מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
האם יש חשיבות על איזה סלוט לשים את הכרטיס מסך ? שמתי את הכרטיס על הסלוט הראשון המחשב לא עלה , רק אם אני שם אותו בשני הוא עובד ... ועוד שאלה , האם יש צורך בחיבור הספק לחיבורי הלוח של ה 5V/12 (HDD-type) וה FDD-type ... ?
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי זכרונות PQI ddr2 pqi24200-2gdb turbo memory, אחד מהם תקול. האם יש דרך לממש את האחריות? מה צריך לעשות בשביל לבדוק? האם "אחריות לכל החיים" היא באמת לכל החיים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אחרי רכישה של מערכת מחשב חדשה. קניתי כבר את כל המוצרים חוץ מהזכרונות ואני מנסה לעשות קצת סדר לפני שאני קונה. נתקלתי בזכרונות הבאים של חברת G.Skill: [ Ripjaws ] F3-12800CL9D-8GBRL (4Gx2) [ Ripjaws-X ] F3-12800CL9D-8GBXL (4Gx2) [ SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR (4Gx2) אני מנסה להבין מה ההבדל ביניהם, שלושתם עובדים בתזמונים ומתחים זהים. הפער מגיע לכמעט 100 ש"ח. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה לוח אם אתם ממליצים. אני מחפש לוח אם קטן שיהיה בעל כרטיס מסך בנוי + כרטיס קול, המטרה לתוכנות "פשוטות" winamp, media player, וכרטיס רדיו. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב! אני יכול להשיג לוחות אם של אסוס במחירים מצחיקים יחסית. רציתי לשאול שני דברים א. איזה מהלוחות הבאים כדאי יותר למעבד AMD 64 S939 3000+ (לא ל- OC!) : A8N-E Socket 939 A8V-E Deluxe Socket 939 A8V Deluxe Socket 939 A8V Socket 939 כולם בין 100$ ל- 120$! אני ממש לא בטוח שאני רוצה לשלם עוד על PCI_E כי הסיכוי שאני אשדרג את כרטיס המסך הוא אפסי. ואני ממש לחוץ בכסף. אני יודע שאסוס הם יחסית יקרים אבל עדיין, בגלל ההנחה אני לא רוצה להתפשר על הMotherBoard/ ודבר אחרון.. איך הצ'יפסטים שלהם? (Via) המחשב הוא לעיבוד תמונות וסרטים, לא לאובר קלוקינג ולא למשחקים כבדים מדי. אבל אני רוצה לקנות משהו איכותי. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, רציתי את חוות הדעת שלכם על הבנדל שחברת RSM: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2619 למטרת משחקים.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך לקנות בקרוב מחשב חדש... והחלטתי שאני הולך על 8GB. אני רואה של G.Skill יש 2 ערכות ממש טובות עם CL7 ושתי הערכות בהפרש מחירים של 15 ש"ח (כן, אני יודע שזה קצת מגוחך). ואני אישית לא ממש מבחין מה ההבדל בין 2 הערכות, אז תהיתי אם תוכלו להאיר לי את עיניי... 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 או: 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך יודעים איזה ציפים של הראם? הסיפור הוא שלחבר שלי יש HYPER X ואני רוצה לדעת אם יש לו את סידרת הBH5 או משהו אחר.. אז איך אני בודק?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש אבל לא יודע איזה מעבד יש לי כדי שתיהיה התאמה, אני יודע שיש לי פנטיום 4 2.4 אבל אני פוחד שהלוח לא יתאים ,יש לי לוח ישן של פנטיום 1.משהו לא זוכר איזה ושדרגתי רק את המעבד, עכשיו אני רוצה לקנות לוח...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח MSI P67A GD55 מעבד I5 2500K הסנדי לא תומך בטריפל נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם GIGABYTE EX58-EXTREME שעליו שני כרטיסי זיכרון (סה"כ 4 ג'יגה) מסוג G.Skill F3-12800CL7-2GBRM. אני מעוניין לקנות עוד 4 ג'יגה, אבל הדגם הנ"ל של G.SKILL כבר לא נמכר יותר בשוק. האם ישנו דגם בשוק שיהיה תואם ללוח האם שלי ולזיכרון הקיים? או שעליי לקנות 8 ג'יגה חדשים מאותו הדגם?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה ודוושות, להגה יש חיבור כזה מיוחד שאין לו חיבור מתאים ללוח אם מאחורה, אז חבר שלי אמר לי שקיבלתי מתאם כזה שמחברים אליו את ההגה מצד אחד ואת הצד השני מחברים ללוח אם. יש לי מתאם כזה אבל אני לא מוצא את המקום בלוח שאני צריך לחבר אותו לשם הוא אמר לי שקוראים לזה GAME PORT אבל זה לא עזר לי, חיפשתי בכל החוברות שקיבלתי עם הלוח ולא מצאתי שום דבר, אז יש לכם אולי מושג איפה החיבור נמצא? (בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק אנדרגראונד עם הגה!!!).
