עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ILobeIL,

היי אני צריך לוח אם לא יקר בשביל GTX 560 TI + 2500K. חשוב לי רק שיהיה בו SLI ותמיכה בהארד דיסק SSD. איזה לוח אם יתאים לי? בנוסף אצטרך גם ספק כוח בשביל השילוש הזה. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  2. שלום לכולם 1) מחפס לוח ASUS ל-P4 בתדר 2.4 או 2.53 למחשב שלבסוף יערוך וידאו (אנאלוגי) ויתחבר למצלמת STILLS דיגיטלית. 2) מעונין במהירות זכרון 400 3) מה זה ה-CONNECTOR הכחול בלוחות של ASUS? 4) + רוצה AGPX8 וכמה שיש USB וגם LAN 10/100 וכן כרטיס קול בסיס 5) איזה צורב ממולץ (אם כבר שואלים) 6) איזה כרטיס מסך (דו ראשי) מומלץ? תודה, יהודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. Started by Orenb98,

אני צריך עזרה לגבי קנייה של מעבד AMD מדגמי PHENOM II החלטתי שאני קונה את ה-550 BE מ-RSM ...עכשיו אני רוצה לפתוח לו ליבות ל-4 ליבות... עכשיו יש לי לוח אם GIGABYTE GA-790X-UD3P...מה הסיכויי שלי לפתוח איתו ליבות? (בדקתי יש לי אפשרות של פתיחה בלוח השאלה אם יש סיכוי כזה...כיום)

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by Quickly,

שלום אני כבר מרגיש שהמעבד שלי מגביל אותי מאד ואני מעוניין לשדרג למעבד חדש יותר, אני לא יודע מה מתאים אז בבקשה תעזרו לי... המפרט שלי הוא כזה: AMD64 3000+ venice S939 @2200 PQI PC3200 DDR SDRAM 512x2 MSI K8N Neo4 Series (MS-7125) Platinum saphire RX1950XT Compucase + HEC 400 Sony DVD R/RW x16 איזה מעבד מומלץ לי לקנות שיתאים למפרט שלי? אני מתגייס עוד חודשיים לקרבי ככה שאני לא רוצה להוציא יותר מדיי כסף... המעבד הבא נראה לי טוב אך האם הוא יתאים למחשב שלי הוא שאני יצתרך לשדרג גם זכרונות או משהו כזה? http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 תודה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  5. 1) מה ההבדל בין מעבד E8400 TRAY לדגם BOX-? -ההפרש בינהם 50 ש"ח! 2) מה ההבדל בין לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-EP35-DS3L ? ההפרש בינהם הוא 12 ש"ח!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by זאק,

יש לי לוח אם asus p8z77-v lx2 שמתי זיכרונות של 4X4 1600 של corsair ובביוס הוא מזהה לי שהם רק 1333... עזרה?

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by yoni321,

המחשב של חבר שלי קרס נהיה לו מסך כחול שאומר שזה קשור לביוס שצריך לעדכן אותו העניין שהוא לא מצליח למצוא ניסיתי לחפש וגם לא מצאתי. chipest: intel : i865p/pe/g/i848p bios: phoenix Technologies ltd version: 1.9 העדכון האחרון נעשה ב 7/30/03 אשמח אם תעזרו

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by galr7,

האפוקס שווה עוד 150 שקל ?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by tomerzz,

עד כה לא מצאתי מפרטים עם הזכרונות של החברה הזאת..מדובר בזכרונות שלהם עם תזמונים נמוכים מסדרת XP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=6383 מי מכיר ויכול להבהיר..

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by zurkin1232,

שלום. אני זקוק ללוח אם בסוקט 478. יש לי מעבד P4 2.8 HT, המפרט משמש למשחקים וכו'. רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הבא: Albatron PX865PE PRO איך הוא בכלל, וגם בהשוואה ללוחות אחרים (לדוגמא Abit IS7-E).

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  11. חבר שלי ביקש ממני לפרסם את השאלה הזאת ברצוני לקנות לוח לפנטיום 4 עם RAID ב SATA, ולחבר שני רפטורים בסטריפינג. עדיין לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין הצ'יפסטים של אינטל, הבנתי שה PAT שיש ל875 עובד יותר טוב רק בתאורייה אבל אף אחד לא הוכיח את זה עדיין, אבל שהוא גם מגיע עם בקר RAID שיכול לחסוך בעלויות. הלוח שאני מחפש חייב להיות אמין ואיכותי. משהו שיעבוד בלי תקלות. עכשיו כמובן שאני מחפש לוח שיהיה כמה שיותר זול. בגדול אני מתלבט בין שלושה לוחות שהבנתי שהם טובים. Gigabyte GA-8I875 שעולה 871 בזיגזאג ומגיע עם אחריות לשלוש שנים, שני SATA בצ'יפסט של אינטל, ושש מקומות לזיכרון. הבנתי שזה לוח איכותי מאוד שלא עושה בעיות, אבל שלא משתווה ל ABIT. Abit IC7 שעולה 670 ב KSP, מגיע עם אחריות לשנתיי…

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  12. אחרי הסרה וניקוי של ההטסינק מרחתי (קצת) משחה והמעבד מתחיל ב 55 מעלות ומגיע ל 60 (רק משהיה בביוס) סביר? או שצריך עוד משחה ? תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  13. Started by Or4more,

רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות OC עם המעבד פנום 2 720 ועם הלוח M3A למשהו כמו 3.1-3.2Ghz? מצד אחד המעבד עם מכפלה פתוחה, מצד שני הלוח ממש ישן ופשוט..מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by Overkiller,

