מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
עדכתי ביוס ללוח אם שלי מf5 לf7 והכול בסדר גמור כשהמחשב עולה רשום f7 וגם ב@bios רשום שהגרסא היא f7 אבל כשאני נכנס לsystem information שבוינדוס אז רשום עדיין f5 וזה לא משתנה גם אם אני עושה refresh למה זה?? עכשיו התקנתי sandra וגם שמה רשום שיש לי f5!! איך זה יכול להיות כשהמחשב עולה רשום f7!!
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום יש לי סטיק של 256 SpecTek Pc270 עכשיו הלוח שלי לא תומך בדואל ואני רוצה לשדרג ל512 האם עדיף לקנות עוד סטיק של 256 או לקנות סטיק אחד של 512? בתודה
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מהם השינויים שיש בין הכרטיס: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2631 ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=11125 מבחינת ביצועים, אורך חיים ואמינות. כי אני ממש בדילמה - אני רוצה לקנות AMD 3800+ Dual Core ויש לי כרטיס מסך AGP דיי חדש שאני לא רוצה להחליף כל כך ביינתים. האם ה ABIT תומך טוב יותר בליבה כפולה? האם כדאי לחכות קצת עם הקנייה ולקנות את ה ABIT + כרטיס מסך חדש או שעדיף לקנות עכשיו את הלוח אם של ASrock ולחכות שיהיה לי כסף בעתיד לכרטיס מסך חדש? אני ירגיש שינויים משמעותיים אם יהיה לי כפול ליבה ו ABIT או שיהיה לי כפול ליבה ו ASrock? (בהתיחסות לדגמים שהבאתי כמובן למעלה) 10X
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי שאלה אולי קצת מוזרה אבל היא מעניינת אותי מאוד... האם יש סיכוי שאיזשהו מעבד לא משנה איזה כמובן לא מלפני 9 שנים פנטיום 3-4 שעובד בלי מאוורר זאת אומרת רק צלע קירור??
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי כרגע 512M DIGMA 3200PC 400MHZ DDR 2.5CL לוח GIGBYTE K8NS 754PIN מעבד A64 3000+ 754PIN עכשיו השאלה שלי עם אני יוסיף עוד שתי סטיקים של קורסיירס וולאו CL2.5 400MHZ 2X512 זה יוריד לשלושתם את במהירות ל333MHZ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני לא מבין למה עושים כל כך באז עם הלוחות האלה ואמרים שהם הכי טובים לאוברקלוק אם הם תומכים בזיכרונות עד מתח של 400 הערה: אני לא אומר שהם לא טובים אחרי הכל נשברו איתם שיאים אני רק רוצה לברר עובדות
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בדקתי באוורסט בקטגוריה של COMPUTER<OVERCLOCK וראיתי שרשום בזיכרונות ככה DIMM1: Nanya M2U25664DS88B3G-5T 256 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) וככה גם בשני ורציתי לשאול המהירות של הזיכרול שלי היא על דול עכישו על 200*2=400 והתזמונים כמו שאתם רואים גבוהים עכשיו אם אני יוריד את המהירות אז התיזמונים יהיו נמוכים (מה שיותר טוב כמו שהבנתי) כמו שרשום בתוכנה?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל 915P Neo2 Platinum שנמצא בלינק הבא.. http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=601 ועל הכרטיס מסך הנ"ל..NX6200-TD128E שנמצא בלינק הבא... http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=654 אשמח לקבל תשובה מקצועית !! תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! למישהו אולי יש תשירטוט של החיבורים של הפאנל הקידמי ללוח אם בלוח: intel d845wn תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב שיהיה מבוסס על AMD VENICE 3200, ג'יגה ראם,6600GT אבל בקשר ללוח אם אני לא סגור....ואני מתלבט בין K8N Neo4-F MSI ו- Gigabyte GA-K8NF-9 ....הם עולים אותו דבר בערך.... אז אני רוצה לדעת מה ההבדלים בתכונות ואיזה עדיף בכללי....וגם יש מצב ל-OC אז מי מבין שניהם עדיף לזה....
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום בשביל עיבוד תמונה (פוטושופ ועוד כמה תוכנות דומות) מה עדיף אינטל או AMD אם אינטל אז תמליצו לי על מעבד ולוח אם עד 1700 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הכוונה ל-tooltip קטן שמראה, לאחר הצבת סמן העכבר על כותרת ההודעה, את 200-300 התווים הראשונים בהודעה הראשונה של הת'רד. מאוד שימושי לדעתי אולי גם בעיניכם ?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב אני רואה פה המון דיבורים על סוקט כזה ועל סוקט אחר. אז אני אשמח אם תבהירו לי את התמונה . . . אם יש לי נגיד סוקט 478 אז זה אומר שהמעבד שלי לא יתאים ללו אם בעל סוקט אחר? איפה ההבדל בלוח או במעבד (או בשתיהם ..) ? ככל שהמיספר יותר גבוהה זה יותר טוב? ? על מה זה משפיע ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איך למעבד AMD XP 2500 יש יותר מגה הרץ מלAMD 64 3000????????????? יש לי מחשב AMD 64 3000 והמגה הרץ שלי 1.8 לחבר שלי יש AMDXP2500 והמגה הרץ שלו 1.83 והמחשב לא עבר שום אוברלוקינג ושום כלום אז איך יכול להיות דבר כזה ? ומה יוצא לי מזה יכולתי לקנות כמו שלו בחצי מחיר ממה שאני קניתי אז מה הקטע פה..
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחיר של AMD 2GHZ עולה 1100 ש'קל מחיר של INTEL 3GHZ עולה 1100 שקל זה מדבר על amd 64 3000 p4 3GHZ 800mhz 1M מה ההבדל בביצועים שקשור ל GHZ שיש פה.. למה צריך שיהיה יותר גבווה?.. או למה זה מועיל.. אם בכלל... הכוונה אני ירגיש בהבדל במשהו בכלל?...... חוץ מזה שה AMD זה 64 איזה הבדלים יש עוד?. השוני שזה 2GHZ ו 3GHZ ומה עוד? :s05:
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
טוב , אז אם אתם זוכרים , הזמנתי : amd 3500 939 winchester msi k8n neo4 platinium X850 XT ועוד כל מיני שטויות. אין לי מושג למה , אבל בכל פעם שאני מחבר הרבה כבלים ללוח אם מאחורה כבלים כמו : usb's , כבל רשת או כבל לכרטיס הקול המחשב עושה פוסט , ושניה אחר כך נתקע , במסך הראשון , עוד לפני שהוא בכלל מראה את המעבד וכל זה. לפעמים אם אני עושה לו כמה restarts אז זה מסתדר , או שפשוט אני מנתק את כל ה usb's + lan cable ואז שאני מגיע לווינדוס אני מחזיר אותם , זה ממש מתסכל. יש לי ספק כוח של TT 480w , לא נראה לי שזאת הבעיה. יש לכם מושג?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני עורך איזה עבודה בנושא מעבדים ואני זקוק לעזרה בבקשה. אם מישהו יוכל להסביר לי את חלק מהשאלות או להפנות אותי למקומות המתאימים. תודה רבה. בשנה האחרונה המגמה המתגבשת היא, הפרדה בין מעבדים אשר מיועדים למחשבים שולחניים לבין מעבדים למחשבים ניידים (חברת Intel). א.למה יש צורך בסוגי מעבדים שונים? ב.מהם ההבדלים העיקריים בין מעבד המיועד למחשבים שולחני לבין מעבדים המיועדים למחשבים ניידים? i.מבחינת ארכיטקטורה פנימית. ii.מבחינת מאפיינים. ג.מה ההבדל בין Pentium M לבין Centrino? ד.מהי המהירות המקסימאלית של מעבד נייד היום? ה.כאשר מדובר במעבד למחשב נייד, אחד ההבדלים הבולטים ביותר, אל מול מעבד למחשב שולחני, היא מהירות השעון של אותו המעבד (מהירות פנימית). מבחינת ביצועים, למרות הפרשי …
