עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, יש לכם פה באמת פורומים מאוד מושקעים עם המון מידע ואפשר ללמוד פה הכל מהכל משהו שבאמת לא ראיתי שיש פה, זה מעין מילון מושגים ללוחות אם (כמו שיש למסכים, למעבדים וכו') אני באמת לא מבין בלוחות אם שום דבר, חוץ מזה שהם כן או לא תומכים במעבד מסויים וכו', יש או אין כרטיס מסך מובנה, כמה חריצי PCI וכמה PCI-X וכו' אני לא מצליח להבין לפי מה ההבדלים במחיר בין לוחות אם שונים ומה עושה יחס איכות/מחיר לטוב בלוח אם. אשמח אם תפנו אותי לאיזושהי הודעה נעוצה שפספסתי או למאמר כלשהו, או שפשוט תענו בנושא זה ותגידו מה דעתכם. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Maxiimus,

הסקר נעשה לצורך קנית לוח.. ואני מתקשה בלהחליט על אמינות של חברה מסוייימת...

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  3. שלום , לאחרונה אני מבצע שידרוג קטן למחשב שלי ואני מחפש לוח אם שמאפשר OC - על מנת להתחיל להתעסק וללמוד קצת על הנושא וכמובן להשיג תוצאות טובות יותר מהרכיבים הקיימים . אני כבר שבוע בודק כתבות , חנויות ואת כל תגובות הפורום בנושא ועדיין לא הצלחתי להבין מה הלוח האידיאלי בשבילי . אני לא משתמש במשחקים במחשב אלא בעיקר תוכנות גרפיקה וישומים פשוטים , אני מעוניין בלוח אם שיתן תמורה מלאה להוצאה ( יכול להיות גם בסביבות ה 1000 שקלים ) , חשוב לי שיתמוך בCROSSFIRE , למרות שגם פה יש לי שאלה , לוח שתומך בטכנולוגיה הזאת זקוק למתאם בין הכרטיסים ? והאם זה עקרוני לרכוב X38 על מנת להנות לעוד הרבה זמן או שמספיק P35 אם אני לא משחק ? יש לי זכרונות 800 מגה הרץ מעבד E6600 ושני כרטיסי ATI 3650 . אש…

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אשמח לקבל המלצה ללוח אם תואם אינטל למעבד i5 אני מבין שהרוב רצים על הבסיסי ‏H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎ שעל פניו ביחס עלות מול תועלת נותן הכל. 410 ש"ח השאלה אם יש סיבה לדגמים היותר מתקדמים שלהם? אין לי כוונות לעשות crossfire מה שכן אני רוצה לבצע אוברקלוק רציני ולא דרך הממשקים שלהם. לכן אשמח לדעת מה דעתכם האם הלוח מתאים או המלצה אחרת אולי של asus. שאלה נוספת האם כדאי ללכת על מעבד i7 האם ההפרש במחירים שווה את הביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by catsmonster,

אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד חדשים, אחרי הרבה התלבטות בחרתי ב- I5. נשאר רק לבחור לוח אם, ראיתי באתר של GIGABYTE שני לוחות אם שלא הבנתי מה ההבדלים ביניהם. האחד: P55-USB3 והשני: P55A-UD3 אני ממש לא מבין מה ההבדל ביניהם ואני כרגע מחכה עם הקנייה בגלל תערכות CES ששחררו בה הרבה לוחות אם חדשים ל- 1156. מישהו יודע מה ההבדלים בין הלוחות שכתבתי או שעדיף בכלל לחכות עם הקנייה?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

מישהו יכול לעזור לי להחליט לבחור בין הלוחות אם האלה?????? MSI 945P Platinum או ASUS P5LD2 Deluxe או Gigabyte 8I945P או Abit AL8 945P כולם 945 , ל-Intel Pentium 4 630 3GHz 2mb 64bit תודה !

