מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לדעת לאיזה מעבד משתווה ה 805 שלי בקלוק 3.6. העניין הוא שאני מפחד ש ה 805 שלי ייוצר צוואר בקבוק ל כ.מסך שלי (כי - אני מקבל FPS עלוב ב GTA4). ואני לא רוצה לשדרג למעבד חדש כי - הלוח אם שלי לא יתאים (GIGABYTE GA-8I945P-G-RH). המפרט: Pentium D805 @ 3.6 2GB DDR2 3-3-3-9 @ 720Mhz Sapphire HD4850 Toxic HEC-TRTF 400W תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי המלצה על לוח עם טוב במחיר לא יקר מקסימום 550 ש"ח חבר אמר לי שהלוח הזה Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET מצוין וזול רציתי חוות דעת ועם אתם לא אוהבים אותו תביאו אחד אחר יותר טוב לפי מה שאני יודע אתה צריכים מפרט אז ככה מעבד E8400 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5זיכרון כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata2 HD502LJ מארז CM690 ספק Corsair VX 550 Watt
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
מפרט: מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte P35L איך הזיכרון הבא? 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC ? http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel תקציב עד 400 ש"ח תודה.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש סיבה שהזיכרונות הללו לא יעבדו יחד? (לוח אם Intel D850MV) שני זיכרונות KTM-PL800/128 KINGSTON שני זיכרונות KVR800X16/128 KINGSTON תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל אבל לא הבנתי איזה זה כי באתר רשום משהו מוזר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-8I945P-G&cart=114594118875398〈=heb לא הבנתי אם זה דגם - GA-8I945P-G או דגם LGA 775 CPU ? ואם הוא אינטל 945 ? ואם הוא מתאים לSATA ,SATA 2 ? רשום שם משהו RAןD מה זה אומר ? ומה זה אומר Intel 945p Chipset for LGA 775 CPU ? מה זה LGA 775 CPU זה חלק שצריך במחשב או לא או לא ? אם מישהו יוכל לענות לי על כול השאלות אפילו בסדר אני ממש יודה לו תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא יודע מה עדיף - P45 או X48 ? הלוח יפעל עם המערכת הבאה: מעבד: E8400 זיכרון: 4GB בתוצרת 2048MBx2 והוא יהיה DDR2 800MHz אבל אני לא יודע איזה זיכרון ספציפי לקחת - תגידו לי אתם כרטיס מסך: HD 4870 או ATI Radeon HD 4870 XOC Black Edition אם הוא יצא עד ה-4.8 ויהיה במחיר סביר... דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.11 750GB Hard Drive - 7200RPM, 32MB, SATA-300 ספק: Ultra X3 ULT40071 800-Watt Power Supply - ATX, SATA-Ready, PCI-E Ready, Energy Efficient, Modular מארז: NZXT Tempest אני נוטה יותר ל-X48 כי יש מספר דגמים שתומכים ב- PCI-E2 כאשר 2 הכרטיסים שיחוברו אליהם יעבדו במהירות X16 לעומת דגמים אחרים שכל כרטיס עובד במהירות X8 ועוד דבר שחשוב לי זה שהלוח יתמוך ב- e-SATA א…
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איזה לוחות מבוססי ה-Intel PE ChipSet נחשבים טובים ל-OC? ה-ABIT IT7-MAX2 REV2 לא בא בחשבון בגלל המחיר המטורף שלו, אני רוצה משהו במחיר סביר שיכול להגיע ל-OC דיי רציני, וגם שיהיו לו אפשרויות טובות ל-OC, בזה אני לא כל-כך מבין אבל אני יודע שחשוב כמה Voltage אפשר לשים למעבד, ו-FSB ומכפלה, ובלה בלה בלה. המעבד שככל הנראה יהיה על הלוח זה ה-Pentium 4 1.8A שידוע טוב ל-OC, ואני מתכנן להביא אותו לסביבות ה-2.8 או עם ה-ThermalRight AX478 או עם מערכת קירור מים שאני יתחיל לבנות מהחודש הבא. התקציב הוא מ-500-800ש"ח. תודה מראש, מתן.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הפעלתי את הסרט מהכונן קשיח התמונה זחלה והפס קול רץ קצת הופתעתי שאני גם על OC ל 2.4GHZ עם 1GRAM כרטיס מסך RADEON9250 הפעלתי תוכנת FRAPS לבחינה והופתעתי שהתוצאה חמורה יותר 15 FPS בממוצע לדקה לעומת הסרט שדורש 26FPS על 720P אשמח לשמוע הצעות יעול כי ראיתי תוצאות של 25FPS על AMD BARTON 2500 תודה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי... ברצוני לשדרג... לוח מעבד וזיכרונות!! חשבתי על הQ6600.. או משהו בסיגנון.. הבנתי גם שעוד מעט אמורים לצאת מעבדים חדשים? מרובעי ליבה "אמיתיים"? האם כדאי לחכות להם? ומה לגבי לוח? והאם כדאי DDR3? בכל מקרה אשמח לקבל קצת תשובות חח... והתקציב הוא עד 5 בערך... תודההה
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1)האם יצרני הלוחות הכי אמינים (לשימוש רגיל, לא OC כבד) הם אינטל, אסוס וג'יגהבייט? האם יש דירוג של האמינות שלהם, או שהיא נחשבת דומה? 2)האם יש משמעות מיוחד לתוספות כמו ה solid capacitors או ultra durable של ג'יגהבייט? 3)כמה שנים לוח תקין אמור לעבוד בלי בעיות ותקלות?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בדקתי את המפרט של איזה מחשב ישן שקיבלתי וכתוב שיש לו מעבד VIA C3 איזה מעבד זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נהייה איטי בזמן האחרון [ WIN 7 ] האם הוספת מודול של זיכרון זהה תעשה את העבודה? האם המחשב מסוגל לקבל מודול זיכרון נוסף ? רוב העבודה שלי היא שימוש בתוכנות גרפיות ( אוטוקאד, פוטושופ, סקטצ'אפ..) האם כרטיס מסך ישפר את הביצועים? אם כן, איזה מומלץ? (בלי להשתולל במחיר) להלן מפרט המחשב :[table] [tr][td]CPU Type [table][tr][td]DualCore Intel Pentium E5300, 2600 MHz (13 x 200) [table][tr] [td] [table][tr][td] [table][tr][td] [table][tr][td]Motherboard Name [table][tr][td]Gigabyte GA-G31M-ES2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) [table][tr] [td] [table][tr][td] [table][tr][td] [table][tr][td]Motherboard Chipset [table][tr][td]Intel Bearla…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
דיווח עדכני מאשר כמה מההערכות שלנו אודות דור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל חולמים לשדרג את עצמכם אל העולם שמעבר לארבע ליבות עיבוד? כדאי שתתחילו לאסוף מזומנים – לפי כל הסימנים נראה כי דור ה-Broadwell-E של ענקית השבבים, עם מעבד עשר הליבות הראשון אי פעם לדגם ממשפחת ה-Core, יוצג רשמית בתערוכת קומפיוטקס 2016, בעוד כחצי שנה מהיום. לפי הדיווח שמגיע אלינו מהאתר הסיני benchlife, אשר צובר במהירות מוניטין בתור ספק מידע ראשוני מהימן בעולם החומרה, הדור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל והראשון שמיוצר ב-14 ננומטר אכן יכיל ארבעה דגמים (במקום שלושה דגמים בלבד שקיבלנו בדורות האקסטרים הקודמים), כאשר שניים מהם יהיו משושי ליבות, אחד יהיה מתומן ליבות והמתמודד העליון יכיל כאמור לא פחות מעשר …
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש, והוא בקונספט שאומר כשקונים צריך לקנות מבין המתקדמים ביותר! אני חושב שזה ממש מיותר לרכוש מחשב חזק כאשר כל מה שאתה עושה זה INTERNET וOFFICE, בקיצר מחשב לעבודה ביתית סטנדרטית. חשבתי לקנות לו2800 Semaphron על SOCKET 754 האם יש לכם המלצה ספיציפית על שילוב טוב של מעבד+לוח בסדר גודל הזה? או שאולי בכל זאת אכנע לרצונו ונלך על 939 (רק בשביל הקידמה) אבל הכי פשוט שיש ! זקוק לעצתכם תודה.
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
זה כל כך מעצבן אני מת לקנות CORE 2 אבל שמעתי שאחריו יצא יותר טוב אז מה שווה לחכות ולקנות יותר חדש ולמרות זאת יצא אחרי מה שאני יקנה יותר חדש :kopfpatsch: :bash:
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שאני שוקל להפעיל AMD1600 וCELERON 2GHZ ..וריצתי לדעת מה יהיה יותר טוב לעבודה כללית ויתן לי ביצועים טובים יותר למשחקים ישנים... ויש לי כרטיס FX5200 וכרגע זכרון פנימי אחד של256 אני רוצה לדעת איפה לשים אותם...
