מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע מעבד PENTIUM DUE CORE על הלוח GA945P-S3 אני רוצה לקנות מעבד ב 500 שקל ככה [אפילו יד שניה] איזה מעבדים מומלץ ללוח כזה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות OC עם המעבד פנום 2 720 ועם הלוח M3A למשהו כמו 3.1-3.2Ghz? מצד אחד המעבד עם מכפלה פתוחה, מצד שני הלוח ממש ישן ופשוט..מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכם שדרגתי מחשב (של מישהו אחר) ע"י הוספת זיכרון DDR400 PC3200 -512mb של sumsung -הזיכרון שהיה במחשב הוא ddr400 pc3200 256mb לא ידוע שם החברה . כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מציג מסך, כתוב שם שיש בעיה של אובר קלוקינג :בשביל להכנס ל SETUP לחץ על F1 ובשביל לטעון הגדרות ברירת מחדל לחץ F2 -כאשר אני לוחץ F2 ווינדווס עולה והכל עובד ממש טוב(הרבה יותר טוב). ביטלתי את המסך הזה דרך הגדרות הביוס. כאשר אני עושה ריסטרט ווינדווס נסגרת, המסך נכבה, אבל המחשב נשאר דלוק עם נורה ירוקה ולא עולה שוב. אם אני מדליק את המסך ידנית אין כלום NO SIGNAL -רק אחרי ריסט פיזי בכפתור המחשב עולה שוב. בתוכנת CPUZ בתזמונים של המעבד, ראיתי שיש בעיה עם cas# latency שבכרטיס הוא 2.5 ובכרטיס זכרון החדש הוא 3 …
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום שוקל לקנות מעבד חדש Core 2 Duo E8400, למשחקים. האם אני צריך להחליף לוח אם, הוא די ישן D915GUX של INTEL תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם 6 יציאות אנלוגיות - אחת בצבע ירוק היא הרגילה המוציאה סטריאו. יש לי עוד 5 כאלה. האפשר להוציא גם מאחת מהן עוד סטריאו? זה לוח האם שלי ---> http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131324 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H לעומת GIGABYTE GA-MA770T-UD3P לעומת GIGABYTE GA-770TA-UD3 הראשון עולה 590,השני 500 והשלישי 450.(בזיגזג). האם יש מניעה לקחת את הזול מבינהם? (אין לי צורך בכרטיס מסך מובנה). תודה!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר טוב שלי הלך הלוח אם P35-ds3l ונגמרה לו האחריות, העיניין הוא שיש לו זכרונות קצת לא מוכרים שיש להם בעיות תאימות עם חלק מהלוחות. ניסיתי לחפש בגוגל אך לא מצאתי משהו קנקרטי, האם ידוע למישהו בעיות תאימות בין הזכרונות הנ"ל. Adata 1066+ 2X2gbוהלוח הזה. Gigabyte GAEP45UD3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719724 ומה ההבדל בינו לבין זה? Gigabyte GAEP45DS3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715911 והאם שווה לדעתכם להשקיע קצת יותר ולקחת את הAsus P5Q SE2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719871 תודה רבה, בשם החבר. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
יש באפשרותי לרכוש זיכרון של ג'יגה 512X2 אך שמעתי שהזכרונות שהזיכרונות של קורסאייר נועדו לOC אך בכוונתי להשתמש בזיכרון לביצועים (עבודה עם תוכנות עריכת וידאו כבדות). http://shop4.outpost.com/product/3700396 האם המחיר מצדיק את הזיכרון והפירמה ? (יש לי יכולת לקנות כל דבר מהחנות הזאת ספציפית).
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , עוד מעט אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני מתלבט בעיקר בין שני לוחות אם עיקריים : 1. ABIT nf7 2. Epox 8RDA3I איזה לוח עדיף ? למה ? ואולי בכלל יש לוח יותר טוב משניהם במחיר הזה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
צריך לוח הכי טוב שיש אני רוצה להגיע למקסימום ביצועים עם המחשב ניראה לי שהוא מגיע ל3600 מגה הרץ לפי אחד האוברקלוקים שנעשו באתר אני רוצה את לוח החלומות! תודה מראש 8) 8) 8)
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש (מעבד AMD Athlon XP 2500+) והציעו לי לקנות את הלוח הבא: Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) הבעיה היא שאני לא יודע מהם הזכרונות שמתאימים לו(DDR): GeiL- אמרו לי שהם לא מתאימים(הצ'יפ של הלוח לא מסתדר איתם) Twinmos - חלק אמרו שהם מתאימים וחלק אמרו שלא לקחת אותם בכלל(שוב, הצ'יפ לא מסתדר איתם) האפשרות ש"נשארה" הם הזככרונות של Kingston מי מבין הזכרונות באמת מתאים? לגבי הזכרון המתאים: כמה יעלה לי זכרון DDR-RAM 512mb 400Mhz מהחברה שהזכרון שלה הוא המתאים ללוח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים כמעט ולא הייתי חכם מספיק כדי להתייעץ לגביו עכשיו שרכשתי ידע גדול יותר במחשבים וחומרה רציתי להתייעץ איתכם לגבי לוח האם שלי יש לי מעבד 2.6 פנטיום 4 של אינטל עם 533 באס עם לוח אם של ASUS P4S8X-X אין לי בעיות מיוחדות איתו אלה שיש לי 512 מגה בייט בזיכרון בשני סטיקים של 400 מגה הרץ של חברת מיקרון ומכיוון שרציתי להעלות את רמת הביצועים של המחשב חשבתי אולי להחליף לוח שיעבוד עם דואל DDR וינצל את הסטיקים כמו שצריך מכיוון שהלוח אם הנוכחי לא תומח בדואל חוץ מזה אין לי פיצ'רים כמעט והוא על שבב של SIS ורציתי אולי לעשות טרייד איתו ולהוסיף כסף ללוח מתקדם יותר... יש לי תקציב של בערך 600-700 שקל ללוח אם ואנ ירוצה אופציה טובה ומשתלמת למחיר לביצועים טובי…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אפגרייד למחשב שלי יש לי פנטיום 3 600 128 מגה בייט אס די ראם ווודו 3 3000 16 מגה בייט אס די ראם. אני רוצה עוד כמה זמן מתי שיהיה לי כספ לקנות לוח אם חדש ומעבד חדש וגם כרטיס תלת מימד חדש וזהו בינתיים אבל קודם כספ אבל בעיקרון השאלה שלי היא אם אני מחליפ את הלוח אם אז מה קורה במחשב? אני חייב להחליפ את הזיכרונות ואת המעבד ? אני מתכוון אם הם יכולים להשאר על הלוח אם או שהם לא יכולים להתלבש עליו? כי אני אקנה תלוח אם ואז אני אחכה שיהיה לי כספ ואז אני אקנה מעבד וזכרונות..... הא?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אשמח לדעת...מכיון שאני מתלבט האם התוספת מחיר ללוח אם שווה את זה... ומה הכוונה שבפירוט של הלוח epox 8rda+ הפיירווייר הוא "אופציונאלי"..?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איזה לוח טוב יותר מבין השניים: Gigabyte 7vax/Abit nf7?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם המעבדים החדשים מתאימים ללוחות של הישנים יותר של גירסאות b וכו' כגון לוח Gigabyte 8SG800 ודומיהם???
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמורים להגיע מעבדי ה-pentium 2.4 800mhz לארץ? אני מתכוון רשמית...
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 256 DDR266 של סמסונג אני רוצה לקנות עוד סטיק של אותו זיכרון ואין לי בעיה להזמין אותו כבר מחר, אבל עלה לי רעיון לקנות סטיק אחד של 512 DDR3200 וככה אני יוכל לעשות OC טוב למעבד שלי (P41600 נורפווד) ששמעתי שהוא מעולה לOC אז יש לי כמה שאלות. 1.האם כדאי לי בכלל לקנות סטיק אחד של 512 DDR400 ולעשות OC או לקנות ב200 שקל עוד סטיק כמו שיש לי 2.הלוח שלי תומך בזיכרונות עד 266 אז אם אני יסים זכרונות 400 אז לא צריכה להיות בעיה פשוט ה400 יעבדו כ266 ושאני יעשהOC הם יעלו בלי בעיה עד 400 אני צודק או טועה. 3.כמה כסף אני יכול לקבל על הזכרונות שיש לי כרגע(סמסונג 256 DDR266) הם בני שנה, וחדשים עולים 208 שקל.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם לוח אם של intel - grand county 2 וקיבלתי במקומו אחר של asrock. בחנות אמרו שהוא יותר טוב כי שי לו צ'יפסט 945. http://www.asrock.com/product/775i945GZ.htm http://www.intel.com/products/motherboard/d102ggc2/index.htm יש לי כמה שאלות, בתקווה שתוכלו לענות לי עליהן: 1. האם הלוח של הזה אינטל מתחמם מאוד יותר מלוחות אחרים ? 2. האם הוא תומך ב - sata 2 ? 3. האם העובדה שהלוח של אינטל הוא pci*16 ושל asrock רק pci*4 משפיעה בהרבה על geforce 7300LE ? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עקב קיצוץ בלתי צפוי בתקציב נשארו לי בערך 1400 ש"ח לזכרונות, ואני חושש שזה יפגע לי במערכת כי אאלץ לקנות G.SKILL למשל. המערכת: 6600E P5B DLX 8800GTS. האם זה נכון? ואם כן עד כמה זה משמעותי? מפני שאני מתכנן גם OC. ???
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, יש לי לוח ABIT NF-7 V2.0 ובטעות עשיתי לו עדכון ביוס של NF-7 V.1xx, עכשיו כשאני מפעיל את הלוח לא רואים תמונה האם ניתן לעשות משה? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם זה ראלי לחכות לקונרו..?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-