עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yotamavi,

אז ככה קניתי זכרונות PK של G.SKILL ונראה לי שיש איתם בעיות תאימות במחשב אני כמעט בטוח שהם עושות את הבעיות (זה נבדק עכשיו) בהנחה שזה כן הזכרונות לאיזה זכרונות בטווח המחירים הזה בנועה כדאי לי להחליף?

• 11 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by bilbo,

שלום לכולם. כדי לגרום ל 6300 לעבור את ה 3GHZ (אם אני מעוניין לבצע OC פשוט ... ורק לשחק עם מכפלות המעבד.) מה אני צריך ? 667 CL4 800 CL5

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ללוח הזה יש שני סלוטים של PCI-E רציתי לדעת אם יש דרייברים פרוצים שיאפשרו SLI והאם אני צריך SLI BRIDGE כדי לאפשר SLI אני חיפשתי קצת בפורומים אחרים אמרו שיש דבר כזה למרות שאף אחד עוד לא בדק בעצמו .... עריכה: מצאתי את הדרייברים הנחוצים , וזה ממש הופך אותו ללוח של SLI , אפשר לחשוב שהחריץ השני עם X4 מגביל אבל בהשוואה עם מערכת דומה ולוח SLI "תקני" אין הרבה הבדל , כמובן שצריך SLI BRIDGE כמו בכל SLI כדי לקבל את המקסימום וזה אפשר להשיג בקלות מ EBAY ...

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  4. לא היה לי מקום בכותרת לשמות הלוחות, הלוחות הם: ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire שמחירו ב-KSP הוא 530 ש"ח או 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E שעולה באותה החנות 790 ש"ח הפרש של 260 ש"ח אני לא עושה OC, אני משחק קצת, רואה קצת סרטים ובעצם עושה קצת מהכל חוץ מ-OC אולי בעתיד [שנה וחצי שנתיים] אני ארצה לשפר טיפה את המחשב באמצעות OC אני משדרג מחשב ממוצע פעם ב-4 שנים וראיתי שהצ'יפסט בג'יגהבייט יותר מתקדם, וג'יגהבייט היא חברה מוכרת וגדולה יותר בהרבה האם הפרשי הביצועים ושאר הדברים שאני צריך שווים את התוספת במחיר? המעבד יהיה קונרו 6300 או 6400 כמו כן שאלה קטנה שנדחפה לפה עכשיו.. מה מהם עדיף לי מבחינת יחס ביצועים ומחיר? 6300 או 6400?

5. אני מחפש את המעבד הזה בנרות אבל אני לא מוצא יש רק את ה AM2 אם מישהו מכיר איזה חנות שיש לה במלאי או מישהו שמעונין למכור מעבד כזה אני אשמח אם יצור איתי קשר פשוט אין אותו אפילו במלאי אצל היבואן ואני חייב אותו המון תודה מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון יום טוב

6. אבקש את עזרתכם המקצועית: אני מעוניין לקנות לוח אם Asus P5B Delux או Asus P5W DH Delux. 1. בשניהם מצאתי במדריך ההפעלה את ההודעה המצורפת לגבי מגבלות כרטיסי הזיכרון. האם מישהו נתקל בבעיה זו שASUS מפרטת? 2. ישנם בשוק עשרות חברות, עם עשרות כרטיסי זיכרון למחשבים. איזה כרטיסי זיכרון של 1024MB, תוכלו להמליץ שיעבדו על לוחות-אם אלו ( ביצועים הכי טובים ביחס לעלות , BandWidth : CL ) רב תודות. נ.ב: אינני מתכנן לעשות OC. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by Interl-Conore,

http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=322 תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכל גולשי האתר! אני רק היום גיליתי את האתר ועל סף קנייה של מספר חלקים למחשב. כתוצאה מחוסר ידע בעבר קניתי חלקים לא טובים ולקראת הקנייה הבאה שתכלול זיכרון ראם לוח אם וכרטיס מסך אני מבקש בדרכה לאיזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות כמה כסף כדאי להשקיע מה עלי לדעת על לוחות אם ועזרה שתעזור לי למצוא פיתרון. אני לא יודע הרבה על לוחות אם אבל אני צריך מחשב שישמש אותי למשחקים חזקים וכבדים ושיחזיק לי מעמד להרבה זמן עם חלקים טובים ושלא יעלה לי הרבה כי אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך וצריך ועצה כמה כדאי להשקיע. אני על סף קניית המחשב בקרוב ומבקש את עזרתכם לפיתרון בחלק זה של הבעיה תודה רבה לכל העוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by adamjo,

רציתי לדעת האם הלוח מסוג astrock הוא טוב ? לקחתי את הדגם שכולל אי גי פי וגם pci הוא נקרא vista ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, agpx8 לא היתה לי ברירה הייתי חייב לוח זה בשל העבודה שיש לי כרטיס מסך אי גי פי אשמח לקבל קצת חוות דעת אם לוח זה לא טוב אשמח ללכת לכיוון אחר במידה ויש את זה במלאי של קיי אס פי אשמח לדעת אם הלוח הזה תומך בטכנולוגיה של ncq לדיסקים הקשיחים ראוי לציין שהוא סטה 1 תודה רבה אדם

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  10. באתר AMD פורסמה היום ההודעה על המיזוג הרשמי של AMD ו ATI - להלן Processing Powerhouse AMD מודיעה כי היעד הוא הצגת ליבות שישלבו CPU+GPU על אותה פיסת סיליקון בסוף 2008 ותחילת 2009. בנוסף במהלך 2007 יוצגו פלטפורמות משולבות המבוססות על הצ'יפסטים של ATI. יוזמת הפלטפורמה הפתוחה תימשך והלקוחות יוכלו להמשיך וליהנות ממבחר מוצרים למעבדי AMD כולל צ'יפסטים של nVidia.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by valaryan,

אני צריל לוח אם טוב שיתאים ל 2 ג'יגה RAM DDR800 מעבד:E6600 וכרטיס מסך : 7950GX5 1 GIGA RAM עכשיו אני צריך לוח אם הכי טוב שיתאים לשני כרטיסי מסך ועוד משהו הכי טוב שיהיה עד 1000 ש"ח. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  12. מתלבט נורא בין הלוח הזה: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E = הוא עולה790 שקל ב ksp לבין הלוח הזה: ?P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E? : הוא עולה 830 מאותה חנות. מה דעתכם ?????? תודה על העזרה.....

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by p-o-i,

אני כבר זמן מה מתכננן להחליף את המערכת שלי....אז כרגע יש ברשותי את האפשרות לקנות מערכת חדשה לגמרי....המגבלה היא 10000 אבל בלי שום קשר לשאלה שלי סתם כרקע לנושא.. אז כרגע אני מתלבט אם לקנות את אחד המעבדים הבאים- AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL - 1390 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 - 1410 AMD Opteron - (2210) - 2x1MB Cache (socket1207)- BOX without FAN - 1560 הבדל המחירים ביניהם זניח מבחינתי...הבדל המשמעותי פה הוא מחיר הלוח שלשני המעבדים הראשונים הוא במחיר די סביר אך בישביל הOPETRON יעלה במינימום 1500 השאלה שלי פה מה מהם פועל יותר טוב עם משחקים ותוכנות עריכה של וידאו וסאונד???

14. Started by Homies,

שלום לכל המשתמשים היקרים, ברצוני לדעת האם הכרטיס זיכרון F2-6400PHU2-2GBHZ של G.Skill (נתונים: 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12) שווה משהו? קישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 אני עומד לעשות OC ל-E6600 עד ל-4 ג'יגה הרץ - האם אני אצליח עם הזיכרונות הנ"ל? (הלוח אם P5W DH Deluxe) תודה מראש, אלי.

15. Started by TheRedEye,

p4v533-mx p4s533-mx לראשון ציפ של VIA לשני ציפ של SIS אני מבין ששניהם עושים בעיות עם הציפים והתאימות לכרטיס מסך.. כעיקרון איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק ולהרצת כרטיס מסך 6600GT AGP על המחשב למה נראה לי שהציפ של הSIS שלי התעייף כבר והכרטיס מקרטע.. (הכול אני צריך להריץ על הכי נמוך) המפרט של המחשב בצד.. [מפרט מחשב]