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  7. בגלל פרישת החברה מייצור לוחות אם ?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by Aviramel,

חברה, אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם של ASUS A8N32-SLI Deluxe. האם שווה לחכותלתושבת החדשה AM2 ?, תודה מראש

• 13 תגובות
    • 651 צפיות
  9. ב"ה שלום חברים 2 לוחות חדשים מבית פוקסקון הגיעו לארץ ע"י היבואן "לייף מחשבים" והם : FoxConn P9657AA-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 5, 0+1, JBOD ומחירו יהיה החל מ 700 ש"ח עד 800 ש"ח. FoxConn 975X7AB-8EKRS2H הלוח מבוסס ציפסט 975X שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH7R שתומך בכל סוגי ה RAID הבאים 0, 1, 0+1, 5 ומחירו יהיה החל מ 1,150 ש"ח עד 1,300 ש"ח. 2 לוחות נוספים מבית אלבטרון הגיעו לארץ ע"י היבואן "רוסטק" והם : Albatron PXP965 הלוח מבוסס ציפסט 965P שתומך בכל סוגי מעבדי CORE 2 ו ICH8 שלא ממש תומך באופצית ה RAID לצערנו כמו ICH8R מה שמהווה חיסרון ללוח זה ! ומחירו יהיה החל מ 750 ש"ח עד 900 ש"ח. Albatron PX975X …

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. שאלה נוספת רציתי לשאול 3) לגבי לוחות אם... הייתי רוצה לדעת איזה לוח יותר טוב היום מבין השניים א. GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 ב. ASUS P5N-D - nForce® 750i --LGA775 / Core2 / Cel--4xDDR2 800/Dual והייתי רוצה מה יותר טוב לי לקחת וגם עם אפשר להסביר אשמח

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

יש חיה כזאת במקום כלשהו או שזה כבר "כל כך ישן" שלא מוכרים? (איזה מעצבנים האינטל האלו @%^!@%!%)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by NTT,

שלום, מתי יצאו לוחות אם עם צ'יפסט P45?(ומתי הם יגיעו לארץ בערך?) ושמעתי על בעיה שיש לGIGABYTE עם 4GB זכרון(2x2GB) בינתיים,שתי חנויות אמרו לי את אותו הדבר - יש משהו בדברים שלהם או שזה שטויות? ולגבי כרטיס מסך 4870,הPCI-E 1.1 יכול להיות צוואר בקבוק בשבילו?(הרוחב פס) שווה לקנות PCI-E 2.0? תודה!

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  13. שלום. אני קצת לא מעודכן. האם אינטל תיקנו את הבעיה עם ערכת השבבים החדשה? במידה וכן, מתי יצרניות לוחות האם אמורות להציע את הלוחות התקינים? החודש? או עוד חצי שנה? על מה מדברים כאן? תודה

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by gman_il,

משום מה לא ראיתי בשום מקום לוחות אם שתומכים ב- STATA II אלא רק ב-SATA. השאלה המתבקשת היא : "אז למה להשקיע ב-HD תומך SATA II אם אין לוח אם מתאים?".

15. Started by דןזט,

היי אני מחפש לוחות אם SLI למעבד Skylake i7 6700 ולכרטיס מסך GTX 970 (ובהמשך אולי שניים). חיפוש אחר לוחות אם בתקציב שלי העלה את הבאים: 1. ASUS Z170-PRO-GAMING 2. ASUS Z170-A 3. Gigabyte GA-Z170X-Gaming-3 4. MSI Z170A-KRAIT-GAMING הבעיה היא שלא מצאתי באינטרנט שום ביקורות לגבי אף אחד מלוחות האם הללו. האם יש לאחד מחברי הפורום מידע לגביהם? אם לא, האם בבקשה מישהו יכול לתת לי חוות דעת לפי הנתונים של היצרן? תודה רבה וחג שמח!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. http://www.tms.co.il/cat/79/22:1602

17. Started by m0tek,

שלום חברים ! אני מתעניין קצת בלוחות X58 HIGH END ורוצה לדעת האם פיספסתי משהו מהחברה , אני מתכוון ליסוע לחו"ל בקרוב ולהביא אחד מהם עד לא מזמן היה לי Asus Rampage 2 Extreme שהלך לעולמו , הדיזיין שלו היה דיי גרוע אז אני לא אביא עוד אחד כמותו (PCIEX קרובים , קשה מאוד לשים חלקים אחרים בתוכו ברגע שיש שני כרטיסי מסך וכד') להלן האופציות : Asus Rampage 3 Extreme EVGA Classified 3WAY MSI Eclipse מה עוד אנשים מכירים פה? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by adorham,

מה ההבדל בין UD3R לבין UD5 באתר של GIGABYTE הכל אותו דבר. ומה ההבדל בין REV.2.0 ל REV 1.0? האם לוחות אם אלה תומכים בזכירונות של 1600 MHZ?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by avnersd,

מהן החברות הטובות ביותר של זכרונות? האם יש דברים שמשנים את טיב הזכרון חוץ מכמות הזכרון (512MB) סוג הזכרון (DDR) והמהירות (400MHZ) (3200PC)? מהן לוחות האם הטובים ביותר שיש למעבדי AMD athlon64 3400+? איזה חברון הן המובילות בתחום? שיחקת אותה תודה

• 10 תגובות
    • 555 צפיות
  20. אהלן, אני אמור לקבל ממשפחה בארה"ב QX9770EE ו-QX9650. אני לא משלם עליהם ככה שאין טעם לתגובות של "סתם עולה הרבה" וכו'... לפי מה שהבנתי שה-9770 עובד ב1600Mhz ורק לוחות אם מבוססי X38 ו-X48 יכולים לתמוך בו. לעומת זאת ה-QX9650 יכול לעבוד על לוח P35. אני אשמח לשמוע על המלצות ללוחות אם לכל אחד מהמעבדים הללו, במחירים שפויים (אני לא מתכוון לקנות מחשב יקר), שיספקו את יחס המחיר-ביצועים הטוב ביותר, בנטייה למחיר זול. אני מרכיב שני מחשבים (אחד מכל מעבד כמובן), ככה שאשמח להמלצות נפרדות לכל מעבד. כמו כן, אם אפשר להמליץ על זכרונות טובים למעבדים הללו (מהירויות, דגמים, חברות וכו'). ספק 500W של FSP ו650W של חברה אמינה דומה - מספיק חזק בשבילם ? המון תודה !

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  21. מעבדי אינטל החדשים ממשפחת Rocket Lake יגיעו בהמשך הרבעון ובינתיים יגיעו אל החנויות לוחות האם החדשים שנוצרו במיוחד עבורם - בואו להתרשם מריכוז אלו של יצרנית החומרה הפופולרית מטאיוואןלכתבה

22. בהמשך לחדשה על הנושא, מצורפים לינקים לתמונות המעניינות ברזולוציה גבוהה. אחת שתיים שלוש

• 39 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. מה אתם אומרים, אילו חידושים יש פה למעשה? ASUS P5Q-E http://en.expreview.com/2008/03/06/first-look-asus-next-gen-mainstream-mobo-p5q-e Striker II Extreme http://en.expreview.com/2008/03/06/asus-rog-strikes-back-striker-ii-extreme

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  24. אני מתכנן כבר שבועיים לקנות NF7-S ואיזה 2500+ והיום נכנסתי לאינטרנט וראיתי דבר ראשון שלKSP נגמר המלאי של 2500+ ודבר שני שיש שם 2 לוחות חדשים של אביט ?NF7-S2 ב440 שקל ?NF7-S2G ב480 שקל לפי התמונה שניהם מגיעים בלי קירור לNB (האא, WTF) והדגם של הG זה עם כרטיס רשת של GIGA... הNF7-SL עולה שם 460... מה אלו הלוחות האלו? שווה או לא?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  25. היי אני רוצה לקנות מעבד Celeron 1Gz ולהתקין אותו בלוח היחסית ישן שלי (שנה - שנתיים) SpaceWalker BX 100Mz (שהיה בו P3 450Mz) האם המעבד יתאים ללוח ? ואם כן תהיה איזה שהיא ירידה בביצועים ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.