עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by vourt,

לפני רכישה של לוח חדש, מתלבט בין 2 לוחות אלו של איביט : NF7-S Nforce 2 KV7 KT600 יש למישהו המלצה או נסיון עם לוחות אלו? האם בשביל להשתמש בDUAL DDR חייב לרכוש זיכרונות תואמים, או שאפשרי עם 2 סטיקים פשוטים של זיכרונות פשוטים להנות מDUAL DDR ? תודה! kfir@jesta.co.il

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

ה Gskill 2x2GB CL4 שלי ז"ל ולכן נאלצתי להחליף אותם, קפצתי לחנות והחלטתי ללכת על ה CL5 (חסכתי 100 ש"ח), אבל עכשיו תיקיות וסרטים, אפילו ה "מחשבון" (התוכנה) של הווינדוס עולה לאט. ואני מדבר איתכם על רמה כזו שלפני השדרוג התיקיות היו נפתחות מהר משאפשר להבחין, והסרטים עלו מהר. כאן ההבדל משחק? או שיש לי בעיה אחרת? קשה לי לעבוד ככה עם המחשב, אני רגיל לסוס עבודה תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by rank,

שמעתי בחלק מהמקומות שלהוסיף עוד ראמ משפר את המהירות של הריבוי משימות יש לי עכשיו 4 גיגה ראמ שהיום אני משתמש בעד 50 אחוז שאני לא משחק , השאלה היא האם להוסיף 4 גיגה נוספים ישפר את המהירות ?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  4. שלום לכולם. אני בונה מחשב שאני רוצה לתרום שמבוסס על לוח אם בתושבת 1156 שקיבלתי. אשמח לקבל מעבד בתושבת הזו למי שיש מיותר ולא מעוניין בו. הודעות בפרטי בבקשה. תודה רבה לכולם.

5. דיווח עדכני מאשר כמה מההערכות שלנו אודות דור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל חולמים לשדרג את עצמכם אל העולם שמעבר לארבע ליבות עיבוד? כדאי שתתחילו לאסוף מזומנים – לפי כל הסימנים נראה כי דור ה-Broadwell-E של ענקית השבבים, עם מעבד עשר הליבות הראשון אי פעם לדגם ממשפחת ה-Core, יוצג רשמית בתערוכת קומפיוטקס 2016, בעוד כחצי שנה מהיום. לפי הדיווח שמגיע אלינו מהאתר הסיני benchlife, אשר צובר במהירות מוניטין בתור ספק מידע ראשוני מהימן בעולם החומרה, הדור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל והראשון שמיוצר ב-14 ננומטר אכן יכיל ארבעה דגמים (במקום שלושה דגמים בלבד שקיבלנו בדורות האקסטרים הקודמים), כאשר שניים מהם יהיו משושי ליבות, אחד יהיה מתומן ליבות והמתמודד העליון יכיל כאמור לא פחות מעשר …

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. שלום רב! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי (ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים ומדפסת) והמחיר הוא עד 2600 שקל המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית=גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים כתיבת עבודות אני מתכוון לרכיבים שעברו ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? השאלות שלי הם: מעבד: איזה מעבד עדיף אינטל או AMD ?(ביחס לדרישות שלי) אני מתכוון למעבד שעבר ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? איזה מעבד הכי טוב והכי משתלם מבחינת ביקורות ביחס למחיר וביחס לדרישות שלי? איזה מעבד הכי משתלם ונותן תוצאות ביחס למחיר ולדרישות שלי?, ואם אפשר לציין דגם של אותו מעבד, נגיד אם i3 אז לציין כמה מהירות ואת הסוג והכל.... i3/i5? לוח אם: אני מתכוון ללוח אם שעבר ביקורות באתרים של…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by a_a_aa,

שלום, המחשב שלי נהייה איטי בזמן האחרון [ WIN 7 ] האם הוספת מודול של זיכרון זהה תעשה את העבודה? האם המחשב מסוגל לקבל מודול זיכרון נוסף ? רוב העבודה שלי היא שימוש בתוכנות גרפיות ( אוטוקאד, פוטושופ, סקטצ'אפ..) האם כרטיס מסך ישפר את הביצועים? אם כן, איזה מומלץ? (בלי להשתולל במחיר) להלן מפרט המחשב :[table] [tr][td]CPU Type [table][tr][td]DualCore Intel Pentium E5300, 2600 MHz (13 x 200) [table][tr] [td] [table][tr][td] [table][tr][td] [table][tr][td]Motherboard Name [table][tr][td]Gigabyte GA-G31M-ES2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) [table][tr] [td] [table][tr][td] [table][tr][td] [table][tr][td]Motherboard Chipset [table][tr][td]Intel Bearla…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. הקטן שבחבורת מעבדי ה-Core בדור ה-12 של אינטל מוכיח שישנה רלוונטיות חדשה למעבדים בעלי 4 ליבות פיזיות בלבד - אבל האם העלות שווה את הביצועים בהשוואה לדגמי Core i5? מסקנות מחכות לכם בפניםלכתבה

