מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש זיכרון DDR400 בנפח 2GB בקונפיגורציה 2x1GB עם CL=2.5, רצוי שהזיכרון יהיה לא יקר ואמין, אשמח מאוד לשמוע המלצות. תודה לעוזרים. אלכס.
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אממ ככה אני מחפש זיכרון ddr2 667 אז חיפשתי בksp ומצאתי את אלו אשר מתאימים לתקציב ?1GB TwinMOS? ?1GB V-Data? ?1GB Spectek? ?1GB Aeneon? אשמח אם תעזרו לי לבחור ביניהם
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
-
קודם כל הBX2 שנראה ממש טוב עם כל המתחים האלה, ועכשיו ה-BearLake שהוא פשוט נראה מצויין ומביא DDR3 ו-PCI-E2.0. לפי איך שזה נראה הוא גם כן יביא תמיכה בDDR2 בוזמנית עם ה-DDR3. לא יודע מה איתכם אבל אני מחכה בקוצר רוח ראות בנצ'ים. תאריך יציאה משוער רבע ראשון-שני של 07. מקור http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?06/96/57 (ברוסית)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מעבד : CORE 2 DOU E6400 לוח אם : ASUS P5B DELUXE אני מחפש תחלופה לזכרונות מהדגם הזה : G.SKILL 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT PC-6400 PK 4-4-4-12 , ידוע לי שהזכרנות האלה יתנו אוברקלוק טוב במחיר יחסית שפוי , ידוע לי גם שבארץ יש עכשיו מחסור רציני בזכרונות DDR II , וכנראה גם בדגם שציינתי קודם , עכשיו אני צריך דגם מאותו טווח מחיר +- 100 שקל , קיט DUAL CHANNEL של שניי G , שמבוסס על שבבי PK או שבבים אחרים טובים לאוברקלוק , של חברה אחרת מG.SKILL אבל עדיין חברה טובה , מומלץ לציין שם דגם מדויק ... יש הצעול למישהו ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה איפה בביוס יש העלאת תיזמונים לזיכרונות ? מקווה שזה המקום המתאים
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה לזכרונות עם התוכנה memtest86+ במשך 9 שעות. זה עשה 23 PASS ולא היו ERRORS. האם זה מספיק או שהייתי צריך לחכות שהבדיקה תיפסק לבד? כי אחרי 9 שעות כבר נמאס לי ושמתי לב שהבדיקות חוזרות על עצמן אז כיביתי את הבדיקה.
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם.... מהו מעבד PRESCOT ? יש לי מעבד 2.6 HT של NORTHWOOD... האם PRESCOTT 2.6 יותר טוב משלי ? :s07:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכוון לקנות מחשב ויש לי שאלה לגבי הזכרונות - אני רוצה לקנות זיכרון של kingstone ורציתי לדעת האם עדיף לוח של 1 ג'יגה או 2 לוחות של 512Mb ? תודה וחג שמח לכולם...
-
- 5 תגובות
- 419 צפיות
-
-
הקדימון שפורסם ב-VR-ZONE בשני לאוקטובר - חדשות קצת ישנות, אבל חיפשתי והיא לא פורסמה פה - די מעניין לדעתי. מראה כמה דברים מעניינים - OC של 30% בסטוק בלי מאמץ (בלי שינוי וולטז' ובאס, רק ללחוץ על ה-"+" ההוא בביוס). ה-ES הוא מהשבוע ה-33 ב-2006 (תחילת ספטמבר). אגב - וחשוב מאוד - בפורום שלהם המבקר ערך בדיקות נוספות, ובבדיקה שנעשתה באמצע העמוד הזה מעלה דווקא דברים מדאיגים - בזמן בדיקת quad-SP2004, ב-voltage של 1.43 וקירור אוויר הטמפרטורות הגיעו ל-83C!!! I ran quad-SP2004 with Kentsfield. Temperature got as high as 83C. And that was with VCore at 1.43v and air-cooling. וכותב מלמטה מסכם את העניין: Oic ... thanks. Man those chips are hot. Well then, a new stove anyone ?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שאבא שלי משתמש בו לשם עריכת ווידאו, זה לא היה היעוד המקורי של המחשב והוא טיפה מיושן לכן הוא ביקש ממני לברר מה הכי יעזור לשם שיפור הביצועים של המחשב מעבד פנטיום 4 2GHZ (נורטווד, באס 400) לוח אם של אביט מבוסס צ'יפסט 848P 512MB זכרון 400MHZ הארדיסק 60GB של מקסטור כרטיס מסך GF4MX הקלט הוא מכרטיס טלויזיה או DV בגלל שאני כבר מעל שנה בצבא התנתקתי לגמרי ממה שקרה מהתקופה שה64BIT הפך לסטנדרט, והזכרונות גם עלו במספרים ובסוגים שלהם. אנחנו מחפשים שיפור מסויים של המחשב, עדיין לא סגור באיזה תקציב, ולכן בינתיים אני שואל אם יש לי עוד אופציה למשל להחליף רק חלק מה3 הקדוש בעזרת דברים שנמצאים היום בשוק? יש תמיכה עוד במעבדים כאלו ו\זכרונות? כמו כן יש לי בבית מערכת של AMD 2600+ …
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
C2D 6300 מה יעזור לי OC מבחנית משחקים...מבחינת מהירות של המחשב..
