מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתלבט בין גרסת ה PRO לגירסת ה ROYAL ולא מוצא ביקורות על ה PRO חיפשתי גם כאן באתר ומצאתי רק דברים כללים עליו. באתר של החברה ראיתי שיש כמה שינויים קטנים כמו 6 חיבורי SATA במקום 4 בPRO אני מניח שעיקר השינויים הם בבנדאל ואותו אני לא מצליח למצוא תודה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
למה אני רואה 1619 ולא 2.9 ןלמה המכפלה 12 ולא 22 למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כשהם אמורים לעובוד כל 5-5-5-15? תודה מראש לעונים...
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לא הבנתי מה רע ב DDR3? אפשר הסברים חוץ מהקטע של הכסף ?
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני תכוון לצ'ינטק 7VJS ZENITH שבא עם סט קאבלים מעוגלים, עם פאנל קדמי עם מלא יציאות כולל USB וIEEE 1394 ויש בו צג טפרטורה וצג שמראה אם יש תקלה או משהו כזה.... והוא בא עם עוד מ-ל-א פיצ'רים... אז למה אף אחד לא מדבר עליו פה?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה נורמלי? כאילו אני יודע שהוא אמור להראות למטה 2 מעבדים.... כלומר מין בחירה כזאת... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב ישן והתחלתי להתעסק איתו הלוח של המחשב הוא GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1860#ov מעבד Athlon 64 3500+ אחרי עדכון ביוס הלוח מאפשר לי לחבר זיכרון מסויים בDUAL CHANNEL (לפני זה הוא היה מצפצף שיש בעיית זיכרון, ורק אם הייתי שם אותם בסלוטים נפרדים הוא היה מסכים לעבוד), חיברתי ללוח שני זיכרונות של 512 וקיבלתי הודעה שיש לי 512MB בDUAL CHANNEL (128BIT) רציתי לבדוק את העסק, אז חיברתי שני זיכרונות נוספים שיש לי (אמנם איטיים יותר, אבל עדיין) של 256, ולהפתעתי היה כתוב שיש לי 1GB זיכרון החלפתי את המקומות של הזוגות, ועדיין, אותה תוצאה. אני מפספס כאן משהו? תודה האם כדאי לי לשנות קונפיגורציה כדי לשפר ביצועים (יש לי בבית סלוט אחד של 256 …
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אין לוח יפוקס כמו שלי בגירסה 3.1??? ומה ההבדל בכלל בין 2.1 ל-3.1 חוץ מהעובדה שיש לגירסה החדשה שוב כרטסי קול מובנה של REALTEK 655 ולא CMEDIA
-
קניתי 4 גיג'ה זיכרון, ועכשיו נודע לי שהוויסטה\XP לא תוומכים ביותר מזה, כלומר קניתי חצי ג'יגה לחינם האם יש דרך לתקן את זה? תודה טל
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. אני רואה בזמן האחרון שבפורומים בחו"ל יש שנאה החברה של MSI בתחום לוחות האם. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם יש לזה בסיס מוצדק? הם גם טוענים שיש להם חרא של QC (בקרת איכות) בזמן האחרון, זאת אומרת שאין הבטחה לכך שהמוצר יגיע מוגמר עם איכות טובה והוא עלול להיות לא נקי מתקלות. לכן הם מציעים להתרחק מהם בכל תוקף. אני רוצה לקנות לוח אם של MSI, במקרה אני קונה לוח HIGH-END (בסביבות האלף שקל). לדעתכם לא צריך לקחת סיכון וללכת על לוח של ASUS או GIGABYTE? דרך אגב אני גולש דיי בקביעות ב tomshardware אז תציצו שם ותסתכלו מה אומרים. פה בארץ אני רואה אנשים קונים לוחות כאלה בלי בעיה. אולי זה משהו שלא קורה בארץ, אבל אני לא מאמין ויש לי עוד שאלה לא בנושא הזה. מייצבי מתח הם פאזות (phase) בל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם :-), יש ברשותי ASUS cuv4x למה בחיבורי IDE יש אחד כחול ואחד אפור? אחד מהם תומך ב80 פינים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין למה צריך לוח אם טוב. אולי הסיבה החשובה ביותר זה סוקט למעבד אבל כשקונים מעבד אז רואים את הסוקט שלו לפי זה מתאימים לוח אם שיתאים את הסוקט. חשבתי על זה ומצאתי אולי סיבות לא חשובות שהם שדרוג עתידי וחיבורים חדישים (SATA 3 , USB 3) . לשדרוג עתידי לא כדי לקנות לוח אם מתקדם בגלל שמתי שאני יבחר לשדרג אז המחיר שלו ירד. ולחיבורים חדישים לא צריך להשקיע כל כך הרבה כסף כי זה לא ממש חשוב. הנה דוגמא: סוקט 1155 Asus Maximus IV Extreme P67 B3 CHIPSET Socket 1155 : זה לוח אם עם תושבת למעבד 1155 שהיא יכולה להיות טובה להמון מעבדים חדישים וטובים כמו I7 2600K וכמו I5 2500K . המחיר של הלוח אם הזה הוא בערך 1800 ש"ח, כמובן שיכול להיות טיפה יותר וטיפה פחות תלוי בחנות אבל …
