מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מעבד E6700 ומחשב חדש והמחשב רץ בסדר גמור גם ב CPU TEST ב 3D MARK קיבלתי מעל 2300 נקודות שהבנתי שזה תקין. פשוט יש משהו שאני לא מבין למה ב TAT וב CPU-Z אני רואה דברים שונים. בהתחלה בביוס היה מוגדר שה multiplier הוא X6 ואז המחשב שלי רץ לא ממש חלק ואז עליתי על זה והחזרתי אותו ל X10. אבל עדין ה CPU-Z מראה X6. קיצר הנה התמונות. אני פשוט לא מבין מה הולך פה... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לפמי מספר שבועות התקלקל לי המחשב הנייח. טכנאי שהבאתי לביתי בדק ואמר לי שהלך הלוח. כששאלתי אותו איך הוא יודע שזה הלוח ולא הספק הוא הסביר לי בין היתר שכאשר הוא הוציא את שתי הסטיקים הלוח היה אמור לצפצף והוא לא ציפצף. בקיצור במקום לקנות מחשב חדש מצאתי ממש במיקרה באותו יום מחשב משומש. מחשב זה משמיע ציפצוף קטן בכול פעם שאני מדליק אותו. שאלתי היא כזאת: האם יש מצב שבמחשב הקודם היה איזה שהוא רמקול קטן על הלוח אם שלא היה מחובר ולכן הלוח לא ציפצף בשעה שהסטיקים הוצאו מימנו? למעשה לא נתקלתי אף פעם במחשב שמשמיע ביפ כשמדליקים אותו.
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני עובד עם תוכנה מסויימת (תוכנה קטנה ייחסית ולא כבדה כלל) אולם בדקות הראשונות להפעלתה התוכנה מזייפת. נראה כאילו המעבד לא עומד בלחץ אולם לאחר מספר דקות התוכנה חוזרת לפעול כראוי לפי מה ששמעתי שהמעבדים של AMD של מחשבים ניידים עובדים עם טכנולוגיה שמטרתה לחסוך בפעולות של המעבד ולכן בתחילה המעבד מופעל ברמה נמוכה ורק לאחר זמן כאשר נראה כי יש צורך בהאצת המעבד אז המעבד עובד לפי צריכת התוכנה האם מישהוא יודע פרטים על כך ואם אפשר לסדר שמתחילה המעבד יעבוד ברמה מקסימלית? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בסכום כסף קבוע (נניח 1000 ש"ח) איזה מעבד חזק יותר אפשר לקנות, של אינטל או של AMD?
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לידידי מחשב ישן עם לוח אם של MSI kt4v. דגם המעבד: athlon xp 1500 שאלתי היא האם שדרוג למעבד מסוג xp 3000+ ישפר במדה משמעותית את הביצועים (32 דולר ב- ebay) ואם כן, אז המלצה לקירור טוב. בתודה- אלי
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חוקים מיוחדים: 1. שאלות טענות הערות מקומן נושא הזה. 2. בנצ'ים, מידע חדש וכו' יש לפתוח נושא חדש. 3. יש לבצע חיפוש לפני שאילת שאלה, יש סיכוי טוב ששאלות את השאלה וענו עליה. בעזרת החיפוש המתקדם אפשר למקד חיפוש רק לפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות. 4. על מנת שיהיה סדר ויהיה נוח לקרוא ולדעת למי אתם מתייחסים חלה חובה להוסיף ציטוט להודעה עליה אתם עונים, גם אם זה למי שהגיב לפניכם! 5. כל נושא חדש שייפתח ונכנס בתחום של סעיף 1 יינעל.
