מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני באתי לקנות את ה POWERCOLOR X800GT 256 PCI-E והלוח שלי הוא Gigabyte GA-8IPE775G Intel 865P האם הכרטיס יעבוד עליו??? הנה פרטים על הלוח והוא תומך AGP http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E39AC8F-F6D3-4839-95DF-3F56B64E8F07}&details_type=1&itemid={F9CFFD09-7353-4A9F-9398-271684BEA4EA}
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
צדובר על מעבד 2.6C ולוח MSI865PE NEO2 בווינדוס XP כשאינ לוחץ על ALT+CTRL+DELETE אני לא רואה ש הCPU USGE מחולק ל2 כאילו יש לי שניי מעבדים וראיתי את זה בביקורת פעם אז איך אני מאפשר את ה HYPER THREADING? מדובר על XPSP1. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רלבנטי להחלטה האם לקנות מחשב חדש עכשיו או מאוחר יותר. באמת שלא דחוף מתי הקנייה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA7VAX עם CHIPSET מסוג KT400 יש עליו מאוורר שבדרך קבע רועש ומתלכלך ועושה לי הרבה בעיות... האם ניתן לוותר עליו ומה הנזק??
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
רוצה ליקנות מחשב חדש מבוסס על ה 4200 כפול הליבה - תושבת AM2 כמובן קראתי היכן שהוא : 1. שהמעבדים האלו מיתחממים הרבה יותר מאינטל 2. שיש להם עדיין הרבה בעיות תאימות...מכל מיני סוגים אני ממש לא מבין בזה = ורציתי תשובה מיכאלו שיודעים / עבדו / עובדים עם AMD האם יש איתם בעיות??? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ה p4p800 se מת ואני צריך מחליף הלוח חייב להיות עם 2 כניסות sata AGP Raid 0/1 כרטיס קול , רשת לוח שנותן ביצועים טובים למשחקים וOC (אדיפות למשחקים) לא חובה Asus אני חושב בכוון הזה http://www.intel.com/products/motherboard/d865perl/index.htm ניראה לי לוח מצויין מה אתם אומרים ? תקציב הוא 600 -700 שקל
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם AMD ATHLON 3000+ משתווה בערך בביצועים ל 3GHZ פנטיום 4 של אינטל.. אז מה עוזר תדר השעון בכלל? אם 3GHZ זה בערך כמו 1.8GHZ? אם היו משווים 3GHZ של AMD לאינטל.. מי היה מקבל יותר ביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, חשבתי על בנייה של מחשב עם לוח אם שיתאים ל CF עתידי, לבנתיים לקנות 4850X1 ואולי להרחיב להבא...או עם 4870. יש חיה כזו? (המחשב שאני אקנה מגיע גם דרך יבואן אז בסופו של דבר מחיר יוצא מקוצץ כמעט באלפייה, בהתייחס לזה שאני משקיע 2800+-בסה"כ)
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ברמה של 945P S3 על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות אם למעבד אינטל: P5GD2-X (915P) S775, PCI-E, DDR 2, GBL P5GD1 (915P) S775, PCI-E ההבדל ביניהם הוא בערך 100 שקל, האם שווה להוסיף ? תודה ! !
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה עדיף לי 2*256 DCDDR 333 ב AMD או 256 850 RDRAM באינטל ??? אם ישוו בין מערכות שקולות של INTEL ו AMD ובאינטל יש RDRAM850 ובAMD DCDDR333 אז הAMD ינצח? למרות שבאינטל זכורונות יותר מהירים?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש לוח עם אפשרות ל OC גדול ויציב ל Q9400 בתקציב של עד 700 ואני מתלבט בין הדגמים הבאים P5Q http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2164&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 GA-EP45-UD3P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2919&ProductName=GA-EP45-UD3P היתרונות של הגיגהבייט הם בתמיכה עד ל 1366 בזיכרונות (שניהם מקבלים עד 16GB), במערך CF חלקי ובזוג כניסות LAN שניהם בעלי ממשקי RAID מלא, FireWire ו e-SATA על Bracket ההפרש ביניהם הוא 40 שקלים בלבד לטובת ה P5Q
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, ביקשתי פה בפרמט מחשבים שיכינו לי תקציב למחשב גיימינג עד 3800 הכינו לי מערכת מבוססת amd ובאמת שאני כבר לא יודע מה לקנות חלק אומרים לך תיקח ככה וחלק אומרים בכלל תזהר לקחת מערכת amd אל תתעסק איתם בכלל המחשב יקרוס לך במשחקים גבווהים וירא לך מסכים חכולים וישרף לך אחרי שנתיים וכאלה קיצור תיקח אינטל תיקח אינטל אופ זה ממש מתסכל לקנות מחשב אתה מפחד לקנות משהו כ"כ יקר ואח"כ להתבאס... זה המפרט שהכינוי לי שמבוססת amd... מה אתם אומרים ללכת על זה או לא? לפי מה שרשמתי תענו לי בבקשה AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, HIS Ra…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4G זכרון(4X1G) וXP עד עכשיו הXP היה מזהה 3.5 זכרון שזה מצוין. אחרי שעדכני ביוס ללוח שלי(965P DS3) לF13 הXP מזהה עכשיו רק 3.25 זה קשור בכלל אחד לשני? איבוד ה256MB משמעותי? עוד משהו קטן ששמתי לב אליו אחרי העדכון הוא שאחד המאווררים במארז ממש מרעיש. יש איזה דרך לשלוט על מהירות המאווררים? יש לי במארז סה"כ 5 מאווררי 120MM מקדימה ומאחורה שני המאווררים שהגיעו עם המארז (690) של CM שני מאווררים למעלה של זלמן שמהתחלה היו שקטים ועוד מאוורר של SCYTHE גירסת הSLIP STREAM שנמצא למטה.בהתחלה הוא הרעיש אבל אחרי ששמתי את הפילטר הוא נהיה שקט. יש קשר לחיבור שמחוברים המאווררים?(ללוח אם או ישירות לספק) תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי (ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים ומדפסת) והמחיר הוא עד 2600 שקל המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית=גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים כתיבת עבודות אני מתכוון לרכיבים שעברו ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? השאלות שלי הם: מעבד: איזה מעבד עדיף אינטל או AMD ?(ביחס לדרישות שלי) אני מתכוון למעבד שעבר ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? איזה מעבד הכי טוב והכי משתלם מבחינת ביקורות ביחס למחיר וביחס לדרישות שלי? איזה מעבד הכי משתלם ונותן תוצאות ביחס למחיר ולדרישות שלי?, ואם אפשר לציין דגם של אותו מעבד, נגיד אם i3 אז לציין כמה מהירות ואת הסוג והכל.... i3/i5? לוח אם: אני מתכוון ללוח אם שעבר ביקורות באתרים של…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
נכון לכרגע > מחיר זיכרונות DDR 2 במהירות 667 = 2Gעולים 380 ש"ח רוצה לשדרג לאחותי את המחשב = רק עבור הזיכרונות האם טכנית זה אפשרי ? ( המהירות שהזיכרונות יעבדו = בטוח פחות מהר > יודע ופחות מעניין אותנו ) THX
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו מכיר סוחר כזה ?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין הזכרון הזה: זכרון G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL לזכרון הזה: זכרון G.Skill DDR3 F3-12800CL8D-8GBXM והאם הזכרונות האלה טובים בכלל תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי, הבנתי שDDR תאורתית מגיע ל6.4 גיגה ביט לשניה, אבל הוא מתחלק לכל תושבת לכן מעשי זה 3.2 גיגה ביט בשניה. השאלה שלי היא אם אני אקנה סטיק של 1GB ואשים אותו לבד, אשנה בביוס את חילוק הרוחב פס לתושבת אחת (בהנחה וזה אפשרי). האים זה יעבוד לי ב6.4 גיגה ביט? יכול להיות שאפילו אם זה היה אפשרי כזה דבר ישרוף לי את הזיכרון? בקיצור, אני צריך שמיהוא יסדר לי את העינינים בראש. תודה רבה, יאיר.
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שחיפשתי חנות לקנות ממנה את המחשב שלי החלטתי בסוף לקנות את המחשב שלי מ KSP בהתחלה חשבתי ללכת על לוח DFI אבל אין להם דגמים שלהם רק דגם אחד שלא מתאים לי אז אני צריך שתמליצו לי על לוח מ KSP שמתאים למעבד הזה ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? שיתמוך ב SATA 2 ואני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל טוב שיהיה אפשרות גם לזה ועוד PCI-E כרטיס רשת וכל השאר שאני מניח שזה כבר סטנדרט בלוחות החדשים כרטיס קול לא ממש משנה לי אם זה 6 ערוצים או 8 כי גם ככה אני משתמש 2.1 ולא מתכוון להחליף את הרמקלים בזמן הקרוב ועוד שאלה בקשר למעבד מה ההבדל בין CORE ל TRAY ?? נראה לי שזה פשוט בא עם קירור אבל אני לא בטוח :s05: תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום ( הודעה ראשונה שלי פה ) 1) אני שוקל לרכוש לוח DFI infinity sli, כאשר אני מודע מראש על בעיות הבאזזז שעושה המאוור הקטן שעל הצ'יפ הנפוץ. מצאתי פה באחד השירשורים ציון של גוף קירור + מאוורר של AKASA שנראה מאד מתאים. הגוף קירור שלו גבוה מדי על מנת לאפשר שימוש עתידי ב SLI, אבל מה יקרה אם ננסה להחליף רק את המאוורר של ה DFI במאוורר של ה AKASA ? האם זה בכלל אפשרי ? בלוחות אחרים של nforce 4 הגוף קירור / מאוורר עגולים, אבל פה הם מרובעים. במידה וזה לא אפשרי אני בלי קשר מוכן לוותר על SLI באותו לוח, אבל אם אפשר לא לוותר, אז עדיף. 2) קראתי כל מיני טענות של משתמשים בחו"ל לגבי בעיות תאימות של לוחות מתוצרת DFI עם זכרונות value. אומרים שהם עובדים ללא בעיות רק עם זכרונות יקרים שמשמשים …
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-