מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום , אתמול הדלקתי את המחשב ושמעתי רעש של כמו פיצוץ מהמחשב . ככל הנראה הספק כוח הג'נרי שלי נדפק ולקח איתו את הלוח אם . החלפתי ספק וראיתי שהלוח עדיין לא מגיב ואין צפצוף כשהוצאתי זיכרון . איפסתי גם ביוס ולא עזר . עכשיו אני צריך לוח אם חדש והלוח הקודם שיש היה מדגם : 8S661FXM-RZ עם צ'יפסט של SIS . קישור : http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1777&ModelName=8S661FXM-RZ אין לי מושג איזה מהירות הזיכרונות שלי ויש לי כרטיס מסך AGP מחובר . ספק הכוח החדש של HEC עם חיבורי 20+4 PIN (שיתאים ל-2 קונפיגורציות) . אנא עזרתכם . אני צריך לוח חדש ורק של GIGABYTE . המחשב גם של אחי והוא מתעקש על ג'יגהבייט. ראיתי באתר של KSP את הלוח הזה : 8I…
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה עדיף ה CORSAIR CAS LATENCY 2/PT שאילו הזכרונות החלשים של קורסאייר, או הג'ייל אולטרה? (אני מדבר על זכרונות 400 מגה הרץ, וכמובן שדי די אר ) או שיש משהו יותר טוב שניתן למצוא בפחות מחיר\אותו מחיר (שזה 700 שקל) לאובר קלוק, וכן, השאלה היא בנוגע לאובר קלוק. ולא להעלות את המחיר מעל ל 800 אם יש יותר טובים, אני מבקש, באמת שאי אפשר. אחרי שמציאים את ההצעה אז- תגידו לי אם הזכרונות שהצעתם+אס קיי 7 עם מאוורר דלתא 5800 RPM ודחיסת אוויר חזקה+8RDA3 +מעבד AXP 2700+ לאיזו מהירות זה אמור להגיע באובר קלוק הכי מירבית. בתודה ג'י !
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. מה מומלץ לקחת מהמחשב הישן? ברשותי מחשב שולחני בן 3-5 שנים, ורכשתי אחד חדש. האם יש משהו יעיל שניתן לעשות עם המחשב הישן? להוציא אולי רכיבים או איזשהו שימוש יעיל? אשמח לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לאחרונה מערכת ההפעלה שלי מתלוננת על מחסור בזיכרון כאשר אני מפעיל משחקים כבדים. אני כרגע עם שני סטיקים של 2GB. (G.skill 2000Mhz). הלוח שלי מאפשר מקום ל 4 סטיקים ואני רוצה לקנות סטיק בודד של 4GB. לפי המפרט באתר Gigabyte הוא תומך בעד 16GB זיכרון. מכאן שהוא תומך ב 4GB סטיק יחיד. (מדובר ב GA-MA770T-UD3). האם לקנות את הזול ביותר? עם מהירות תואמת? (יש לציין שכשמערכת ההפעלה הייתה חדשה הוא לא התלונן על מחסור).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחותי היה לוח אם EP43C-DS3 של Gigabyte. אני נתקל כרגע בסירוב לממש אחריות. אני צריך לוח אם חליפי. אני לא מעוניין בלוח אם של Gigabye. בעבר היה לי לוח אם של Gigabyte במחשב עם SOCKET A וגם הוא מת מהר מדי. אשמח להמלצות בהתאם למלאי שנשאר בחנויות. בתודה מראש, אור.
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בעקרון קניתי את המחשב הזה לפני חודש בערך ... P4 4.4 533 Motherboard Asus 533 333ddr&sdram 512 ddr 333 וכרטיס מסך יש לי בסדר Geforce 4 128 mx440 se עכשיו לאחר שהסתובבתי בפורום הזה הבנתי בעצם שהלוח שלי הוא מעאפן והמעבד חזק אמנם אבל ההבדל הכספי בינו לבין 800 הוא בכלל לא משמעותי ולכן עדיף את ה800 את הלוח אם הייתי רוצה להחליף לאיזשהו לוח שיתמוך במעבד 800 ובזכרון DDR 400 מה מומלץ לעשות בנידון אם בכלל .... אגב שלושת הפריטים עלו לי 1700 האם יצאתי פראייר ??????? תודה .....
