עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לסידרה הזאת יש נטייה ברורה להישרף לאחר תקופה של כשנה פעילות (לאו דווקא אינטנסיבית, סתם עבודה במחשב PC בייתי) Gigabyte 8s655FX / FXL לא מומלץ, מניסיון ! הסימפטומים המוכרים הם : א. לוח נדלק אך לא ממשיך לתהליך ה boot, ניסיון לעשות clear לביוס לא עוזר. ב. לוח נדלק ונכבה בתדירות של אחת לשנייה, כמובן שגם כאן לא מתבצע שום תהליך boot.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  2. חיברתי 2 סטיקים של 256M לתוך ה2 סלוטים של הלוח אם ועדיין זה לא מזהה אותם כDual אלא כSingle. האם אני צריך לשנות משהו בביוס כדי שזה יעבוד? הלוח אם תומך ביכולת הDC והזכרונות הם זהים.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by PCguy,

אני רוצה לקנות החודש או חודש הבא מחשב חדש אני לא יודע על מה לבסס אותו כיוון שגם אינטל וגם AMD הוציאו מעבד חדש שתומך בPCI-E ו S-ATA ו DDR2 אז מה כדאי? AMD 64 3500 SOCKET 939 או INTEL P-4 3G LGA775 דרך הגב המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אופיס ומשחקים דרך אגב שאר החומרה אני יחליט בהמשך אבל אשמח לקבל את הצעתכם תודה מראש

4. Started by Os.Master,

הלוחות שלהם מאד טובים לOC חבל שהם לא יודעים לשווק את עצמם מה דעתכם על הנושא? http://www.digitimes.com/mobos/a20080527PD203.html כתבה בנושא.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. איזה לוח אם יתאים למעבד הזה? אני לא רוצה לוח אם יקר מדי, לא מתכנן OC , משתמש בעיקר בתוכנות לעיצוב גרפי (תלת מימדיות בעתיד הקרוב) ועריכת וידאו קלה וחובבנית כרגע. המליצו על ה GIGABYTE PA P35 DS3 מה דעתכם? אני אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם ומעבד למחשב שייעודו לעבודה משרדית, הורדות מאימיול וצפייה בסרטים. לא משהו מתוחכם מדי ולא יקר - לשימוש די בסיסי של מחשב ביתי תודה לכולם

6. Started by kabirsh,

שלום יש לי 2 זוגות סלוטים בלוח אם (ASUS P5GDCV) צהוב כחול שחור וצהוב כחול שחור (הוספתי תמונה של הלוח) ויש לי 2 זכרונות של 256 השאלה שלי איך אני מחבר את הזכרונות מה שנקרא dual memory? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by blade2,

יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, K8NS pro, ולפי האתר אמור להיות לו Game port (אם אני לא טועה בשם, אני מתכוון לחיבור של ג'ויסטיקים ישנים, לפני עידן ה usb, כזה שישב בד"כ בכרטיסי קול) אבל בלוח שלי לא מצאתי game port, 1) האם טעיתי? האם לא נתנו לי פאנל מסוים? מה עלי לעשות? 2) כמו כן, דרכים חלופיות לחיבור הג'ויסטיק תתקבלנה בברכה. תודה!

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  8. האלן האלן יש לי כרגע Corsair 4gb kit DDR2-800 אני כבר לא בעיניינים כ"כ אז אם מישהו יכול להסביר לי איזה זיכרון אני צריך או רצוי להוסיף ע"מ שהכל יעבוד כמו שצריך ? אני חייב לציין שאני רוצה להוסיף עוד 4GB ורציתי לדעת מה קורה אם אני מוסיף DDR3.. אשמח להמלצה גם על זכרון אם למישהו יש אחת כזאת.. עריכה: אולי כבר עדיף לי לעבוד לDDR3 ופשוט לקנות חדש, הלוח אם הוא Gigabyte ga-ep45-DS3L intel תודה רבה רבה למי שיעזור!! שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. Started by WinnerLine,

אז ככה קודם כל ששידרגתי לוח אם כבר הרבה זמן שהיה אצלי חח (3 שנים ABIT IL 8) וקניתי ת - ‏EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E‎ עלה לי 430 השאלה היא האם הוא טוב לOC ? כרגע יש לי 945 (Pentium D 3.40 GHz 800 MHz4 MB (2x2 עד שאני ישדרג כמובן.. המכפלה שלו היא Min / Max CPU Multiplier 12x / 17x אז מה אתם אומרים עד כה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  10. יש ברשותי כיום מחשב שאני מטפל בו ויש על המחשב מעבד 1800 AXP ב130 ננומטר וב WCPUID ובשתי גרסאות האחרונות רשום שהמעבד לא תומך SSE ?!?!?!?!?!?! וכנסיתי להתקין 3די מרק 2005 הוא נותן הודעה שהוא לא יכול להתקין כי אין למעבד SSE !!! מה הולך פה ? ? ? ? אולי עדכון ביוס יפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. שמעתי לפני כמה שבועות שהיצרניות נתקעו עם מלאי גדול של לוחות כאלו והן מתקשות למכור אותן. אתם חושבים שתבוא ירידה גדולה במחיר שלהם בקרוב? והשאלה האמיתית, האם אנחנו (הישראלים) נהנה ממנה?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  12. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H לעומת GIGABYTE GA-MA770T-UD3P לעומת GIGABYTE GA-770TA-UD3 הראשון עולה 590,השני 500 והשלישי 450.(בזיגזג). האם יש מניעה לקחת את הזול מבינהם? (אין לי צורך בכרטיס מסך מובנה). תודה!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. Started by tomz,

