מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US יאללה אנשים להוריד, ולנסות. אני מוריד.. ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אינטל 82.1% AMD 14.9% פרטים נוספים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=695635&starttime=0&endtime=0 אינטל ממש שולטת בשוק הניידים (80% וואו!)
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הכרטיס Albatron KM51PV-AM2 שמשווק בארץ מגיע עם הפאנל של יציאת Component. אם לא, אז האם מישהו יודע האם ניתן להשיג את הפאנל בארץ? מחירו? כמו"כ, האם ניתן להשיג את הפאנל של יציאת SPDIF? מחירו? אגב, שאלתי את היבואן שהיפנה אותי לחנות PCLOGIC והם לא ממש ענו לי על השאלות (והיו לא ממש נחמדים) :'(
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם הגיוני שאין בכלל חיבור firewire בלוח אם GA-965P-S3 של gigabyte ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
צריך שיהיה אותו כרטיס מאותה חברה ואות נפח ואז זה עובד כדואל צ'אנל ?... כי היה לי 2 זכרונות שהם לא מאותה חברה , וכנראה זה עשה לי בעיות היה נותם לי הודעות כחולות .. ככה זה אצלי היה לי 512X2 לא דואל , אז כנראה היה שגיאות .. נתתי אותו לחבר שלי , ואצלו זה לא דואל צ'אנל ואצלו לא עושה בעיות בכלל , אז כנראה זה בגלל זה לא ? תעזרו לי ..
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE ורציתי לדעת בבקשה עם הזירון 2 x 512mb pieces DDR2 PC2-3200R 240 pins Registered memory וזה זיכרון ECC האם הוא מתאים ללוח אם שלי???????
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
טוב, אז החלטתי לקנות מחשב, ואחרי שכבר הייתי מקובע ל-3800X2... ראיתי איזה דיון שכתוב בו, שה-E6300 משתלם בהרבה, למרות שהוא יותר יקר... אפילו ראיתי שהוא יותר טוב מ-ה4200... בכל מקרה... האם ההפרש במחיר שווה את זה? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים... לפי מה שהבנתי הפנטיום מתחמם מהר יותר מהAMD.... זה נכון גם לגבי ה-Core 2 Due? לגבי הזכרון... רציתי עד עכשיו זכרון 1G של קורסאייר... אז קודם שאלה, מה עדיף? 1G? או 1G שני סטיקים של 512? ובקשר לחברה, ראיתי שמשהו המלי. על Twinmos... זה הפרש של משהו כמו 200 שקל... הוא באמת שווה משהו?מה הוא שווה לעומת הקורסאייר? הקורסאייר יותר יקר רק בגלל השם או מה? אני מדגיש, שמוש עקרי משחקים... סליחה על ההרבה שאלות ותודה
-
- 4 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ווינדוס אקס פי כבד לי מדי על המחשב ורציתי להתקין לי וינדוס 98 ואין לי אפשרות להתקין את הלוח אם שלי עם הכרטיס רשת והכרטיס קול שמובנים עליו כי אין לי את דיסק ההתקנה ורציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה של הלוח שלי תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
השאלה היא כזאת: איך מעבד עם 2 ליבות יודע לפצל את המשימות. איך זה בדיוק עובד. כלומר, איך המערכת ההפעלה או המעבד יודעים שלמעבד הזה אני שם אימיול ולמעבד הזה אני מריץ פיפא. אם יש לכם לינק לקרוא על זה אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם, יש לי מעבד p4 3.06 ht socket 478 (sl6pg) ואני צריך המלצה ללוח אם טוב.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם מעבד ובזיכרון עד 1000 ש"ח, תקציב קצת קטן, אבל אין מה לעשות. כרטיס מסך יש לי (PCI-X). המחשב משמש בעיקר ל "עבודה משרדית", אך אני גם עובד עליו לעיתים קרובות עם פוטושופ, פרמייר, סוליד וורקס. עיינתי במפרטים הממולצים ובעוד כתבות באתר, ולא מצאתי מפרט שאני מצליח להינעל עליו, ולפי מה שהבנתי עדיף לי ללכת על אינטל (פוטושופ). אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה, און לוי. עריכה..: נזכרתי במשהוא דיי חשוב.. אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת....אבל אם קיים עדיין לוח אם עם חיבור IDE להרדיסק.. זה יהיה מאוד נחמד מפני שיש לי 3 הרדיסקים ואני לא רוצה כרגע לקנות חדש....