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הקונרו ואני לא מתכנן אובר קלוק מישהו מוכ להסביר לי באיזה שימושים אנ ירגשי אם בכלל הבדל בין ה-DDRII 1000 ל-DDRII 800 ל-667
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום שלום. לאמא שלי יש יומלדת ואנחנו עושים לה מסיבת הפתעה בכל מקרה... דודים שלי ביקשו ממני להקרין באיזה שהיא צורה תמונות שלה... אז מה בעצם האפשרויות? DVD יכול לקרוא תמונות? נגיד אני סורק את התמונות ומעביר אותם לפורמט המתאים (אם יש כזה) ואז מציג אותם דרך DVD? זה אפשרי? עם דיסק רגיל? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=27898 האם בלוח האם הזה(Z-170A) יש כרטיס רשת אלחוטי? אם לא האם ניתן לקנות כרטיס רשת בחיבור חיצוני?(ללא צורך בהרכבה) תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיצר אני משתגע ואני מתלבט בין המעבד E 8400 לבין ה Quad 8200 אני לא מבין איך כולם אומרים שהכפול יותר חזק ממנו כשאני רואה שבעצם טכנית מבפנים המרובע ליבה יותר חזק בחלק מהדברים...וחוץ מזה המחיר של שניהם זהה זה לא מובן לי..אם תוכלו לעזור לי אני ישמח ...
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אם הלוח אם שלי תומך רק בddr2 533 האם אני יכול להרכיב עליו סטיקים של 667 והם יפעלו על 533 לכל דבר?!
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את החלקים למחשב החדש שהזמנתי. אני, Stinger ו Holy J התחלנו להרכיב את המחשב שחלק מהמפרט שלו: AMD 3000+ 939 DFI LanParty Ultra-D Antec True Power 430W ThermalRight SP90 ללוח מתחברים 4 כבלי חשמל: 20 פינים, 4 פינים, מולקס וחיבורחשמל לפלופי. אחרי ההרכבה באים לנסות אם המחשב עולה(כאשר 4 הכבלים הנ"ל מחוברים) מדליקים את המחשב והופ הוא נדלק לשנייה ונכבה... מנסים להדליק אותו בלי הכבל 4 פינים ופתאום הלוח נדלק. כיבינו את הלוח ושמתי את הX800XL כדי לראות אם המסך נדלק, אבל לצערי הוא לא... ניסינו איזה 3 שעות בערך להדליק את המחשב (בכל מיני קומבינציות חיבורים חשמל שונות) אבל חוץ מהדלקת הלוח נראה שהמעבד פשוט לא עובד(לא מתחמם, הלוח לא מזהה אותו...) אני חושב שהלוח או המעבד פשוט דפ…
-
- 51 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
נאמר לי בחנות מסויימת שכל עוד המחשב לא עובר OC הכי מומלץ לקחת את הזכרונות הכי זולים (בתדירות הסטנדרטית כמובן). האם יש אמת בהמלצה הזאת או שיש הבדל באמינות, ביצועים או כל משתנה אחר בין זכרון של חברה אחת לזכרון של חברה אחרת (עם צלעות קירור או בלי וכדו') למשל אם אקח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3834 או זיכרונות עם אותם נתונים של חברה אחרת מוכרת יותר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב עם מעבד QX9770, לוח אם X48-DS5, זיכרון 2GB RAM, כרטיס מסך NVIDIA GTX470 ומערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. הזכרון הוא של OCZ במהירות 1333 MHZ. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון שיהיה 4GB. האם זה אפשרי? אם כן כמה עולה עוד זיכרון מKSP בחיפה? והאם אפשרי לשדרג את מערכת ההפעלה ל64 ביט בלי לפרמט?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יותר חשוב ? באס או מהירות ? נניח 2.4 גיגה הרץ 800 באס או 2.6 גיגה הרץ 533 באס ? ואילו זכרונות לקנות למעבד 2.4 800 גם חברה וגם מהירות והשאלה הנצחית איזה לוח אם לקנות ? אין הגבלה של כסף אבל אין סיבה להשיקע בלוח להמהרה כי אני לא מתכוון לעשות. אין סיבה להשקיעי בפיצרים של צגי טמפרטורה וכבלים עגולים וכל מיני לוקסוסים יש סיבה להשקיע באמינות ביציבות בלוח ללא תקלות כי הוא גם לא בשבילי ויש סיבה להשקיעי בלוח שלא יצטרך שדרוג בקרוב וגם כשנצטרך שהלוח לא יהווה מכשול ז"א להוסיף זכרון דיסקים קשיחים מעבד מהיר יותר וכו'. השימוש במחשב יהיה משחקים קצת הרבה אינטרנט מוזיקה לימודים