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by Dj-L@g0la5,

שלום לכל חברי הפורום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כבר יש מפרט חוץ מאשר זכרונות שאני עדיין לא בחרתי. אני מתלבט בין 2: Corsair Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512MB) 800Mhz CAS 4, 4-4-4-12, TWIN2X1024-6400C4 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) ULTRA PC2-6400 800Mhz אני לא יודע מי מבינהם יותר טוב, אז אשמח לקבל תשובה ואם יש משהו יותר טוב עד 1200 שח בדיגמה או ב-LogicPC אשמח אם תרשמו. (אני יודע שאין בחנויות האלה מבחר גדול, אך אין לי ברירה אחרת) תודה מראש, Dj-L@g0la5

17. זה המפרט: amd 64 3200+ venice gigabyte k8nsc agp leadtek 7600gt agp a-data 512mb cl2.5 אני רוצה להשלים לדואל צ'אנל אבל אני לא מוצא את כרטיס כמו שיש לי למכירה בשום מקום וחשבתי אולי לקנות שתי כרטיסים חדשים שניים של 512 שיצרו בעצמם דואל צ'אנל ואז יהיה לי 1.5 זיכרון אבל אני לא יודע אם זה יעבוד כמו שצריך ואם זה בכלל כדאי... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by Xstyle,

יש לי מעבד חדש בקופסא ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore? עכשיו איזה לוח אמ אתם אומרים לקנות אליו asus p5ld2 או אתם אומרים אני ילך על גיגביט אותו צ'יפסט אותו FSB אותו הכול מה אתם אומרים יותר טוב???

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by yaronxw,

שלום, אני מעוניין לשים מחשב במגירה קטנה (במזנון בסלון). השאלה שלי האם מעבד זה מתחמם יותר מידי ומצריך מקום מאוורר יותר (בנוסף למאוורר שמגיע איתו)?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  20. אני לא מבין תקטע בעצם כיום אנחנו מנצלים רק מעבד אחד בכפולי ליבה ? כאילו אני לא מבין שמשהו יסביר לי את הקטע עם הניצול של כפולי הליבה ... כרגע ווינדווס אקס פי לא מנצל את זה שהמעבד הוא כפול ליבה ? והאם זה תלוי בעוד דברים אחרים ? בקיצור הא כפולי הליבה מנוצלים כרגע או שבעצם אין להם עדיין תמיכה והיא תבוא עם ויסטה ?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. אני מעוניין לדעת אני משנה תזמונים בביוס שלי הלוח זה DQ6 של ג'יגה בייט ולא מצאתי איפה משנים תזמונים של זכרונות תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  22. Started by RGod,

צריך לוח ל P 4 1.8 לביצוע OC תנו לי המלצות חברה .....וגם המלצה לזיכרון אם אפשר תודה .. המעבד הוא ב BUS 400 ..חחח קצת ישן .

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by pergola,

enabling it to create a complete wireless home network in either AP or wireless client mode זה אומר שהדבר הזה עושה רשת אלחוטית בבית? תסבירו לי מה הדבר הזה עושה אם אפשר.. כי לא הבנתי=/ האם זה מחליף ראוטר לכל דבר..?

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by shlomom,

החל מהיום נכנסו לתוקף מחירים מעודכנים של מספר מעבדים. http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html המעבדים שהוזלו הם: המעבדים מסדרת TL לסוקט L1 של Turion 64 X2 Athlon 64 FX-62 single-core Athlon 64 3800 Socket 754 Mobile Semprons נוסף: Sempron 3800+

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  25. PowerEdgeTM 6950 (עד 64 ג"ב זכרון) וגם שרת כפול שקעים ה PowerEdgeTM SC1435 שני השרתים מוכנים לאכלס את מרובעי הליבות כאשר יצאו לשוק, כלומר מ 8 ליבות ב 6950 קופצים ל 16 ליבות. מקור http://www.dell.com/content/topics/...c=us&l=en&s=gen דף המוצר של ה 6950 http://www.dell.com/content/product...=555&l=en&s=biz אם עצם ההשקה איננה עדות מרשימה בפני עצמה לקשר החדש בין DELL ל AMD, בדף ההסבר על המוצר החדש DELL טוענת כי השרת צורך 20% פחות חשמל תחת מאמץ מדגם דומה של DELL המבוסס על זיאון 7100. מייקל דל והקטור רואיז (מנכל ויו"ר AMD) בועידת "עולם אורקל" אתמול מקור http://blogs.zdnet.com/BTL/?p=3812 הוידאו של דל ורואיז בארוע של אורקל http://zdnet.com.com/1…

דיונים חדשים בפורומים