עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moshe212,

בהתחלה חשבתי על P5E Deluxe 775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E ואז אמרו שכדאי שאקנה לוח שתומך בddr3 בכדי שעוד שנה שנתיים שהמחיר של ddr3 יהיה סבירר אוכל להשתמש בו וזה ייתן מהירות יותר גדולה של הזיכרון, ראשית אשמח לדעת אם אתם חושבים שאכן החשיבה הזו נכונה ועדיף ללכת על לוח שאולי פחות טוב (או לא, אני ממש לא יודע) אבל תומך בddr3 שנית אשמח לדעת, אם החלטנו שהולכים על תומך ב ddr3 אז איזה מבין שני הלוחות הבאים: של ג'יגהבייט- EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E של אסוס- P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. היי, לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד I5 ולוח אם שתומך זכרונות DDR3. הוא רצה לשדרג כרטיס מסך והטכנאי בחנות אמר לו שלכרטיס מסך שהוא רוצה יש זיכרון DDR4 ולכן המחשב לא "ינצל" את הפוטנציאל של הכרטיס מסך. יש בכלל קשר בין הזיכרון בכרטיס מסך ולתמיכה של הזיכרון בלוח אם? זה לא קשור רק לזיכרון RAM? מרגיש לי שהוא בלבל את המוח תודה

3. Started by the 2nd,

שאלה בכותרת, הוא יקבל את הזכרון [אני יודע שהוא אמור להגביל אותו ל-333...]. + האם הוא יעשה בעיות אם יש לי סטיק של ddr333 [ז'תומרת ddr333+ddr400] שניהם cl2.5...?

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by argentinick,

1. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 2. אני רוכש מחשב חדש מבוסס על לוח האם הזה, אבל יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט שאני ארכוש. האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ?

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  5. אהלן, אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי משחקים ובנוסף קולנוע ביתי (המחשב יהיה מחובר לאחלה טלוויזיה חדשה של פיליפס). אין לי צרכים יוצאי דופן, בגדול אני מעוניין במוצרים איכותיים ובאפשרות לשדרוגים עתידיים (דוגמת הוספת כרטיס מסך ב-SLI). אני מעוניין לבצע OC ברמה התחלתית (זה יהיה הנסיון הראשון שלי בתחום), מה שפשוט לביצוע ולא מצריך חומרה מקצועית, או לפחות לא חומרה ייעודית יקרה. הרכיבים שבחרתי עד עכשיו: Intel Core i5-2500K (Sandy Bridge, 4 cores, 3.3 GHz, 6 MB L3) SCYTHE MUGEN II Nvidia GTX570 1280MB GDDR5 (some manufacturer...) G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D לגבי לוח האם, מה שאני רואה שאנשים ממליצים באתר הזה ובאחרים הם בעיקר שני לוחות: Gigabyte GA…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by diamante,

היתי רוצה שתמליצו לי אל לוח אם תמיכה ב SLI אדיף אם ציפסת P45או X48 תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by liordavid,

שלום לכולם, אני מחפש לוחות אם התומכים ב USB 3.1 GEN 2 ? תקציב מינימלי - האם קיים לוח כזה זול , םחות מ500 שקל ? * הסתכלתי על ASUS MAXIMUS VIII ולא רשום באתר האם תומך בGEN2... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון DDR האם הוא יתמוך גם בזיכרון מסוג DDR II ? מצורף צילום מסך מחוב' המידע של לוח האם לגבי הזיכרון. http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg תודה וערב טוב.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by Haim_777,

שלום, אני מרכיב תצורת מחשב חדש ומעונין שלוח האם יתמוך בטכנולוגית ה- NCQ. אני מבקש ממי שיודע לציין שמות של לוחות אם מחברות ידועות כגון : ASUS, שתומכים ב- NCQ עבור Intel Core 2 Dou או עבור Athlon 64 X2 5600. תודה על הקריאה והעזרה

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  10. אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד P4 בסוקט 478 ושיתמוך בכרטיסי מסך מסוג PCI-E שיתמוך גם בזכרונות DDR ושלא יהיה יותר מידי יקר תודה מראש חברה..

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  11. Started by jambo222,

שלום מדובר בלוח אם של ASUS PRIME Z370-A שתומך ב thunderbolt 3. אני מבין שהתקן הוא מהיר יותר . 1.השאלה האם אפשר לחבר אליו מכשירים בעלי יציאות USB ,או שרק מכשירים המיועדים ל thunderbolt 3 יכולים להתחבר אליו ? 2. האם ה thunderbolt 3 נמצא בלוח האם או שצריך לרכוש אותו בנפרד מהלוח? תודה

12. Started by okpimp,

האם קיים לוח אם תומך קונרו ו- SLI ומה אתם אומרים על הלוח אם של MSI: msi p965 neo-7 7.1 1glan שתומך בקונרו

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by altatrifoti,

רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך למשל יש לי כרטיס מסך מבית NVIDIA ואני רוצה לדעת אים אני יכול להוסיף לו כרטיס מסך מבית ATI הדגם של הלוח שלי זה GIGABYTE ASSASIN G1 KILLER X58 1366

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by zoman,

האם ניתן לשים בלוח הנ"ל שלושה סטיקים של זיכרונות ,ממה ששמעתי שלוחות אינטל מאפשרים זאת ו-לוחות AMD לא ,או שחייבים 1 ,2 ,4 סטיקים בלבד ,לציין כי מדובר בדואל . קישור ללוח : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3127654&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=11 (מצטער לא ניתן לעשות קישור לאתר הבית של אסוס )

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Danny_Malis,

שלום לכולם ! אני מחפש לוח אם טוב מתוצרת אינטל האם יש למישהו המלצות ? (בגלל סיבות אישיות אני מעוניין באינטל בלבד)

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by nokobik,

שלום, בעקבות קילקול לוח האם שלי, אני מתכוון להפוך את ה-PC שלי ל-HTPC. אני מעוניין בלוח-אם שכולל כ.מ OB והאצת חומרה. ראיתי את הלוחות של GB, הבעיה שהם כוללים כרטיסים של אינטל שה-XBMC לדוגמא לא תומך בהאצת חומרה עליהם. יש אופציות אחרות? התקציב הוא עד 450 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by cablord,

היי לכם, אני צריך לוח אם למחשב חדש שאני בונה, הוא יכיל i7 4790k ולכן אני צריך לוח שיאפשר גם קצת OC (לא מתכנן לעשות משהו רציני, אבל שתהיה את האופציה) בנוסף, אני שם שם את גרסאת הPHANTOM של הGTX970 (שהוא ברוחב 2.5 סלוטים) וכרטיס קול שמתחבר עם PCIEx1 והוא ברוחב סלוט 1, אני אשמח אם תוכלו לתת לי לוח שיתאים (מארז ATX אז לא אמורה להיות בעיה עם לוח ATX מן הסתם) לגבי USB3 אני אשמח שיהיו כמה שיותר, אבל כיום לפחות לא מאד קריטי לי (אז גם אם יש שניים מאחורה וחיבור לשניים מקדימה זה גם כנראה יהיה מעולה) אני אציין שלי אישית יש נסיון מעולה עם GIGABYTE אז אם יש משהו שלהם במחיר שפוי יחסית אני אשמח. התקציב הוא ~600 ש"ח ואני קונה בפלונטר תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by lompy,

אני מבקש שתי המלצות ללוח אם AM2 למעבד 3600 DAUL מ KSP אחד עם כרטיס מסך מובנה ואחד בלי,תקציב 500 שקל. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by SoapSeller,

השאלה בכותרת. אני יודע שאני קצת סותר את עצמי, אבל זה מה יש. לא מתוכנן OC, ואם כן, אז ממש מנימלי.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  20. האם הלוח אם : Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET יהיה טוב כמו הלוח אם במפרט להלן או אפילו יותר טוב? Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSET, יחידות 1 ₪422 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1336 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יח…

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by TheShadow,

את זה של ABIT KV8 Pro sata,GBL או את של EPOX 8KDA3J S-754 sata, gbl המוכר אמר לי שABIT יותר מהר כי זה 1000 וEPOX זה 400.. מה יותר איכותי ויותר טוב לOC?

• 12 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by eyal123,

שלום לכולם אני מחפש המלצה ללוח אם טוב שהולך עם פנטיום 4 (אל תמליצו על AMD אני לא שם ) אבקש שם + דגם . תודה אייל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אולי שאלתי לא ממש מובנת אז אנסה להסביר אותו במילים אחרות- כאשר אני קונה לוח, האם אני יכול לראות כמה חריצי זיכרון יש לו רק לפני דגמו? לדוגמא: H67M-GE של ASrock איך אני יוכל לדעת כמה חריצי זיכרון יש לו ? אני מבין את תקן ה H Z ומיניהם השונים אך חשבי שישנה צורה לראות לפני שם הלוח את כמות החריצים ויכולותיו המיוחדות. אשמח לתשובה עניינית , דניאל

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. שלום, אני קונה מחשב מחשב, ובעקרון אני דיי סגור על המפרט הסופי, יש לי רק כמה דברים שאני שוקל: מעבד: Q9450, אם הוא לא יצא החודש, אולי Q6600 או את ה-8400/8500, כנראה ה-Q אבל. קירור למעבד: (כבר יש לי), TUNIQ TOWER הרד דיסק: W.D, כנראה 500, שוקל לקחת את הגרסת שרתים/RAID, לא, הוא לא יהיה לRAID כנראה. כרטיס מסך: כנראה 8800GTS של BFG או 9800 אם הוא יצא בקרוב. כרטיס קול: (יש) XFI XTREME MUSIC ספק: (יש) OCZ GAMEXSTREAM 600 מארז: כנראה ה-ANTEC P182SE ועכשיו לדברים שנוגעים לפורום הזה: זכרון: 4GB, DDR2, אני חושב שעדיף לי זכרון 1066 בשביל המעבד הזה, אבל אני פתוח להצעות. האופציות שראיתי במחירים נורמלים ( עד 950 ש"ח) OCZ REAPER, יש בכל המהירויות, כמו שאמרתי, כנראה את ה-1066 OCZ REAPER…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by blackx,

אז בחרתי הכל מסביב, ונשאר רק מה שבכותרת. המטרה של המחשב היא לעבודה בעיקר, עם קצת נטיה למשחקים אבל עם צפיה בסרטים ולפעמים הקלטה (כרטיס TV כבר קיים). מטרה נוספת היא שיהיה בסיס טוב לשידרוגים בעתיד, למשך כמה שיותר זמן. התקציב לחלק הזה הוא כ-1500 ש"ח, עם גלישה של 100 לכאן ולכאן. יש רעיונות?

• 30 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.