עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Kidney_stonE,

שלום לכולם. יש לי לוח aopen ax63 pro והביוס שלו די ישן (99) (בדקתי בעזרת AIDA32) רציתי לדעת, מה יכולים להיות הייתרונות בהתקנת גרסת BIOS הכי עדכנית (הנה הגרסה : (הראשון ברשימה) http://download.aopen.com.tw/downloads/default.asp?keyword=AX63%20Pro&Software=All&searchoption=keyword&sel=category&seltype=BIOS&selpage= ) יתרונות, כלומר מה זה ייתן לי ? (אני לא מתעסק באוברקלוקינג, אבל זה אולי יוסיף איכשהו מהירות, או ביצועים יותר טובים לזכרון או משהו ?) ודבר שני, איך אני מתקין את זה ? יש ב ZIP שני קבצים בסה"כ : AX63P132.BIN AX63P132.EXE אני יכול להפעיל את זה ב WIN או רק ב DOS (יש לי XP PRO) האם יש תהליך שצריך לעקוב אחריו ? איך אני מגבה את הביוס העכשווי שלי ? (…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  2. Started by guypld,

מצטער טעיתי בפורום..העברתי...

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  3. מה ההבדל בין הלוחות של גיגהבייט (מיועדים לאינטל) GA-8PE667ULTRA ל GA-8PE667PRO יש הבדל של 150 שקל בערך.... תודה לכל העוזרים.....

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by Mortar,

קניתי 2.4C עם P4P800 כל השאר לא חשוב נכון לעכשיו. המחשב הוחזר לחנות עקב שירפת הספק (מזל שיש אחריות אה?), המחשב עצמו הורכב בעצמי אבל שלחתי אותו להרכבה ליתר ביטחון שיצא שלם מהחנות והיו עוד כמה דברים ובעיות שלא אגע בהם כרגע והקטע הוא כזה, אני הזמנתי TWINMOS DDR400 512X2, התפללתי לקבל WINBOND או צ'יפים של TWINMOS אבל קיבלתי MTEK שהם דיי גרועים ממה ששמעתי עד כה. חוץ משקט לCNPS 7000CU שנמצא במארז יש עוד מטרה - אוברקלוק, החיה הזאת תעשה את העבודה בקרוב מאוד אבל עם MTEK... זה נראה לי הולך להגביל מאוד את הBUS ואני חושש משינוי יחס לוח אם/זיכרון גם בפעם השנייה לאחר מחסום ה250, 250 עם יחס 4\5 נותן DDR400 אבל עם MTEK אני חושש שלא אוכל להגיע הרבה אחרי 260 אם בכלל... זה לא יספק אותי.…

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by Kitt0s,

יש לי את הלוח הנ"ל שעליו AMD64 3000+ 939 Winchester הרכבתי אותו.. וכשהדלקתי אותו, נדלקה לי בלוח נורה הנקראת RAM_LED עשיתי חיפוש, לא מצאתי מה זה אומר. גם בספר לא רשום... מה יכולה להיות הבעיה? * בעע.. נא להעביר לתמיכה טכנית! *

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by eyalben,

שלום, ברשותי מעבד AMD Athlon 3000+ 64Bit עכשיו רציתי לבדוק את אמינותו באמצעות CPU-ID (תוכנה). התוצאות שלי נמצאות כאן: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=6427 עכשיו את התוצאות הללו, החלטתי להשוות עם בדיקות אחרות, וסתם ניסיתי מספרים אקראיים בID, והנה הגעתי לבדיקה אחרת: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=6425 עכשיו אם תשימו לב, המהירות של המעבד שלי היא 1800Mhz בעוד שלהוא יש מהירות של 2700Mhz אות שם מעבד, אם כך איך זה אפשרי?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by asta,