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל אחלה אתר שמשום מה רק גילית לפני מספר ימים :-[ אני צריך בבקשה המלצות על שילוש לוח אם,מעבד וזיכרון בתקציב של 4000-4500 (כבר הוזמן כ.מסך X1900XT ובמידה שיומלץ לי פה על משהו אחר בהתאם לשאר ההמלצות יש לי אפשרות להחליף אותו) דרך אגב אני טס לארה"ב עוד 3 שבועות אז יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים שם אז אתם יכולים להמליץ לי על דברים שכדאי לי לרכוש שם (כלומר אולי דברים חדשים שלא הגיעו לארץ) גם שמתי לב שמחיר הזכרונות שם ממש זול אז בכל מקרה אתם יכולים לבסס את ההמלצות שלכם על המוצרים והמחירים בארה"ב תודה רבה עומרי
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן.. אני רוצה לקנות מחשב חדש וחזק שישמש אותי לכמה שנים הבאות.. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המעבדים הנ"ל : Intel Pentium 4 3.2 Ghz 1M Cache? 1250 ש"ח ובאותו המחיר : Athlon64 3400+ (S-754 1240 ש"ח או בכללי מה עדיף , AMD או INTEL ... ואיזה לוח אם כדאי לקנות במחיר של עד 800 ש"ח ( שישלימו המעבד והלוח אם ל2000 ש"ח ) ושוב - אני רוצה מחשב שיחזיק לי לכמה שנים תודה לכם חברה!
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי בבקשה המלצה ממבינים, כרטיס האם של המחשב שלי (SuperMicro P6SBA) עם מעבד פנטיום 700 (בניצב ללוח) החזיר את נשמתו לבורא, מן הסתם אני צריך חדש וגם מעבד, בדיוק לזה אני צריך המלצה - האם כדאי ללכת על כרטיס אם תומך AMD או על פנטיום? ואם על AMD אז איזה כרטיס מומלץ. אני מעוניין להחליף כרטיס אם, מעבד וכרטיס מסך. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ויש לי כמה התלבטויות... :s05: מעבד: AM2 3800X2 או E6300 ברור שהקונרו עדיף, אבל עדיין אין מבחר של לוחות בסביבות ה-600 וזה דיי בעיה... - מתי צפויים להגיע לוחות של החברות הגדולות במחיר הזה ? אם זה ייקח יותר שבועיים, לא נראה לי שאני יחכה ואני ילך על AM2 - במקרה הזה איזה לוח מומלץ ? מה דעתכם על K9N Neo-F nForce550 ? יש לוח שנותן תמורה יותר טובה ב-500-600 שקל ? תודה
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם זכרונות TRANSCEND הם יציבים? (לא מדבר על OC) ביקשתי מחבר שנמצא בטיוואן שיקנה לי 1 גיגה DUAL CHANEEL DDR400 , הדפוק קנה לי את זה אבל SINGLE CHANEEL !!הוא קנה לי 2 גיגה זה הדגם:TS128MLD64V4J 1GB DDR Memory 184Pin DIMM DDR400 מה ההבדלים בין דואל לסינגל האם יש משמעות גדולה? האם 2 גיגה של הזיכרון הנ"ל הם מספיק בשביל עריכת ווידיאו? מוסיקה? תוכנות "כבדות" בהן אני משתמש... מקווה שזה בסדר אם לא אני הורג טטמבל
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם המעבד שלי INTEL 3GHZ LGA775 530J יכול להחזיק כרטיס מסך כמו geforce 7800GTX? האם הוא יכול להחזיק אותו טוב או חלש? או סוס?
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המפרט שלי למטה.השאלה האם יש טעם לשדרג למערכת I5 או שזה מיותר?! האם יורגשו הבדלי ביצועים? תכלס המערכת שלי עובדת יפה לא טייסת אבל יפה. ואם כן אז איזה המלצה הייתם נותנים למעבד+לוח+זכרון (4 גיגה לפחות!).מבחינת תקציב כרגע קשה לי להגיד כי זה משהו מתוכנן ליום ההולדת שלי הקרב ובא ואין לי מושג כמה כסף אני אוכל להרשות לעצמי.העניין הוא לדעת סדר גודל של מערכת נורמלית של I5 תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-