עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Shlomi XD,

אפשר רשימה של לוחות אם שמתאימים לקונרו? ומה יהיה הטווח מחירים של הלוחות האלה?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  2. בעיקר עם צ'יפסט 965 ו 945 אם אפשר... ואם יש קישורים לכם זה טוב נ.ב - מה הטעם בלקנות זיכרונות של 1000MHz http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14773 אם אין לוחות שתומכים בהם? (ועוד במחיר סביר והגיוני...מחיר כמו 965P-S3 .. או קצת יותר) *עוד שאלה קטנה - שמעתי בפורום שייתכן תמיכה של לוחות 965P-S3 בקטנסיפלד האם זה נכון? יש למישהו הסבר? הוכחה?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by cms,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל הנושא של הזכרון (כמות ה RAM) מאוד חשוב לי היות וזה מחשב שאני עובד איתו כמחשב ליצירת מוזיקה. הייתי רוצה לדעת האם יש סיכוי שייצא בעתיד הקרוב (באיזור החצי שנה) לוח-אם שתומך ב 12 ג'יגה זכרון RAM?

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Fungus Funk,

כבר בניתי מפקט מחשב והכל....ואני רק מחכה ללוחות החדשים. אתם יכולים רק להגיד לי מתי ההערכה הכי מדוייקת של תאריך היציאה, טווח מחירים......ועוד פרטים הידועים עליהם מעכשיו.......... תודה מראש !

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by Rocket_Pool,

מתי ייצאו לוחות של אסוס שתומכים בזכרונות ||| DDR החדשים?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by Ashand,

שלום האם יש לוחות אם שתומכים ב-2 מעבדים כדוגמת Q6600 ? אני יודע שיש לוחות כאלו ל-XENON ...QUAD CORE האם לוחות אלו מתאימים גם ל-Q6600 ? אם יש לכם לינקים אוד ה מאוד

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by davevom,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על לוחות תוצרת ZOTAC בברכה, דוד

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by motogt,

מה ההבדל בין http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=443 GIGABYTE GA-P35-S3L לבין GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=440 לבין GIGABYTE GA-P35-S3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3289 ובין GIGABYTE GA-P35-DS3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3318 ? אפשר להוסים גם את GIGABYTE GA-P35-DS3R

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  9. אני בונה מערכת חדשה, מבוססת I5 ושאמורה להיות על אוברקלוק בינוני באופן קבוע. יש לי ניסיון טוב עם אסוס, אבל שמעתי שגם גיגהבייט מוציאה לוחות טובים. חשוב לי שבלוח תיהיה תמיכה ב- SATA 3 ו- USB3 וגם ESATA ושביצוע אוברקלוק בינוני לא יהיה תהליך מורכב וארוך. בקיצור מה שהייתי מבקש זה 2-3 דגמים מכל חברה להשוואה ואם אפשר לומר מה ההבדל, אם בבאנדל או בפיצ'רים מיוחדים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by maccabeast,

אני לוקח מעבד E6300 ,ועכשיו מאיפה שאני קונה, יש לי לבחור בין לוחות האם הבאים: Intel Coryville Intel Iselton DG946 Intel Sandusky 945P Intel Shrewsbury DG965ssck Intel DQ965GFEKR איזה מהם עדיף? כי אין לי מושג בזה, יש להכניס גם שיקולים כלכליים... ;D

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by Yuvky,

מתלבט בין שלושת הלוחות: abit IP35 Pro Gigabyte GA-x38-DS4 לא מתלהב במיוחד מהצ'יפסט. מה מיקר אותו כל כך. ASUS P5KR מחפש לוח שיחזיק באס יציב של 400,נאמר לי שהיבואן של abit נותן שירות לא משהו-צריך להתחשב בזה. מה אתם חושבים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by EagleX2,

היי רציתי לדעת על איזה לוח אם של אפוקס אתם ממליצים לי p4 2.4 ht 800 שיתאים גם לזכרונות ddr 512 3700 או 4000

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by eliasfen1,

קראתי שיצאו לוחות אם משלבים אפיק AGP ואפיק PCI EX תומכים בסוקט 754 מישהו יודע אם יש כאלה לוחות שתומכים בסוקט 939

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  14. Started by rafi_d,

שמתי לב שכמעט בכל המפרטים של הפורום - הלוח הוא mATX S2H של גיגבייט: GA-73PVM-S2H או GIGABYTE GA-EG41MF-US2H 1. מדוע מיקרו ולא ATX רגיל ? האם אין עדיפות לרגיל או שנושא הHDMI הוא העיקר, והוא מצוי רק במיקרו ? 2. יש עדיפות לציפ הגרפי של אחד הלוחות על פני השני (לעיל) ? 3. יש איזו שהיא אופציה לחיבור מדפסת ישנה-חיבור פרללי ? או אולי עם מתאם כלשהוא ?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by lompy,

דובר בנושא הזה כבר מספר פעמים בפורום חלק דיברו על בעיות במתחים וחלק על בעיות בתאימות אז רק רציתי לשתף אותך בנסיון שלי ולהגיד לכם ללכת על בטוח ולא לקנות את השילוב הזה אני קניתיF2-6400PHU2-1GBNR G.SKILL ואת הDS3 ומחשב מרסט את עצמו מדי פעם החזרתי לחנות ,הם בדקו והגיעו למסקנה שיש בעית תאימות של הזיכרונות עם הלוח

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Henry55,

שמתי לב לזה שללוחות של גיגהבייט עם צ'יפסט H77 ו B75 יש שתי גירסאות 1.0 ו 1.1. ההבדל העיקרי הוא שבגירסה 1.1 יש atx 12V 8 pin למעבד , לעומת atx 12V 4 pin בגירסה הקודמת 1.0. לשאר היצרניות יש atx 12v 8 pin , אז כנראה שהייתה סיבה לזה שהם הוציאו גירסה חדשה. יש עוד כמה הבדלים קטנים בין הגירסאות , אבל אני לא מאמין שהם כאלה משמעותיים , כמו סגירה קצת שונה ב pci-e x16. השאלה היא אם החנויות בארץ מוכרות עדיין את הגירסה הישנה ולא את הגירסה החדשה , שכנראה טובה יותר. מישהו שקנה בזמן האחרון לוחות כאלה יכול להסתכל ולומר אם הוא קיבל את הגירסה החדשה 1.1 , ואם יש לו חיבור 8 pin למעבד? באתרים של ksp ואייבורי רשום שיש 4 pin למעבד , אבל יכול להיות שזה לא מעודכן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ido,

האם מישהו יודע מה ההבדלים במדויק בין GA-8PE667 Pro וה GA-8PE667 ? - אני יודע למשל שאחד ההבדלים הוא מראה הלוח (סידור הרכיבים) - צורת החיבורים למשל של ה USB2, הפלופי ועוד כמה. - דואל ביוס - מאוורר על הצ'יפסט ואני מניח שיש עוד.. אני מחפש לחסוך את הגרושים הנוספים (120 שקל הבדל בערך), ואין לי צורך בכרטיס רשת אונבורד. שווה לקחת את ה GA-8PE667 ? אגב, איפה אני יכול לקנות את ה GA-8GE667 בארץ במחיר זול..? (פחות מ 600, ההבדל בין ה PE ל GE הוא אמור להיות כ 20 שקל).

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם, אם תוכלו להסביר לי משהו קטן, קיימים ארבעה לוחות NF4 של ג'יגה כיום, Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 (רק השבוע הופיע) אני יודע מה כביכול מבדיל ביניהם,אבל מה שקצת מוזר לי הוא מדוע ה-Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 עולה ב200 ש"ח זול יותר מגם ה ULTRA וגם ה SLI,שהוא כביכול מכיל את שניהם... עכשיו אני תוהה על מה כדאי לי ללכת,אני רוצה שבוע הבא להזמין,נכון אולי היה כדאי לחכות אבל הבנתי שהלוחות האלה של ג'יגה מעולים,במיוחד שאני לא אוברקלוקר ולכן אין טעם לחכות ל DFI או MSI שחוץ מ OC יהיו שווים לאלה. מבחינת המחיר,אני מעדיף לא להוצ…

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by HumanFly,

שלום רציתי לדעת האם לוחות עם NFORCE 4 מציגים ביצועים חזקים יותר עם מעבדיי ה 939 ? והאם ה SLI עוזר לי בכלל ? (אם אין לי שני כרטיסים זהים ב PCIE) כלומר ב NFORCE 4 חובה לרכוש כרטיס PCIE ? אשמח אם תענו לי קצת על התשובות והאם בכלל כדי לרכוש את אחד הלוחות הנוכחים כגון ה SLI של ASUS במחיר של 1400 שקל...

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  20. ריכזנו עבורכם מידע על לוחות האם המבטיחים של פלטפורמת האקסטרים החדשה מבית אינטל, מתוך המבחר האדיר של שתיים מארבעת היצרניות הגדולות בתחום לכתבה

21. Started by ScreameR,

יש ברשותי לוח אסוס מדגם P4S333 בגודל Med ATX האם 3 סלוטים של PCI מספיקים ? ע"פ דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני לא יודע אם שמתם לב אבל הלוחות החדשים יקרים יותר בחלקם בכמה עשרות שקלים וחלקם אף יותר ממאה ש"ח מהלוחות הקודמים קצת מוזר שהלוחות החדשים יקרים יותר ??? בהתחשב בתקלה של אינטל . אם מסתובב פה נציג של אחד החנויות או יבואנים נשמח לקבל הסברים לתופעה המכוערת

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by viper_sb,

אני מתלבט קשות בין שני לוחות אם החדשים של ASUS P6T WS Professional או P6T Deluxe ? אודה לדעתם המיקצועית

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by ofirn2,

בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3 במקום לוחות האם שקיימים כיום. חסרון אחד גדול שלהם שהם לא תומכים SLI וזה פאק כי SLI זה הדור הבא של כרטיסי המסך. בכלל שווה להשקיע כסף על הלוחות אם האלה? משהו יכול להגיב לגבי הביצועים שלהם בשביל GAMER? הם טובים ל- O.C בכלל? עד כמה הזיכרונות של ה-DDR3 מהירים?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  25. Started by ofirn2,

בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3

• 1 תגובה
    • 403 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.