שלום לכולם! לאחרונה נתקלתי במקרה בדבר מוזר בלוח שלי; רציתי לבדוק טמפרטורות של המעבד אך כל תוכנה שמצאתי (שביניהם Everest, speed fan וכיוב') לא הראתה את הטמפרטורה, או שהתוכנה מראה טמפרטורה הזויה (-57 במקרה של speed fan) או שום טמפרטורה כלל (במקרה של Everest). נכנסתי לאתרים שונים וביניהם לאתר של הלוח שלי (Gigabyte Ga-945p-s3) ולהפתעתי הרבה הבחנתי שהמעבד שלי (Pentium D 915 2.8 Ghz 2X2M) לא נכלל ברשימה של המעבדים הנתמכים ע"י הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2432&ProductName=GA-945P-S3 המחשב ברשותי כבר בערך חצי שנה ולא נתקלתי בבעיות למיניהם, אבל אם המעבד לא נתמך אמורה להיות איזושהיא השפעה, לא…

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Princeton www.princetonusa.com SpecTek http://www.spectek.com/ מישהו יודע איזה צ'יפים יש על הזכרונות האלה, או פרטים אחרים עליהם... כי אני חיפשתי ולא מצאתי... כעקרון אני מתעניין בסטיקים של 512MB אני יודע שהזכרונות האלה מאוד זולים יחסית... וכנראה בהתאם הם גם לא ממש מוצלחים...

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by RAPTOR22il,

הי אנשים טובים, אני מרכיב מפרט ונתקלתי בדילמה, יש את הרמפייג' שאני חושב עליו ברצינות, ויש את המקסימוס החדש... עכשיו מה שקורה הוא כזה: מבחינת פיצ'רים המקסימוס מתקדם יותר וכן יש לו כרטיס קול תומך EAX4. מבחינת תמיכה בקרוס פייר שניהם תומכים אבל ברמפייג יש תמיכה בX16 לשני ערוצים בקרוספייר, במקסימוס בקרוספייר כל ערוץ רץ בX8.. מה אתם אומרים? מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום כרגע אני עובד על המערכת הבאה: Intel core 2 duo E6550 @ 2.33GHz 2.0GB DDR2 RAm 667MHz MSI ms-7267 אני עובד הרבה עם VM שמריץ לינוקס מתוך ווינדוס 7, וכן עם אמולטור של אנדרואיד שמתברר כחיה כבדה בעצמו. כרגע גם ה-VM וגם האמולטור בקושי סוחבים, וממש לא נוח לעבוד כך. מעבר לזה אני רק גולש באינטרנט. מבירור קצר עולה שלוח האם תומך בעד 4 ג'יגה זיכרון, ז"א אני צריך לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה, עניין של 300 ש"ח. האם התוספת הזאת מצדיקה את עצמה לסטודנט קצר בכסף? האם אראה שיפור משמעותי בביצועים? ואם לא מה האלטרנטיבה, אם קיימת אחת? תודה!

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  18. האם ללוח ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 יש יציאה דיגיטלית בכרטיס הקול שמגיע איתו ONBOURD

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. אני באתי לקנות את ה POWERCOLOR X800GT 256 PCI-E והלוח שלי הוא Gigabyte GA-8IPE775G Intel 865P האם הכרטיס יעבוד עליו??? הנה פרטים על הלוח והוא תומך AGP http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E39AC8F-F6D3-4839-95DF-3F56B64E8F07}&details_type=1&itemid={F9CFFD09-7353-4A9F-9398-271684BEA4EA}

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by XXbandXX,

היי חברה... רציתי לדעת אם הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P תומך את המעבד הזה AMD Phenom II X2 550?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. שלום, אני כרגע עובד עם סט של 1GBX2 של זיכרון OCZ Titanium 800mhz ddr2 שעובדים לי במתח של 2.23V בclock של 888 עכשוו אני מעוניין לשדרג ל-4GB אבל הבעיה שאני לא מוצא בחנויות זיכרון כזה בסט של 1GBX2 ואני מפחד שזיכרון אחר לא יתמוך בClock ובמתח . מישהו בבקשה יכול ללהמליץ לי על זיכרון שיכול להחזיק במתח וclock שיש לי ? תודה רבה לכל מי שיוכל ללעזור אני די מתוסכל מכל העניין הזה =\

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by dror1723,

יש לי לוח אם שיש בו חריץ של AGP X8 וחריץ של PCI-E X4 הלוח הוא של ASROCK 4COREDUAL -VSTA השאלה שלי היא מה עדיף לקנות כרטיס מסך AGP או PCI-E

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by toktok,

הי, שאלתי את השאלה בפורום תמיכה תכנית ובינתיים לא נתנו לי תשובה לשאלה, לאור כך שאנשים פה מבינים בזיכרונות אני חושב שהשאלה קשורה גם לפורום הזה (אם לא אז מצטער). השאלה בקישור הזה,אשמח אם תתנו לי תשובה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319123.0 תודה

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by YOAV28,

שבת שלום לכולם וחג שמח רציתי לדעת האם הלוח הנל תומך בזכרונות DDR2 ואם לא איזה לוח כן תומך והוא ברמה של הלוח הזה תודה מראש יואב

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by edoson,

קניתי אותו לא מזמן, הבעיה היחידה היא שיש לי כבל שאין לי מושג למה הוא משמש וכך כתוב: SATA SERIAL IDE CONNECTORS TWO HEADERS SUPPORT SERIAL ATA IDE HDD DEVICES...... למישהו יש מושג במה מדובר? זה כנראה לא משהו הכרחי כי המחשב עובד יפה מאד בלעדיו.......

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים