מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על משהו... אם אני קונה לוח אם שתומך ב2 כרטיסי מסך... ככה שאני אקנה עכשיו gtx260 ועוד כמה זמן כשהמחשב כבר יגמגם במשחקים אז אני אקנה כרטיס נוסף שיהיה אז זול יותר. אני מודע לכך שהלוחות כנראה עולים כפול... האם זה שווה או משתלם בכלל?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לוח כזה? יש לי זכרונות DDR שאני מעוניין לשמור עליהם, פשוט.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איזה בעיה כמה אירוניה בידיוק ביום שקיבלתי את המחשב החדש (שישי שעבר) המחשב הישן שלי P3 550 הפסיק לעבוד לקחתי אותו אל דוד שלי (תכנאי והכל) בדקנו הרצנו בדיקות והכל והגענו למסקנה... הלוח נשרף עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להביא לוח אם לפנטיום 3 550MHZ?! למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש כאלה? מה ההמלצות? כרגע בלי תקציב פשוט צריך לראות דגמים והמלצות..
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/pt880pro/ לוח שתומך גם בPCI-EXPRESS וגם ב AGP... נ.ב כבר יש משהו כזה למכירה??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפ לוח שתומך בPCI-E 2.0 במחיר הכי זול שאפשר למצוא כרגע.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הלוח הוא Foxconn P4M9007MB8RS2H http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM074&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הוא מאוד זול לכן רציתי לדעת מה החסרונות שלו והאם כדי לקחת (מעבד q6600). לא מתוכנן OC ולא צריך זכרונות DDR3. עריכה: מהירות זכרון 667MHZ
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ה אסוס A7VC , תומך גם ב SDRAM אם לא איזה לוחות תומכים התקציב בסביבות ה-500
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי שאלה למומחים... יש לי לוח GA-M68MT-S2 שתומך ב DDR3 עד 1066 .. יש לי זיכרונות DDR3 1333 האם זה יעבוד ביחד ? הלוח תומך 1333 רק באוברכלוקינג לפי מה שהבנתי ולא הייתי רוצה לעשות לזה אובר קלוקינג ,אלא פשוט לשלב אותם...אפשרי ואם כן זה מוריד מביצועי המערכת או זניח לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מעבד חדש 3770K ואני רוצה להרכיב מחשב חדש. ראיתי שכמעט לא נשארו לוחות עם תושבת 1155. איזה לוח מומלץ לקנות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב אם הלוח הזה http://www.digiconcepts.com/ecs_motherboards_88.htm והוא תקול, אני חייב להחליף אותו ורציתי לדעת האם הלוח הזה http://ksp.co.il/?select=.1030..202.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16860&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= יתאים? הכוונה שהמעבד יעבוד על החדש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש לוח סביר ל-E6300 לעבודה משרדית ועיבוד וידיאו ביתי. משחקים לא בכיוון ולכן כמעט כל כרטיס מסך עם יציאת DVI מתאים לי. ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם. ברוב המפרטים הזולים לוח האם המוצא הוא Asrock ConRoexFire-eSata, כ-550 ש"ח. היתרון שלו יחסית למחיר הוא CrossFire, תמיכה ב-Raid, פורט Firewire ו-eSATA. החסרון שהוא מבוסס על 945P ולכן תומך רק ב-DDR667. כמו כן יכולות ה-OC שלו פחות מבסיסיות (אין שליטה אמיתית על המתחים). יש לי זיכרון Crucial Ballstix 2x512 DDR2-800 4-4-4-12 (נקנה ב-$87 ב-eBay, כולל משלוח...). חשבתי לעלות ללוח חזק יותר מבוסס P965 כדי לנצל את הזיכרון כיוון שנראה לי שבעבודה עם וידיאו צריך רוחב סרט גבוה אבל כל הלוחות מתחילים ב-800 ש"ח, כמו GA-965P-S3, שאין לו Firew…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב שישמש אותי בעיקר לקולנוע ביתי (צריך חיבור למקרן, HOT/YES, VHS/DVD, מגבר, ומסך מחשב רגיל) אבל גם לעריכה (אפטר אפקטס, פרמייר וכו') וקצת למשחקים. עדיפות לאסוס וחובה FIREWIRE. עד 700 שקל... עדיף בסביבות ה- 550. אני ארכוש גם כרטיס טלוויזיה, כך שאם חלק מהחיבורים נמצאים בכרטיס טלוויזיה, אז לא צריך גם בלוח... תודה מראש, גיא שפירא
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מבוססת על מעבד Intel Pentium 4, 2A (512kb cache). נעצרתי בעיקרון על שלושה לוחות-אם (+ מחירים שאני יכול להשיג אותם) Gigabyte 8IEX - 120$ Gigabyte 8IEXP - 160$ Intel D845GBV - לא ביררתי מחיר עדיין. כרגע אין לי צורך ב-FireWire או ב-RAID (למרות שיהיה נחמד לנסות ) אז האם שווה לי להשקיע את ה-40$ האלו בזכרון נוסף (עולה לי 75$ ל-256 מגה של סאמסונג או של יונדאי, DDR 266). אגב, שווה לי להשקיע עוד 30$ בערך על זיכרון DDR 333? אני לא הכי רוצה לעשות אוברקלוק, וגם בשביל זיכרון DDR 266, עם המעבד שלי, אני אצטרך לעשות אוברקלוק קטן (לשנות ראטיו). תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
