עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש בפורומים הרבה התבכיינות על OC של Sandy Bridge, למרות שכבר פורסם שיהיה OC כלשהו על כל המעבדים, ופורסמו תוצאות לא רעות בקרור סטוק. לכן הייתי רוצה לנסות להבין למה מצפים. תזכרו ש-Sandy Bridge מהיר בלפחות 10%-20% clock-per-clock ממעבדים קודמים של אינטל, ומהיר פי 5 לפחות בקידוד וידאו.

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by gameri,

לכמה שנים בערך לוח אם שקניתי היום יהיה רלוונטי לשדרוג (נגיד שקניתי את הלוח אם הכי מתקדם והכי יקר למשתמש הביתי לא לשרת) אני מתכוון ברמה של דור מעבד נגיד שהלוח שיש היום מתאים לדור 10 אז שנה הבאה שיהיה דור 11 זה כבר לא רלוונטי ? שמעתי שיש הבדל בין פלטפורמה של intel ל amd אבל אני שואל לשני הפלטפורמות כיוון אחר האם לוח אם שתמך בgtx יוכל לתמוך ב rtx כל כמה זמן יש ddr חדש ובקיצור אם קניתי לוח אם הכי חדיש לכמה שנים קדימה אני יוכל לשדרג אותו עד שכבר החומרה באותה תקופה לא תתמך בלוח האם הזה כמובן שאני יודע שאי אפשר לדעת איזה טכנולוגיות צופן העתיד אבל בהסתמך על שנים קודמות כל כמה זמן יש שינוי מהותי

3. (לדוגמה) ללוחות של ASUS יש אחריות 3 שנים תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  4. שלום חברים, יש ברשותי מחשב P4 2GHZ לוח ASUS P4S533 כרגע יש בו 2סטיקים של זיכרון 2*256=512MB זיכרון סה"כ (מסוג DDR 333) רציתי להרחיב את הזיכרון ושאלתי האם מספיק להוסיף סטיק של 512MB ? או להוסיף 1GB ? יענו סה"כ 1GB או סה"כ 1.5GB? ההבדל כדאי ? כי הזכרונות הישנים כידוע לכם קצת יקרים... תודה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by Holography,

לכמה שווה מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) למגהרצים MHz של I ntel

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  6. corsair cmx256a-27002pt לבין samsung ddr 333mhz (2700) האם יהיה בכלל הבדל ? אני מתכוון בנצ'מרקים כמו הבדל בפיסי מארק , 3D MARK ... תודה לכל העוזרים ד"א אם אני לא מתכנן O/C אז שווה לי להשקיע את ה100 ומשהו שקל הנוספים בזכרונות של קורסאייר ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. דור מעבדי ה-Core השישי נמצא בדרכו אל השוק, והוא מבטיח להעניק לכם את היכולת להפעיל את המחשב הנייד שלכם ללא שום חוט או כבל, לעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a4%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a2%d7%91%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ובכן אני מקווה שהשם איכשהוא יהלום את החוויה שאני כותב כאן . אז ככה , במקום עבודתי , קנו 5 שרתים ! בסכום של אלפי דולרים ! , ואני במקרה לגמרי קניתי מחשב , רגיל לגמרי , בכמה מאות דולרים משהוא סטנדרטי וטיפוסי - Gigabyte 7vrxp עם זכרונות של DDR 333 256Mbyte וכמובן מעבד Athon XP 1800 . בעוד אנחנו מרכיבים את המחשב הראשון להתקנת Microsoft windows 2000 advance server , המחשב לא הגיב ולא הצליח לעלות . בעודי פותח את המחשב , אני מגלה שם לוח ע נ ק י - מכיל שני מעבדים של פנטיום 2Ghz בומבסטיים עם קירור מוזר (אנכי ) . שני זיכרונות של 512Mbyte מותקנים ..... וכמובן אני חוזר שוב - לוח גדול , אני חושב גדול פי- 2 מהלוח של gigabyte 7Vrxp . (אין מקום להשוואה בביצועים פשוט להבין מה הוא מכיל !) …

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  9. בזמן שהביקורות הטריות עבור ה-Ryzen 9 3950X ומעבדי ה-Threadripper 3960X ו-Threadripper 3970X מהללות את הזינוק העצום ביחסי עלות-תועלת שביצעה מפתחת השבבים - אנחנו מקבלים אישור לכך שהטוב והעוצמתי ביותר עוד לפנינו לכתבה

10. למיקרופון? לא כתוב במפרט... לפי התמונה אי אפשר כל כך לדעת... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_839&products_id=3833

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  11. האם ללוח ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 יש יציאה דיגיטלית בכרטיס הקול שמגיע איתו ONBOURD

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by avivlevy,

יש לי מעבד 2.8 פנטיום 4 FX5200 ולוח של אינטל עכשיו הבנתי שאי אפשר לעשות OC אם לוחות של אינטל אז ככה אני מתלבת אם לקנות לוח חדש (לא של אנטל) ואז אני יכל לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך כמה אני יול להגיע בערף עם הכרטיס מסך הזה, כנ"ל על המעבד?? האם יש לכם פיתרוןם יותר טוב אני רוצה קצת יותץר לחזק את המחשב אבל אין לי הרבה כסף אבל אולי אני יקנה כ..מ מסך יותר טוב וזהו ....? HELP ME!