יש לי לוח nf7-sl v-2 שהחריץ agp שלו נידפק הציעו לי ב-ksp לוח epox 8rdaei ב-135 שח העניין הוא שהלוח הוא מה שהם קוראים לו מה -- ''מציאון '' והם נותנים לו שבוע אחד של אחריות בילבד ללא אפשרות הארכה מצד אחד המחיר מפתה אולם מצד שני האחריות המוגבלת מאוד מרתיעה יחד עם זאת אני יודע מניסיון אישי שלוח מבית טוב שעובד שבוע רצוף בלי בעיות (ואני כמובן חושב להריץ עליו prime 95 במשך השבוע הזה) אזי רוב הסיכויים שהוא ימשיך לעבוד עוד הרבה זמן בלי בעיות. מה אתם חושבים שווה לקחת אותו או לא?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by tal_m9,

http://hwzone.co.il/news/1171018124/65519/ מישהו מכיר את הלוח אם הזה? למה הוא כ"כ זול?! 630ש"ח ב skypc.co.il [br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 23:06:29 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813127237ביקורות סבירות... בעיות עם הספקת כח לחיבורי ה PCI לא נראה לי מציאה כרגע.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by ziggystardust,

היי התקציב הוא בסביבות 1500 ואני מחפש לוח אם ומעבד לא מבין בגדול במעבדים ולוחות אם חשבתי על הE6300 ולוח אם ב500 שקל ראיתי הרבה אופציות כאלו מצד שני אפשר להסתפק גם במעבד מיושן יותר ולוח אם חזק יותר הלוח אם צריך לתמוך בDDR2 667 בשורה התחתונה מדובר במחשב שישמש למשחקים ,מולטימדיה בקיצור צריך עזרה בבחירת לוח אם (gigabyte &asus( ושילוב עם מעבד בתקציב הנזכר תודה מראש

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by FireStar,

הביוס שלי הוא מגרסה 1010 וקראתי בפורומים שיש עדכון לגרסה 1011 והיא מוסיפה כל מני אפשרויות לאוברקלוק וכאלה.. כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס באמצעות ASUSUpdate v5.06 הוא מראה לי שהגרסה הכי חדשה של הביוס היא זו שברשותי. מאיפה אפשר להוריד את הגרסה 1011 ואיך אפשר להתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by a-v-i,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642 מישהו שמע על הלוח הזה ויודע אם הוא אמור להגיע לארץ ואם כן מתי? לפי מה שאני רואה שם, יש לו תמיכה גם ב PCI-E וגם ב AGP... האם אני רואה נכון? עריכה: אה אוקיי, אני רואה שזה משהו אחר - AGR, ולא כל הכרטיסי AGP נתמכים..

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by ORrrr,

שלום חברה כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי אני צריך לשדרג לוח דחוף כי זה פשוט מגעיל לשחק במשחקים וחבל שלא לנצל כרטיס מסך כמו שלי.. אז ככה, את המעבד ואת הזכרון אני לא יכול להחליף כי אין לי כסף ואת הלוח שזה בעצם מה שמפריע לי רוצה להחליף ל 8RDA רגיל שאני לא חושב שאני יכול להשקיע על הלוח יותר מהמחיר של הלוח הנ"ל. אז מה אתם אומרים? כמובן שאני לא עושה אוברקלוק... תודה, אור.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by Artemis Entreri,

אל תקנו לוחות אם של אינטל הם חרא פשוט זבל לא יאמן למה הBIOS כלכך איטי ? למה שאתה מעלה XP מדיסק הוא נתקע ואפילו לא מגיע למסך הכחול של ה SETUP ? למה שאתה מעלה LIVE CD של KNOPPIX נחמד הוא נתקע ? למה הוא לא יודע לקרוא אפילו VISTAPE ? כלכך הרבה חרא בלוח אם אחד אל תעשו את הטעות הזאת מעבד אינטל = סבבה לוח אינטל = חרא

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי אפשרות לרכוש זכרונות של APPLE G5 DDR 400 במחיר מצוין. הזכרונות הינם בעלי CL3 ונפח זכרון 2GB ודומים במאפייניהם לזכרונות DDR הסטנרדטים. שאלתי היא האם הזכרונות יפעלו על מחשבי AMD\אינטל ? תודה מראש,

