עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המחשב שלי במחשב חזק מאוד למשחקים אני מעוניין בחלקים הטובים ביותר היות שלשמחתי אין לי הגבלה תקציבית תודה

• 13 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by Gliding,

היי, אני שוקל לקנות מחשב חדש ואחרי קריאת הכתבה על המעבדים החדשים שיוצאים בתחילת שנה הבאה..צצו מספר שאלות.. ראשית, ממה שהבנתי מדובר בתושבת חדשה לחלוטין, ככה ששדרוג ידרוש החלפה של לוח האם..האם זה נכון? שנית, האם כבר ידוע מתי יצאו ערכות שבבים מתאימות לתושבת החדשה? שלישית, האם צפויים עדכונים משמעותיים בתחום כרטיסי המסך (השאלה לא ממש קשורה לפורום..אז התנצלות מראש..היא סתם קשורה לנושא של הת'רד). כאלו שבניגוד לסדרת ה-200 החדשה של NVIDIA לא סתם יוסיפו עוד שיידרים וצינורות עיבוד, אלא ממש ישנו את הארכיטקטורה..? אם כן מתי בערך? ושאלה ארחונה מאוד מאוד לא קשורה.. האם יש לוח ממולץ לחיבור יותר מ-2 כרטיסי מסך, כרגע לא ברור אם ל CF או ל SLI..אז אשמח אם תוכלו להמליץ על דגמים מתאימים לשניהם…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by IDAN AMRAM,

יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 MB וחשבתי להוסיף עוד אחד של 512..... כדי שיהיה לי 1 ג'יגה... מה אתם אומרים? שווה לוותר על ה duel chanמel שיש לי כרגע בשביל 1 ג'יגה?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by House M.D.,

מסתבר שלוח האם שלי (Gigabyte EP31-DS3L) לא תומך ב4 סטיקים של זיכרון כאשר אחד מהם לפחות הוא Double-sided (השבבים של הזיכרון נמצאים על שני צדדיו ולא רק על צד אחד) לכן אני מעוניין לקנות זיכרון single-sided. האם הזיכרון הזה הוא single sided? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=4963

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  5. אפשר לראות הכל במפרט מחשב שלי, אך הנה קיצורו: לוח של ג'יגה בייט GA-7VAX כמובן KT400 וזכרונות קורסאייר XMS3000 מה שנקרא PC3000 כלומר במהירות 185 מהצ DDR שזה 370 מגה הרץ. הבעיה ? בעזרת התוכנה המצורפת ללוח אם (Easy Tune 4) ראיתי שהזכרונות עובדים על 333 מגה הרץ בלבד ! ניסיתי בעזרת אותה תוכנה להריץ אותם מהר יותר ,אבל וה מעלה לי גפ את מהירות השעון של המעבד !! וזה מצב לא רצוי כרגע. אני לא רוצה לעשות OC למעבד אלא רק להריץ תזכרונות במהירות להם הם נועדו. מה עושים ? איזו דרך יש לפתור ת'בעיה ? אנא עזרתכם תודה HF

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  6. א. האם המעבד i7 930 דורש שהזכרונות יהיו בשלשות למשל : 3x2GB אם כן, זה אומר שהוא לא יודע לעבוד עם 2x2GB?. ב. מה ההבדל בגרסאות השונות של לוחות האם מסדרת GA-x58, למשל בין ה- x58a ud3r, x58a ud5 וה-ud7?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by Silver Dragon,

ה Gskill 2x2GB CL4 שלי ז"ל ולכן נאלצתי להחליף אותם, קפצתי לחנות והחלטתי ללכת על ה CL5 (חסכתי 100 ש"ח), אבל עכשיו תיקיות וסרטים, אפילו ה "מחשבון" (התוכנה) של הווינדוס עולה לאט. ואני מדבר איתכם על רמה כזו שלפני השדרוג התיקיות היו נפתחות מהר משאפשר להבחין, והסרטים עלו מהר. כאן ההבדל משחק? או שיש לי בעיה אחרת? קשה לי לעבוד ככה עם המחשב, אני רגיל לסוס עבודה תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. שלום לכולם האם המעבדים הללו נמכרים בארץ למחשבים ביתיים - למשל ה 240e, 235e, 405e, 400e ? האם לא הגיעו, לא יגיעו או שנמכרים תחת שם אחר ? למישהו יש ניסיון איתם ?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by shlomib14,

כותרת. המחיר הוא בעיקרון אותו דבר, אני רוצה לדעת מה ההבדלים... למעבד בעיקרון E8400 או Q9550 (רק אם יש ירידה משמעותית שלו בחודש הקרוב...)

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  10. כרגע המערכת שיש לי היא: AXP 1800+ 256MB DDR PC2700 XTREME DDR MB: GIGABYTE 7VRXP כרגע אני מעוניין להוסיף עוד סטיק של 256 ולשדרג את המעבד. התקציב שיש לי הוא בערך 600-700 שקל, אבל אם יש באנדל שווה הוספה של עוד 200 שקל בשביל לוח אם חדש אני מעוניין. אם לא, אני אשאר עם הגיגהבייט ואשדרג רק את המעבד והזכרון. המחשב לא מיועד לאוברקלוק(לפחות לא משהו חזק, אולי להעלות 6-7FSB מקסימום). אני אשמח לקבל הצעות למעבדים וזכרונות שמתאימים לתקציב או באנדל שממש שווה להוסיף כסף בשבילו.

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by sgsg,

הלכתי היום לחנות, כדי לקבל הצעת מחיר למחשב. הלוח הוא הלידטק K7NCR18D וכ.המסך רדאון 9500 פרו (של ATI), המוכר אמר שיכולה להיות התנגשות בין הכרטיס ללוח ??? מוכר לכם ? למישהו היו בעיות עם הלוח והכרטיס? לי זה נשמע מאוד מוזר...

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by MotherShip,

היי, עניינה אותי השאלה הזאת כבר זמן מה- מדוע כולם ממליצים לא לערבב בין דגמים שונים של RAM ומה עומד מאחורי זה? הנימוק העיקרי שמצאתי הוא שהRAM יעבוד לפי התדרים של החלש מבין השניים (לא סיבה רצינית... עדיף לקנות סטיק חלש או חזק יותר מהמקורי במקום לקחת סט חדש), ועוד משהו על אי יציבות שלא הבנתי במה היא מתבטאת... תעירו את עיניי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by motorishta,

צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת! ברצוני לבצע עדכון ביוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-P35-DS3L בחיים שלי לא ביצעתי עדכון לביוס, אז אני לא רוצה שיהיו טעויות. נכנסתי לאתר של החברה והדעתי לעמוד הנ"ל http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2629 מה משם אני אמור בדיוק להוריד ואיך אני מבצע את העדכון בתחלס? האם אני חייב כונן של דיסקטים? (אין ברשותי) תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  14. שלום לכולם לפני כמה ימים הזמנתי את הלוח הזה בגלל שהלוח אם הישן שלי נדפק.. =\ (EPOX-8RDA+) אני לקחתי את הלוח הזה עם גירסאת rev 2.0. מישהו יכול להגיד לי איפה אני בודק אם זה באמת ה- rev 2.0 ולא יותר ישן? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  15. מישוה יכול להמליץ לי על זיכרון איכותי בתקציב הנ"ל? 1024 DDR 400 MHZ CAS 3/2.5 עדיפות לזכונות איכותיים וSPD קבוע לא משנה לי חנות כרגע... דוגמאות שמצאתי: סמסונג- http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={0DCFB8E6-D990-42D7-9B45-B8CC17F1B010}&details_type=1&itemid={0554AAB4-8785-41EC-BFF8-036F44A0F3BB} http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={CAC65FBA-4B34-4A4E-8CE4-325DC6E69A15}&details_type=1&itemid={7F7E5952-2E7C-465C-B996-E57A0DBAD825} שנראה לי יותר טוב מה אתם אומרים? יש לכם לינקים אחרים?

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by dani0147,

מה ההבדל בין הזכרון הזה: זכרון G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL לזכרון הזה: זכרון G.Skill DDR3 F3-12800CL8D-8GBXM והאם הזכרונות האלה טובים בכלל תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. לא יודע איזו לוח אם לקנות כול המספרים והפונקציות בילבלו אותי אני מעניין לעשות/לחבר: 1.O.C 2.מעניין בעתיד לחבר שני כרטיסי מסך 3.שיהיה תמורה טובה למחיר שלו

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. Started by eranir,

אני מרכיב מחשב מבוסס i5, והפוסטים האחרונים (בעיקר ה"אזהרה" של giloman) קצת גרמו לי לחשוש בנוגע לאיזה לוח אם כדאי לקחת. אני לא מתכנן OC מטורף, אבל ייתכן וכן אעשה בהמשך (אולי ל-3-3.2 Ghz). ייתכן גם בהמשך CF. מה ההמלצה למשתמש הנורמלי, שלא מתכוון למתוח את הלוח עד קצה גבול היכולת? ויש סיבה באמת לדאוג מכל נושא התושבות של Foxconn? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

היי כנראה שיצא לי להשיג את הAMD Phenom 8450x3 במחיר זול יחסית הלוח שלי הוא AM2 (לא+) האם הוא יתאים לו?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. אני מתלבט, כי הלוח הקודם היה נראה יותר פאנסי, יותר באנדל עם הרבה פיצ'רים, ואפילו יציאה אופטית לסאונד מה שאין בחדש. האם טעיתי?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  21. אז ככה.. אני מתכנן לקנות בתחילת חודש דצמבר הקרוב מחשב, את המפרט שלו ניתן לראות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372820.0 על כל החלקים מלבד המעבד אני סגור, וההתלבטות הגדולה שלי היא הבחירה במעבד המתאים. הבנתי כבר שכשמריצים משחק מה שבעיקר משפיע זה הכרטיס מסך, אבל רציתי לדעת בכל מקרה איזה מעבד כדאי לי לקנות בשביל משחקים כבדים לשנה הקרובה? איזה מעבד יהיה אופטימלי למשחקים כבדים בחצי שנה, שנה הקרובה ?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by guypld,

מצטער טעיתי בפורום..העברתי...

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by HaVoC_850,

רק רציתי לדעת האם MSI גם ישתתפו בייצור ושיווק של הלוח הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by sahargt,

Abit AW9D Intel® 975X Socket 775 חשבתי לקנות מחשב חדש אז חשבתי ללכת על אינטל אז אני צריך עזרה בבחירה של הלוח אם במחשב הישן היה לי לוח של איביט מקס 3 אני צריך שהלוח יתמוך בכולה הדברים SLI במעבדים 4 ליבות זכרונת מהירים אז איך הלוח הזה שווה משהו

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by +Eliran+,

יש לי שתי שאלות: 1. איזה לוח אם עדיף למעבד E6300? ?ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E? = אסרוק או ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? =אינטל 2. כתוב שלE6300 יש 1.8 MHz זה לא קצת? ז"א יש אפשרות להוסיף לו ל3 GHz? תודה.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים