מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני הולך לקנות את המעבד Intel® Core2 Duo processor E6600 אני צריך שתעזרו ותייעצו לי איזה לוח אם לקנות לו? מה הכי טוב וכו' ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בוטן לא יודע ? למה על סדרה של CHIP 965 יש הרבה וורציות והרבה סוגי לוח אם עם כלולם משתמשים באותו ליבה איזה שינויים יש ? ומה הם תורמים? משפחת GB עם S3\S4 ו DS3\DS4 שASUSTEK וומשפחת P5B . תודה רבה בוטן.
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי במחשב זכרון אחד, 1024 עם ddr2 533 של חברה מסויימת ואני רוצה להוסיף לו עוד זכרון אותו גודל (1024). השאלה היא אם אני צריך שהזכרון הנוסף יהיה של אותו חברה ואותו דגם בדיוק, או שאפשר חברות שונות ורק שיהיה 1024 ו533, או שלא משנה בכלל ורק מה שמשנה זה ששניהם יהיו DDR2 1024 והמהירות יכולה להיות שונה? (בכל מקרה הכוונה שלי אם לא הבנתם זה שהזכרון יעבוד בdual)
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
תודה
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקרון אין לי ממש מחשבה להחליף לC2D אבל לכו תדעו הבנתי שהS3 תומך והP5LD2 מגרסה 2.0.. בכל אופן אני ממש ממש מקווה להגיע עם לוח חדש ל350 באס אז אני צריך לוח טוב עם אפשרויות רבות בביוס בקשר לזכרונות אני מחליף את מה שיש לי, לצערי הרבה לא יצא לי לנסות אותם =\ אני מחליף לSUPER TALENT 2X1G 667 בקשר לתזמונים, נראה לי שהם 5-5-5-15 לא בטוח, ולא ממש משנה לי כי אין משהו שזול כמוהם (1100 שקל) כל השאר אותו מערכת. בעצם עכשיו שאני חושב על זה גם כרטיס אני יצתרך להחליף, אבל אני מניח שמתי שאני יחליף אני כבר יחליף תכרטיס מסך ואני לא צריך את כל הלוחות שמגיעים למהירויות באס בטורפות של 500.. אז מה שיש עכשיו בשוק מספיק לי בכל אופן תמליצו לי על לוח גם אחרים שהיו טובים זה יהיה טוב בתקציב כמו הלוחו…
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? שניהם באזור ה 1200 שקל. המטרה היא OC . אביט: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D&fMTYPE=LGA775 אסוס: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1295&l1=3&l2=11&l3=0 שניהם משתמשים בצ'יפ סט שונה. לפי המפרט נטו האסוס עדיף בגלל הפיטצ'רים, יותר יציאות וחיבורים אך השאלה מה עדיף ל OC? כי יציאת IEEE1394a אני לא צריך וגם SATA חיצוני לא צריך. מה משניהם עדיף? תודה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב (פנטיום 2) עם לוח של MSI מדגם MSI-6168, כאשר הלוח הוא Ver 1. הבעיה שלי שאני פשוט לא מצליח להבין לאן לחבר את הכבל של ה-Power Switch על מנת שהמחשב ידלק. הסיבות שאני לא מצליח להבין לאן לחבר הן: 1. ה-Manual היחיד שמצאתי ללוח הזה נמצא ב: http://www.msi.com.tw/program/support/manual/mnu/spt_mnu_detail.php?UID=268&kind=1 ומה שמתואר שם פשוט לא קיים על הלוח, וכנראה מדובר על תיאור של לוח Ver 2. 2. יש על הלוח עצמו דיאגרמה של פינים ועליהם תיאור של איזה מתג מתחבר לאיזה פינים (כולל ה-Power Switch), אך סט הפינים הזה לא קיים על הלוח. הדבר היחיד שקיים על הלוח שתואם את הדיאגרמה הם חורי הלחמה (מלאים). כלומר, אין ממש איפה פינים שאפשר להלביש עליהם את הקונקטורים. אם למישהו…
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
זכרון KINGSTON 512 במחיר שלא תאמינו 350 שח חדש חדשששש מישהו רוצה ...?!
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לא ברור לי אם זה טעות או שיש מעבד כזה, כי אני לא נתקלתי בדבר כזה. אני יודע שיש צ'יפסט כזה, אבל יש גם מעבד כזה? מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלוםם!! תגידו מישהו יודע מתי הלוח הסוקיט הראשון של אינטל 775 בבקשה אני צריך לדעת ?...
