עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא נגד אינטל פשוט לא נראה לי שאחד המעבדים יאתאים לתקציב. אבל אם כן בבקשה ! יהיו לי בסוף החודש כ2200 שקל ואני בונה מע' קירור מים אז הייתי רוצה לקחת שילוש שיחזיק OC דיי רציני. חשבתי ללכת על ה 2500+ Mobile, אבל ראיתי גם את ה 2600+ Mobile, מה ההבדל ? מה יותר שווה ? אני צריך גם המלצה ללוח טוב שיספק מתחים טובים, וזכרונות (כאן זאת החולשה עם התקציב הזה, אבל כבר נראה..) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. יש בחנויות?

3. חברים שלום לאחר דיונים רבים בנושא ולאחר שיחות רבות אשר בסופם יתברר שעדיף לקנות היום את המעבד מסדרת P4 Northwood יצאו מספר כתבות מקצועיות ואולי בעצם שינו את החשיבה. 1. Prescott vs. Northwood http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2149&p=4 2. מבחנים של כל המחשבים: http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2149&p=7 3. סיכום של הדברים: http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2149&p=8 אשמח לשמוע מה את חושבים בנושא .

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by Ananda,

שלום,אני מעוניין לרכוש 4 ג'יגה של זכרון פנימי התקציב הוא : 400-450 ש''ח מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  5. האם זה צריך להיות כך בלוח שיכול להכיל יותר? מפרט Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Asus P5P43TD PRO NVIDIA GeForce 9500 GT 2x2gb ddr3

6. Started by Ashand,

אתם מכירים חנויות אונליין בארץ או בחו"ל שיש להם קיט כזה? במחיר "נורמאלי" אשמח לקבל לינקים תודה

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ מעבד 733 מגה הרץ SOCKET 370 וקניתי מחנות מחשבים מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ ושהחלפתי מעבדים ראיתי שעל המעבד שלי יש מדבקה שחורה למטה שרשום 733/256/133/1.65V ולמעבד פנטיום 3 1000 לא היה את המדבקה הזאת? האם המעבד מזויף איך אני יכול לדעת? הדלקתי אוורסט והראה לי שזה מבד פנטיום 3 1000 של אינטל האם זה מקורי או לא?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  8. המחשב הקיים: e4400 4GB 800 ddr2 asus p5q pro שאר הרכיבים עוברים בטוח (ssd, כרטיס מסך) המחשב השני: e8400 gigabyte ga-ep43t-ud3l ddr3 8GB 1066 השאלה המרכזית היא, האם הלוח של אסוס שווה השארות עם DDR2 ואז אני יעביר אליו אל המעבד החזק יותר. או שעדיף לשכוח מהמחשב הישן ולהעביר את הכרטיס מסך והSSD למחשב החדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by sahargt,

זכרון 800Mhz CL5 ל 800Mhz CL4 מה יותר טוב יותר מהיר ?

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

ערב טוב... זה הלוח P4VXASD2+(5.0) וזה הביוס http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=51&DetailName=Driver&DetailDesc=P4VXASD2+(5.0)&MenuID=0&LanID=10 האם כדאי להתקין את הביוס ללוח שלי? בתודה מראש G.A

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  11. יצרנית השבבים הגדולה נענית לקריאות התיגר של AMD בשוק הביתי, כך נראה - ומבטיחה לספק לנו תגי עלות מפתיעים בדור ה-Cascade Lake המתקרב לכתבה

12. Started by Lipman,

יש למישהו פה בנצמרק שמראה את ההבדל בין AMD ל INTEL מבחינת ביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס בלבד ! לא משחקים .. תודה ...

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Frequency,

איזה מעבד עדיף לקנות? QUAD CORE או Core 2 Duo אם אפשר תגידו ייתרונות וחסרונות ואם אפשר גם את הדגם המשתלם תודה (:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SV123,

תודה

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  15. Started by -Tal-,

איך הזכרונות האלה? G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION מומלץ? יש משהו יותר מומלץ? תודה

16. Started by RONG23,

שלום לכולם אשמח לעזרה בנושא שלדעתי צץ אצל כל אחד מאיתנו האם לשדרג לדור נוכחי או "לסחוב" עוד כמה שנים עם שידרוגים קטנים? כמו כ"מ ,ספק כוח ומעבד? ז"א האם לשדרג למעבד משומש quad q9550 9300 9400 עד כמה שהלוח נותן או לעלות לi5-7? להלן המפרט הנוכחי intel core 2 duo E7300 לוח msi p6ng neo digital kingstone 4 gb ddr2 800 mhz sapphire 6790 נקנה חדש ועדיין לא הורכב) הנוכחי ati hd4600 1 gb 2 wd hd ezcool 500w -ישודרג לenermax או seasonic 620'W המחשב מיועד גם למשחקים מידי פעם לרבות battlefield או cod למיניהם אשמח להצעות ותשובות תודה מראש רון

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by godisme171,

אני רוצה לשנות את הסיקוונס שלו שיעלה ראשון את הסי די וחיפשתי בבוט ולא מצאתי מישהו יודע איך?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by amd@ati,

שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים {אני מחכה בבקשה תענו}

19. Started by Regev,

איך SOLTEK נחשבים בלוחות אם?????? מה שאני יודע שהם וASUS היחידם שנותנים THERMICAL DIODE לAMD.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by maphisto,

הבהרה אחרונה בעיניין . לוח 7VXRP לא תומך ב G4 TI 4400 , 4600 של LEADTEC ושל MSI. גם בגרסת REV 1.1 חשבו שהבעיה נפתרה והיא לא !. הבעיה היא לא הכרח בעיה של לוח אם. יש אכן מספר לוחות אחרים שלפעמים עושים בעיות עם הכרטיס הזה. אני פשוט עוד לא מכיר לוח אחר שאני יכול לציין אותו כלא מסתדר עם זה. פשוט הלוח של גיגה בייט נמכר הרבה ולכן הבעיה ידועה לי . אני לא מאוהבי גיגה בייט אבל זה עדיין לא עושה את הלוח ללא טוב (אני פשוט לא אוהב אותם יותר).

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  21. Started by yotamoo,

תעזרו לי! אבא שלי מתעקש שאני אקנה מ"חבר של חבר שלו". קיצר נתתי לו את החלקים והוא מביא לי אותם מחו"ל או מיבואנים. עכשיו כתבתי לו במפורש Intel P4 "Northwood" 1.6GHz 512K. הוא שואל אותי מה זה נורת'ווד ומה זה ווילמייט, ואומר שהוא יודע רק מה זה פנטיום 4 socket 478 עם 512k. יכול להיות מעבד ווילמייט עם 512k??? תעזרו לי שלא ידפוק אותי עם אחד כזה...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by DesGenT,

is there a mother with PCI express 2.0 +SLi for two video cards for nvidia if not are there going to be with and if yes then when??? tnx for answering

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  23. אהלן חבר'ה. אני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי שלי מ 1GB ל2 או ל4, ואני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 1)‏ 2x1GB Kingston HyperX CL4‎ - מחיר: 350 2) שני סטיקים של ‏2GB Kingston Value‎ - מחיר: 340 שניהם DDR2 800. יש לי מעבד אינטל dualcore 3 ג'יגה, ולוח-האם שלי תומך עד DDR2 800. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש ב overclocking. מה אני מפסיד אם אני קונה את ה value? אני יודע שאין לו קירור, אבל האם אני אצטרך קירור בלי OC ? זה נראה די משתלם לחסוך 10 ש"ח ולקבל עוד 2 ג'יגה... חוצמזה, הרי גם אם הביצועים של ה value יותר נמוכים, לא נראה לי שהם נמוכים עד כדי 50%. מה אתם אומרים? תודה מראש, יוני

24. Started by amni2,

שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי בעצמי לפני 4 שנים. יש לי לוח אם P4P800 של Asus ומעבד Pentium 4 2.4 Mhz מתאים. בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות, ואני בטוח שהבעיה היא בלוח-אם. אני חושב לקנות מארז ולוח אם חדש, ולהעביר את כל שאר הרכיבים (כוננים, זכרונות, מעבד) ללוח אם החדש. השאלה שלי - האם זה מסוכן להוציא מעבד מלוח אם אחד ולהעביר אותו ללוח אם אחר? למשל, האם יש סכנה שהקירור של המעבד לא יעבוד כמו שצריך אחרי המעבר? שמעתי משהו על דבק תרמי - זה קשור? האם יש דברים מיוחדים שצריך לעשות כשמעבירים מעבד ללוח אם חדש? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.