15. Started by november70,

שלום לכל החברים כאן. אני חדש בשכונה. לאחרונה ביקשתי לרכוש מחשב נייח לבן שלי בעל אוריינטאציית משחקים. נכנסתי ללינק המפרטים המומלצים ובחרתי במפרט האמצעי (פחות או יותר - 5 מתוך 8) במפרט זה, הוצע לשלב את המעבד AMD Athlon II X3 450 3.2Ghz להפתעתי, לא מעט ספקי חומרה אמרו לי שבארץ AMD איננו פופולרי ושהרבה יבואנים מעדיפים להתעסק רק עם INTEL בסוף מצאתי ספק שנתן לי הצעת מחיר שהתאימה כמעט אחד לאחד למפרט (פרט לעובדה שבמקום מעבד 450, הוא מספק לי 455 - בטענה שה- 450 כבר לא נמצא) ולהלן השאלות שלי - מי שחושב שהוא מספיק מקצוען לענות לי עליהן - התשובות יתקבלו בברכה ובתודה מראש: 1) האם זה באמת נכון ש- AMD אינו פופולרי בישראל - ואם כן - האם זה עלול להשפיע לרעה על השרות שאני אקבל מהמ…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  16. האם קיים הבדל בין הלוח הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 ללוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602 עזבו שהראשון כתוב אולטרה אני מדבר על הבדל טכני ואם קיים אז האם הוא משמעותי תודה !

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by wrecker,

שלום אני מעוניין בשידרוג של מעבד, לוח וזכרונות. מעבד אני די נעול על I5 3570K וזכרונות 4GBX2 1866 מעוניין בOC , מעדיף יותר של גיגבייט אבל לא חייב. תודה!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. אוקי אז יש לי מעבד וויליאמת' 0.18 באס 400 סוקט 478, זכרון DDR, ולוח אם דפוק. השאלה שלי היא אם לוחות חדשים עם סוקט 478 שכתוב שהם תומכי באס 400 יעבדו עם המעבד הזה?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  19. שלום, אני מרכיב מחשב למשחקים באיכות בינונית-גבוהה, ומחפש מעבד ולוח אם שיתאימו למפרט הבא (כאלה שיהיו חזקים מספיק בשביל להריץ הכל כמו שצריך אבל לא יהיו סתם הכי טובים והכי יקרים שיש): מסך - LG L2000CP כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce GTX 275 896MB זיכרון - Kingston KHX8500D2K2/2X2G מארז - Antec 900 II ספק כח - Corsair CMPSU-550VXEU קירור למעבד - Scynthe Mugen 2 סה"כ 4670~ ש"ח. הערות: *אני לא משדרג כל שנה-שנתיים אז אני לא מחפש אפשרויות הוספה (Upgradability) וכאלה שסתם מייקרות את העסק. שיהיה טוב-סביר באופן קבוע (כמו שאני קונה כרטיס מסך אחד יחסית חזק בלי אפשרויות SLI כי אני לא הולך לקנות עוד אחד). *אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לא מבין בזה מספיק ומפחד להסתכן). לכרטיס מסך כנראה שכ…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by shmatul,

אני מעוניין לקנות לוח אם מתוצרת EPOX דגם 8K9A9I (מספיק לי דגים פשוט ובסיסי זה) עד היום עבדתי עם לוחות של GIGABYTE ולרוב הם היו בסדר (ב-90 אחוז), מדובר על כ-10 עד 15 לוחות שהתקנתי לאנשים שונים. רציתי לדעת איך הלוחות של EPOX- אמינים? טובים? יש דגמים בעייתיים? תודה ליאור

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by DJO,

אהלן, אני מתכוון להשתמש בכרטיס הגרפי שעל ה Z68. אני מתלבט בין הלוחות השונים, רוצה את המומלץ ביותר. אני כנראה אעשה אוברקלוקינג בעתיד אבל לא כרגע. בנוסף, אין לי ממש שימוש כרגע בחיבורים מיוחדים (כמו פיירוייר) אבל נראה לי לא מזיק שיהיה. אשמח לייעוץ, תודה!

22. Started by yotam360,

האם הלוח אם שלי (striker ii formula) תומך WIN7? מבחינת דריברים וכאלה...)

23. האם ניתן למצוא בארץ לוח אם mini atx שיתאים למעבד intel pentium m 730? כך שיאפשר להרכיב HTPC? (כיום הדות'ן עובד על asus p4c800 e dlx עם מתאם של אסוס) תודות לעוזרים נדב

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  24. יש לי 512 MB בדואל של 256 והם DDR400 יש לי עוד סלוט אחד ויש לי 300 שקל, עשיתי 1+1 וחשבי לקנות זיכרון. האם זה ישנה לי? ושמעתי על כל הCL האלו.. אך אני אמור לדעת מה ליקנות? ואני פעם ב..עושה OC ..

דיונים חדשים בפורומים