מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האחד של אסוס והשני של אביט. הדגמים המדוברים הם:ASUS P4P800 E DELUXE ו- ABIT IS7 (G/E?? קראתי איזשהו מאמר שהשווה בין רב הלוחות הנפוצים כיום ובשורה התחתונה הוא המליץ על ABIT IS7 ואחריו על ASUS ? הלינק למאמר היה מפורום זה ל-ANANDTECH.COM עד עכשיו הייתי די נעול על אסוס ולאחר קריאת המאמר התערערה החלטתי נכנסתי ל-KSP וראיתי שמבחינת מחירים האביא עולה כמעט חצי מחיר השאלה האם באמת האסוס טוב יותר ולכן עולה יותר או שעולה כך רק בגלל השם ואיזה לוח באמת טוב יותר אם להציא את המחיר החוצה אני באמת מבולבל אשמח אם תיתנו לי תשובה
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך השילוב של Gigabyte GA-EP35-DS3P Intel® P35 Express Chipset LGA 775 שלפי מיטב הבנתי הוא PCI-E 1 וכרטיס מסך 9800GTX שהוא 2 PCI-E . האם נראה לכם שהלוח יגביל את הכרטיס מסך ואולי עדיף ללכת על X38 שיש בו PCI-E 2 ? עד כמה יש הבדל מורגש (אם יש הבדל) בין PCI-E 1 לבין PCI-E 2 ? אשמח לקבל ביקורת של השוואת ביצועים אם יש.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים הציעו לי לקנות מחשב מצויין אבל עם לוח של FAXCON ??? מישהו יודע ? מכיר ? ואם לא איזה לוח אתם מציעים ??? נ.ב אמרו לי לקחת זיכרון DDR רגיל . ולא DDR 2 האם זה נכון ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב ממש פשוט, משחקים אולי ממש עתיקים ולאינטרנט וכאלה הוא רצה משהו קטן וקומפקתי וגם עם TV OUT אז חשבתי על השאטלים מה דעתכם על הלוח של הדגם Shuttle XPC SK41G (KM266) SFF Barebone והאם בכלל כל השאטל הזה שווה משהו? אני פשוט ממש לא מבין בזה :\
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לוח של Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard עד איזה מהירות מעבד הוא תומך? תודה....
-
יש לי פנטיום 3 בלי לוח שתומך SATA אם אני יקנה הרדיסק SATA הוא יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי לת הabit nf7-S2 ומעבד AXP2100 שמזוהה בביוס כAXP1300 הביצועים לא נפגעו בגלל זה (זה הלוח השני עם המערכת הזאת כך שאני יכול להשוות) מה זה יכול להיות? אין אפשרות לקבוע בביוס את המעבד אלא רק לעשות לו OC למהירות האמיתית
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על משהו... אם אני קונה לוח אם שתומך ב2 כרטיסי מסך... ככה שאני אקנה עכשיו gtx260 ועוד כמה זמן כשהמחשב כבר יגמגם במשחקים אז אני אקנה כרטיס נוסף שיהיה אז זול יותר. אני מודע לכך שהלוחות כנראה עולים כפול... האם זה שווה או משתלם בכלל?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לוח כזה? יש לי זכרונות DDR שאני מעוניין לשמור עליהם, פשוט.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איזה בעיה כמה אירוניה בידיוק ביום שקיבלתי את המחשב החדש (שישי שעבר) המחשב הישן שלי P3 550 הפסיק לעבוד לקחתי אותו אל דוד שלי (תכנאי והכל) בדקנו הרצנו בדיקות והכל והגענו למסקנה... הלוח נשרף עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להביא לוח אם לפנטיום 3 550MHZ?! למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש כאלה? מה ההמלצות? כרגע בלי תקציב פשוט צריך לראות דגמים והמלצות..
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/pt880pro/ לוח שתומך גם בPCI-EXPRESS וגם ב AGP... נ.ב כבר יש משהו כזה למכירה??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפ לוח שתומך בPCI-E 2.0 במחיר הכי זול שאפשר למצוא כרגע.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הלוח הוא Foxconn P4M9007MB8RS2H http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM074&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הוא מאוד זול לכן רציתי לדעת מה החסרונות שלו והאם כדי לקחת (מעבד q6600). לא מתוכנן OC ולא צריך זכרונות DDR3. עריכה: מהירות זכרון 667MHZ
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ה אסוס A7VC , תומך גם ב SDRAM אם לא איזה לוחות תומכים התקציב בסביבות ה-500
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי שאלה למומחים... יש לי לוח GA-M68MT-S2 שתומך ב DDR3 עד 1066 .. יש לי זיכרונות DDR3 1333 האם זה יעבוד ביחד ? הלוח תומך 1333 רק באוברכלוקינג לפי מה שהבנתי ולא הייתי רוצה לעשות לזה אובר קלוקינג ,אלא פשוט לשלב אותם...אפשרי ואם כן זה מוריד מביצועי המערכת או זניח לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מעבד חדש 3770K ואני רוצה להרכיב מחשב חדש. ראיתי שכמעט לא נשארו לוחות עם תושבת 1155. איזה לוח מומלץ לקנות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב אם הלוח הזה http://www.digiconcepts.com/ecs_motherboards_88.htm והוא תקול, אני חייב להחליף אותו ורציתי לדעת האם הלוח הזה http://ksp.co.il/?select=.1030..202.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16860&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= יתאים? הכוונה שהמעבד יעבוד על החדש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש לוח סביר ל-E6300 לעבודה משרדית ועיבוד וידיאו ביתי. משחקים לא בכיוון ולכן כמעט כל כרטיס מסך עם יציאת DVI מתאים לי. ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם. ברוב המפרטים הזולים לוח האם המוצא הוא Asrock ConRoexFire-eSata, כ-550 ש"ח. היתרון שלו יחסית למחיר הוא CrossFire, תמיכה ב-Raid, פורט Firewire ו-eSATA. החסרון שהוא מבוסס על 945P ולכן תומך רק ב-DDR667. כמו כן יכולות ה-OC שלו פחות מבסיסיות (אין שליטה אמיתית על המתחים). יש לי זיכרון Crucial Ballstix 2x512 DDR2-800 4-4-4-12 (נקנה ב-$87 ב-eBay, כולל משלוח...). חשבתי לעלות ללוח חזק יותר מבוסס P965 כדי לנצל את הזיכרון כיוון שנראה לי שבעבודה עם וידיאו צריך רוחב סרט גבוה אבל כל הלוחות מתחילים ב-800 ש"ח, כמו GA-965P-S3, שאין לו Firew…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב שישמש אותי בעיקר לקולנוע ביתי (צריך חיבור למקרן, HOT/YES, VHS/DVD, מגבר, ומסך מחשב רגיל) אבל גם לעריכה (אפטר אפקטס, פרמייר וכו') וקצת למשחקים. עדיפות לאסוס וחובה FIREWIRE. עד 700 שקל... עדיף בסביבות ה- 550. אני ארכוש גם כרטיס טלוויזיה, כך שאם חלק מהחיבורים נמצאים בכרטיס טלוויזיה, אז לא צריך גם בלוח... תודה מראש, גיא שפירא
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מערכת מבוססת על מעבד Intel Pentium 4, 2A (512kb cache). נעצרתי בעיקרון על שלושה לוחות-אם (+ מחירים שאני יכול להשיג אותם) Gigabyte 8IEX - 120$ Gigabyte 8IEXP - 160$ Intel D845GBV - לא ביררתי מחיר עדיין. כרגע אין לי צורך ב-FireWire או ב-RAID (למרות שיהיה נחמד לנסות ) אז האם שווה לי להשקיע את ה-40$ האלו בזכרון נוסף (עולה לי 75$ ל-256 מגה של סאמסונג או של יונדאי, DDR 266). אגב, שווה לי להשקיע עוד 30$ בערך על זיכרון DDR 333? אני לא הכי רוצה לעשות אוברקלוק, וגם בשביל זיכרון DDR 266, עם המעבד שלי, אני אצטרך לעשות אוברקלוק קטן (לשנות ראטיו). תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
-
האים יש עידכון (אים בכלל) שהופך את REV 1.0 ל REV 2.0 או שמא זה לוח אחר לגמרי? כי קראתי ש REV 2.0 יכול ליפתוח ליבה נוספת בפנום X3
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-