מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
יש לזה סיבה הגיונית?? ןלמה בDDR1 בזמן האחרון KINGSTON הכי זולים בשוק?? מצאתי KINGSTON DDR400 1GB ב420 שקל(הכי זול שמצאתי של1GB)...זה כזה זול בגלל שזה CL3?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
את רוב הדגמים אי אפשר למצוא בארץ וגם אם כן אז הם מאוד יקרים (לא כמו בחו"ל ביחס לשאר החברות) יש סיבה?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני לא מבין למה זיכרונות sdram שפחות טובים מddr ויותר ישנים מהם עולים יותר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג sdram בזול? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם זה צריך להיות כך בלוח שיכול להכיל יותר? מפרט Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Asus P5P43TD PRO NVIDIA GeForce 9500 GT 2x2gb ddr3
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביצועים שלהם גרועים או מה? והאם הם יכולים להיות בכל לוח אם של מחשב חדש...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בבקשה לא להעביר לתמיכה טכנית כי זה לא דיון תמיכה, התקציר הוא רק כדי לתת רקע על מה אני מדבר יש לי הרבה ריסטרטים בזמן האחרון, עם אוברקלוק, בלי אוברקלוק עשיתי כל מיני בדיקות ואני נעול על זה שזה הזיכרון, למרות שאם לא הייתי חושב שזה קשור ללוח הייתי כבר טס להחליף זיכרון הזיכרונות הם 2x 1GB DDR2 800mhz של g.skill בדיקות בmemtest בדרך כלל מראות שגיאות, אבל אם בודקים בנפרד אז שני הסטיקים תקינים אז כנראה שזה משהו שקשור לחום כי עד שאני פותח את המארז הם כבר מספיקים להתקרר חשבתי שאולי זה הלוח אם שבזמן שהחלפתי משהו ננתי לו מכה ובגלל זה הוא משוגע אבל הדוחות של השגיאות מצביעים על זה שהזיכרון גורם לבעיות אז למה זכרון נהרס ככה?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן חברים הרבה זמן השאלה הזו יושבת לי במוח... למה בעצם חברות המעבדים לא נועלות את המעבדים שלהם מאפשרות האוברקלוק? (את המכפלה שלהם הם דווקא נועלות) זה הרי יותר משתלם להם, מבחינתם. בינתיים אנשים קונים את המעבדים הזולים, בידיעה שהם יגיעו איתם לאותה רמה בדיוק של המעבד בסידרה שעולה פי 2-3, באמצעות האוברקלוק ללא מאמץ. אם הם ינעלו את האפשרות, אנשים יהיו אובקייטיבים ויקנו יותר את המעבדים היותר יקרים, על מנת לקבל ביצועים יותר גבוהים. (או- למה הם לא באים בטענות לחברות לוחות האם שמוציאות תוכנות (BIOS) שמוציאות לפועל את האפשרות הזו! ) מה אתם אומרים?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה משפר את היציבות של המתח, או רק מאריך את החיים של הלוח? ועוד שאלה: למה חשוב שהמתח יהיה יציב- רק כדי שהתדר יהיה יציב, או שמתח לא יציב מזיק?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח ל AMD64 בלי שום פיצ'רים מיוחדים. כל מה שמעניין אותי זה ביצועים טובים וטמפרטורות נורמליות- בלי OC. האם אני אמור להתאכזב אם ארכוש לוח של ג'יגה בייט GA-K8NS ?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לדוג' נניח שיש לי מחשב עם המון RAM, נגיד 32GB, אני מפעיל את windows בלי הרבה סרויסים ותוכנות ברקע, בערך 1GB תפוס. כרגע אני מפעיל את CRYSIS3, למרות שיש לי המון זיכרון, בפועל המשחק בקושי יחסית נוגע ביזכרון, ז"א לדוג' בחיים לא ראיתי משחק שלוקח 16GB מהזיכרון והשאלה היא למה לא. הרי ברמת העיקרון, אם כזאת כמות עצומה הוא יכול לזרוק לזיכרון את כל הקבצים שהוא יצטרך במשחק ועוד יישאר לו איזה 15GB שהוא יכול ליצור FPS עתידיים או כל דבר אחר שהוא צריך. אפילו עם 8GB לא ראיתי (ככל הזכור לי) ניצול מלא של הזיכרון (חוץ מכרום שחושב שהוא באכול כפי יכולתך).