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm חבר שלי רוצה לקנות את הלוח הזה אז הוא שואל אותי אם הלוח טוב ואיזה ספק כוח הוא צריך 20 או 24 פינים וכמה הספק צריך להיות הספק יש לו כרטיס מסך 6800GS אחד ? יש לו ספק hec 400w אבל 20 פינים אז אני שואל אותכם כי אני לא יודע
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות חדשים זה מה שיש לי: לוח אם: intel pendleton D845EDT2 צ'יפסט: intel brookdale i845E איזה זכרונות כדאי לי לקנות? הלוח הזה תומך בDUAL? אני חושב שאני יקנה 2 סטיקים של 512 זה מה שמצאתי: 512Mb 400MHz Kingston CL3? 300 ש"ח 512MB 400MHz V-DATA? 250 ש"ח 512Mb 400MHz AData /VT? 280 ש"ח או זה: 512Mb 400MHz Twinmos? 285 ש"ח מה אתם מציעים? אולי משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/motherboard/20051004/index.html למה הוא נועד האם אפשר להשיג אותו בארץ ועוד כל מיני שאלות תודה ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
נכון שddr400 אמור לעבוד על כזה לוח רק שזה יעבוד על מהירות נמוכה או שזה תלוי בלוח?
-
- 13 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המוצר הראשון הוא לוח של GigaByte דגם K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II - 510nis הוא בא עם כרטיס מסך מסוג Geforce 6100 כמה שאלות על הלוח מה אתם אומרים עליו האם הוא יציב ? אני מחפש לוח לא לאוברקלוק אלא לוח זול ( אם אפשר עם כ.מסך משולב) שיעשה את העבודה ושיהיה בוא את מירב הטכנוולוגיות המהירות כגון USB 2,Sata 2 ,PCI-E, F-WIRE ,802.11 כל מה שאין כמובן אפשר להוסיף בכרטיסים ... השאלה העיקרית פה בעצם מה אתם חושבים ? יציב לא יציב יחזיק זמן ממושך או לא... ? הלוח השני שאני רוצה לסקור הוא : K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E - 420nis כנ"ל אותו לוח אבל עולה פחות והסוקט שלו הוא 754 שלפי דעתי כבר נעלם מהשוק... אבל עדיין שומר על המעבדים עם המחירים הזולים ... שוב מה דעתכם ...…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב כשהמחשב עולה, הזכרונות אצלי בדואל במצב 128X1 ביט. בדקתי בתוכנה cpuz האם הזכרונות שלי נמצאים בדואל... ובעיה, הchannels# פשוט ריק, לא כתוב לא דואל ולא סינגל...! בעיה או לא? אם כן, איך לתקן? ועוד שאלה, יש לי מעבד פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל ללא OC, הטמפ' ללא מאמץ 40-44 ועם הרבה מאמץ 52-55, עכשיו אני יודע שאלה טמפ' סבירות בהחלט למעבד הזה אבל הייתי רוצה להוריד אותן קצת מבלי להחליף את המאוורר, אלא רק להעלות את הRPM של המאוורר, שמשום מה גם ללא מאמץ וגם עם מאמץ נשאר קבוע על 2250 סיבובים... ניסיתי את speedfan, אבל המאוורר כבר על 100% ולא עולה מעליו (וככל שאני מוריד את האחוזים המהירות שלו כן יורדת, אפילו על לעצירה ב0%...) יש תוכנה אחרת או אפילו עם speedfan להעלות א…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה לוח למעבד Intel Core 2 Duo E6400 ורציתי לדעת מה החוות דעת שלכם על החברה הזו, מידת האמינות וכו' ואיזה דגם הייתם ממליצים לי לקנות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
Analysis: AMD loses dominance in U.S. retail channel to Intel http://www.tgdaily.com/content/view/31562/137/ K10 צריך להיות לא פחות מגאוני בשביל לבלום את הנפילה, להתמודד עם Penryn, ולהשאיר עוד מקום בשביל לנצח את Nehalem.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-