9. Started by benyben,

שלום. לוח האם הוא MSI P67 C43 רציתי לשאול האם המצב הזה [תמונה], בו האורות שמסמלות לפי חוברת לוח האם את ה CPU Phase LEd, הוא נורמלי/בריא/תקין: לציין שהאורות דלוקים תמיד, ורק האחרון מהבהב ללא הספקה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by ghreg,

יש לי לוח asus p8z68vpro קירור cooler master v6 אני מנסה לקבוע סלד קבוע דרך הביוס כי זה אוטומט כל שניה משנה סיבובים ולא נעים באוזן נסיתי כל האפשרויות שם במוניטור למי שיש ביוס EFI

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  11. ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב עם לוח אם MSI P45C Neo-FIR. כרגע מותקן עליו זכרון של 4GB (2x2GB) DDR2 800Mhz. לצורך שדרוג המחשב קניתי 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz של חברת קינגסטון - KVR13N9S8/4. הבעיה היא שכשאני שם את הזכרון החדש בחריצים המתאימים (וכמובן מוציא את הישנים) המחשב לא עולה. הוא מצפצף 3 פעמים ואז מכבה את עצמו והמסך כלל לא נדלק. ניסיתי גם לשים רק שבב זכרון אחד וגם זה לא עובד. ניסיתי לעדכן את גרסת ה-BIOS וגם זה לא עובד. ניקיתי את ה-CMOS וגם זה לא עובד. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by eranir,

אני מרכיב מחשב מבוסס i5, והפוסטים האחרונים (בעיקר ה"אזהרה" של giloman) קצת גרמו לי לחשוש בנוגע לאיזה לוח אם כדאי לקחת. אני לא מתכנן OC מטורף, אבל ייתכן וכן אעשה בהמשך (אולי ל-3-3.2 Ghz). ייתכן גם בהמשך CF. מה ההמלצה למשתמש הנורמלי, שלא מתכוון למתוח את הלוח עד קצה גבול היכולת? ויש סיבה באמת לדאוג מכל נושא התושבות של Foxconn? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  14. Started by Keynan,

היי, אני מריץ בביתי תחנת עבודה Dell Precision 530, עם 2 מעבדים: Intel Xeon 1.7Ghz כל אחד... אני רוצה להחליפם במעבדים מעט יותר חזקים (2.8Ghz למשל - או יותר), אך לא הצלחתי למצוא מידע מהימן לגבי התמיכה במעבדים של תחנת עבודה זו. מצאתי קונפיגורציות למכירה שהכילו מעבדי 2.8Ghz, כך שאני מניח שזה אפשרי, אך האם אפשר יותר?? (3Ghz או 3.2Ghz, למשל)

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by Drek Boy,

אני קונה מערכת מחשב חדשה... ביקשתי הצעה למפרט והביאו לי מערכת מבוססת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Micron Rendition 2X2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 אני זוכר שלפני שנה בערך שהתעסקתי עם קניית מחשב חדש אז אמרו לי שאם אני לא מתכנן OC אז אין לי סיבה לקנות מעל ל800 מגה הרץ... האם עם המרט הבא יש יתרון ב1333?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  16. Started by The Alex,

שלום! בימים הקרובים אני מתכוון לקנות כמה חלקים חדשים. בעיקרון אני יכול להשיג 2600K ב פחות מ700 שקלים (ככה שעל מעבד אני סגור יש לי אפשרות לקנות לוח של אינטל: DP67GB-B3 שתכלס גם יעלה קרוב ל700 (ביחד אני יכול לקנות את המעבד והלוח ב כ 1350) חיפשתי מידע על הלוח אם המבוקש (בגירסתו הרגילה - לא B3) ולא מצאתי יותר מדי ביקורות. לפי הנתונים אין יותר מידי הבדל מלוחות אם כמו UD3 המקבילים של אסוס ושל ASROCK.. השאלה הגדולה חברים האם הלוח אם הזה שווה משהו או שלוחות אם של אינטל לא משהו יחסית לחברות האחרות שמשתמשות בצי'פסט שלה? הנטייה הראשונית שלי הייתה EXTREME 4 של ASROCK שנראה ממש טוב. המטרה של המחשב בסופו של דבר זה הכל ובהחלט OC כמה שיותר גבוה. - ושאלה נוספת: שני סטיקים כאלו מ - K…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  17. רלבנטי להחלטה האם לקנות מחשב חדש עכשיו או מאוחר יותר. באמת שלא דחוף מתי הקנייה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. שלום, ברצוני לדעת לאיזה מעבד משתווה ה 805 שלי בקלוק 3.6. העניין הוא שאני מפחד ש ה 805 שלי ייוצר צוואר בקבוק ל כ.מסך שלי (כי - אני מקבל FPS עלוב ב GTA4). ואני לא רוצה לשדרג למעבד חדש כי - הלוח אם שלי לא יתאים (GIGABYTE GA-8I945P-G-RH). המפרט: Pentium D805 @ 3.6 2GB DDR2 3-3-3-9 @ 720Mhz Sapphire HD4850 Toxic HEC-TRTF 400W תודה מראש