-
האים יש עידכון (אים בכלל) שהופך את REV 1.0 ל REV 2.0 או שמא זה לוח אחר לגמרי? כי קראתי ש REV 2.0 יכול ליפתוח ליבה נוספת בפנום X3
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בהמלצה ללוח-אם בגודל micro ATX עבור מעבד AMD בתושבת AM2 עבור מארז HTPC שלא תומך בלוח-אם יותר גדול. אני צריך שללוח-אם יהיו שלושה חריצי הרחבה PCI, מכיוון שבנוסף לכרטיס מסך PCI-e, אני רוצה להתקין עליו כרטיס קול M-AUDIO Revolution 5.1, כרטיס לכידת וידאו Hauppauge WinTV PVR-150 וכרטיס eSATA. במידה וקיים לוח-אם מתאים עם יציאות eSATA מובנות, אז לא צריך כרטיס eSATA ואפשר להסתפק בלוח-אם עם שני חריצי הרחבה PCI. כמו-כן, אם יש לוח-אם עם כרטיס קול מובנה ברמה של ה-M-AUDIO Revolution 5.1 או יותר טוב, אז זה גם עדיף. תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש חברות בארץ שמוכרות לוח אם של SuperMicro? מתוך הנציגות בישראל (שמפורתות באתר העולמי) מצאתי שהן רק מספקות פתרון מלא של שרת ולא מוכרים חלקים בודדים. MtK
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הAMD זול בהרבה אבל השאלה אם הוא יותר טוב בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנראה אני משדרג את לוח-האם שלי כדי שיתמוך ב-PCI-E. עכשיו... אין שום מושג בלוחות-אם. אז אם מישהו יכול לכתוב לי מה חשוב, מה מומלץ, אם זה צריך להתאים לרכיב אחר במחשב וכו'... כדי שאני אבין מה לחפש. ואין לי תקציב כי אני לא יודע מה טוב. מה מחיר של לוח-אם טוב? ואם מישהו יכול להביא לי לוח-אם טוב במחיר סביר זה יהיה נחמד. הבנתי שלוח אם צריך להתאים למעבד ול-RAM אז יש לי פנטיום 4 (2.4 GHz) ו-512 זיכון ראם (מפוצל לשניים) של DDR SDRAM. אגב, מה יותר טוב? DDR SDRAM, DDRI, DDRII (לפי הסדר... אה... ויש גם DDRIII?) טוב, בזאת אני ממצא את כל השאלות... אשמח אם תענו לי על כולן. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה חשובה מאוד יש לי מחשב מילפני שתנתיים אחב הוא אבר סיפור ארוך בלהבלהבלה אני צריך לוח אם חדש טוב תקציב 550 גג שיתים למאבד AMD AM2 אחשב חשבתי על זה http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1739 סליחה שאני לא יודע אך לאבי לינק מיחוד כמוכים אבל הסמח לכבל עזרה תודה מחקה לתגובה משהוא של gigamit אם אפשר =) ו אם לא תנו סיבה למה ו אך זה יעזור כי אני לא מבין בלוחות אם =( ועוד ארבה דברים יש לי דיסלקציה אז סליחה על שגיות הכתיב
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש אני מתלבט בין מעבדים של אינטל (אני לא מתכוון לקנות מעבדים של AMD בגלל ה 3 שנים אחריות בלבד)(אינטל לכל החיים-אני מעדיף את זה) בקיצור זה יהיה הפרטים חשבתי על זה 1.p4 3.4GHZ LGA775PIN 800FSB 2MB 64BIT 2.Pentium 4 3.0 GHz FSB 800MHz 2MB Cache LGA775 Dual Core + Box/Fan 3.Intel® Pentium® D Processor 840(אני לא יודע מה השם המלא של המעבד..הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי-לא מצאתי ב ZAP) http://www.intel.com/products/processor_number/index_view_pd.htm הכרטיס מסך יהיה של Nvidia 6800GT SLI 256MB ואולי כפול 2 עכשיו...אני רוצה לוח אם בעיקר של אסוס (אני מוכן לחשוב גם על ג'יגהבייט) אשמח אם תאמרו לי את דגם הלוח אם...(אם אפשר כמה אני ישמח...) הלוח אם חייב ל…
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מתלבט האם להסתפק ב- 945 או להשקיע יותר ב- 965. OC הוא לא שיקול אמיתי עבורי, ו- DDR2-800 (שנתמך רק ב- 965) לא יתן ככל הנראה תוספת ביצועים משמעותית על DDR2-667. האם 945 יגביל אותי בעתיד ? למישהו יש נסיון עם ה- ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 או שיש לו לינק ל- bench רציני שעשו לו ? על איזה לוח 965 לא יקר אתם ממליצים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעית חומרה: יש לי לוח-אם מסוג: MSI RC401M - MS 7173. היה עליו זיכרון DDR2 533 1GB CL4. הוספתי עוד אחד בדיוק כזה. הבעיה היא:כל אחד מהם עובד מצוין בנפרד, על כל אחד מהסלוטים (זאת אומרת ששני הסלוטים ושני הזכרונות תקינים).אבל כששמים אותם ביחד, או שהוא מזהה רק 1GB או שהמסך לא עולה (המקרה הראשון יותר שכיח). ניסיתי גם עם 0.5 GB במקום ה-1 וגם את זה הוא לא זיהה. מצאתי בכמה מקומות באינטרנט שהלוח כן תומך ב- 2GB זיכרון. מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-