מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח פיצוץ p5ld2 לצערי הרב גרסה 1. השקעתי הרבה כסף בכרטיס טלויזיה,כרטיס מסך זיכרון אדיר,הארד דיסק כמעט חצי טרה (2x250). אני מאוד מרוצה הכל רץ פיקס, הבעיה שצריבות ו קידודי סרטים הולכים יחסית לאט.(שוב רק יחסית) לפי רוב המבחנים אין כ"כ הבדל בין פנטיום 4 גרסה ....6 ופנטים d. הקפיצה הגדולה היא ה core 2. אז מה אתם אומרים? לחכות קצת ולהחליףלוח ומעבד? או לשדרג למעבד פנטיום d? ואז להתקע עם לוח ומעבד מדור הביניים? תודה רביב
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הערות: *לוח אם-P5B Deluxe (כנראה) *המחשב יעבור OC ------------------------------ בתחילה חשבתי על 1250# G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5 (שמשום מה אני כבר לא מוצא אותם, לפחות לא במחיר 1250 ש"ח כמו לפני 3 שבועות בערך מהי הסיבה לכך???) אבל, יש בעיה החנות שממנה אני קונה לא עובדת עם הספק של G.Skill ולכן אני אצטרך לערוך שינוי בחברה. אנא המליצו לי על זכרונות 2GB DDR2 800MHZ עד 1500 ש"ח מהחברות הבאות (אם יש כמה מומלצים נא לציין זאת): 1) Corsair 2) Twinmos 3) Kingston 4) Geil 5) crucial 6) AData 7) Micron תודה רבה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף לוח-אם Abit KV-85 או ASUS K8V-MX ?? עם מעבד AMD Sempron 2800 תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איזה לוח אם רב מעבדים לא יקר מדי אפשר לרכוש בארץ? הלוחות היחידים שראיתי זה לשרתים = מעבדי XEON. אין לוחות כאלה עבור CONROE?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני בודק כרגע לוחות למעבד שלי - לא שיש לי כסף אבל לכשיהיה בכל אופן אני רוצה לוח טוב לOC , טוב מאוד! לצערי הASROCK איכז אותי קשות עוד משהו אני רואה שאין לוחות עם תמיכה בDDR!? (שיעשו 2,2 =\) אני סתם קניתי תFX =\ זכרונות כאלה מעולים בOC ולא נהנתי בהם , לא היתה לי האפשרות להנות מהם אם יש אני רוצה גם כרטיס קול איכותי מובנה -כמו של הGA זה שהאתר סיקר אותו לא מזמן.. כמובן שיהיה ביוס עשיר אפשרויות תציעו את כל מה שיש (אם בכלל =\) גם זולים וגם יקרים כמובן תומך PCIE ולא AGP
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34918
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין ללכת על Digma Ultra 2GB 1066MHz 5CL (עולה 1750) לבין Cellshock 2GB 800MHz 4CL (עולה 1880) לוח P5B DLX הדיגמה זה ללכת על בטוח יותר, כי במילא הוא ייתן לי 533 FSB אז מה אכפת לי. לעומת זאת ה CELLSHOCK לא מבטיחים כלום אבל לפי תוצאות שראיתי הם מעולים, ולפעמים עם קצת מזל ובידיים טובות אפשר להגיע ל 1200MHz. מה כדאי לי ? ^^
-
- 14 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=117473&highlight=rd600 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=118497 מי שזוכר, ויקטור היה זה שהיה עם הקנרו הראשון בעולם.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אוקיי.. אני מעויין לשדרג את המערכת שלי שיהיה בה 2 ג'יגה זיכרון. בתמונה הבאה אתם תראו את מה שיש לי: http://img301.imageshack.us/img301/6205/untitledfw8.jpg שני הכרטיסים שיש לי דומים ואני רוצה לקנות עוד שניים כאלו. אני יכול לקבל בבקשה מאיזשהו אתר לקנות? תודה. את הכרטיס הקודם שלי קניתי בנעה מחשבים אז זה יהיה נוח יותר אם אני אקבל את הכרטיסים משם שוב. עריכה: האם הכרטיס הזה שמצאתי שם מתאים ומשתלם?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=645 אם לא משתלם אז בבקשה תמצאו לי משהו אחר.