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  19. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחדש, אני ירכיב אותו והחלקים שלו יגיעו אלי בעוד כמה ימים. אני הרבה פעמים הרכבתי מחשבים, אבל לא מאפס, אלה רק שידרוגים, וכו'. יש לי כמה שאלות אליכם לפני שאני מרכיב את המחשב החדש בעוד כמה ימים. איך מומלץ לשים את המשחה טרמית? כאשר המעבד מחוץ ללוח אם?, או כאשר הוא בתוכו? גם אין לי משטח אנטי סטטי שבו אני יוכל לשים המעבד והחלקים האחרים. איזה אילתור טוב מהבית יכול לשמש לי כמשטח אנטי סטטי? ושאלה אחרונה. הזמנתי ביחד עם המחשב גם את הקירור ARCTIC-COOLING FREEZER 7. הבנתי שהוא מגיע עם משחה טרמית מכונה על הקירור, אני צודק? אם כך, האם עדיף לי קודם להרכיב את המעבד ללוח ואז רק לשים את הקירור כולל המשחה טרמית שיש בתוך הקירור? ואיך להרכיב את הקירור? פשוט להב…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by olegr,

מחפש שידרוג של לוח אם ומעבד, לשימוש כללי רגיל בדגש על גרפיקה. בעל מחשב: asus nvp mx athlon64 3500 3gb RAM 800mhz Gforce8600gs כבר ניקנה זכרון 4 GB של GSKILL 900 עד 1500 כולל מארז לוח אם ומעבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם הזכרונות של GSKILL נחשבים לאיכותיים ואם לא מה האלנטרנטיבות הטובות יותר? אין בעיה עם תג מחיר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by yousux,

רציתי לדעת איזה מהזכרונות הבאים הכי מומלץ לקניה, גם מבחינת תזמונים וגם מבחינת יכולת OC Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-1066 Vitesta CL5 G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by gilka,

הי אם משדרגים רק מעבד I7 920 +לוח אם X58 תומך DDR3 אפשר להשתמש ב DDR2 הישנים?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

היי, אני משתמש עם מחשב טיפה מיושן (מפרט מימין), ולאחרונה התחלתי לקודד הרבה בHD, והקידוד מאוד מאוד איטי אני מניח בגלל המעבד המיושן, E6600 בסטוק (לא בOC), במשך כל הקידוד המעבד על 100%, והחלטתי שאני רוצה לשדרג בשביל להנות מקידוד מהיר יותר, (משחקים אני לא משחק במחשב). חשבתי על מעבד מרובע ליבה שיעזור יותר בקידוד, אבל מה אני מבין, אני ממש לא מעודכן, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור דגם מרובע ליבה עד 800 ש"ח בערך שיטיס לי את הקידודים האלו, ובסוקט 775 כי אין סיכוי שאני משדרג עכשיו גם לוח אם. בנוסף עוד שתי שאלות, בכמה אני יכול היום למכור את הE6600? והאם יש תוכנה שיכולה לקודד וגם להשתמש בכרטיס מסך וככה להוריד מהעומס של המעבד ובתקווה להאיץ את הקידוד (הכרטיס מסך הוא 9800GT). נ.ב. שמתי עין…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  25. שלום לכולם, בשבוע שעבר רכשתי מחשב משרדי עפ"י המפרטים המומלצים באתר (המינימלי, כאשר שדרגתי זכרון וקיבלתי מעבד AMD3 250 במקום AMD2 245). לאחר התקנת מערכת הפעלה XP גיליתי שהמחשב לא מזהה את כרטיס הקול המובנה על לוח האם. חשבתי אולי מדובר בתקלה של מערכת ההפעלה ולפיכך התקנתי מחדש. לצערי, לא רק שלא פתרתי את הבעיה, עכשיו מערכת ההפעלה מזהה רק 130GB בדיסק הקשיח למרות שמדובר בדיסק של 500GB. מישהו נתקל במקרה דומה? יכול לעזור? תודה מראש, ZOVEL

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים