מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
אהלן! קניתי מחשב חדש ושמתי לב שמהירות המאורר במעבד משתנה כל הזמן. גם כשאני עושה פעולות פשוטות כמו הפעלת דפדפן למשל... הטמפרטורה במצב סטטי בווינדווס היא בסביבות 43. האם ככה זה צריך להיות? קראתי שלעוד אנשים זה היה ברשת וחלקם פשוט שינו את הפרופיל של המאוורר דרך הביוס. אז עשיתי גם שהמאוורר יהיה על 30 אחוז ורק כשהטמפרטורה תגיע למעל 60 הוא יגביר מהירות. זה פיתרון טוב? או שיש פיתרון אחר שלא מצאתי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מחשב חדש עם מעבד amd 3000 64bit venice והמאוורר של המעבד מרעישששששש חבל על הזמן למה נראה לכם שזה ככה ? אולי המאוורר מכוון על מהירות גבוהה או משהו כזה ? אם איזה מהירות צריכה להיות לו,תודה מראש,עידן.
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הוא נהרס ואין לי כח להזמין של החברה חדש מקורי זה לוקח זמן (EPOX), אם אני אחליף לאחד רגיל לא של EPOX זה לא כזה נורא נכון?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום,אני חושב לקנות מעבד אינטל Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray או Pentium D 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray חשבתי לקנות את הקירור האיכותי Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 אבל אמרו לי שאם אני לא רוצה לעשות אוברקלוק זה מיותר...אבל אני רוצה שהקירור יהיה מקסימלי למעבד ושלא יתחמם יותר מידיי עכשיו השאלה שלי היא כזאת "האם אפשר לסמוך על המאוורר של אינטל שיעשה את העבודה"?? עידו
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח ASUS A7V133 . המאוורר על ה- chipset עושה רעשים וברצוני להחליפו . ניקיתי אותו ושימנתי אותו אבל זה מחזיק לתקופה מוגבלת . אם אינני טועה הוא בגודל של 40 מ"מ ומתחבר לצלעות הקירור עם שני ברגים ממש קטנים ושחורים . האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר שכזה ....אם זה חדש או אפילו משומש ..... העיקר שיעבוד ולא יטמטם לי את השכל !!! תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתמול פתחתי את המחשב נייד שלי ופתאום אני שומע צפצוף ארוך מהכיוון של המאווררים במחשב. אני לא ממש מבין המאוררים של המחשב אז הזזתי קצת המחשב ונתתי דחיפה קלה בכיוון של המאוררים והצפצוף הפסיק. המשכתי להשתמש במחשב ופתאום המחשב נכבה (למחשב היה טעינה מלאה) הדלקתי מחדש את המחשב וזה שוב כבה. והבנתי שהמאווררים לא עובדים. סוביבתי את המחשב וראיתי שיש איפה שהמאווררים מדבקה שיוזמת את המאוררים להסתובב. הוצאתי את המדבקה ועדיין המאוררים לא פועלים. מה אפשר לעשות? והאם המאוררים קשורים לכיבוי?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי amd לפני כשנה,ואני מאוכזב ממנו! א.הוא מתחמם וצריך כל הזמן להוסיף או לשנות דברים ב.השירות בארץ לא טוב והכי חשוב!: ג.אמרו לי שה-amd 2000 שלי יתפקד כמו פנטיום 4 2000 ב-windows ובמשחקים! אולי לווינדו זה נכון אבל למשחקים זה ממש לא נכון!! ואפליו הוכחה: בקובץ readme של משחקים יש את הדרישות המומלצות לכל משחק ותמיד רשום מעבד 1000mhz אינטל/amd תואם. זה אומר מעבד או של אינטל או של amd שיש לו 1000 Mhz!! לכן ה-amd שלי נראה כבר זקן.! ואני מאוכזב. לעומת זאת חבר שלי שקנה מחשב עם כרטיס מסך הרבה פחות טוב משלי(R9700)יוכל פשוט לקנות היום כרטיס מסך חדש,בעוד אני מעבד לוח אם וכו'... אם אני טועה ,תקנו אותי!!