• 5 תגובות
    • 475 צפיות
  13. אני בעל לוח של asrock ושמעתי מסיפורים שיש בעיות עם הזיכרונות של TwinMos והלוחות של asrock זה נכון כל הקטע? בתודה מראש, דור

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  14. ב FOXPC ניתן למכירה ה Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro ב-1400 ש"ח, עכשיו השימושים שלי במחשב הם רק משחקים,אינטרנט, שירים וסרטים.. לא מתוכנן OC. השאלות שלי הם: 1) האם זה שווה והגיוני במחיר כזה? 2)האם שווה לי לחכות להורדת המחיר של הQ9450 ? כי הבנתי שזה יקח זמן 3)האם הקירור הנ"ל נחשב שקט מאוד וטוב? אגב המארז שלי יהיה P180/P182 ואני רוצה שהוא יהיה כמה שניתן חרישי תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  15. אז ככה קודם כל אני חדש כאן ורציתי את עזרתכם .. המפרט שברשותי כרגע הוא - AMD Athlon XP 1800 + Epox 8K5A2 256 SDRAM R9600 XT חדש חדש ! אז ככה אני די מתלבט ואני משער שאני אבחר במחשב חדש אבל הבעיה הזמן שאצטרך לחכות בכל מקרה אשמח אם תגידו לי האם שווה ללכת על שידרוג או לקנות את המפרט שאני אציג בסוף הדיון ואולי לא בדיוק אותו כי עד זה דברים ישתנו אבל עקרונית משהו באותו סטייל . אז אם אני אשדרג אני אקח ככה - לוח - Epox 8RDA3 + Rev 2.1 זיכרון - Samsung 512 3200 ואו מחשב חדש שייראה ככה - CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1399.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 1149.5…

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  16. היי חברה רציתי לשאול שאלה לפני שאני קונה לי איזה מעבד ומתחרט עליו אז ככה אני חשבתי מה שאני בעצם צריך זה מעבד חזק לביצועים ולהפעלת משחקים אז רציתי ללכת על משהו זול של פנטיום 4 3.4 ג'יגהרץ ואני פשוט חושב עם כדאי ללכת על הכפול ליבה החדשים core 2 duo או dual core כי בעצם חלונות אקס פי לא תומך בליבה כפולה אך ישנה אפשרות לשים את ה64bit שזה בעצם וינדוס שתומך בזה ,אם לחשוב אז dual core or core 2 duo בעצם בעלי שני ליבות ואם נגיד יש לי dual core or core 2 duo 2.6ghz אז זה בעצם פועל כל ליבה 1.3 וביחד זה 2.6 אז האם בכלל שווה להשקיע בידיע שויסטה כן תומך בריבוי ליבות אך הוא עוד רחוק מלהיות וינדוס תקין וטוב לשימוש כמו כן אתם יודעים כי הוא גם מעמיס את המערכת?????????!!!!!!!!!!! תודה מראש…

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  17. מה ההבדל בין GA-P35-DS3L לבין GA-P35-DS3 ? שמעתי אנשים שאמרו שלגירסא עם הL אין חיבור IDE.. זה מאוד מגביל? ולגירסא בלי הL יש תמיכה של RAID, לא שאני צריך.. אני רוצה לחבר כונן ישן שיש לי על המחשב הזה למחשב שאני אקנה ולשם כך אני צריך חיבור IDE. אני יודע שגם יש הבדל במספר חיבורי הSATA - בגירסא ע הL יש 4 חיבורים על הלוח אם ועל הגירסא השנייה יש 6? מה כל שאר ההבדלים? הרכיבים אותו דבר? כי כתוב שהרכיבים של DS3 יעילים יותר, פחות חשמל, יותר חיים, מהיר יותר. אני צריך דעה של אנשים שמבינים בבקשה. ובטוחים.

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  18. שלום לכולם! אני צריך לקנות לוח אם מחנות ספציפית (לא משנה כרגע מה הסיבה) ולא בטוח שיש לה דגם אחד מסויים שאבקש ולכן אשמח למספר דגמים הנעים בין 350-700 ש"ח. ואני לא מתכוון לעשות OC... לשם התאמת לוח אם ראוי לרמת המחשב שלי, ציינתי את המפרט הנוכחי שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 2.00GB RAM 667Mhz ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט GA8IK1100 REV1 העניין הוא שהלוח כפי שידוע לי לא תומך ב C,I,A של גיגה בייט אלא רק אותו לוח בתצורת REV2 העניין הוא שלפני כשבוע החליפו לי את הלוח בגלל בעיה שצצה בו ובהסתכלות קצרה על הביוס התגלה לי כי יש אפשרות לפתוח את אופציית ה CIA ושם לכוון לספורט טורבו קרוז וכו העניין הוא שיש תוכנה שבאה עם הלוח שנקראת EASY TUNE 5 ומשום מה אופציית ה CIA לא נפתחת לי שם כאילו נלוח לא תומך? קצת מסובך אני יודע אבל לא הבנתי את פשר העניין מה גם שהאופציה פועלת דרך הביוס המחשב בזמן מנוחה מגיע ל 45 מעלות בניגוד ל 39 שהוא לא עובד?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by za-david,

עד היום הייתי קונה רק אינטל במחשב החדש שאני מתכוון לקנות אני רוצה לנסות את AMD איזה סדרה של מעבדים יותר חזקים ב AMD, מעבדי Athlon או Opteron? אם יש לכם המלצות מעבר לזה יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by musari,

מה כל כך מיוחד וחזק במחשבי MAC G5 למה הם יותר חזקים מ PC ואיזה מערכות הפעלה משתמשים ובאיזה סביבה עובדים בהם האם אפשר וינדוס כי מצאתי אחד חזק ב 2000 דולר http://www.apple.com/powermac עם ליבה כפולה ואני מעוניין לקנות אם אני יוכל לנצל אותו למישחקים...תודה לעוזרים...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום מישהו יכול להגיד לי סוף סוף איזה ארכיטקטורת מעבד יש לי ? core 2 duo ,dual core או מעבד רגיל חד ליבה ? בדקתי עם תןכנת pc wizard 2007 : Type : Intel Pentium 4 Internal Specification : Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Model Number : 630 (estimated) Codename : Prescott Revision : N0 Technology : .09µ CPU ID : F.4.3 CPU IDEx : F.4.3 Microcode : MU0F4305 Number of Logical Processors : 2 ואח"כ רשום: Features Hyper-Threading : Technology Enabled : Yes Physical Processor #1 : Apic ID 0 Logical Processor #1 : Apic ID 1 Addressing Information : Physical Addressing max. : 36-bit Linear Addressing max. : 48-bit מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי מספר תהיות בדרך למחשב חדש. חיכיתי חיכיתי והם הגיעו... ואז רוב הבקורות פסחו על ה860... אלו שלא מראות OC לא מרשים. וה920 לא ירד במחיר. אז... א. כללית, יכול להיות שסתם חיכיתי? מה היתרונות והחסרונות של כל פלטפורמה לשימושי תלת ואפטר? ריבוי כרטיסי מסך רלוונטי לשימושים שלי? ב. המהרה, ייתכן וארצה לעשות OC כל עוד המערכת יציבה במאמץ לאורך זמן. מה ההשלכות של הTDP השונה? באיזה תדר אצטרך לעצור כדי לקבל מערכת יציבה וקרירה (עם קירור איכותי. אויר בשלב זה) לגבי כל אחד מהמעבדים? איזה מעבד יהיה יותר חזק בתדרים האלו? תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by nk83450,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403110.0 באם היית קורא את השירשור שלי שסגרת היית מגלה שכתבתי שההסבר באתר לא מובן ולא רציני והוא מתורגם מאנגלית בלי הסבר . זה שיש לחכות 7 מחזורי שעון אז ? האם יותר טוב לבחור ב-DDR3 כמות מחזורים רבה יותר ? או נמוכה יותר ? האם כמות גדולה של מחזורי שעון טובה לתוכנות מסויימות או לא ? אין שום התיחסות לשום דבר ! אז בפורום מקצועי לזכרונות לא יודעים , אז למה לסגור את השרשור ? כדי שאף פעם לא נוכל ללמוד ? יותר מכך ההסבר שאין באתר , הוא לא מתייחס כלל ל- DDR3 רק ל - DDR1 זה לא חוכמה לא להבין ולא לדעת להסביר ובמקום זה לסגור את השרשור , כי לא יודעים

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by SnakeBite,

שלום, לפני שהגעתי לאתר הזה לא חשבתי אפילו בכיוון של amd..אבל עקב התעקשויות של חברי הצוות בתוכם ליאור...גרם לי לשקול שנית.. ומהאתר הזה שמעתי וגם ראיתי תגובות מכל העולם גם מפה...גם מ tomshardware שהמעבדים שלהם יותר מהירים ויותר זולים... הסיבה שאני רוצה לקנות אינטל זה גם בגלל אמינות וותק...אני לא רוצה לקנות amd ואז אחרי כמה שנים היא תפשוט רגל (מה שלא כל כך סביר עקב הפופולריות שלה...) אבל אם אתם זוכרים אמנם זה היה מזמן (לפני 6 שנים) לפני ש gforce היא פופלרי הכרטיס מסך שהיה הכי נחשב זה היה 3dfx voodoo שיש לי אותו כרגע אבל מספר שנים לאחר שקניתי אותו החברה פשטה רגל...ואז לא היה לי תמיכה ולא דרייברים חדשים ולא כלום...אז אני מעדיף לסמוך על חברה ותיקה...אבל זה עוד שטיות כי תמיד י…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.