עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rander1,

קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית כזו כמו דבק כזה בדיוק במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או שמומלץ להוסיף משחה איכותית שיש לי תודה מראש כך נראה החדש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by carock,

איך הלוח הזה..? טוב..? יותר טוב מהDQ6..? הוא טוב בOC..? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=190

3. Started by blabla2002,

יש לי שאלה ראיתי את הלוח הזה מופיע http://www.../product_info.php?products_id=3323&PHPSESSID=efcfa583f1559d7bef7e5c9955bb76a3 ואז עברתי לכתובת של הלוח באתר http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm וגידלתי שצריך לעשות oc אז בעצם אפשר לעשות את זה בכול לוח לא?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  4. Started by ozba77,

שלום יש לי לוח אם מדגם ASUS P5L-MX שעושה קצת בעיות המוכר אמר שיש קצת בעיה עם הלוח הזה במלאי והציע לי 2 לוחות חילופיים 1. ASUS P5VD2-MX 2. ASUS P5GZ-MX איזה מהם כדאי לקחת אם בכלל? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by sprites,

איזה מהלוחות הבאים עדיף מבחינת פיטצ'רים ואייכות. Abit IS7-E 865pe או Asus P4P800 Deluxe שניהם מתאימים לP4 2.4Ghz 800 512K

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by EviLeader,

שלום לכולם, מצטער שאני מפתיע אתכם. אבל, אני בחיים לא ייקח לוח אם של GIGABYTE ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח מבית ASUS, החברה המועדפת עליי. ובכן, אני מחפש לוח עד 900 ש"ח, חזק וטוב עם מקום גדול למאוורר על המעבד.. כמה שיותר כניסות איוורור יותר טוב.. אני חושב שהP5K יתאים לי במחינת המפרט הטכני, אך יש לו הרבה מקום באיזור המעבד (לאיוורור כאמור)? האם הלוח אם נחשב לטוב? או שמה, כדאי לי לחשוב על אחרים.. מה אתם חושבים יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by artyom,

איך הלוח הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4892 התקציב זה בערך 500... אז כבר יש חריגה... אז מה הוא שווה את זה?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by danikos,

שלום הזמנתי את הלוח הבא GA-MA785GMT-UD2H ובטעות הזמנתי 2x2GB של מושקין אבל DDR2 ב 1066 האם אני יכול לחבר אותם ללוח עם athlon x2 250 ? יש תאימות לאחור ? תודה אודה לתשובה מהירה כי אולי אני עדיין יכול לשנות את ההזמנה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by liors,

איפה קונים לוח כזה ??? http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3283&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=US איך נראה לכם?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by smarkely,

המליצו לי למחשב פשוט וזול(אופיס,משחקים לילדים) את הלוח הזה: לוח אם FOXCONN K8M890M2MA-RS2H ¤280 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM056 הוא זול וכולל כ.מסך כמו שאני צריך. ששאלה היא אם הכרטיס מסך נורמאלי(יחסית למשולבים), מה חשוב לבדוק שיש בלוח לפני הקניה? והאם אני ארגיש את ההבדל בין ציפסט של via או sis או אחר מבחינת מהירות או נוחות או זמינות דריברים? אם יש לכם המלצה על לוח זול אחר אני אשמח לשמוע. תודה.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  11. שלום חברים, רכשתי לוח של GIGABYTE דגם K8NXP-SLI הרכבתי אותו, ובאתי לחבר אותו למערכת שלי (כמו הלוח הקודם שלי של ABIT), להפתעתי ה-SPDIF-OUT שלו הוא לא אופטי!!!! כאשר נכנסתי לאתר של GIGA רשום שם שיש לקנות מתאם (מפתיע שחסר, ל-ABIT זה לא חסר, ובהתחשב במחיר הלוח, זה בעייתי). להלן לינק לאתר שמסביר על המתאם: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/tech_6_channel_audio.htm אך מאחר ויש לי את הלוח ואני חייב יציאה אופטית לשמוע 5.1, האם אתם יכולים לעזור לי ולומר לי היכן ניתן לרכוש מתאם זה? תודה לכם. (אשמח לתגובה מהירה, איני יכול לשחק\לשמוע מוסיקה ולארות סרטים כלל...). תודה.

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  12. האם יש הבדל בפליטת החום/יעילות/ביצועים? תודה חברים

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  13. היי, אני עומדת לקנות מחשב עם מעבד core2dou e6300 2GB זכרון ומתלבטת לגבי לוח אם - האם הלוח של Intel: ?DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? הוא לוח טוב? או שיש טובים ממנו בטווח המחירים הנ"ל?

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by yotam.m,

יש לי לוח של pc partner אני לא כל כך יודע את הסוג ולא רשום על הצ'יפ אבל אם זה יהיה חשוב אני ירשום אותו. בכל מקרה יש לי שתי שאלות בקשר אליו... 1) רציתי לשאול האם הגיוני שבעזרת ג'מפרים שעל הלוח אפשרי לקבוע את המכפלה של המעבד כי שי מן טבל על הלוח שמראה את המצבים של הג'מפרים וליד זה כתוב המכפלות. 2)על הלוח יש עוד טבלה שכתוב בה מהירויות 133 ו 100 MGHZ הלוח עובד ב100MGHZ אם אני לא טועה ורציתי לשאול אם אני ישנה את הג'מפרים ככה שהלוח יעבוד ב133 האם יכול לקרות משהו? להישרף?לא לעבוד?להתחמם? או כל דבר דומה והאם בכלל המחשב יעבוד על 133 MGHZ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by GamePad,

יש לי לוח procomp האם משהו מכיר דרכים לאבחן/לשפר את הביצועים שלו (אגב אף תוכנה לא הצליחה לזהות אותו) והאתר של החברה נראה כאילו כבר לא קיים מה עושים? (חוסכים ללוח חדש?)

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by morpios,

שלום לכולם האם לוח כזה שרשום באתר היצרן כי הוא תומך במעבדים מ 800 FSB ומעלה יכול לעבוד עם מעבד 533 FSB

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by ofsher,

ללוח הנ"ל יש רק מקום לשני זכרונות... אם אני אקנה אותו, אפשר יהיה לשים 1 ג'יגה בסטיק אחד ובעתיד להוסיף עוד אחד, או שהלוח מחייב תצורה של שני סטיקים? כמה זה ישפיע על המהירות? עריכה: האם הלוח הזה: NI8-SLI ABIT http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=280 עדיף? או לא? הוא מבוסס NF4 הלוח מיועד עבור מעבד פנטיום D 805!!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by EPRO,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האחד של אסוס והשני של אביט. הדגמים המדוברים הם:ASUS P4P800 E DELUXE ו- ABIT IS7 (G/E?? קראתי איזשהו מאמר שהשווה בין רב הלוחות הנפוצים כיום ובשורה התחתונה הוא המליץ על ABIT IS7 ואחריו על ASUS ? הלינק למאמר היה מפורום זה ל-ANANDTECH.COM עד עכשיו הייתי די נעול על אסוס ולאחר קריאת המאמר התערערה החלטתי נכנסתי ל-KSP וראיתי שמבחינת מחירים האביא עולה כמעט חצי מחיר השאלה האם באמת האסוס טוב יותר ולכן עולה יותר או שעולה כך רק בגלל השם ואיזה לוח באמת טוב יותר אם להציא את המחיר החוצה אני באמת מבולבל אשמח אם תיתנו לי תשובה

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  19. אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by firemebad,

רציתי לדעת איך השילוב של Gigabyte GA-EP35-DS3P Intel® P35 Express Chipset LGA 775 שלפי מיטב הבנתי הוא PCI-E 1 וכרטיס מסך 9800GTX שהוא 2 PCI-E . האם נראה לכם שהלוח יגביל את הכרטיס מסך ואולי עדיף ללכת על X38 שיש בו PCI-E 2 ? עד כמה יש הבדל מורגש (אם יש הבדל) בין PCI-E 1 לבין PCI-E 2 ? אשמח לקבל ביקורת של השוואת ביצועים אם יש.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by yamiboy,

בוקר טוב אנשים הציעו לי לקנות מחשב מצויין אבל עם לוח של FAXCON ??? מישהו יודע ? מכיר ? ואם לא איזה לוח אתם מציעים ??? נ.ב אמרו לי לקחת זיכרון DDR רגיל . ולא DDR 2 האם זה נכון ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by tomz,

טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב ממש פשוט, משחקים אולי ממש עתיקים ולאינטרנט וכאלה הוא רצה משהו קטן וקומפקתי וגם עם TV OUT אז חשבתי על השאטלים מה דעתכם על הלוח של הדגם Shuttle XPC SK41G (KM266) SFF Barebone והאם בכלל כל השאטל הזה שווה משהו? אני פשוט ממש לא מבין בזה :\

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by danik,

לוח של Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard עד איזה מהירות מעבד הוא תומך? תודה....

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by bd,

יש לי פנטיום 3 בלי לוח שתומך SATA אם אני יקנה הרדיסק SATA הוא יעבוד?

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by guyyug,

יש לי לת הabit nf7-S2 ומעבד AXP2100 שמזוהה בביוס כAXP1300 הביצועים לא נפגעו בגלל זה (זה הלוח השני עם המערכת הזאת כך שאני יכול להשוות) מה זה יכול להיות? אין אפשרות לקבוע בביוס את המעבד אלא רק לעשות לו OC למהירות האמיתית

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.