?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום בשביל עיבוד תמונה (פוטושופ ועוד כמה תוכנות דומות) מה עדיף אינטל או AMD אם אינטל אז תמליצו לי על מעבד ולוח אם עד 1700 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
זה מה שרשום עליו: AXD2400KV3C(אני בטוח ב99.99% שזה הדגם והמתחשל המעבד) AUIJB 0301MPMW 9748405260797 ???
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב? IN9 32X-MAX Wi-Fi או ASUS STRIKER EXTREME? למשחקים ול OC
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל מעבד i5 ובנוסף את הלוח אם, Gigabyte GA-P55-US3L כשהגעתי לאחת החנויות גליתי כי הלוח אינו תומך בכל הזכרונות DDR3 ויש זכרונות DDR3 שלא יפעלו על הלוח, אני מעוניין לקנות את הקיט של CORSAIR XMS3 2X2GB 1600MHz CL9 CMX4GX3M2A1600C9 האם זה יעבוד לי? גיל
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מי שמרכיב את המחשב שלי הודיע לי שלוח אם לא מתאים [bIOSTAR TA780G M2+ - RETAIL] אני צריך להתקשר אליו עכשיו להגיד לו לוח אם אחר עד 380 ש"ח. שיהיה 100% מתאים.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן לוח אם כזה p4v533-mx באיזה זכרונות הוא תומך כי יש לי שתיי 512MB של 667 ואני רוצה לדעת אם אני אוכל להרכיב אותך עליו
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים, נניח ואני קונה מעבד אינטל יד שניה. עוד לא קניתי. אין קבלה ואין קופסא מקורית. לפי המספר הסידורי באתר של אינטל רושמים שהמעבד נמכר בזמנו בתור box ויש אחריות עד 2017. דיברתי בצט עם התמיכה של אינטל אבל הבחור לא הצליח לענות על השאלה - למי לפנות בארץ כדי לממש אחריות??? הבנתי שחיון ואיסטרוניקס הם המשווקים פה ושלחתי להם מייל. טרם קיבלתי תשובה. מישהו פה יודע מה עושים וכיצד מממשים אחריות של אינטל בארץ? בבקשה תענו רק מי שמבין ויודע בוודאות מה עושים. תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כותרת ^ לי יש את ה-P35 וקציתי לדעת מה ההבדל בין אלה לחדשים.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
צריך עזרה בדחיפות: אני קונה את המעבד הזה: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ואני רוצה להתאים לו לוח אם מובנה.עכשיו המליצו לי לפני חודש על הלוח הזה:Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 אבל עכשיו אומרים לי שאין לו DVI.<אני פשוט קונה מסך LCD ואמרו לי ש DVI משפר את התמונה>. יש לכם לוח אם יותר טוב שמתאים למעבד הזה עם DVI? בסביבות ה-500 ש"ח פחות או יותר. בתודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ראיתי שבחו"ל מחירו ירד ב 16% וגם של שאר המעבדים, מישהו יודע מתי זה יתעדכן?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב כשהמחשב עולה, הזכרונות אצלי בדואל במצב 128X1 ביט. בדקתי בתוכנה cpuz האם הזכרונות שלי נמצאים בדואל... ובעיה, הchannels# פשוט ריק, לא כתוב לא דואל ולא סינגל...! בעיה או לא? אם כן, איך לתקן? ועוד שאלה, יש לי מעבד פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל ללא OC, הטמפ' ללא מאמץ 40-44 ועם הרבה מאמץ 52-55, עכשיו אני יודע שאלה טמפ' סבירות בהחלט למעבד הזה אבל הייתי רוצה להוריד אותן קצת מבלי להחליף את המאוורר, אלא רק להעלות את הRPM של המאוורר, שמשום מה גם ללא מאמץ וגם עם מאמץ נשאר קבוע על 2250 סיבובים... ניסיתי את speedfan, אבל המאוורר כבר על 100% ולא עולה מעליו (וככל שאני מוריד את האחוזים המהירות שלו כן יורדת, אפילו על לעצירה ב0%...) יש תוכנה אחרת או אפילו עם speedfan להעלות א…
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני עומד בפני שידרוג המחשב שלי ואני מתלבט לפרוש מאינטל הגדולה ולעבור לAMD בקיצור מה אתם ממליצים אינטל? INTEL HT PRESCOT 1MB SOCKET 775 (199$ או INTEL HT PRESCOT 1MB SOCKET 478 (199$ (אגב מה ההבדל העיקרי בין שני הציפסט) או AMD? AMD 3000 K8 64BIT S754 (139$ AMD 3000 K8 64BIT S939 (145$ AMD 3200 K8 64BIT S939 (198$ (גם כאן מה ההבדל בין השניים) אגב איזה כרטיס אתם ממליצים למעבד הנבחר ושאלה אחרונה האם מעבר ל64 מחייב מערכת הפעלה אחרת ואם כן האם תוכנות ישנות לא יעבדו בה? תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-