-
- 325 תגובות
- 44.8k צפיות
-
-
^^ אני רק יודע שהצפוני אמור לקבל 1.5V ..אך אני לא יודע איפה אפשר לראות כמה הוא מקבל באמת. יש כזאת תוכנה? חוץ מEVEREST כי שם זה לא מראה. -נחום.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תסתכלו על התוצאות של TOMSHARDWARE ועל התוצאה של הבחור בבית ... ותגידו לי א. איזה מעבד איכותי יותר ? ב. TOMS אמינים ? ג. אל תאמינו לאף אחד תבדקו בעצמכם ! http://www.youtube.com/watch?v=FYXJKwdN2h8
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
דבר ראשון מה עדיף INTEL 845PE או SIS 655 דבר שני.. איזה לוח לקחת ASUS P4PE\L או את ה GIGABYTE GA-8PE800 - 845PE ואם אפשר וחשוב מאוד- המלצה ללוח לפנטיום 4 עם dual ddr הכי זול שיש
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1960&ProductName=GA-8I945P-G-RH
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום , אתמול הדלקתי את המחשב ושמעתי רעש של כמו פיצוץ מהמחשב . ככל הנראה הספק כוח הג'נרי שלי נדפק ולקח איתו את הלוח אם . החלפתי ספק וראיתי שהלוח עדיין לא מגיב ואין צפצוף כשהוצאתי זיכרון . איפסתי גם ביוס ולא עזר . עכשיו אני צריך לוח אם חדש והלוח הקודם שיש היה מדגם : 8S661FXM-RZ עם צ'יפסט של SIS . קישור : http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1777&ModelName=8S661FXM-RZ אין לי מושג איזה מהירות הזיכרונות שלי ויש לי כרטיס מסך AGP מחובר . ספק הכוח החדש של HEC עם חיבורי 20+4 PIN (שיתאים ל-2 קונפיגורציות) . אנא עזרתכם . אני צריך לוח חדש ורק של GIGABYTE . המחשב גם של אחי והוא מתעקש על ג'יגהבייט. ראיתי באתר של KSP את הלוח הזה : 8I…
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מה עדיף ה CORSAIR CAS LATENCY 2/PT שאילו הזכרונות החלשים של קורסאייר, או הג'ייל אולטרה? (אני מדבר על זכרונות 400 מגה הרץ, וכמובן שדי די אר ) או שיש משהו יותר טוב שניתן למצוא בפחות מחיר\אותו מחיר (שזה 700 שקל) לאובר קלוק, וכן, השאלה היא בנוגע לאובר קלוק. ולא להעלות את המחיר מעל ל 800 אם יש יותר טובים, אני מבקש, באמת שאי אפשר. אחרי שמציאים את ההצעה אז- תגידו לי אם הזכרונות שהצעתם+אס קיי 7 עם מאוורר דלתא 5800 RPM ודחיסת אוויר חזקה+8RDA3 +מעבד AXP 2700+ לאיזו מהירות זה אמור להגיע באובר קלוק הכי מירבית. בתודה ג'י !
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. מה מומלץ לקחת מהמחשב הישן? ברשותי מחשב שולחני בן 3-5 שנים, ורכשתי אחד חדש. האם יש משהו יעיל שניתן לעשות עם המחשב הישן? להוציא אולי רכיבים או איזשהו שימוש יעיל? אשמח לשמוע תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאחרונה מערכת ההפעלה שלי מתלוננת על מחסור בזיכרון כאשר אני מפעיל משחקים כבדים. אני כרגע עם שני סטיקים של 2GB. (G.skill 2000Mhz). הלוח שלי מאפשר מקום ל 4 סטיקים ואני רוצה לקנות סטיק בודד של 4GB. לפי המפרט באתר Gigabyte הוא תומך בעד 16GB זיכרון. מכאן שהוא תומך ב 4GB סטיק יחיד. (מדובר ב GA-MA770T-UD3). האם לקנות את הזול ביותר? עם מהירות תואמת? (יש לציין שכשמערכת ההפעלה הייתה חדשה הוא לא התלונן על מחסור).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחותי היה לוח אם EP43C-DS3 של Gigabyte. אני נתקל כרגע בסירוב לממש אחריות. אני צריך לוח אם חליפי. אני לא מעוניין בלוח אם של Gigabye. בעבר היה לי לוח אם של Gigabyte במחשב עם SOCKET A וגם הוא מת מהר מדי. אשמח להמלצות בהתאם למלאי שנשאר בחנויות. בתודה מראש, אור.
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בעקרון קניתי את המחשב הזה לפני חודש בערך ... P4 4.4 533 Motherboard Asus 533 333ddr&sdram 512 ddr 333 וכרטיס מסך יש לי בסדר Geforce 4 128 mx440 se עכשיו לאחר שהסתובבתי בפורום הזה הבנתי בעצם שהלוח שלי הוא מעאפן והמעבד חזק אמנם אבל ההבדל הכספי בינו לבין 800 הוא בכלל לא משמעותי ולכן עדיף את ה800 את הלוח אם הייתי רוצה להחליף לאיזשהו לוח שיתמוך במעבד 800 ובזכרון DDR 400 מה מומלץ לעשות בנידון אם בכלל .... אגב שלושת הפריטים עלו לי 1700 האם יצאתי פראייר ??????? תודה .....