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו קניתי מחשב חדש אם מעבד אינטל E6600 אני מרוצה מהביצועים וגם יש לי לוח אם של ASUS P5n-e sli אבל יש לי בעיה למעבד שלי יש 55 מעלות בלי אובר קלוקינג במנוחה והלוח אם נמצא על 45 מעלות במנוחה וזה עוד למרות שיש לי מארז גדול של Tt וספק כוח נחמד של האק המעבד הקודם שלי היה AMD 2500+ והוא היה תמיד על בסביבות ה 30 מעלות ולי יש חדר קטן מאוד הדבר היחיד שנכנס בו זה מיטה ומחשב עכשיו החדר הרבה יותר חם אני עשיתי סקר קטן אצל חבר יש מעבד של AMD 64 ביט ואצלו המעבד רק 32 מעלות ומחשב אחר בבית שלו של אינטל נמצא גם על 55 מעלות ככה בואו נסכם את הסקר שני מחשבים של אי אמ די מראים 30מעלות וקצת ושני מחשבים של אינטל מראים 55 מעלות וגם הלוח אם של אינטל מראה מעלות גבוהות וכל המחשבים נמדדו כא…
-
- 47 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי לוח MSI p6ngm ציפסט nforce630, לאחר כיבוי המחשב מאורר המעבד והספק עדיין עובדים. אני מניח הגדרה בביוס. כיוונים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, התוכלו להראות לי איך ניראה מאורר מקורי של AMD למעבד +3200 64 BIT שמגיע בקופסת BOX? תודה מראש. סליחה על כפילות התרדים. בטעות שלחתי במפרטים.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם ASUS - A8N-E http://asus.com/product.aspx?P_ID=DzbA8hgqchMBOVRz על הלוח יש מאוורר קטן כמו שתוכלו לראות בתמונה (זה הדבר הכסוף באמצע למטה). המאוור התקלקל, האם יש בזה סכנה למחשב? על הלוח יושב מעבד AMD 3700 כרטיס מסך RADEON X800 זכרון פנימי 1GB המחשב נמצא אצלי 3 שנים בערך ורץ ללא אוברקלוק. הטמפרטורה במצב IDLE היא 33 מעלות על פי EVEREST.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם!! הלכתי היום לקנות מאורר פשוט לסוקט 775 והציעו לי את זה: http://www.glacialtech.com/product/socketT_5061_light.htm האם זה יתרון\חסרון בגלל שזה מתחבר עם ברגים ללוח במקום פינים המוכר אמר לי שזה יותר יציב בגלל שהסיכוי נמוך שפינים התקלקלו כשמוציאים ומכניסים מצד שני הברגה נשחקת,לא?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
של הזיכרון שלי פחתו.. אני מרגיש שהוא איטי המחשב וגם pc mark 2002 וסנדרה אני מקבל מאוד נמוך אני אשמח אם תתנו לי את ההגדרות הנכונות לזיכרון בביוס כל הפרמטרים לגבי תזמונים וכל הדברים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המחירים בארץ פשוט גבוהים פי 2 מהמחירים בחו"ל, אני מעוניין לקנות מעבד AMD64 X2 DUAL-CORE 939 וגם זכרונות DDR400, האם מישהו שקנה מאתר בחו"ל יכול להמליץ לי? ועד כמה שידוע לי אין על זה מכס, נכון? תודה.
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לדוגמא על לוח האם : ASRock - Z68-Extreme4 כתוב : Max. shared memory 1759MB השאלה שלי על חשבון איזה זיכרון זה .
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
-
-
-
מאיזה מהירות מתחיל הזכרונות של DDR3 ? שאני ידע להבדיל
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש פה! לפני מספר ימים נשרף לי לוח אם של אינטל שהחזיק כשנה. זאת לא פעם ראשונה שלוח אם נשרף לי ורציתי לדעת מאילו סיבות זה קורה... אני לא עושה שום שינויים במחשב או מתעסק בצורה כלשהי עם הלוח אם... תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא מצאתי באתר של ABIT. זה מה שהיה: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket+A
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול מאיפה אני יכול לעדכן ביוס ללוח שלי הדגם של הלוח הוא: P4S5MG/GL+ של חברת ECS תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-