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, חבר טוב שלי מתלבט איזה לוח לקחת מבין השניים וביקש ממני לברר לו.. כאן אני מבקש את עזרתכם לגבי שני הלוחות האלו, מה ההבדלים בניהם ומה כדאי לקחת. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
נתונים: עד 500שח ללוח אם תואם ddr2 Amd athlon64 או sempron 1.כרטיס מסך 7600GT 2. זיכרון פנימי 1024mb 533mhz תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חדש ומתלבט בין אינטל ל AMD מה עדיף יותר ? אשמחאם מישהו יכול לתת את היתונות חסרונות של כל חברה הכוונה היא למעבדים כפולי ליבה תודה
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
giga bite s3 לעומת asrock conroexfire לשניהם אותו צ'יפסט אינטל 945 לאסרוק יש יותר פיצ'רים ושניהם עולים פחות או יותר אותו דבר
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להצעת מחיר ללוח עם ChipSet 965/975 לקונרו במחיר של עד 600-650 שקל
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי את ה ASUS P5W DH האם יש איזושהי בעיית תאימות עם הזכרונות OCZ DDR2 2GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 ? מתוכנן OC תודה
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
מישהו יודע מנסיון האם על לוח ASUS P5W DH Deluxe ניתן להרכיב את גופי הקירור הגדולים כדוגמת Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ? פשוט הגוף קירור הזה כולל מאורר 120mm וזה מדאיג אותי האם הו יכנס שם או לא.
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לחבר לו את הרכיבים הבאים : די.וי.די + צורב + כונן דיסקטים + CREATIVE PLATINUM שבא עם פאנל קידמי שממנו יוצא כבל רחב ( כמו IDE ) שאמור להתחבר ללוח. בנוסף אני מתכוון לחבר בחריצי ה - PCI כרטיס קול + כרטיס טלויזיה. האם ישנם מספיק חיבורים לרכיבים הנ"ל + מקום לשני הכרטיסים ? אם לא מהם הפתרונות ?
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
מעבד : CORE 2 DOU E6400 לוח אם : ASUS P5B DELUXE אני מחפש תחלופה לזכרונות מהדגם הזה : G.SKILL 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT PC-6400 PK 4-4-4-12 , ידוע לי שהזכרנות האלה יתנו אוברקלוק טוב במחיר יחסית שפוי , ידוע לי גם שבארץ יש עכשיו מחסור רציני בזכרונות DDR II , וכנראה גם בדגם שציינתי קודם , עכשיו אני צריך דגם מאותו טווח מחיר +- 100 שקל , קיט DUAL CHANNEL של שניי G , שמבוסס על שבבי PK או שבבים אחרים טובים לאוברקלוק , של חברה אחרת מG.SKILL אבל עדיין חברה טובה , מומלץ לציין שם דגם מדויק ... יש הצעול למישהו ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לא ברור לי כל-כך נושא התאמת הזיכרון למעבד, 1. האם הוא יתמוך או ינצל זיכרון DDR2? או שעדיף לי כבר לרכוש איתו DDR רגיל? 2. האם כל מהירות זיכרון שאתאים לו תהיה מנוצלת? 3. האם כדי לנצל יכולת DUAL CHANNEL של הלוח יש לרכוש שני צ'יפים של זיכרון? ולא דווקא אחד גדול? תודה רבה לכל העונים טל
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי שאלה. אני מעוניין לקנות לוח Asus A8V-MX VIA K8M800 939 ולפי מה שראיתי הלוח תומך ב SATA 2. הבעייה שהדיסק קשיח שלי הוא SATA 1.(הרגיל) אז השאלה האם הם יוכלו לעבוד יחד??
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
Intel P32_800T Pentium 4 3.2G 512kb FSB 800 Tray NORTHWOOD (LOW TEMP מישהו יכול לעזור לי לפרש את מה שכתוב
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
AMD פירסמה לפני כמה ימים או אפילו פחות את מפת הדרכים שלה שמספרת יותר! על הארכיטקטורה שמעניינת את רובנו K8L מבית וAMD. K8L או Altair או אלטייר בעברית מרובע הליבה הראשון של AMD ישווק ברבעון השלישי ש 2007! (שנה אחריי השקת קונרו) מרובע הליבה אלטייר יהיה המעבד החזק ביותר לשוק הביתי מבית AMD עם 65NM וגריסאות FX ויהיו לו 2 גירסאות: Athlon 64X 4 וגירסת ה FX שיכלול תמיכה לפלטפורה 4X4 (שני מרובע ליבה? ) Athlom 64 X 4 יהיה לשוק הביניים עם טכנולוגית SMP (Symmetric Multi-Processor). אלטייר יבוא בקלוקים בין 2.7GHZ ל 2.9GHZ ! עם 512KB L2 קאש לכל ליבה זה אומר 2MB לכל הליבות בסה"כ, ו2M L3 קאש. לא לשכוח שאלטייר יבוא עם טכנולוגית הHypger-Transport 3.0 שהוא מכופל מהמהירות מ 2GHZ ב 2.0…
-
- 148 תגובות
- 10.6k צפיות
-