מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד ישן יחסית: Intel Pentium 4 2.4GHZ/512/533/1.525v קודם כל רציתי לדעת האם הוא שווה משהוא?? ורציתי להתאים לו לוח אם וזכרונות (1024) תקציביים... לשימושים ביתיים מתונים עם קצת משחקים תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב מחדש, אני ירכיב אותו והחלקים שלו יגיעו אלי בעוד כמה ימים. אני הרבה פעמים הרכבתי מחשבים, אבל לא מאפס, אלה רק שידרוגים, וכו'. יש לי כמה שאלות אליכם לפני שאני מרכיב את המחשב החדש בעוד כמה ימים. איך מומלץ לשים את המשחה טרמית? כאשר המעבד מחוץ ללוח אם?, או כאשר הוא בתוכו? גם אין לי משטח אנטי סטטי שבו אני יוכל לשים המעבד והחלקים האחרים. איזה אילתור טוב מהבית יכול לשמש לי כמשטח אנטי סטטי? ושאלה אחרונה. הזמנתי ביחד עם המחשב גם את הקירור ARCTIC-COOLING FREEZER 7. הבנתי שהוא מגיע עם משחה טרמית מכונה על הקירור, אני צודק? אם כך, האם עדיף לי קודם להרכיב את המעבד ללוח ואז רק לשים את הקירור כולל המשחה טרמית שיש בתוך הקירור? ואיך להרכיב את הקירור? פשוט להב…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב שלי ולקנות לו תוספת זכרון.. מאיזו חברהאתם ממליצים לקנות ואיזה גודל? המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא: Pentium D 2.66, 2.67 512 Mb ram כרטיס מסך nvidia geforce 7300 gs
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
ראשית כל, ארצה לפתוח בשאלה קצרה, על נושא שתמיד מבלבל אותי שוב ושוב- באזור הגם הצפוני, הרי קיים התיווך בין המעבד לזכרונות וכן לכרטיס המסך. אם למשל יש לי מעבד עם מהירות fsb של 1333Mhz וזכרון ram עם מהירות fsb של 1333Mhz גם- האם בזמן עבדוה משותפץ או מקסימלית של תעבורת נתונים, האם הנתונים הנ"ל אומרים שהמעבד יכול ליצור תקשורת עבודה של 1333Mhz עם כל רכיב או שלזכרונות הפנימיים העמבד יכול להגיע לתעבורה משותפת של ה-fsb שצויין ולכן עם שתי הזכרונות עובדים ביחד, המעבד יוכל למצות את השימוש עד 667Mhz כ"א? (כלומר שביחד זה ייצור 1333Mhz). וכעת לענייננו: את המחשב העתידי אני מתכוון לקנות בשנת 2008. מבחינת הלו"ז שקבעתי לעצמי מתי אני מעוניין לקנות, יש מרחב תמרון לא רע, כי החלטתי שאני אקנה …
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש זיכרון חדש כי כרגע יש לי זיכרון של 512 אני מעונין לקנות זיכרון 2G ברמה טובה מאוד שאני לא יצטרך להחליף עוד שנה אני לא ממש מבין במחשבים אז צילמתי תמונה של פרטי המחשב שלי מ EVERST: [/url בנוסף אני רוצה לדעת עם אני צריך לקנות מעבד ו/או לוח אם אני מעוניין להריץ משחקים טובים כמו NBA 2K9 Crysis וכאלה ורציתי לדעת עם מה שיש לי עכשיו זה יספיק בנוסף לזכרון 2G או שלא ואני ישמח למרות שזה לא המקום עם תוכלו להמליץ לי בנוסף גם על כרטיס מסך ממש טוב שיעבוד לי הרבה זמן אני לא יכול להשקיע יותר מדי בקניית כל הדברים האלה אז אני ישמח למחירים טובים עם רמה גבוה מאוד. תודה רבה מראש, גל.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
דיברתי היום עם ספק לגבי מפרט והוא טען שהיבואן אמר לו שהוא כבר לא מביא את A64 +3200 מאחר וזה מעבד לא מוצלח שמוחלף בקרוב אני בכלל מתלבט בין ה 3000+ לבין 3200+ מאחר וההבדל הוא רק 100 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ניסיתי CPUID,AIDA64,PC WIZARD - בכולם תחת Module Voltage מופיע הערך הקבוע SSTL 1.8. זה לא נראה מתעדכן בזמן אמת אלא פשוט ההגדרות יצרן המומלצות של הזיכרון (ולא הוולטאג' האמיתי בו הוא פועל כרגע). למישהו יש תכנה שאשכרה מראה ערך זמן אמת?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, מחפש המלצות רק לאינטל תודה.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אין לי כסף לשידרוג מקיף אז השאלה איך זה יהיה אם גיגה זיכרון DDR 2X512 רגיל שהלוח תומך בו ו7900GS הבנתי שהPCI-E בלוח הוא רק X4 אז אני לא יודע אם אפשר בכלל לשים איזה 7900GS ובעתיד אני ישדרג ל DDR2 ואז יחליף לוח בכלל ובנתיים אני יהיה אם ה6800 שלי בAGP שהלוח תומך גם והמעבד כנראה יהיה E6300 אבל לבנתיים יש לי פנטיום 4 3.0 גיגהרץ ל775 שיריץ אותו קיצר המערכת הולכת להיות בשלב הבניים לכמה חודשים פנטיום 4 3.0 גיגהרץ סוקט 775 כרטיס מסך 7900GS 2X512 DDR 1 לוח אם 775Dual-VSTA מבחינת משחקים ולוח אם יהיה סחיבה PCI-E 4X ו7900GS??? או שלוותר ולחסוף ולהחליף הכל מה שיקח לי שנה בערך
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני כבר די הרבה זמן לא מעודכן אז סליחה אם השאלה טיפשית אבל יש לי כרגע E4300 באובר ל 2.8 ואני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת לעריכת סרטים. האם יש אפשרות לשדרג למעבדים החדשים (תאימות ללוח אם)? האם יש טעם לשדרג את המעבד? ז"א האם התוספת בביצועים מצדיקה את ההשקעה? תודה מראש לעוזרים. (המפרט המלא מופיע בפרופיל)
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר עדיף מבחינת מחיר ביצועים שמתי לב שלאחד יש או דורש יותר וולט מזה אומר? 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~996576~15~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm תודיעו לי בבקשה מה עדיף ומהי הסיבה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי 1GB של 667MHZ PQI רשום עליהם 4-4-4-12 (כמובן בדואל צ'אנל) הוספתי תמונה של האברסט האם הם עובדים כראוי ?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום ראיתי כמה לוחות אם טובים ב100 דולר בשביל המעבד שלי... השאלה שלי אם כדאי לי לקנות לוח אם ? או לקנות זכרון 512 ואת האוזניות שאני רוצה ? אני צריך שהלוח אם יתמוך ב AGPX8 ושיתמוך כמובן במעבד שלי PGA 478 זה נראה לי הסוקט שלו ואני צריך שיהיה כרטיס קול משולב... או שעדיף בכלל שאני ישדרג עוד שנה ככה למעבד ולוח אם חדשים וישאר עם מה שיש לי בנתיים ויוסיף עוד סטיק 512... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי לוח של ecs דגם kvsom ובלי קשר שהלוח נורא קטן ראיתי שאין כניסת agp ואי אפשר לשים כרטיס מסך טוב .יש לי עכשיו את המובנה. מה לעשות?האם לשדרג לוח ומעבד וכרטיס מסך או לקנות כרטיס pci כי אני רוצה שלפחות יהיה לי זיכרון מלא שלא יהיה מנוצל ב40 אחוז על ידי הכרטיס מסך
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הסוגים האלו?מה יותר עדיף לי?ראיתי שההבדל במחירים מתבטא בשתי מאיות.יש הבדל ממשי שמצדיק את התוספת הקטנה של התשלום?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אז רק שאני אהיה בטוח, מעבד שני ליבות או 4 ליבות לא משנה, עובד בצורה של QUEUE? זאת אם מעבד אחד עובד על 100% אז השני יתחיל לעזור לו לעבד וכך הלאה? או שמלכתחילה ארבעת/שני המעבדים עובדים ביחד? אני מעוניין לקנות מחשב בחודש הקרוב, אבל לא סגור על מעבד ולוח הבנתי שהE8400 מאוד חזק וטוב לOC (שאני רוצה לעשות) אבל אני קצת נרתע מלקנות שני ליבות בשוק שכרגע נשלט ע"י 4 ליבות ומתקדם לעבר הפורמט הזה. וכבר שמעתי את הטיעונים שבמילא עוד שנה יצאו מעבדים הרבה יותר חזקים משניהם, אבל בכל זאת, מי שקנה בזמנו כפול ליבה במקום חד ליבה הרוויח מחשב חזק ליותר זמן... אז, על איזה מעבד אתם ממליצים מבין השניים? או אפילו אחד אחר שבתחום המחירים עד 1200 שטוב לOC? ומה לגבי לוח? מהודעות בפורום ראיתי שג'יגהבייט מא…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב למטרת עיבוד מידע וחישובים מתמטיים עם מעבד INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX את התוכנה אני כותב ולכן אוכל לשלוט טוב יותר על חלוקת העבודה מול ארבעת המעבדים. בהתייחס לכך, שאלתי בקשר ללוחות היא האם ההבדלים בינהם עלולים להשפיע על הביצועים? מצורפת טבלה השוואה (השורות הצהובות מדגישות את השוני שבין שתי הלוחות). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? אני יודע שamd שונה מאינטל אבל אף פעם אף אחד לא הסביר מה בדיוק ההבדלים ולמה זה ככה ? תודה מראש יניב
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מדובר בכרטיסי מסך לממשך AGP. האם ידוע למישהו אילו כרטיסי ATI נתמכים? תודה
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
?איזה לוח אם הכי טוב פה ?KN8 Ultra S-939, nForce4U, GBL, SATA II או זהה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? אווו זההה ?DFI Infinity NF4 Ultra s939? איזה מהם הכי טוב?
-
- 12 תגובות
- 675 צפיות
-
-
השאלה היא ככה הרי שניהם אותן מהירויות.. אבל ה-G יש כרטיס מסך מובנה(שגם ככה לא יהיה בשימוש), אבל הוא גם יותר זול (זה מה שלא מובן לי).. איזה לוח עדיף לי.. אותן מהירויות מחיר שונה... דוגמא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720044 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714446
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לצערי נשרף לי לוח האם (Gigabyte GA-tVTXH), וכיוון שנראה לי שאין מצב שאני אמצא לוח אם שיתאים לי למעבד (Athlon XP 1600+ ), אני חושבת שכדאי שאני פשוט אשדרג ואקנה מעבד ולוח אם חדשים. (אם מישהו מעוניין לקנות את המעבד... מוזמן לפנות אליי) אז הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא הצלחתי למצוא בחנויות שחיפשתי אונליין את לוחות האם שהמליצו, לכן לקחתי את ההמלצה על המעבד, ובנוגע ללוח אם, פשוט חיפשתי משהו שנראה לי... השאלה היא אם באמת הבנתי נכון מהפירוט. חיפשתי משהו עם AGP slot כיוון שזה כרטיס המסך שיש לי, ואני לא מתכוונת עכשיו לקנות גם כרטיס מסך חדש. ולפי מה שזה נראה, יש שם גם AGP וגם PCI Express. הנה קישור לפירוט: http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm לסיכום, כרגע…
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399165.0 החברים שלך לכוכבים כותבים שטויות בדברים שלא יודעים ואתה במקום להעיר להם לא לכתוב על דברים שלא מבינים ,עוד בשיא של חוצפה מעיר לי שאני לא מקבל את השטויות של החברים שלך אין גבול לחוצפה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642 מישהו שמע על הלוח הזה ויודע אם הוא אמור להגיע לארץ ואם כן מתי? לפי מה שאני רואה שם, יש לו תמיכה גם ב PCI-E וגם ב AGP... האם אני רואה נכון? עריכה: אה אוקיי, אני רואה שזה משהו אחר - AGR, ולא כל הכרטיסי AGP נתמכים..
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-