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כרגע יש לי 6300 על לוח של אסטרוק רציתי לדעת האם GA-945P-S3 הוא לוח טוב האם אתם ממליצים עליו? האם רואים הבדל בין ציפ של VIA לבין של intel ? והכי חשוב האם הוא טוב בעניין האובר קלוק אשמח לקבל תשובות אני יכול לשדרג לוח זה תמורת 300 שח כולל עבודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך המשולב משתמש בזיכרון משלו או ב ram של המחשב? (Asus M2NPV-VM) אני מתכוון לשים 2X512 ולא מתכוון לשחק בו במשחקים. אם אין לו זיכרון משלו האם זה עלול להוות בעיה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודשיים קניתי בחנות (לא משנה מה שמה לא רוצה להכפיש עדיין אף אחד) לוח אם מדגם ASUS A8N32 -DELUX, הלוח כאמור עבד חודשיים וביום בהיר חדל מלפעול , הלכתי לחנות ע"מ לממש את האחריות של היבואן / יצרן שניתנת לתקופה של 3 שנים, לאחר שבועות של המתנה מתקשר אליי נציג החנות ואומר שהיבואן מוכן לזכות את הלוח ב140 דולר בלבד למרות שמחיר הלוח בפועל לפני כחודשיים מעל ל1200 שקלים , עוד הוצע שאני אוסיף 200 שקלים ואקבל לוח חדש של אסוס שמחירו עומד על 1000 שקלים ... מה אני אמור לעשות במקרה שכזה ?? נראה לי ממש לא בסדר... עכשיו שאלה נוספת אני דיי צריך את המחשב ללימודים אז ככה שלוח אם אני רוצה לקנות ואת המלחמה הקטנה עם החנות אשאיר לאחר מכן.. מה הלוחות המומלצים למעבד שצויין לעיל (מחיר סב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות לרכוש זכרונות של APPLE G5 DDR 400 במחיר מצוין. הזכרונות הינם בעלי CL3 ונפח זכרון 2GB ודומים במאפייניהם לזכרונות DDR הסטנרדטים. שאלתי היא האם הזכרונות יפעלו על מחשבי AMD\אינטל ? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים פירקתי מעבד תושבת 478 ,אחד הפינים נשבר והמחשב הפסיק לעבוד האם האחריות מכסה מקרה כזה? אודה לכם על עזרתכם-אני מיאוש - תודה רבה אגב,האם המעבד לא אמור לעבוד גם אם נשבר פין אחד?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד סלרון 850 ולוח אם :BioStar M6VCF יש לי גם מעבד P3 בנפרד ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין את הפנטיום 3 על הלוח הזה. חיפשתי ברשת ומצאתי את הנתונים האלו על הלוח אבל לא הצלחתי להבין האם זה אפשרי: http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/Boards/Motherboards/BioStar/M6vcf/m6vcf.htm תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מהמעבדים הבאים יותר טוב?? AMD ATHLON 64 AM2 -940- 3500 או INTEL P-D S775 2.8GHz(820) 800MHz/FSB 1MX2-DUAL CORE ??? ההבדל מחירים ביניהם הוא די זניח, משהו כמו 50 שקל.. אז מה מהם יותר טוב?? (ואני יודע שהכפולי ליבה של AMD ומעבדי הקונרו הרבה יותר טובים)
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איך הזכרונות של OCZ? הם יותר טובים מ-TWINMOS, G.SKIL, GEIL וכו'? אני לא מעוניין לעשות OC.
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עוד מעט יהיה לי לוח אם dual 775 vsta, ויש בו 2 סוקטים של ddr2 והוא קולט עד 667mhz. אני רוצה לקנות זיכרון שיספיק לי להריץ משחקים כבדים באופן חלק, אבל שיעלה לא יותר מ 700 שקל. אני לא יודע אם 1 ג'יגה יספיק לי, אז אני מתלבט אם לקנות 2 זכרונות של 512 שיעבדו לי כדואל צ'אנל, או ג'יגה אחד למשך כמה חודשים עד שאני יקנה עוד ג'יגה. ובקשר למהירות, יש הבדל גדול בין 533mhz ל 667mhz? ובין כל ה CL 2,3,4,5? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התחילה קצת ירידת מחירים של הזכרונות או עדין לא?? ואם לא מתי כבר ? :'(
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב? 1)Gigabyte GA-G1975X-C Intel 975X Motherboard 2)Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965+ ICH8R chipset Motherboard האם יש משו יותר טוב ב1100 שקל?
-
- 15 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=310&model=1200&modelmenu=1 אם אני משתמש בלוח אם כזה אני לא יכול להשתמש בזיכרון מעל 533 מגה הרץ נכון? (או שאולי אני מבין כל כך מעט וה 400/533 בכלל לא קשור?) המחשב הזה יעבוד בכלל? :-X
-
- 7 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בבעלותי לוח אם asus a8n deluxe ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. בינתיים אני מתלבט בין 2 זכרונות : 1)OCZ Gold DDR PC4000 512*2 2)OCZ 2X512 PC3200 PLATINUM REV.2 בהנחה שאני לא עושה אוברקלוקינג מה כדאי ליקנות והאם הלוח שלי תומך בזיכרונות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אחריי עידן שחור של שנתיים בערך, ובבעלות של חברה חדשה (ULI אם אני לא מתבלבל עם מישהו אחר), לפי הביקורת האחרונה (למי שלא קרה עדיין http://hwzone.co.il/reviews/crosshair_fatality/) נראה ש-ABIT חזרה למסלול ולשם הטוב שאז היה לה כחברה כמו DFI שמייצרת לוחות במיוחד לאוברקלוקינג... יפה מאוד שהם הצליחו לתת בראש ל-ASUS, ואני מקווה בשבילם שימשיכו ככה...
-
- 50 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי זה opty 148, dfi lanparty nf4 ultra-d, g.skill 2gb 400mhz 2-3-2-5. האופטרון בOC די קבוע 2.2@2.8. עכשיו קניתי את המחשב לפני איזה 9 חודשים, אז לשדרג למערכת C2D לא בא בחשבון, אבל המחירים של מעבדי AMD ברצפה, וב900 שקל אני מביא אופטרון 165 (כפול ליבה) ואני בקלות עושה לו OC מ1.8 ללפחות 2.6 אם לא יותר (הרוב עושים יותר ואפילו הרבה יותר). כדאי לי? זה ישתלם? שקניתי את המחשב התלבטתי אם לקחת כפול ליבה אבל כבר נגמר לי כל התקציב... וזה נראה לי הזדמנות להתקדם קצת ולשדרג לכפול ליבה. ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את האופטרון 148?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-