מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
מבולבלים בין הממשקים? באנו לעשות לכם סדר במדריך טכני להבנת תקשורות מבוססות PCI-Express בלוחות אם והשפעתן על היצע המחברים השונהלכתבה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
- 3 followers
-
-
האם מישהו ביצע החלפת BIOS ללוח הזה והאם זה בטוח - כי כל האינטרנט מלא סיפוי זוואה על FLASHING שלא הצליחו והאסו את ב BIOS
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
אהלן ברשותי לוח אם מסוג ג'יגהבייט: p61-usb3-b3 כרטיס זיכרון של CORSAIR בנפח 4GB מהירות 1333 , 1.5 רכשתי זיכרון נוסף של זפלין: 4GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V ( בהמלצת פורום זה ) המחשב לא קורא את שני הצ'יפים בו זמנית , אך קורא כל אחד בנפרד , כך ששני הזיכרונות תקינים. האם זה יכולה להיות בעיה בלוח אם? ( רק בחיבור אחד מבין השניים המחשב מזהה את הצ'יפסטים , לא משנה איזה מהם ) האם יש דרך כלשהי להגדיר ידנית או דרייבר ולגרום לשני הצ'יפים לעבוד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמתי את המעבד AXP-M 2600+ על לוח EPOX 8RGM3I (NFORCE2 וזה נותן לי רק מכפלה של 6 ואני לו מוצא איפה לשנות את זה ל12 כמו שזה צריך להיות. שינית את הבאס(100/133/166/200) כולם עובדים,אני יודע ש166 זה מה שצריך אבל כיוון שהוא עכשיו על מכפלה 6 אז השארתי אותו על 200 עובד חלק 28 מעלות במאמץ. איך אני משנה את המכפלה?( לא ראיתי שום JUMPER ושום הגדרה בBIOS).
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: K7VTA3 V3.X (VIA® Apollo KT333 North Bridge VT8367) http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=185 יש לי אותו כבר זמן מה אבל רק עכשיו אני רוצה לעשות oc לATHLON 1000mhz . אני לא יודע עד כמה יהיה אפשר להמהיר אותו, בטח לא הרבה אבל אני אשמח אם מישהו שמכיר את הלוח יגיד לי עד כמה הוא טוב לכך (אם בכלל)
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איזה שינויים וחומרה משמעותית חדשה תצא בעוד שנה שנה וחצי? (מעבדים \ כרטיסי מסך \ זכרונות וטכנולוגיות חדשות) אני משדרג את המחשב שלי כל 4 שנים ותמיד קופץ על דור מסויים (הפעם ה-core 2 duo ו8800gt), לכן רציתי לדעת האם משתלם לי לחכות שנה שנה וחצי ולראות האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש עם core 2 duo & 800gt או בעוד שנה ככה, כשייצאו מעבדים חדשים וכרטיסי מסך, אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה עכשיו מחשב חדש ובעוד שנה פתאום יוצא איזה מעבד וכרטיס מסך חדש חזקים בהרבה ממה שקניתי עכשיו... יחסית בידיוק כמו שהתכוונתי לקנות AMD 3200 ואז יצא ה-Core 2 Duo ומזל שלא קניתי
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים של אינטל: E7505 E7501 E7205 E7500 כולם לפני מה שאני יודע הם גרסאות של ה-Granit bay {או שאיך שלא קוראים לו}, רציתי לדעת מה ההבדלים בין כל הגרסאות האלו. תודה מראש, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת... מעיון ב-SPEC שלו נראה שלא. אם לא, מה סדר גודל המחירים של לוחות שכן תומכים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה! יש לי שאלה : יש לי איזה מערכת שכרגע יש לה זוג דימים של 512 כל אחד במהירות 533 ואני רוצה להוסיף לה שני דימים של ג'יגה כלל אחד במהירות 667... האם זה ניתן? הזיכרונות שאני רוצה להוסיף הם של קינגסטון האם עדיף כבר להוציא את הזיכרונות הישנים ולעבוד עם ה2GB החדשים של ה667? מדובר על מערכת שעובדת הרבה בפוטושופ אז מה עדיף מהבחינה הזו: מהירות או כמות? המון תודה לעוזרים...
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם 512 זיכרון RAM. האם הוספה של 512 נוספים תראה שינויים משמעותיים?? :AR15:
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המעבד 4600x2 הבעיה שהם לא רשמו בקופסה 65w אז המוכר הראה לי שזה ado אבל אני לא מסתמך על זה ב100% כי זה במדבקה יש איזו שהי תוכנה שאני יכל להיות בטוח שזה 65w ו ado
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שפתחתי כבר איזה 100 נושאים על המפרט שלי אבל זהו האחרון: החלטתי כבר על מפרט סופי אני רק רוצה לדעת איזה לוח אם ( לא חשובה החברה ) הכי כדאי למעבד הזה עם oc של עד 3.4 ghz? (לא צריך Firewire, crossfire..) אני מעדיף לוח אם עם הכי פחות בעיות, ראיתי שלכל לוח יש בעיות.. ושיחזיק לי טוב מאוד את הoc. (מחיר עד 600 ש"ח במקס') - תודה! זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤860 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - דיסקים קשיחים - כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
בלוח ה dfi יש את ה sli ואת ה ultra ובשנייהם יש חריצים ל 2 כרטיסי מסך אז מה ההדבל בינייהם?! ומה יותר טוב מבינייהם?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זכרון נוסף למחשב האם אני צריך לתאם אותו ללוח האם או לזכרון הראשון שיש לי לפני שאני מחבר אותו? אה ועוד משהו, כשהזמנתי את המחשב שלי אני רואה שרשום שהמעבד הוא INTEL P4 3G 64BIT 2M 775 אבל לפי מה שהבנתי אין לי מעבד 64BIT כי כשהורדתי תוכנה ל-64BIT זה אמר שהתוכנה לא מתאימה למערכת, ואחרי זה הורדתי ל- 32BIT וזה עבד. יכול להיות שלא שמו לי מעבד 64BIT? או שלא הבנתי נכון וזה בעצם לא מעבד 64BIT. הנה הפרטים של המחשב שלי:
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום , חיכיתי שיחזור האתר על מנת להתייעץ אתכם , אני משדרג את המחשב בימים אלה... ככה : AMD Athlon XP 1700+ JIHUB0302 Epox 8RGA+ ThermalRight SK-7 (אם למישהו יש המלצה במחיר דומה עם ביצועים דומים כי חסר במלאי) Winbond 512MB DDR400 PC3200 אבל בנוגע לזיכרון אין כרגע ווינבונד ואני די לחוץ בזמן , הציעו לי לקחת של Mushkin CAS2.5 BLUE גם 3200 ב-60 ש"ח יותר. לפי מה שאני ראיתי בביקורות באינטרנט וינבונד לוקחים את משקין גם בביצועים וגם ב-OC , רציתי לשאול אתכם מה דעתכם! בתודה , תומר.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע של2500 יש זיכרון 512 האם יש עוד מעבדים שיש להם את זה ?
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המיפרט : 2 סטיקים זיכרון DIGMA DDR-1 2*512mb הלוח :7n400sl (לוח אם מבוסס NFORCE-2) מתוצרת gigabyte מעבד : athlon xp barton xp 2500 ספק אנרמקס ליברטי 500w המחשב עובד יציב מאוד עם סטיק אחד מהשניים (ולא חשוב איזה מביניהם ) העברתי את הסטיק מסלוט לסלוט ללא שום בעיות ,מה שמצביע על כך שהסלוטים תקינים. בנוסף בדקתי עם תוכנת בדיקה (microsoft windows memory diagnostic ) את הזיכרון (כל אחד בניפרד)בכל סלוט וסלוט ,ולא היתה שום שגיאה. חזרתי על הבדיקות עם הסטיק השני ושוב לא היו בעיות. אולם ברגע שאני שם את שני הזיכרונות ,המערכת קורסת ומופיעים מסכים כחולים עם הודעת השגיאה: page_fault_in_nonpaged_area כשהרצתי את תוכנת הבדיקה התגלו שגיאות . מאיזה שהיא סיבה המחשב מסרב לעבוד עם 2 הסטיקים. נ…
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלו ואני לא יודע מה לבחור ,אני רואה ששתיהם מקבלים ביקורות מדהימות בOC ובכלל בביצועים. המעבד הולך להיות Amd xp 1700 0.13. מה אתם הייתם לוקחים ולמה. הציוד הקפי שמגיע עם הלוח לא כל כך משנה לי חוץ מכרטיס קול ורשת. שבשניהם יש אותם. המחיר Abit NF7 SL Rev 2 -725 Epox 8RGA+ - 820. אני מתכוון להגיע לבאס של 200+. תודה
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב נייד LENOVO V100 יד שניה המעבד שרשום בCPU Z שמהירות 987 המעבד T2300 שאמור4 להיות מהירות 1.6 גם הזיכרון מופיע 333MHZ במקום 667 וזה PC2 5300 ? בביוס לא מצאתי אפשרות לשינוי מכפלה או מהירות BUS
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי זיכרון RDRAM והוא מעוד יקר מי שהוא יכול להגיד איפו אני יחול להסיג בזול תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
סקר: יש אנשים שאומרים שאינטל יותר טוב ויש ש AMD יותר טוב. אז מה לדעתכם עדיף לקנות(צבחינת ביצועים לא מחיר)? אני משווה את ה E6300/E6400 וה AMD 4800. מה לדעתכם עדיף?(יותר חזק וביצועים יותר טובים)
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית (i5) ומאז שקניתי אותו קיבלתי מסכים כחולים. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 ולאחר שעשיתי עדכונים המצב כמעט נעלם לגמרי, אבל אני עדיין חוטף מסכים כחולים כל שבועיים בערך. הרצתי MEMTEST על ידי פתיחת האפליקציה שלוש פעמים: 1500 מגה 1500 מגה ו- ALL UNUSED MEMORY (שזה יוצא 100-200 מגה אני חושב), פה הוא מצא לי ERROR אחרי סריקה של 7000 אחוז אז אני לא בטוח שזאת באמת תקלה, אחרת הוא היה מוצא אותה מספר רב של פעמים. לא כך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-