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למה יצרו פעם את המעבד על SLOT1 ? זו שאלה שתמיד שאלתי את עצמי ולא ידעתי לענות לעצמי אז חשבתי שאתם תעזרו לי *והאים הוא יותר טוב מSHOCKET?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני שמתי לב שיש 2 צבעים במקום ששמים את הרם כחול ולבן למה זה?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התעניינתי קצת על המידע של המעבד שלי וראיתי ש CPU-Z שת'דר המעבד בפועל שונה מת'דר המעבד בשמו. אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה ככה. הוספתי תמונה שתבינו יותר על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש ברשותי 1GB זכרון DDR 400MHZ CL2.5 של קינגסטון ואני מעוניין בשדרוג. הקטע המצחיק הוא שכשחיפשתי מחירים בזאפ תמיד הייתה הבדל לא נורמאלי בין החצי ג'יגה לג'יגה .. הג'יגה עולה 500 שקל והחצי ג'יגה עולה 120, מה שאומר שאם אני קונה 2x0.5 זה יצא לי 240, שזה חצי מחיר מהג'יגה בכרטיס יחיד.. למה זה בדיוק ? מה מיוחד בכרטיס יחיד מאשר 2 ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני לא יודע לגבי אינטל אבל ב64 ביט יש חור באחת הפינות
-
זכרון של A-DATA בפנדה עולה 440ש"ח ל-512MB ובKSP עולה 320ש"ח מדובר על זכרונות שונים? בפנדה רשום שהם CL2.5 וב-KSP רשום משהו עם VT לא יודע מה זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ב3DMARK 2001 וגם 2003 אומרים יל שי לי שתי מעבדים????WTF??? למה....מה הולך פה?
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי 256X2 ושאני עושה בדיקה אני מקבל רק 4500 למה יש לי מעבד AMD2500 לוח של ABIT NF7 למה אני מקבל רק 4500 אני צריך לקבל קרוב ל 6000 לא ?וזה עובד עלך DUAL ה HD שלי MAXTOR 80 גיגה 8 מגה !!! תודה לעוזרים ! ??? בדקתי בתוכנה PC MARK !!
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הלכתי לרשת להתעניין במחשב פשוט לבית עבור חבר. מסתבר שאחד הלוחות שנמכרים שם בחבילות הוא של ASUS מדגם P8H61-M LX R2.0. נכנסתי לעיין במפרט שלו ואני רואה שיש לו עדיין יציאות PS2 פרלל וסריאל (!). מה הקטע? למה זה עדיין שימושי למישהו? אני מבין שהלוח לא כזה ישן, אז למישהו יש איזה הסבר למה הם עדיין מכניסים את זה ללוחות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לפני חודש אלה היו הטמפרטורות שלי: והנה הם עכשיו: למה יש שינוי כל כך קיצוני?, יש לציין כי בחדרי פועל מזגן על 22 מעלות קור למה לעזאזל הטמפרטורות השתנו כל כך? מעניין מה היה המצב בלי המזגן למען האמת אני לא רוצה לדעת.......
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי יש לי בעיות עם ה-DG965WH שלי. גם אין דרייברים לקול ולכן לא יכול לחבר מקרופון וגם מקפיץ מחשב פעם בשלושה שבועות לעיריך. 1) לאיזה לוח אם כדאי להחליף (ASUS או GYGABYTE) 2) האם זה אומר שאאלץ להתקין את חלונות וכל התוכנות מחדש? (נראה לי שלא - אז איך מבצעים זאת) תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
-
-
ביקשתי המלצה למפרט עד 3000 ש"ח וראיתי שגם בהודעה שלי וגם כמעט בכל ההודעות בפורום שבהם ביקשו מפרט לא לגיימינג עד 3000 ש"ח המליצו לכולם על E5200 ורציתי לדעת למה? בקלות וב100 ש"ח בערך ניתן לשרדג לE5200,E5400,E6300??? ובכ300 ש"ח אפשר לשדרג לCORE 2 DUE E7400. אם ניתן לחרוג מעט בתקציב לא עדיף ללכת על המעבד הכי מתקדם שניתן בתקציב?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה רק 64 BIT עם 6 GB ?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-