מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי פאנל עם כניסת firewire את כבל הנתונים שלו אני מנסה לחבר אל לוח האם asus p5pe-vm, לא הצלחתי למצוא פינים מתאימים לכבל זה בלוח האם עצמו. (לכבל עצמו יש 9 פינים). חיפשתי גם במפרט של לוח האם האם הלוח תומך בieee 1394 ולא ראיתי התיחסות לכך. אשמח לעזרה מכל סוג, תודה (:
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
תהיתי, האם במערכות שבהן תדר המעבד זהה, אך ה-FSB שונה, הן שוות במהירותן? (בהנחה ושאר הנתונים שווים, כמובן). האם FSB גבוה יותר לא עדיף, אפילו אם בחישוב הסופי תדר המעבד דומה (כי מכפלתו נמוכה יותר)?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חוץ מההבדל בצ'יפסט (975 לעומת 965) והשלט - מישהו יכול בבקשה להסביר לי בשפה של בני אדם מה ההבדלים? האם הפיצ'רים הנוספים שווים 350 ש"ח הבדל?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
רשום שהוא תומך ב 478 פינים כמו בלוחות של היום אבל לא נתון של איזה גירסא ה 400 , ה 533 או ה 800 ...
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לגיימר מתחיל, כמה כסף הייתם מציעים לשים על לוח אם? בכסף שעניתם לשאלה הכתובה לעיל, על איזה לוח אם הייתם ממליצים? בבקשה, אל תמליצו לי על לוחות אם של Gigabyte.. קניתי בעבר את הk8nf-9 שלהם (לAMD) ולא היה לא מקום למאוורר של ZALMAN! אנא, תמליצו לי על לוח אם של Asus/Abit וזה נכון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג על לוחות של intel? עוד דבר (עריכה): חשוב שהלוח אם יהיה גדול עם מקום רב לאיוורור וכו'...
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. אני אודה לכם מאד אם תגידו לי איפה יש מקום לשיפור במפרט שלי Intel 2.8 800 FSB 512 Cache 256 Mb Kingston ABIT IC-7 Radeon 9600XT Sapphire 80Gb WD 7200 RPM מחר (יום א') אני קונה עוד 256 מגה זיכרון, על איזה זיכרון אתם ממליצים במסגרת התקציב 300 שקל ? תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, שלחתי זיכרון ל OCZ לתיקון, דגם OCZ2G8002GK, כתוב לי בכרטיס שהם מחליפים לי ל OCZ2P800R22GK. האם הדגם החדש יותר טוב/פחות טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרטיס זיכרון של Kingston 512MB DDR 400 CL3 . הכרטיס מותקן ב - DIMM 1 , כרטיס יחיד . ( לא מפוצל ל - 2 כרטיסי 256MB ) כאשר אני מעלה את CPU iD ע"מ לבדוק את תקינות כרטיס הזיכרון ( בחוצץ SPD ) התוכנה מציינת :שאכן זהו כרטיס זיכרון מבית Kingston PC3200 אך המהירות המצויינת הינה 200Mhz . Module Size : 512 MB Max BandWidth : PC3200 (200MhZ Manufacturer : Kingston אשמח לקבל תגובה במהירות האפשרית ע"מ שאוכל לחזור לחנות ולהחליף את הכרטיס במידה והינו פגום. בתודה מראש , HyBr33D
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם הלוח הנל תומך בזיכרונות SDRAM החדשים?.... יעני 32M ו DS (דאבל סייד) אין לי מושג מי היצרן של הלוח.....פשוט לא כתוב עליו אני גם לא ממש יצא לי לראות כי זה חבר שגר רחוק. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי רכשתי לאחרונה את הלוח Asus A8V-MX הלוח תומך ב FBS 1600 והמעבד שאני מעוניין לקנות תומך ב FBS 2000... ( הAMD AThlon 3800 dual core) .. האם זה אומר שאני אנצל רק 80% מהמעבד?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
-
שלום! חשבתי היום על הלוח הזה ABIT Fatal1ty קישור מהדובים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013 כי שמעתי שהוא לוח מצויין ל-OC אפילו יותר טוב מהDFI מה אתם אומרים זה נכון ובכללי הוא יהיה מצויין כמו שאומרים? אגב אני מתכוון להביא כנראה AMD 3700SD או AMD 3800X2 איתו עם קירור די טוב אגב ראיתי שיש עליו הרבה מאווררים שמקררים חלקים ואפילו ת'זכרונות תודה על העונים! עריכה: יש גם גרסה של SLI שאי מעדיף אותה אז מה עדיף? בגרסה הנ"ל ראיתי שיש פחות מאווררים על הלוח...
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני חדש עכשיו, אני מעוניין שתמליצו לי, איזה לוח אם מהבאים מומלץ יותר: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה. השאלה שלי היא מה כדי לי: לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 800MHz אבל של איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..)? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב. תודה רבה 8)
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בימים הקרובים הולך לחברת מחשבים שבה קניתי את המחשב מפני שהזכרונות לא עומדים בתזמונים הרשומים ב600MHZ. תוכלו להמליץ לי על סטפינג טוב לאוברקלוק? הזכרון אותו אני מחליף הוא G.Skill pc4800 2.5-4-4-8 DDR600 - אני מחליף אותו לזכרון זהה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
כשאני בודק אם המחשב שלי מתאים למשחקים ב-SYSTEM REQUIREMENTS LAB, בדקתי למשל את RAINBOW SIX VEGAS. אני ידעתי שצריך לזה לפחות מעבד של 3.6, אבל להפתעתי הוא אומר לי שאני יכול להריץ אותו!!! הוא אומר לי שיש לי מעבד של 2.8 שנחשב ל-4.6?? מה זאת אומרת?!?!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח p5b deluxe ואני לא מוצא בביוס את הכיוונים של התיזמונים של הזיכרונות אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאד. נ.ב יש לכם אתר יוצה מן הכלל אחד הטובים בארץ.תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
המחירים לא יותר יקרים מהליבות הקודמות-כצפוי... הנה הלינקים: מעבד ה-3.0 GHZ http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12721 מעבד ה-3.2 GHZ http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12722
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שחיפשתי חנות לקנות ממנה את המחשב שלי החלטתי בסוף לקנות את המחשב שלי מ KSP בהתחלה חשבתי ללכת על לוח DFI אבל אין להם דגמים שלהם רק דגם אחד שלא מתאים לי אז אני צריך שתמליצו לי על לוח מ KSP שמתאים למעבד הזה ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? שיתמוך ב SATA 2 ואני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל טוב שיהיה אפשרות גם לזה ועוד PCI-E כרטיס רשת וכל השאר שאני מניח שזה כבר סטנדרט בלוחות החדשים כרטיס קול לא ממש משנה לי אם זה 6 ערוצים או 8 כי גם ככה אני משתמש 2.1 ולא מתכוון להחליף את הרמקלים בזמן הקרוב ועוד שאלה בקשר למעבד מה ההבדל בין CORE ל TRAY ?? נראה לי שזה פשוט בא עם קירור אבל אני לא בטוח :s05: תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בחירת מספר חלקים לוח אם . מעבד . (אינטל) ספק אולי ? כרגע יש ברשותי את המפרט הבא אן אפשרות לשנות שום דבר כי החלקים כבר כאן לגבי הזכרון לפני שאתם מתנפלים עלי אז שתדעו שקיבלתי אותו באותו מחיר כמו ה 3200 מכוון שחנות שממנה רכשתי לא עמדה בזמן האספקה .... וזה רק מה שהיה להם . ATI 9700 PRO WD 8MB chace 120GB 7200RPM X2 (RAID) p Corsair DDR 3500 512 MB ספק 350 וואט . also it have 1 dvd 1 writer 1 floppy 1 network card 1 creative sound card LIVE חשבתי על הלוח של אסוס 865 הגרסת דילוקוס שיש לו כמובן גם את ה PAT לגבי מעבד חשבתי על ה 2.4 800 MHZ ספק אני חושב שאני אצטרך לקחת משהו יותר חזק מה דעתכם ? אשמח לשמוע הצעות שיפורים .... הסכום ה…
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא ברמה הכללית, האם כדאי להמתין עוד 3 - 4 חודשים מעכשיו במידה ותכננתי לרכוש מעבד + לוח אם ? לפי מה שנראה לי אחרי ש AMD הורידו מחירים והכניסו לשוק כמה משולשי ליבה גם אינטל תוריד ונראה ששוה לחכות. איך התמונה כרגע בענף המעבדים, ומה הצפי לחודשים הקרובים? האם מישהו מתיימר לנבא, לחזות את תנודות השוק והמחירים? בכרטיסי המסך כרגע ממש שווה להמתין, התחרות שם רותחת והצרכנים ירוויחו ATI ן NVIDIA בקרב קשה. [ אגב לא אכפת לי להמתין כמה 3-4 חודשים.. תראו איזה מפרט פצצה יש לי בחתימה }
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2946
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-