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן חברים אני בונה מפרט מחשב (עד 5000 שח) שמיועד לאנימציה (פלאש בעיקר) ועריכת וידאו. המערכת תהיה מבוססת על מעבד i7 3770 וכרטיס מסך (אני מתבט בין הgtx560 לgtx560 ti) אבקש המלצה ללוח אם אמין ומהיר עם מספיק יציאות usb כולל usb3 לפחות 2 יציאות קדמיות.. במה בכלל אני צריך להתחשב כשאני בוחר לוח אם? מה דעתכם על הלוח אם הזה - Intel BLKDH77EB Eb Lake (נמצא במפרט בסיסי שהוצע לי). מה לגבי סוג זכרונות מומלץ? ככל הנראה אקח 2 סטיקים של 4 ג'יגה..יש המלצות לסוג/חברה מסוימת? תודה חברים!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות של אינטל d945 ו D975 המעבד הוא אינטל D930 וזכרון 2*512Mb 667 Mhz האם מספיק 945 ? האם יש הבדלים משמעותיים בין השניים לפני שאני משדרג את 975 ? ואם כן מהם והאם שווה להשקיע עוד כסף כיום בשבילם ?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות: AMD 2600+ MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 Maxtor 40GB 7200rpm KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 וכרטיס מסך משומש ב100 שקל. חשוב לציין שאני לא צריך את זה למשחקים אלא רק לאינטרנט ואופיס. שאלות: 1. שמעתי פה שאתם אומרים שמעבד 2500 טוב יותר מ2600? באמת? איך זה ייתכן? 2. מה דעתכם על הלוח זה רק 500 שקל ונראה לי פצצה אבל אולי אתם מכירים את החברה או יודעים עליו משהו? 3. מה עם הזיכרונות של KingMax? הם ממש זולים ונראית חברה טובה (גם MSI ממליצים עליה). 4.שמעתי שMaxtor יותר אמין מ WD זה נכון? וגם שעדיף בלי הזיכרון ram בהרדיסק כדי שלא לאבד נתונים בהפסקת חשמל? טוב, אודה לכם מאוד על תשובות כי אני ממש הולך לקנות בקרוב, (כבר הזמנתי אני רק צריך לאשר ולתת כרטיס אשראי). תוד…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שקורסיאר נחשבת לחברה הטובה והמצליחה ביותר בעולם! עכשיו השאלה שלי היא כזאת בזכרונות DDR1 הדגם היקר ביותר של גיגה דואל של 512M"B של OCZ עולה 1900 ש"ח של G.skill עולה 2200 ושל כורסיאר קרוב מאוד ל 3000 בעוד שהביצועים באוברקלוק(בהפרש ניכר) וסטוק של OCZ ו G.SKILL עולים על הביצועים של קורסיאר למה זה? ושמתי לב גם הדגמים של CL 3 של קורסיאר עולים משהו כמו 700 600 שקל שזו גנבה האם קורסיאר היא רק מותג כמו ASUS (בכרטיסיס מסך)ובעצם הביצועים הם לא ממש טובים? אם זה כך אני מציע שנהיר ליבואנים של קורסיאר ולומר להם להוריד את המחירים בדחיפות יתר והאם גם בחו"ל המחירים כך?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/review/269 אז מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד turion שאני מריץ על לוח 754 המיועד ל athlon\sempron. הלוח מריץ את המעבד במתח נמוך ב 0.5 וולט מהתקן שלו (1.3 במקום 1.35). המעבד רץ בצורה יציבה. האם הפעלת המעבד כך פוגעת בו?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש (מעבד AMD Athlon XP 2500+) והציעו לי לקנות את הלוח הבא: Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) הבעיה היא שאני לא יודע מהם הזכרונות שמתאימים לו(DDR): GeiL- אמרו לי שהם לא מתאימים(הצ'יפ של הלוח לא מסתדר איתם) Twinmos - חלק אמרו שהם מתאימים וחלק אמרו שלא לקחת אותם בכלל(שוב, הצ'יפ לא מסתדר איתם) האפשרות ש"נשארה" הם הזככרונות של Kingston מי מבין הזכרונות באמת מתאים? לגבי הזכרון המתאים: כמה יעלה לי זכרון DDR-RAM 512mb 400Mhz מהחברה שהזכרון שלה הוא המתאים ללוח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ראיתי חברות מוציאותכרנותddr 2 של 700 מגה הרץ וכו לאיזה לוחות הם יתאימו? ורציתי לדעת אם זיכרון 533 מגה הרץ יכול להתאים ללוח הזה..ASUS P5GD1-VM כאילו אם הלוח תומך ddr אז לא משנה איזה מגה הרץ בזיכרון ddr אנ ישים היכר שהלוח יהיה בו יציאת ddr ?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? יותר מהיר? לE8500 יש אפשרות לספק 3.15 GHZ? איזה מעבד בין השנים מהיר יותר? מה פחות מתחמם?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-