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום. אף פעם לא הבנתי למה לא ראיתי עדיין לוח אם למשתמש ביתי שיש בו יותר משתי חריצי IDE שמספיקים רק ל4 התקנים. האם יש איזה שהיא בעיה טכנולוגית שלא מאפשרת עוד חריצים? או שחברות לוחות האם חושבות שהמשתמש הביתי לא צריך יותר מ4? אם כן ,זה קצת מוזר , למה הם שמים 6 חריצי PCI שיש הרבה אנשים שלא משתמשים ב2 מהם ולא שמים עוד IDE. תודה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קרה לי עם 3 חנויות: הראשונה פרסמה באנטרנט שהיא מוכרת box וכווידיתי אם יש להם במלאי אמרו לי "מה זה box, זה מעבד ו מאוורר ואנו ניתן לך מעבד ומאוורר". השנייה הבטיח לי box וכשהגעתי אליו אחרי תיאום התברר שלא הביא box, למרות שהגעתי במיוחד, וניסה לשכנע אותי שאין הבדל. השלישית בטלפון סיכמנו מחיר ל-box וכשהגעתי אליהם לעשות הזמנה ניסה לשכנע אותי שלא כדאי box אלא יתן לי מעבד עם מאוורר של zalman. מה שמתמיה אותי: נראה שכולם מתחמקים מ-box, האם יש לכם ניחוש למה ?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
מאמר מאוד נחמד,מומלץ לקרוא http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2343
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
למשל במעבד מה הסיליקון עושה???? זו שאלה שמעניינת אותי המון זמן
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, יש משהו שאני לא מבין: צוואר הבקבוק העיקרי במחשב נובע בעיקר מזיכרון וירטואלי שיושב על הדיסק ולא על ה-RAM. מעבד 64 ביט מאפשר לשים מעל 4GB RAM, אז למה מעבדי 64 סיביות עוד לא השתלטו על השוק? בכלל, מבחינה פרקטית, מה הכי הרבה RAM שניתן לשים היום על מעבד 64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה מציעים את i5 8400 לצורך הדוגמה במקום רייזן, השאלה היא למה? אפשר להציע את הדור השני של רייזן שיצא עכשיו, יש לו אותה כמות של ליבות וגם יש לו פי 2 תהליכונים מאשר האינטל, כנראה בעתיד משחקים ידעו לנצל את זה הרבה יותר טוב... אז למה מציעים אינטל עדיין? בגלל אופטימיזציה? אומרים שאם מדובר בגיימינג בלבד אז אינטל עדיף...
-
- 76 תגובות
- 9.3k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7GHZ, מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל כולם להוטים כל כך לעשות OC למעבד שלהם??? מה כל כך רע במהירות שלו? ולמה צריך להתאמץ ולהשקיע במאווררים ולסכן את אורך חיי המעבד בשביל לקבל תוצאות לא כל כך משמעותיות???
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
What made you think they should? Just cause the speed in considerably lower it doesn't automatically insure much lower timings, 2-2-2-5 is intense.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, יש לי E6400 (המפרט המלא - בפרופיל) ב-CPU-Z אני רואה שהוא רץ על 1.6Ghz במקום על 2.66GHz אני יכול פשוט להחזיר את זה ב-BIOS? מה אני אמור לשים שם? 1033*2? ראו תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 539 צפיות
-
-
רשום לי בתוכנה EVEREST שהמחשב שלי עובד על 1600MHZ למה? Field Value CPU Properties CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600 CPU Alias Conroe CPU Stepping B2 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz CPUID Revision 000006F6h Core Voltage 1.188 V CPU Speed CPU Clock 1600.0 MHz (original: 2400 MHz) CPU Multiplier 6.0x CPU FSB 266.7 MHz (original: 266 MHz) Memory Bus 400.0 MHz DRAM:FSB Ratio 12:8 למה????
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מוזר מאוד.. התדר נע בין 1600MHz-1600.2MHz.. אתמול הוא קפץ בין 1600\2400 אבל עכשיו הוא תקוע על 1600MHz.. לדעתי חשוב לציין כי skypc ניסו לעשות לו OC אבל התקשרו אלי ואמרו לי שלא הלך להם (בגלל איזו בעיה במעבד), אז לא עשו בסוף.. יכול להיות שזה פשוט מאוד באג ב-CPU-Z.. טוב בקיצור אני צריך עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-