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חברה יש לי 1 gb זיכרון האם זה הגיוני שנגיד אני עושה העתקה מכונן לכונן ויפעיל במקביל עוד תוכנה יכול להיות שהמחשב יגיב איטי?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
יש לי מחשב של DELL ואני מנסה לפרק את הלוח אם מהמגש פח, אבל אני לא יודע איך. אם למישהו יש תמונות, יהיה מדליק.
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אנשים, הזמנתי קיט של 1GB g.skill 800mhz HZ מנועה אבל הזכרונות מתעכבים כבר 3 שבועות, ובינתיים אני תקוע עם איזה ח#א בצורת 512MB 667 NCP שאפילו לא נותן לי להתקין דרייברים ללוח כמו שצריך (כנראה)... הציעו לי מהחנות לקחת GEIL DDR2 1024MB DUAL CHANNEL ULTRA 800MHZ 4-4-4-12, דגם: GX21GB6400UDC באותו מחיר במקום הg.skill שיגיעיו רק עוד שבועיים... בתיאוריה. השאלה היא האם לקבל את ההצעה שלהם או להמשיך לחכות לg.skiil...? המחשב מיועד ל-OC רציני. מפרט: E6300 GA-S3 x1900XT TP2-480W נ.ב- אמרו לי גם שה-g.skill מגיע מצוייד עם צ'יפ D-9 שאמור לתת לי תדר אפקטיבי של עד 1100.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אהלן, לא ברור לי כל-כך נושא התאמת הזיכרון למעבד, 1. האם הוא יתמוך או ינצל זיכרון DDR2? או שעדיף לי כבר לרכוש איתו DDR רגיל? 2. האם כל מהירות זיכרון שאתאים לו תהיה מנוצלת? 3. האם כדי לנצל יכולת DUAL CHANNEL של הלוח יש לרכוש שני צ'יפים של זיכרון? ולא דווקא אחד גדול? תודה רבה לכל העונים טל
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
צריך עזרה איך עושים עדכון ביוס? אחרי שהורדתי למחשב את העדכון?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא השוואה נורמלית של שתי המעבדים האלה??
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט gigabyte ga-945gm-s2 עכשיו רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בינו לבין הS3? והאם כדאי לי להחליף לוח אם?
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי E6300 גרסת BOX והוא הגיע ללא משחה תרמית (אפילו רשום בחוברת שלא נדרשים אמצעים נוספים לקירור מעבר למה שמגיע אם החבילה). האם זה נורמלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ליפני 5 או שש שנים אז ככה אני יצלם את הפריטים שלו כי אין לי כוח ליכתוב זיכרון:http://img151.imageshack.us/img151/3329/memkp2.jpg מעבד:http://img88.imageshack.us/img88/1567/pantiumqi7.jpg לוח אם:http://img241.imageshack.us/img241/3535/boardca8.jpg האתר של הלוח אם שלא יהיה לכם קשה לחפש זה זה בידיוק: דרך אגב לוח של msi http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=44&kind=1 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז ככה אני מנסה לעשות oc למעבד לא הולך לי אין לי תאפשרות הזאת בביוס אז ככה חשבתי לעשות oc עם clock gen אני לא כל כך יודע איך , אז ראית…
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לדעת במה מועיל עדכון הביוס? למה זה טוב? כמו כן, איך אני מבצע לו שדרוג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
פורסמה במקור בספרדית, באתר CilleHardware. גרסה מתורגמת לאנגלית ב-VR-Zone. מידע מפורט על צ'יפסטים - פירוט על 4X4, על FX ב-1207, HT3 וצ'יפסטים עם 4 כרטיסי מסך (!), תמיכה ב-DX10 וכנראה גם ויתור על master/slave ב-CF. 12 USB ו-6 SATA, תמיכה ב-NAND Flash (כנראה בגלל ויסטה). אני לא מכיר את האתר ומאחר שאלו מצגות שמעלות מידע חדש ומפתיע לא הייתי סומך עליהן יותר מדי. עם זאת, מספר אתרים (כולל VR-Zone) "אמינים" פירסמו את הידיעה הזאת, אז אי אפשר לדעת. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2012
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין 2 לוחות אם, בלי הבדל כספי, רק לבחור אחד מהם. Gigabyte GA-945P-S3 או: MSI P965 NEO-F מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-