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח הזה והמעבד טובים: לוח : ECS- P4M890T-M http http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=671&MenuID=93&LanID=9 מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 אם כדאי להשקיע?, למה השגתי מחיר טוב מאוד... תודה,
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני עושה לו בביוס 1T בCOMAND RATE ואני נכנס לEVEREST הוא רושם לי שהוא עובד ב2T הזכרון: twinmos 1GB 667MHz 5-5-5-15
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בינו לבין המעבדים האחרים של סידרת האנלייד? ואיזה לוחות אם שיש היום בשוק תומכים בוא? קראתי את המאמר שבאתר עליו http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/4/ והאם או יצא לשוק שלנו? ואם כן אם יש תאריך ליצאתו? והאם זה בעצם המעבד שאמור להחליף את המעבד D805 שאינטל אמורה להפסיק ליצר?(או הפסיקה) תודה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
למה כש אני מדליק את המחשב לא מופיע לי שום מידה על המחשב?? ישר עולה ה WINDOWS :
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
1) מישהו מכיר את הזיכרון: LD-T1024-6400 1GB DDR2 - PC-6400 800Mhz (2x512MB) Memory kit CL5 - OEM אני יכול להשיג אותו ב- 754 ש"ח. שווה? 2) מה ההבדל בין CL5 ל- CL4? האם עדיף לקנות זיכרון במהירות 533 ו- CL4 או 667 ו- CL5?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
טוב זה המפרט שלי: amd 64bit 3200+ venice k8nsc agp leadtek 7600gt agp a-data 512mb ddr400 cl2.5 אני רוצה עוד זיכרון והיחיד של A-DATA שמצאתי זה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5756 וזה בCL3 זה יתאים לי ולא יעשה בעיות בדואל צ'אנל
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה לעדכן את ה-BIOS בלוח הנ"ל מ-F3 ל-F8 - ניסיתי גם באפליקציה האינטרנטית של Gigabyte - @bios וגם דרך עידכון ה-BIOS מה-SETUP של הלוח והוא חוזר תמיד ל-F3. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? רעיונות לפיתרון? תודה למגיבים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מזמין את הלוח הזה עוד שבועיים, (מחכה למזומן). ויש לי עכשיו זכרונות 667 שמגיעים ל740 שזה באס 370. והבנתי שלP5B דלוקס יש מחלקים נוספים על הלוחות האחרים שיעזרו לי בOC. ורציתי לדעת איפוא אני יכול לראות את רשימת המחלקים של הלוח הזה. כדי שאדע אם הזכרונות שלי יגבילו אותי, (ואז או שאקנה לוח זול -S3- וזכרונות חדשים,) או שיש מחלקים מיוחדים שיעזרו לי? בקיצור מה המקסימום של הלוח הזה עם זכרונות 667?
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהם קנו את ati חברת ענק בפני עצמה....וכמו שזה נראה כל הרווחים מהכרטיסים והחומרה של ati תכנס לכיס של amd יש להם סיכוי לעקוף את אינטל בהכנסות בסה"כ מעבדים וכרטיסי מסך???
-
- 88 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מקודם התחלתי לדפדף בחוברת של הלוח אם DS3. וגיליתי משהו שניקרא GSATA110/1. בלוח יש 4 חריצי SATA כתומים ו-2 סגולים שניקראים GSATA רציתי לדעת מה זה? עוד משהו, ההארד דיסק שלי בתצורת SATA2 והוא מחובר לחיבור הכתום שניקרא SATA. כתוב בחוברת גם בשתי ההסברים של SATA ו-GSATA. ציטוט: "Please refer to the BIOS setting for the Serial ATA and install the proper driver in order to work properly". בבקשה תעזרו לי מה זה ה-GSATA הזה ולאן אני אמור לחבר את ההארד דיסק בשביל "לסחוט" אותו..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. כשכתוב במעבד INTEL P-D מה מציינת האות D ? 2. כשכתוב DUO הכוונה היא ל DUAL CORE ? רק מי שיודע בוודאות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-