מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות החודש או חודש הבא מחשב חדש אני לא יודע על מה לבסס אותו כיוון שגם אינטל וגם AMD הוציאו מעבד חדש שתומך בPCI-E ו S-ATA ו DDR2 אז מה כדאי? AMD 64 3500 SOCKET 939 או INTEL P-4 3G LGA775 דרך הגב המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אופיס ומשחקים דרך אגב שאר החומרה אני יחליט בהמשך אבל אשמח לקבל את הצעתכם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כיודע לכם עוד לא הרבה זמן עתיד לצאת לשוק מעבד Intel PIV 3.2GHz. אני מתכנן לקנות מעבד חדש של 3.0GHz, השאלה שלי אם שווה לי לחכות למעבד החדש בעל ה-200 הרצים הנוספים ולקבל ביצועים טובים יותר? מישהו יודע כמה FSB יהיה לו?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום , המפרט שברשותי הוא : AXP 2000+ TBRED MSI KT400A MOBO 256MB Specktek Memory PC2700 + 256MB PC2100 generic R9600PRO 128MB 70GB WD זה בערך מה שחשוב , עכשיו , יש לי הזדמנות למכור את הזיכרון PC2100 ב230שקל , ויש לי עכשיו 170בצד , ככה שביחד יוצא 400שקל , עכשיו , ברצוני להחליף לוח(ל EpoX 8RDA3i) ולהישאר עם 256MB זיכרון(יכול להיות שאני יצטרך להיתקע ככה בערך שלושה חודשים) , שאלתי היא , האם כדאי לי לקנות לוח ולהישאר עם 256MB זיכרון , או להישאר עם הלוח המאפן שלי אבל עם 512MB זיכרון.. , הביצועים במשחקים על הפנים זה מה שאני יכול להגיד(אפילו NFSU לא רץ חלק על הגדרות גבוהות , 20-30FPS)
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
סתם שאלה לידע כללי, לא קשור אליי בכלל :-X: שלום חבר'ה, לאחרונה החלפתי משחה טרמית וכשניסיתי להוציא את הישנה המעבד נשרט קצת (איפה שכתוב איזה הוא). בחלק הכסוף שלו הוא נשרט קצת מהטסטר אחרי מריחת משחה תרמית לא רואים את השריטות. המעבד הוא 2.6C. האם יש על זה אחריות? כי נראה לי שהמעבד הלך (לא בטוח שבגלל זה) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, היה לי וויכוח קטן עם חבר. אמרתי לו שקניתי את הזכרונות הללו: Corsair DDR3 Triple Channel 6GB 1600Mhz Dominator CL8 מדגם: TR3X6G1600C8D וחברי טוען שיכולתי לקנות את G.Skill DDR3 6144MB 1600MHZ Triple Channel 6GBPI CL8-8-8-21 והוא טוען שזה יותר משתלם. בדקתי באינטרנט מחירים, והמחירים של הזכרונות הם 1,500 לזכרונות של קורסאייר ו630 שקלים על הזכרונות של הג'י סקיל. אני קיבלתי מחיר מיוחד על הזכרונות, ועשו לי אותם במחיר של 830 שקלים, אני צריך לדעת אם זה שווה המחיר. בבקשה בתשובתכם הוסיפו למה הזכרונות באינטרנט הם יקרים כל כך, מה מיוחד בהם? תודה רבה רבה רבה למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, K8NS pro, ולפי האתר אמור להיות לו Game port (אם אני לא טועה בשם, אני מתכוון לחיבור של ג'ויסטיקים ישנים, לפני עידן ה usb, כזה שישב בד"כ בכרטיסי קול) אבל בלוח שלי לא מצאתי game port, 1) האם טעיתי? האם לא נתנו לי פאנל מסוים? מה עלי לעשות? 2) כמו כן, דרכים חלופיות לחיבור הג'ויסטיק תתקבלנה בברכה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי לוח אם מדגם: Gigabyte GA-EP43-DS3l אני מעוניין לקנות זיכרון ראם: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 האם יתאים? בנוסף אני מעוניין לקנות לו דיסק קשיח: Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX ואין לי מושג אם הלוח אם שלי תומך בSATA3.. אשמח לעזרתכם אנשים יקרים, המשך ערב נעים! חיים.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האלן האלן יש לי כרגע Corsair 4gb kit DDR2-800 אני כבר לא בעיניינים כ"כ אז אם מישהו יכול להסביר לי איזה זיכרון אני צריך או רצוי להוסיף ע"מ שהכל יעבוד כמו שצריך ? אני חייב לציין שאני רוצה להוסיף עוד 4GB ורציתי לדעת מה קורה אם אני מוסיף DDR3.. אשמח להמלצה גם על זכרון אם למישהו יש אחת כזאת.. עריכה: אולי כבר עדיף לי לעבוד לDDR3 ופשוט לקנות חדש, הלוח אם הוא Gigabyte ga-ep45-DS3L intel תודה רבה רבה למי שיעזור!! שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם זה דיי דחוף, ארצה לדעת אילו זכרונות יהיו הכי טובים לאוברקלוק מבין ה2 מTMS, בנפח 4GB כמובן: A-DATA Vitesta 800+ 4GB CL4 http://oc.adata.com.tw/1_product_detail.asp?pid=AD2800EU-Duo Working Voltage:1.9V - 2.1V או GEIL BLACK DRAGON 800 4GB CL5 http://www.geilusa.com/products/show/id/115 Working Voltage:1.9V - 2.4V האם ה Working Voltage ישנה באוברקלוק? בנוסף לכך לפי מה שהבנתי לוח הP5N-D תומך רק עד 800 בסטנדרט, זה אומר שאם אני אקנה 1066 אז זה יפעל לי על 800? זה דיי דחוף לי, בתודה, אור כהן[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 19:59:55 חברה זה דחוף להיום!!! טוב חברה בחרתי בA-DATA מפני התזמונים הנמוכים שלהם, גוף הקירור , ותמיכתם בSLI. http://www.pcstat…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אם יש חריגה אז תרשמו בכל זאת בכמה אוכל לקנות מעבד וזיכרונות במחיר הנמוך ביותר לפי הדרישות שכתבתי למטה . כמו כתבתי הייעוד הוא אוברקלוק . זיכרונות בגלל המחירים היקרים אני אסתפק ב- SC של - 2 GB אחד . מעבד חשוב שיריץ את כל המשחקים החדשים ולא יהווה צוואר בקבוק (לצורך העניין בזמן זה אני עם AMD3800@2.8 וארצה לראות הבדל משמעותי בין המעבדים ). לוח אם MA - 770UD3 ספק כח של - אני לא דואג . כרטיס מסך של 9600GT Calibre = 9800 GT Kפחות . זהו . דרישות ועדיפויות - מעבד חזק למשחקים סרטים וכו .ושיהיה מטכנולוגיית ה- PHENOM || . תודה רבה חבר'ס ושבת שלום !!! בקשר לזכרונות אני חשבתי על אלה : Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-1066 CL7 או אלה 2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dua…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מעבד Q9650 עולה כ5 אלף. DDR 3 בכמות של 4 ג'יגה עולה כ3 אלף סה"כ כ8000 שקל (לא כולל לוח אם מתאים לDD3 וכו') ולעומת זאתי, Q9300 עולה 1500 (וגם פחות) וזכרון DDR2 (אפילו עם תזמונים טובים ומהירות של 1000 או 800) בכמות של 4 ג'יגה עולה בין 500-900 שקל סה"כ 3000 שקל (בהגזמה) השאלה אם יש לכם כסף, ואתם יודעים שתשימו מסך 24 אינץ (או לפחות 22), האם שווה את תוספת המחיר הביצועים שתקבלו? והאם הביצועים כאלו מורגשים, לדוגמא אם תשקחו משחק כמו CALL OF DUTY ברזולציה של 1900 על 1200 או תקמפלו דברים כבדים במחשב, או תריצו תוכנות המרה של HD וכו' ?? מצטער עם הנושא קצת טחון, אבל מעניינת אותי דעתכם, כי לפחות על הנייר שבודקים מחיר מול מחיר, נראה כאילו מדובר בעולם אחר לחלוטין מבחינת ביצועים (שוב אני …
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב p4 - 2.4g עם שני סטיקים של זכרון 256 מסוג pc2700. השגתי סטיק נוסף של זכרון 512M מסוג pc2100 (הלוח שלי תומך עד 3 סלוטים של זכרון). השאלה שלי האם ה512 הנוספים ישפרו לי את הביצועים למרות שהזכרונות יעבדו בקצב איטי יותר? השימוש העיקרי שלי גלישה, לפעמים עבודה על תוכנות גראפיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
האם המעבד הזה, או הדומים לו, כל כך נדירים? אם יש למישהו מעבד כזה, אשמח אם יגיב ויספר איך הוא מתפקד? ולמה הוא שווה? והאם, למי שיש לוח עם תושבת 939, ואינו מוכן לשדרג אותו,שווה לנסות לשדרג את המעבד למעבד דומה?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה מומלץ יותר - לוח של ASUS P5B או GB 965P-S3 , (למחשב עם מעבד E6400 ללא OC) ועוד משהו, הייתי בחנות והתעניינתי בGB 965P-DS3 והם אמרו לי שהם לא מחזיקים אותו כי הS3 הוא גירסא חדשה יותר, זה נראה לי כמו חרטוט.. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, בלי הרבה הקדמות: ב- BIOS הזכרונות נעולים על 1333MHZ, ולעומת זאת ב- CPUZ וב- AMD OVERDRIVE אני רואה שהזכרונות רצים על 667MHZ. מה ניתן לעשות? זה נשמע פשוט, מכיוון שזה כך... אם יש עוד משהו שאתם צריכים לדעת אימרו לי, תודה מראש ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם התלבטות אחרונה של מעבד+לוח אם לפני רכישת מחשב לצרכים כלליים +משחקים לוח אם :igabyte GA-B75M-D3H מה המשמעות של ה M האם כרטיס מסך :SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים מה ההבדל מעבר ל 4 ליבות האם הדור החדש של סידרת Ivy מהווה הבדל משמעותי Sandy Bridge 2320 I5 Quade או Ivy Bridge 3450 I5 תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מתכנן לקנות בתחילת חודש דצמבר הקרוב מחשב, את המפרט שלו ניתן לראות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372820.0 על כל החלקים מלבד המעבד אני סגור, וההתלבטות הגדולה שלי היא הבחירה במעבד המתאים. הבנתי כבר שכשמריצים משחק מה שבעיקר משפיע זה הכרטיס מסך, אבל רציתי לדעת בכל מקרה איזה מעבד כדאי לי לקנות בשביל משחקים כבדים לשנה הקרובה? איזה מעבד יהיה אופטימלי למשחקים כבדים בחצי שנה, שנה הקרובה ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
לא מזמן התחדשתי במעבד הנ"ל 720BE . הצלחתי לפתוח את הליבה הרביעית של המעבד,ע"י הפעלת אופציית הACC על AUTO בלוח האם שלי(המפרט המלא בחתימה) העניין הוא שלאחר פתיחת הליבה ,נוצרה בעיית יציבות של המערכת כאשר אני מפעיל משחקים ,כל מיני תופעות ותקיעות למינהן. ברגע שאני מאפס ביוס אני יכול לחזור ל3 ליבות כרגיל והכל תקין ורגוע. ללוח אם שלי יש כל מיני אופציות בACC של אחוזים והגדרות,האם זה יכול לעזור ביציבות המערכת או שפשוט הליבה פגומה ואין מה לעשות בנידון?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שמעו זה ממש ממש דחוף אני הזמנתי מKSP מחשב ב6700 שקל עכשיו הלוח אם במפרט הוא: ASUS P8Z68-V PRO (LGA1155 CORE I3/I5/I7 INTEL Z68 DDR3 1600 3XPCI-E עכשיו אני מתכנן SLI של NVIDIA GEFORCE GTX 560 TI כבר הזמנתי ביום חמישי והכל והיום התקשר הסוכן מכירות של KSP אמר שהמחשב כימעט מוכן אבל שיש בעיה קטנה עם המחשב שהלוח אם לא תומך בSLI הזה יענו הוא אמר משו שהמהירות היא X8 בלוח אם וזה צריך X16 ושזה לא יעבוד טוב ככה ושהדבר היחיד שאפשר לעשות זה או להחליף לוח אם לאחד שהוא אמר שהיחיד שיש להם שהוא יענו מהירות X16 זה עוד 1000 שקל הפרש בין מה שאני בחרתי לזה עכשיו לפני שאני עושה משהו עם זה רציתי לבדוק פה אם הוא מבלבל לי את השכל או שהוא צודק ועכשיו אני בבעיה כי אין לי מושג מה אני עושה עכשיו... …
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אינטל שחצי מהקבלים שם מפוצצים. יש לי מעבד pentium 4, 1.6 מגה הרץ, כמובן סוקט 478. זכרונות DDR1 400 איזה לוח יכול להתאים לי? ואיפה אני יכול לקנות? חבל לי להוציא כסף על מחשב חדש. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם הוא חזק יותר מהמעבד 5200x2 של amd ? האם שווא להשקיע עוד 150 ש"ח ל AMD PHENOM X3 TRIPLE CORE 8450
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר עדיף מבחינת מחיר ביצועים שמתי לב שלאחד יש או דורש יותר וולט מזה אומר? 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~996576~15~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm תודיעו לי בבקשה מה עדיף ומהי הסיבה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב למשחקים ואיזה מעבד בתקציב של 1700 שקל אם אפשר לקבל קישור
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לפני קניית מחשב חדש הייתי רוצה לשאול שלה או כמה 1.עד כמה GHZ הוא יכול להגיע בOC עם קירור סטוק של E6300? 2.הוא מתאים לOC? (לא מציני,משהו קטנטן) 3.הוא שווה 505 ש"ח? למי שיש את הלוח או שהתנסה בו,בבקשה תכתבו ביקורת!!! תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-