עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by guy86222,

הזמנתי מחשב בחנות מחשבים כולשהיא דרך האינטרנט, עם מפרט ספציפי ומפורט.. כצפוי, המחשב הגיע עם מפרט שונה. הייתי אמור לקבל מעבד 3 GHZ, וקיבלתי מעבד 1.8 GHZ. כול מה שלמנהל החנות היה לומר זה שאמנם לא היה בסדר ששינו את המפרט בלי להודיע מראש, אך הם למעשה צ'יפרו(!!) אותי.. כי הרי הם שמו לי מעבד 1.8 GHZ אבל מסוג חדש והרבה יותר מודרני ומשוכלל שיש לו פרונטים וניוטרונים ופצצות מרגמה .. השאלה היא, האם הוא צודק או שהוא מרמה? כי לאדם הפשוט, זה שקצת מבין אבל לא יותר מדי.. מעבד של 3 ג'יגה הרץ אמור לעבוד יותר מהר מ1.8 ג'יגה הרץ.. אז על מה מנהל החנות מדבר? מה שהזמנתי : Intel® Celeron 3.0GHZ LGA775 64BIT 512kb cache , 533 Mhz FSB SPEED מה שקיבלתי : Intel® Celeron 1.8GHZ LGA775 64BIT 512kb ca…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by amigamerlin,

שלום, רציתי לדעת לגבי Hynix בתור יצרנית DDRI - האם המוצרים שלהם שווים את המחיר וכמה הם טובים יחסית לאחרים?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. בהמשך להודעה האחרונה שפתחתי, לא הרגשתי שקיבלתי מענה למה שאני בדיוק צריך ולכן פתחתי פוסט נוסף כדי שאוכל להבהיר את עצמי טוב יותר מההתחלה. אני כרגע מחפש לשדרג את המחשב - לוח אם + מעבד - הכיוון שלי הוא AMD וזה רק בגלל התמחור הגבוה של INTEL . אני מבין שכנראה אצטרך לקנות זכרונות אבל את זה אבחר לבד וללא כל תלות בתקציב הנ"ל ( 2000 שקלים ) הדרישות שלי מהלוח אם + מעבד זה יכולות OC גבוהות וכמובן ביצועים גבוהים במשחקים. מעבד - טמפרטורה נמוכה, מעבד UNLOCK, תדרים גבוהים שניתן להגיע אליהם . לוח אם - אפשרויות מתקדמות של העלאת מתחים והגדרת משתנים כאלו ואחרים. אני לא מחפש להשתדרג בראייה קצרת טווח, אני לא רוצה לקנות מעבד 1090T שהוא 2 דורות אחורה מהמעבדים החדשים. כנ"ל לגבי לוח אם, אני לא רוצ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Lapua23,

שלום, אני מתכנן קניית מחשב חדש , לדעתכם יש טעם לחכות למעבדים החדשים של אינטל? תכננתי על ה8700k , האם המצב של שוק המעבדים כמו המצב של כרטיסי המסך ברגע זה? שלא כל כך משתלם לקנות את הסדרה האחרונה כי עומדת לצאת עוד אחת והמחירים ירדו. מה לדעתכם הפער בין ה8700 ל9700 שיצא? מה לדעתכם התג מחיר של הi9 9900 ? תודה

5. Started by asaff74,

שלום כל חבריי הפורום המחשב שלי לא נדלק מיזה שבועה אנ בטוח שזה או ספק או לוח או מעבד יש לי לוח ASUS RAMPAGE 2 EXTREME וספק HEC CUAGER 700W חברים מה אני יכול לעשות בשביל לוודות מה הלך דרך אגב הנורות בלוח דולקות וכתוב על הצג של הלוח CPU INIT תודה לעוזרים

6. הם אותו מחיר בערך מה עדיף למשחקים ?????

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. Started by EasyPooper,

שלום לכם חיטתי קצת בחיפוש אבל תשובה לא מצאתי לכן תפחתי את הנושא הזה. אובכן לפני שבוע בערך הזמנתי מחשב למשחקים עם מעבד Q6600 (וגם קצת גראפיקה אני עדיין ברמת חובב) במחשב יהיה 4 GIGA ראם וכרטיס מסך HD4870 ואם זה מש חשוב אז גם לוח אם P43 של גיגבייט. היום הצלחתי לדלות כמה מאות שקלים ורציתי לדעת אם יצא לי משו (כגון תוספת ביצועים) מכך שאני אחליף את המעבד הנ"ל לQ9300? מי מהם יתן לי יותר ביצועים בפחות OC במשחקים ותוכנות כגון ZBRASH ו3DSMAX? תודה מראש מקס. אה ושחכתי לציין שני ניואנסים אני כנראה שלא אוכל לשדרג את המחשב בעתיד לכן מי מבין שני המעבדים יהיה רלוונטי לכמה שיותר זמן? וכמו כן שכחתי לציין שאני רוכש את המעבדים עם קירור AC FREEZER7PRO ולא מתכנן אובר רצחני בהתחלה.... אז עוד פעם…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  8. אני קונה מחדש חדש, ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע ב: Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) חשוב לציין שהאיכות סאונד חשובה לי, לכן אם מישהו ימליץ לי על אלטרנטיבה, הכרטיס קול on board צריך להיות טוב.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  9. יש ברשותי כזה לוח אם http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-17048298--_JM מישהו יודע מה שמו ? מה אפשר לעשות איתו ? רעיונות משהו ? רשום באתר הזה שהוא של קופמפאק והוא Micro ATX

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  10. באתר של RSM מופיע מק"ט ADATAD34G13AK , אבל משום מה באתר של החברה - http://oc.adata.com.tw/product-series.asp?sid=03# לא מופיע המקט הזה , כמו כן כל הזכרונות DDR3 שמופיעים שם הם במתח או 1.55-1.75 או 1.65-1.85 ואין לי מושג אם זה מספיק טוב..

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. אני לא נגד אינטל פשוט לא נראה לי שאחד המעבדים יאתאים לתקציב. אבל אם כן בבקשה ! יהיו לי בסוף החודש כ2200 שקל ואני בונה מע' קירור מים אז הייתי רוצה לקחת שילוש שיחזיק OC דיי רציני. חשבתי ללכת על ה 2500+ Mobile, אבל ראיתי גם את ה 2600+ Mobile, מה ההבדל ? מה יותר שווה ? אני צריך גם המלצה ללוח טוב שיספק מתחים טובים, וזכרונות (כאן זאת החולשה עם התקציב הזה, אבל כבר נראה..) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. יש בחנויות?

13. חברים שלום לאחר דיונים רבים בנושא ולאחר שיחות רבות אשר בסופם יתברר שעדיף לקנות היום את המעבד מסדרת P4 Northwood יצאו מספר כתבות מקצועיות ואולי בעצם שינו את החשיבה. 1. Prescott vs. Northwood http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2149&p=4 2. מבחנים של כל המחשבים: http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2149&p=7 3. סיכום של הדברים: http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2149&p=8 אשמח לשמוע מה את חושבים בנושא .

• 50 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by Ananda,

שלום,אני מעוניין לרכוש 4 ג'יגה של זכרון פנימי התקציב הוא : 400-450 ש''ח מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  15. האם זה צריך להיות כך בלוח שיכול להכיל יותר? מפרט Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Asus P5P43TD PRO NVIDIA GeForce 9500 GT 2x2gb ddr3

16. Started by Ashand,

אתם מכירים חנויות אונליין בארץ או בחו"ל שיש להם קיט כזה? במחיר "נורמאלי" אשמח לקבל לינקים תודה

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ מעבד 733 מגה הרץ SOCKET 370 וקניתי מחנות מחשבים מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ ושהחלפתי מעבדים ראיתי שעל המעבד שלי יש מדבקה שחורה למטה שרשום 733/256/133/1.65V ולמעבד פנטיום 3 1000 לא היה את המדבקה הזאת? האם המעבד מזויף איך אני יכול לדעת? הדלקתי אוורסט והראה לי שזה מבד פנטיום 3 1000 של אינטל האם זה מקורי או לא?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  18. המחשב הקיים: e4400 4GB 800 ddr2 asus p5q pro שאר הרכיבים עוברים בטוח (ssd, כרטיס מסך) המחשב השני: e8400 gigabyte ga-ep43t-ud3l ddr3 8GB 1066 השאלה המרכזית היא, האם הלוח של אסוס שווה השארות עם DDR2 ואז אני יעביר אליו אל המעבד החזק יותר. או שעדיף לשכוח מהמחשב הישן ולהעביר את הכרטיס מסך והSSD למחשב החדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by sahargt,

זכרון 800Mhz CL5 ל 800Mhz CL4 מה יותר טוב יותר מהיר ?

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

ערב טוב... זה הלוח P4VXASD2+(5.0) וזה הביוס http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=51&DetailName=Driver&DetailDesc=P4VXASD2+(5.0)&MenuID=0&LanID=10 האם כדאי להתקין את הביוס ללוח שלי? בתודה מראש G.A

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  21. יצרנית השבבים הגדולה נענית לקריאות התיגר של AMD בשוק הביתי, כך נראה - ומבטיחה לספק לנו תגי עלות מפתיעים בדור ה-Cascade Lake המתקרב לכתבה

22. Started by Lipman,

יש למישהו פה בנצמרק שמראה את ההבדל בין AMD ל INTEL מבחינת ביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס בלבד ! לא משחקים .. תודה ...

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Frequency,

איזה מעבד עדיף לקנות? QUAD CORE או Core 2 Duo אם אפשר תגידו ייתרונות וחסרונות ואם אפשר גם את הדגם המשתלם תודה (:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SV123,

תודה

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  25. Started by -Tal-,

איך הזכרונות האלה? G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION מומלץ? יש משהו יותר מומלץ? תודה

דיונים חדשים בפורומים