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הקונרו ואני לא מתכנן אובר קלוק מישהו מוכ להסביר לי באיזה שימושים אנ ירגשי אם בכלל הבדל בין ה-DDRII 1000 ל-DDRII 800 ל-667
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום שלום. לאמא שלי יש יומלדת ואנחנו עושים לה מסיבת הפתעה בכל מקרה... דודים שלי ביקשו ממני להקרין באיזה שהיא צורה תמונות שלה... אז מה בעצם האפשרויות? DVD יכול לקרוא תמונות? נגיד אני סורק את התמונות ומעביר אותם לפורמט המתאים (אם יש כזה) ואז מציג אותם דרך DVD? זה אפשרי? עם דיסק רגיל? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=27898 האם בלוח האם הזה(Z-170A) יש כרטיס רשת אלחוטי? אם לא האם ניתן לקנות כרטיס רשת בחיבור חיצוני?(ללא צורך בהרכבה) תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיצר אני משתגע ואני מתלבט בין המעבד E 8400 לבין ה Quad 8200 אני לא מבין איך כולם אומרים שהכפול יותר חזק ממנו כשאני רואה שבעצם טכנית מבפנים המרובע ליבה יותר חזק בחלק מהדברים...וחוץ מזה המחיר של שניהם זהה זה לא מובן לי..אם תוכלו לעזור לי אני ישמח ...
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אם הלוח אם שלי תומך רק בddr2 533 האם אני יכול להרכיב עליו סטיקים של 667 והם יפעלו על 533 לכל דבר?!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את החלקים למחשב החדש שהזמנתי. אני, Stinger ו Holy J התחלנו להרכיב את המחשב שחלק מהמפרט שלו: AMD 3000+ 939 DFI LanParty Ultra-D Antec True Power 430W ThermalRight SP90 ללוח מתחברים 4 כבלי חשמל: 20 פינים, 4 פינים, מולקס וחיבורחשמל לפלופי. אחרי ההרכבה באים לנסות אם המחשב עולה(כאשר 4 הכבלים הנ"ל מחוברים) מדליקים את המחשב והופ הוא נדלק לשנייה ונכבה... מנסים להדליק אותו בלי הכבל 4 פינים ופתאום הלוח נדלק. כיבינו את הלוח ושמתי את הX800XL כדי לראות אם המסך נדלק, אבל לצערי הוא לא... ניסינו איזה 3 שעות בערך להדליק את המחשב (בכל מיני קומבינציות חיבורים חשמל שונות) אבל חוץ מהדלקת הלוח נראה שהמעבד פשוט לא עובד(לא מתחמם, הלוח לא מזהה אותו...) אני חושב שהלוח או המעבד פשוט דפ…
-
- 51 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
נאמר לי בחנות מסויימת שכל עוד המחשב לא עובר OC הכי מומלץ לקחת את הזכרונות הכי זולים (בתדירות הסטנדרטית כמובן). האם יש אמת בהמלצה הזאת או שיש הבדל באמינות, ביצועים או כל משתנה אחר בין זכרון של חברה אחת לזכרון של חברה אחרת (עם צלעות קירור או בלי וכדו') למשל אם אקח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3834 או זיכרונות עם אותם נתונים של חברה אחרת מוכרת יותר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב עם מעבד QX9770, לוח אם X48-DS5, זיכרון 2GB RAM, כרטיס מסך NVIDIA GTX470 ומערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. הזכרון הוא של OCZ במהירות 1333 MHZ. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון שיהיה 4GB. האם זה אפשרי? אם כן כמה עולה עוד זיכרון מKSP בחיפה? והאם אפשרי לשדרג את מערכת ההפעלה ל64 ביט בלי לפרמט?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה יותר חשוב ? באס או מהירות ? נניח 2.4 גיגה הרץ 800 באס או 2.6 גיגה הרץ 533 באס ? ואילו זכרונות לקנות למעבד 2.4 800 גם חברה וגם מהירות והשאלה הנצחית איזה לוח אם לקנות ? אין הגבלה של כסף אבל אין סיבה להשיקע בלוח להמהרה כי אני לא מתכוון לעשות. אין סיבה להשקיעי בפיצרים של צגי טמפרטורה וכבלים עגולים וכל מיני לוקסוסים יש סיבה להשקיע באמינות ביציבות בלוח ללא תקלות כי הוא גם לא בשבילי ויש סיבה להשקיעי בלוח שלא יצטרך שדרוג בקרוב וגם כשנצטרך שהלוח לא יהווה מכשול ז"א להוסיף זכרון דיסקים קשיחים מעבד מהיר יותר וכו'. השימוש במחשב יהיה משחקים קצת הרבה אינטרנט מוזיקה לימודים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-