עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם זה נכון, שעל כל לוח-אם שמיועד לפנטיום-3, ניתן לחבר זכרונות מסוג SDRAM ? אשמח לתשובות...

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  2. מחפש חנות באיטרנט[כמו נועה ופנדה] שמוכרת את הלוח P5W64 WS PRO כי אני לא מוצא :-\ :'( תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  3. אוקי אז יש לי מעבד וויליאמת' 0.18 באס 400 סוקט 478, זכרון DDR, ולוח אם דפוק. השאלה שלי היא אם לוחות חדשים עם סוקט 478 שכתוב שהם תומכי באס 400 יעבדו עם המעבד הזה?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום לכולם, לחבר טוב שלי הלך הלוח אם P35-ds3l ונגמרה לו האחריות, העיניין הוא שיש לו זכרונות קצת לא מוכרים שיש להם בעיות תאימות עם חלק מהלוחות. ניסיתי לחפש בגוגל אך לא מצאתי משהו קנקרטי, האם ידוע למישהו בעיות תאימות בין הזכרונות הנ"ל. Adata 1066+ 2X2gbוהלוח הזה. Gigabyte GAEP45UD3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719724 ומה ההבדל בינו לבין זה? Gigabyte GAEP45DS3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715911 והאם שווה לדעתכם להשקיע קצת יותר ולקחת את הAsus P5Q SE2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719871 תודה רבה, בשם החבר. יום טוב

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. Started by DJO,

אהלן, אני מתכוון להשתמש בכרטיס הגרפי שעל ה Z68. אני מתלבט בין הלוחות השונים, רוצה את המומלץ ביותר. אני כנראה אעשה אוברקלוקינג בעתיד אבל לא כרגע. בנוסף, אין לי ממש שימוש כרגע בחיבורים מיוחדים (כמו פיירוייר) אבל נראה לי לא מזיק שיהיה. אשמח לייעוץ, תודה!

6. Started by yotam.m,

שלום יש לי שאלה קטנה בקשר ללוח הנ"ל כמו שאתם רואים הוא נמצא ברשותי אחריי קניית מחשב חדש סוף סוף השאלה שלי היא כזאת: כמו שכתוב כאן: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2456&ProductName=GA-965P-DS3 הלוח תומך בE6320 בגרסת הF11 קיבלתי את הלוח עם F10 קודם כל איך הגיוני אם ככה שהמעבד עובד בלי שום בעיות מיוחדות? או איך הוא מזוהה ע"י הלוח בכלל? השאלה השנייה היא עד כמה העדכון הזה נחוץ לי שהרי המעבד שלי נתמך רק מגרסת F11 והגרסא הנוכחית שלי היא F10. לעדכן או לא לעדכן? האם יש תוכנה שעושה את זה דרך הוינדוס? או שהדבר לא מומלץ?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by ATk,

האםה ‏DG33BU של INTEL לוח אם טוב? אם לא אני צריך לוח אם טוב לE6750 בסיבות 600-700 שקל ?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי לוח אם של DFI דגם DK-X38-T2RB וכרטיס מסך HD4870, בגלל הקירור הגדול של ה4870 שתופס 2 סלוטים, הPCI-E x1 חסום. אני מתכוון לרכוש כרטיס קול בעל ממשק PCI-E x1. בלוח האם יש לי שני ממשקי PCI-E 2.0(x16) בגלל שהלוח בעל צ'יפסט x38. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את כרטיס המסך לPCI-E(x16) השני ולהשאיר אותו שם בדרך קבע, האם תיהיה ירידה בביצועים? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by Evil_Mind,

מה מהם עדיף ולמה? האם נעשו השוואות ביניהם?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. מפרט: מעבד Athlon XP 2500@3200 לוח אם Abit זיכרונות: סטיק של ADATA, סטיק של GEIL. (כל אחד 256 מגה במהירות 400) אני רוצה להוסיף עוד 512 של חברה שלישית. האם ריבוי זכרונות של חברות שונות והעובדה שהמעבד נמצא ב-OC ישפיעו על הביצועים?

• 14 תגובות
    • 678 צפיות
  11. הכותרת מדברת בעד עצמה...

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. שלום רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל "יעמוד" בשילוב כזה או שיהיה צוואר בקבוק רציני?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by TheShadow,

מה יותר חזק: Pentium 4 550J 3.40 GHz או AMD A64BIT 3000+ (שניהם תומכים ב טכנולוגית ה 64BIT..)

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by jonsi11,

אני רוצה לקנות ממישהו מעבד amd 3000+ ועל המעבד כולו מרוחה המשחה הלבנה וגם באחד הפינות של ליבת המעבד יש כמו שבר קטן כאילו נשברה חתיכה קטנה המעבד עובד אבל השאלה האם הפינה ששבורה (ממש קטנה ) זה יכול להיות שהמעבד דפוק ואני לא רואה את זה כרגע והאם המשחה שמכסה את כולו גם יכולה לפגוע במעבד ? תודה

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by blabla2002,

שלום אני יודע שהוא יכול לחשב 32 bit אבל מה אם אפלוקציות של 16 bit כמו משחקים ישנים או תוכנות שעבודות ב dos?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by דנה9,

יש לי פאנל עם כניסת firewire את כבל הנתונים שלו אני מנסה לחבר אל לוח האם asus p5pe-vm, לא הצלחתי למצוא פינים מתאימים לכבל זה בלוח האם עצמו. (לכבל עצמו יש 9 פינים). חיפשתי גם במפרט של לוח האם האם הלוח תומך בieee 1394 ולא ראיתי התיחסות לכך. אשמח לעזרה מכל סוג, תודה (:

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  17. מעבדי סלרון ופנטיום (נורט'ווד)

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. אני רוצה המלצה ללוח אם וזכרונות למעבהד אינטל1.8 המחשב הוא בעיקר ללימודים אבל גם למשחקים הסכום הוא 4000 שקל וגם למסך 17

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. למה הם משתווים מה זה בכלל המעבדים האלה? :s05:

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  20. עזרה בין בחירת לוח אם זה:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_70_337&products_id=3213 לבין זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_70_337&products_id=3204 השרת צריך הגנה על כונן הנתונים עם RAID5 והגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS והגנה בפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על טייפ גיבוי בבקשה מי שמבין יכול להגיד לי איזה עדיף ולמה עדיף מ-2 לוחות אם האלו תודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by predator_008,

בנתוני המעבד, רשום לי במספר תוכנות כגון, PCMARK04 ו EVEREST2006 את כל הנתונים (מן הסתם) את רובם אני כבר מכיר. אך ישנו נתון אחד שאינו ברור לי תפקידו וזהו ה-External Clock בהרגדרות סטוק הוא רשום לי על 200MHZ ובOC הנוכחי (273*10) רשום על 17MHZ ולכן אני שואל מה בדבר? כי שינוי ביצועים יש רק לטובה בזכות הOC.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  22. לסידרה הזאת יש נטייה ברורה להישרף לאחר תקופה של כשנה פעילות (לאו דווקא אינטנסיבית, סתם עבודה במחשב PC בייתי) Gigabyte 8s655FX / FXL לא מומלץ, מניסיון ! הסימפטומים המוכרים הם : א. לוח נדלק אך לא ממשיך לתהליך ה boot, ניסיון לעשות clear לביוס לא עוזר. ב. לוח נדלק ונכבה בתדירות של אחת לשנייה, כמובן שגם כאן לא מתבצע שום תהליך boot.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by Ohad Citron,

אם אני רוצה מאוורים עם RGB אני צריך לוח אם מיוחד שתומך בהם?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. שלום חברים, רציתי לעדכן אתכם בפיתרון בעיה שהציקה לי רבות לאחרונה. לא מזמן שדרגתי את המחשב, בין היתר בלוח אם P5Q של Asus. חיברתי ללוח אם מאווררים דרך חיבור ה-3 פינים. נתקלתי בתקלה מעצבנת, שלאחר חזרה מ-standby mode של S3, המאווררים חזרו לפעול ב- 60-70% ממהירותם המקסימלית. הסבר קטן: S3 זה מצב המתנה/שינה מתקדם, שיש להפעילו במיוחד ב-BIOS. הוא חוסך יותר אנרגיה מה-standby הרגיל ומכבה את האספקה לרכיבים רבים, בין היתר למאווררים. הבעיה, כאמור, הייתה שלאחר חזרה ממצב S3, המאווררים לא עבדו במקסימום. זה גרם להתחממות יתר והפריע לי ב-OC. בסופו של דבר, נאלצתי לוותר על שימוש במצב ההמתנה. חפרתי באינטרנט ולא מצאתי פיתרון. פתחתי בקשת support דרך האתר של Asus והתחלתי חליפת אי-מיילים עם הנציג ש…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. חיברתי 2 סטיקים של 256M לתוך ה2 סלוטים של הלוח אם ועדיין זה לא מזהה אותם כDual אלא כSingle. האם אני צריך לשנות משהו בביוס כדי שזה יעבוד? הלוח אם תומך ביכולת הDC והזכרונות הם זהים.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.