תוך חודש ידידה שלי חוזרת מארה"ב והיא יכולה להביא לי דברים למחשב, אני לא מעודכן בסצנת החומרה כבר הרבה זמן, ולכן אני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של עד 600$ +-. עדיפות לקנות מחברה גדולה כמו NEWEGG או COMPUSA וכו', הצעות נוספות יתקבלו בשמחה. המפרט מיועד למחשב לשילוב של משחקים וקידוד וידאו, שניהם בתדירות נמוכה יחסית. (כרטיס מסך אני דואג לו, מגיע בסלוט PCI E) הדרישות היחידות הן לפחות גיגה RAM, מעבד כפול ליבה. הצעות יתקבלו בשמחה, גם אינטל וגם AMD, אין לי מושג מה משתלם יותר היום. תודה תום

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  14. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=410476

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. איזה זיכרון יותר טוב (מהיר) ? http://www.skypc.co.il/bc_redirect.asp?HidePrintWin=1&pid=F2-6400CL4D-4GBPK או http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8000CL5D-4GBPQ~15~0.htm המחיר הוא אותו הדבר והלוח אם שלי הוא- http://www.skypc.co.il/pl_product~31253~10~0.htm תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by asos1998,

אני קונה מחשב בסביבות ה4 אלף רציתי לדעת אם עדיך לקנות מעבד של amd או של אינטל?? תודה מראש לעונים!!

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by omrit,

שלום אני נמצא בתהליך של הזמנה של מחשב חדש, אני קונה את הזכרונות - Twinmos- speed premium 3500 אני יודע שהזכרונות האלו הם BH5, אך בלוגיק פיסי אמרו לי (כששאלתי) שהם לא מתחייבים "שהזכרונות הם BH5 למרות שהצ'יפים של twinmos מגיעים איתם רוב הפעמים". קראתי פה- http://www.techpowerup.com/memdb/ שהצ'יפ הוא רק BH5. האם בטוח להזמין את הזכרונות? (מתוכנן OC) איזה עוד צ'יפים אני יכול לקבל? המון תודה!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  18. היי יש אפשרות להוסיף סטיק אחד של 2 גיגה CL6 של קינגסטון בנוסף לזיכרון 1 גיגה CL6 של קינגסטון , בלוח אם של גיגבייט G31, כך שאני יקבל סה"כ 3 גיגה ראם ? האם אני אקבל יותר ביצועים במישחקים מאשר 2 גיגה שיש לי כרגע?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  19. שלום, ברצוני לדעת לאיזה מעבד משתווה ה 805 שלי בקלוק 3.6. העניין הוא שאני מפחד ש ה 805 שלי ייוצר צוואר בקבוק ל כ.מסך שלי (כי - אני מקבל FPS עלוב ב GTA4). ואני לא רוצה לשדרג למעבד חדש כי - הלוח אם שלי לא יתאים (GIGABYTE GA-8I945P-G-RH). המפרט: Pentium D805 @ 3.6 2GB DDR2 3-3-3-9 @ 720Mhz Sapphire HD4850 Toxic HEC-TRTF 400W תודה מראש

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. שלום, בלי הרבה הקדמות: ב- BIOS הזכרונות נעולים על 1333MHZ, ולעומת זאת ב- CPUZ וב- AMD OVERDRIVE אני רואה שהזכרונות רצים על 667MHZ. מה ניתן לעשות? זה נשמע פשוט, מכיוון שזה כך... אם יש עוד משהו שאתם צריכים לדעת אימרו לי, תודה מראש ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  21. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=114 תודה!

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by alanir,

למומחים שלום, אני רוצה לקנות מחשב דרך BUG (מסיבות של נוחות שעות הפתיחה בעיקר). ראו את המפרט הטכני הבא שהם מציעים. כמובן שצריך לשדרג אותו משמעותית אך שני דברים לא ניתן לשדרג: את המעבד ואת לוח האם. המעבד הוא מצויין לפי מה שראיתי כאן בפורומים אבל לא הצלחתי למצוא שום התייחסות ללוח האם הזה של אינטל, לא כאן ולא באינטרנט. האם מדובר בלוח אם טוב? אמין? המחשב מיועד לגלישה, שיתוף קבצים, אופיס וקצת תוכנות לעיבוד תמונה (לא מקצועי). לא למשחקים או תוכנות גראפיות כבדות. המפרט הטכני שהם מציעים: מעבד אינטל מקוריIntel® CORE 2 DUO E6300 1.86Ghz 1066Mhz 2MB 64bit מעבד הדור החדש של אינטל!!! לוח אם אינטל מקורי: Intel® ISELTON 946GZISSL 800Mhz uATX, LGA775 socket support (1066…

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by dagidag,

שלום יש לי כרגע זכון 512 CL3 400MH ואני רוצה להוסיף עוד השאלות שלי הן: 1. מה יעבוד יותר טוב אם יש בכלל הבדל זכרון אחד של 1024 או להוסיף עוד אחד של 512, יש לי DUAL CHANNEL. 2. הזכרון הנוסף חייב להיות זהה לחלוטין למה שיש לי כרגע במחשב לגבי כל הנתונים? תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  24. היי אנשים יש לי אפשרות להביא לוח אם של ASUS דרך חבר במחיר טוב בבקשה אל תמליצו לי לוחות של חברות אחרות כי אם אני לוקח זה יהיה רק ASUS (פשוט כי אני תמיד יוכל להחליף לחדש) תוכלו להמליץ לי לוח טוב מהרשימה הזאת מ100 עד +200 דולר? השימוש : לרוב זה יהיה למשחקים ואני יקנה גם 8800GT 512 וגם INTELCore2 Quad Q6600 (2.40Ghz 1066MHz, 8MB, LGA775, 64bit וגם אם תוכלו להגיד לי בכלל איך הלוחות של ASUS תודה רבה מראש!!

• 6 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים