עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zvika04,

אני מחפש לוח אם למחשב בעל יישומיים משרדיים+ (לא למשחקים). לכן חשבתי ללכת על לוח משולב עם כרטיס מסך (גם בשביל לחסוך). המחשב צריך להיות חזק כי אני עובד על מספר יישומים בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי כבר קורס... המעבד יהיה: 6300, וראיתי לוחות של אינטל המבוססים על השבב 965G שהוא בעל הכרטיס מסך המובנה ה"חזק" יותר שלהם (X3000), אבל תשמעו קטע: יציאת הכרטיס היא ב- VGA ואני שחטאתי וקניתי מסך LCD מ"שוכלל" עם יציאת DVI יכול מבחינת אינטל ללכת לכול הרוחות כי אם אחבר את המסך (עם מתאם או כבל מיוחד) אל יציאת ה-VGA שבלוח אקבל אות אנלוגי ולא דיגיטלי. אתם מבינים, אי אפשר לחבר מסך בחיבור דיגיטלי ללוח אם עם הציפסט האחרון של אינטל.... אלא אם אתם קונים כרטיס מסך נפרד, אבל אז בשביל מה לקנות לוח אם …

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  2. המלצה לשתי לוחות בהתאם למחיר אני אקח כרטיס מסך התלבטות בין GTX470 HD6870

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by t-macc,

עדיפות לגיגה בייט,ושיהיה מעולה לoc.תקציב 500 סקוט 775 התאמה לפנטיום d. תודה

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  4. אין צורך בשום פיצ'רים מיוחדים. לא צריך כרטיס רשת לא צריך כרטיס קול לא צריך כרטיס מסך לא צריך רייד ובקיצור הבנתם... כן צריך לוח זול ואמין, שיסתדר עם 256 מגה של זכרונות 133 כן צריך לוח שיאפשר להמהיר את המעבד (פנטיום 4 במהירות 2.0A) וזהו. לסיכום: זול + אמין + אוברקלוקר בסיסי. תודה HF

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SMSM,

השגתי P41.6A בתול - ללא ניסיונות OC, ויש לי זכרון 3200CAS2, אני רוצה לקנות לוח מתאים, מה אתם ממליצים ?! לוח שתומך רשמית ב 3200 או משהו עם תמיכה ב 2700 שעם OC יגיע ל 400MHZ ?! דרך אגב, הזמנתי מפנדה OCZ 3200REV2 - איך הם ל OC ?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by itaysk,

אני מחפש לוח כזה בכמה שיותר זול (ד"א מי שמוכר נא ליצור איתי קשר) ך]ני היה לי ASUS P3B-F ואם אני רוצה עוד פעם לקנות זה מאה ומשהו דולר אז חיפשתי יותר זול חנות אחת הציעה לי לוח של HIF עם CHIPSET של VIA ב 80$ כדאי? מה אתם אומרים בכלל על VIA ל PIII? אם יש לכם המלצות אחרות הן יתקבלו בברכה....

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zeroone,

שלום מה הצ'יפסט הטוב ביותר למעבדי AMD BARTON 2800+ 333 FSB מבוסס NFORCE 2 או' VIA KT600 או משהו של SIS ואיזה לוח ההיתם ממליצים כמתאים. לא צריך להיות לאוברקלוק לא צריך רייד. מספיק כרטיס קול כרטיס רשת USB ולא קריטי תמיכה ביציאה 1394.

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by fantax,

שלום רציתי לדעת האם הלוח Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 במחיר 677 ש"ח הוא טוב (זה הכי זול שמצאתי). תודה

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  9. Started by Cyron,

אני מחפש לוח למעבד AMD 64 ביט. כרטיס קול, כרטיס רשת ו-firewire חובה תקציב גמיש, מוכן להשקיע על לוח טוב. (סביבות 600-700 שקל) תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  10. מחפש לוח למעבדי C2D עד 500שקל, אבל שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, לא מצאתי.. קיימים בכלל או שרק בלוחות יקרים יותר?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by orlupo,

אני צריך ללוח אם כמה שיותר פשוט למשחקים ל-CELERON D כי כנראה SAMEPRON ישרתו פחות טוב תחת משחקים... יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by avihu28,

בס"ד שלום לכולם, אני מעוניין בלוח אם שיוכל להחזיק ארבעה כרטיסים של 5870. לא משנה בכלל מה המהירות של הPCIe. התקציב 1400. יש עדיפות ללוחות תואמי AMD. תודה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by TermiNal,

היי אנשים זה במת חשוב אבא שלי בארצות הברית ומחכה לתשובה ממני איזה לוח לקנות לי לA64 שהוא מביא לי ( כן כן ) אני צריך לוח טוב שיכלול USB 2 פיירוויר שמאוד חשוב לי . תמיכה בכונן ATA שלי ( זה מה יש ) ובכלל לוח טוב עם ביצועים טובים אנלא עושה ממש OC אבל אם יהיה לוח עם כל מה שאני צריך והוא יהיה גם לOC אז סבבה . התקציב הוא ככה 150 דולר אפשר גם לחרוג ככה קצת . כמובן כמובן את הלוח אני רוצה לקנות מNewegg אז תתחשבו בזה .. שוב כמו שאמרתי זה חשוב אבא יהיה בחול רק לעוד כמה ימים אני צריך את זה ... תודה רבה מראש לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by master,

היי אנשים, ASUS A7V333 או LEADTEK NFORCE 2PRO ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shibby15,

תמליצו לי בבקשה על לוח ל XP 1800+ שישמור על עלות כמה שיותר נמוכה! זכרון DDR, כרטיס קול מובנה (עדיף משהוא יותר נורמלי מAC97)...אין כיוון של O/C תודה מראש רום

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by PCguy,

אני מחפש לוח לסוקט 939 ושיתמוך בPCIe אני מחפש משהו עממי לא עם SLI אבל רצוי אם כי לא חובה NFORCE4 מישהו מכיר לוח כזה?? ואם כן אז איפה אפשר למצא?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by PCguy,

אני מחפש לוח למעבד AMD 64 S 939 אין לי צורך ב-SLI אבל מאוד חשוב לי PCIe האם ניתן למצא לוח כזה עכשיו? האם יש NFORCE4 ללא SLI ? בבקשה אם אתם מכירים או ראיתם אנה שתפו אותי כי אני לחוץ לקנות כבר מחשב

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by AMD-ALI-G,

מי מהלוחות הבאים עדיף לAMD בסוקט 754? EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin AMD-64 Socket 754, nVIDIA nForce3 250Gb, 3 x DDR400, AGP x8, 6 x PCI, Gigabit LAN, 2 x S-ATA-150, 4 x S-ATA-150 RAID 0,1,10, 8 Channel Sound 960 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6639 MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin AMD-64 Socket 754, nVIDIA nForce3 250Gb, 3 x DDR400, AGP x8, 5 x PCI, Gigabit LAN, 2 x S-ATA-150, 4 x S-ATA-150 RAID 0,1,10, FireWire, 8 Channel Sound 919 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=6878 אשמח לתשובה ;D

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. הוא רוצה ליקנות מעבד AMD כניראה 2500 והוא צריך לוח הכי עמיד ואם יש דבר כזה שמיועד לעיבודים כבדים...

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  20. Started by dsbaja,

בתקציב של עד 700 שיכלול כרטיס רשת וכרטיס קול המ הכי מתאים ומה הכי כדאי. שיהיה גם דואל, טוב לאובר קלוק וכדומה תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by PCguy,

משהו מכיר את הלוח של GIGABYTE - KVT800M עם ציפסט של VIA K8T800 ? אם כן תנו חוות דעת ואם לא אז תמליצו על לוח טוב עם רשת וכרטיס קול 6 ערןצים במחיר של עד 600 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

אז מה האפשרויות שעומדות בפניי?? אני מעוניין שהלוח יהיה טוב... רצוי שיהיה יציאה אופטית של אודיו... רצוי כרטיס קול איכותי רצוי 2 כניסות PCI.. חובה 4 חריצי זיכרון..! (רצוי תמיכה ב800MHZ).. 4 חיבורי SATA2 לפחות... אז תודה רבה על העזרה שלכם... התקציב אגב פחות משנה...אני רוצה לדעת מה האופציות קודם... בנתיים חשבתי על הזה של פאטלטי...אבל שמעתי שהוא לא משהו יוצא דופן...חוץ מהHDMI..

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by yz101,

אין צורך בכרטיס מסך מובנה. שהיו 4 חריצי RAM. מתכוון להשתמש בDDR2 667. דיסק קשיח SATA2 צורב IDE. כמובן חריץ PCIEX16. עדיפות ללוחות של ASUS אחרי נסיון מאד מוצלח איתם. אם אפשר גם המלצה לסוג קירור למעבד, וסוג זכרונות לכי אני לא פוסל OC על המחשב הזה. יש להתחשב בכך גם בלוח עצמו! מדובר על מחשב פשוט, לקצת משחקים, ווידאו אינטרנט, סביר שיאלץ לסחוב את VISTA תוך כמה חודשים.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by metison,

אני ממש דנדש בעסק הזה והחלטתי להרכיב HTPC. אני לא יודע האם אני צריך להוסיף כרטיס מסך וקול חיצוניים בשביל איכותיות בשידור ובשמע, לכן אשמח לשמוע את דעתכם והצעותיכם בנושא. עם זכרון , HD וDVD אני אסתדר אני מניח לוח והמלצה למעבד יעזרו לי מאד. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  25. Started by t-macc,

איך הלוח הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501256 אני יודע שהוא לא משהוא אבל יש לי כרגע אינטל שהוא נעול,ואני רוצה לעשות oc אפילו קטן. תודה

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.