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום. אני לא איש חומרה - יש לי ידיים שמאליות ואובססייה לפרטים - שילוב שלא עושה את החיים קלים. כל שינוי לוקח אצלי פי עשרה יותר זמן ממה שאמור לקחת (בעיקר בגלל הידים השמאליות). יש לי סיפור מעניין לדעתי, ואני אשמח לשמוע מה דעתם. אני משתמש במחשב שולחני ישן - מחשב פּושט שנקנה לפני כשבע שנים. לוח האם: אינטל D945GNT. המעבד: אינטל פנטיום 4 541 (פרסקוט למי שזוכר). קחו בחשבון שפליטת החום שלו היא 84 וואט. המחשב פושט, ופעל בצורה שלא היסבה לי נחת ובכל השנים לא עשיתי בו שימוש אינטנסטיבי. הדבר שהכי הפריע לי שם הוא הרעש. *רעש חזק*. כל פעם שהמעבד היה מגיע לשלושים אחוזים ומעלה והמאוורר של המעבד היה מרעיש. הותקן עליו גוף הקירור והמאוורר המקוריים של אינטל. מהירות המעבד ב…
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/AMD-64-FX-53-Athlon-Processor-with-Asus-A8V-Board_W0QQitemZ6822897273QQcategoryZ80140QQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של LEADTEK שהלך לעולמו ... ואני מחפש לו מחליף ... עברתי על המפרטים באתר ובכל חשבתי לשאול גם כאן בהנחה שיש סיכוי שאני אמצא לוח אם שיתאים לי יותר... חשוב לי שתהיה ללוח 3 שנים אחריות ... שיהיה זול (עד 400) ושהיה לו כרטיס מסך מובנה ... וכמובן שיתאם לAMD 1800. תודה מראש. רון ;D
-
- 6 תגובות
- 498 צפיות
-
-
בהנחה שאני קונה E6300 עם לוח Asus P5B Delus איזה מהירות של זכרונות אני צריך ? 533 או 667 ? מה המשמעות של המהירות הזו? בכלל עד עכשיו הייתי רגיל לקנות 800... מישהו מוכן לעשות לי סדר בבאלגן . תודה.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
איך הזיכרונות של OCZ ואיזה חברה הכי מומלצת אני רוצה לקנות2 של 512 איזה חברה הכי מומלצת עם תיזמונים של 2.3.2.6 ועם יש אבדל משמעותי בין 2.3.2.5 ????
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג כרגע רק את הלוח אם שלי ללוח אם כזה: או שאני צריך גם לשדרג את המעבד gigabyte ga-p35-ds3r
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
שלום! המפרט של המחשב שלי הוא : E6300 Gigabyte 945P-S3 Twinmos 2GB 667mhz אני מתחיל לערוך סאונד במחשב וחשבתי שאולי מומלץ להוסיף עוד זכרון פנימי למחשב. במידה ואני רוצה להוסיף עוד 2GB (שני סטיקים של 1GB כל אחד), האם ההבדל יהיה משמעותי? בנוסף לכך, הבנתי לפני הFAQ פה בפורום שהוינדוס יקלוט רק 3 עד 3 וחצי ג'יגה ולא 4, ככה שבהתחשב בזה, האם בכל זאת מומלץ להוסיף? במידה ואכן מומלץ, איזה זכרון טוב יש היום? אציין שאני לא עושה OC. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן עם מעבד E4300 שרץ כרגע על 2.9GHZ כרטיס מסך 6750, המעבד דיי מגביל, המחשב של אחי, אני רוצה לשדרג. האם קיימים מעבדים טובים עד המחיר הנ"ל, בתושבת 775 המזדקנת? תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מעוניין במעבד לקידוד H264 תכני HD בעיקר ללא משחקים מעוניין רק באינטל! צימצמתי את הרשימה ל5200 שאומנם נקראה "פנטיום" אך הארטקטורה זהה לחלוטין לCORE2DUE לבין הE7200 בכל עמודת הבנצ'מרקים לא מצאתי השוואה בין שנהם האם משהו מכיר מבחן השוואתי בעיקר לקידוד H264 תכני HD ? גל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב amd 1900 ולוח אמ של גיגאבייט 7VTXE+ ויש לי זיכרון 256 DDR PC2100 133.3 MHZ אני רוצה להוסיף עוד 512 אבל השאלה היא כזאת בגלל שגם הזכרון וגם הלוח אמ וגם המעבד מגבילים אותי בקנית זכרון מהיר יותר!!? למה אתם ממליצים לי להחליף ? הזכרון שלי כרגע המיהירות שלו היא הכי גבוהה שאני יכול או שאני יכול יותר !? 266 או 333!? תודה וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום!! המעבד של AMD 1800 עובד במהירות 1533 מעבד AMD 1900 עובד ב1600 1600 - 1533 = 67 ההבדל בין 1800 ל1900 רק 67הרץ??? אז למה הוא עולה +200 שקל מה1800?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה לוח אם(לא לאוברקלוק) הכי טוב למשחקים? איזה לוח אם נותן את ביצועי הסטוק הכי טובים? אני רוצה מחשב למשחקים...ואני לא רוצה לקנות בטעות לוח אם שטוב במיוחד לאוברקלוק...אולי אפשרות אוברקלוקינג קטנה לא יותר מזה. לוח אם שמתאים לathlon 64. סוקט 754. בתקציב של בערך- 700 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-