עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש לוח חזק מעבד וזכרונות יש לי תקציב של משהו כמו 5000שח על אני קונה חלקים במחיר ספק אז אני רק רוצה שילוב של משהו חזק למשחקים

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by shlomom,

ה Inquirer מדווח כי היום מספר אתרים כבר מוכרים מעבדי AM2 65nm, ביקורות צפויות להופיע תוך כשבוע. המעבדים החדשים יצאו תחת הגרסה Revision F2

3. Started by zvika04,

אני מחפש לוח אם למחשב בעל יישומיים משרדיים+ (לא למשחקים). לכן חשבתי ללכת על לוח משולב עם כרטיס מסך (גם בשביל לחסוך). המחשב צריך להיות חזק כי אני עובד על מספר יישומים בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי כבר קורס... המעבד יהיה: 6300, וראיתי לוחות של אינטל המבוססים על השבב 965G שהוא בעל הכרטיס מסך המובנה ה"חזק" יותר שלהם (X3000), אבל תשמעו קטע: יציאת הכרטיס היא ב- VGA ואני שחטאתי וקניתי מסך LCD מ"שוכלל" עם יציאת DVI יכול מבחינת אינטל ללכת לכול הרוחות כי אם אחבר את המסך (עם מתאם או כבל מיוחד) אל יציאת ה-VGA שבלוח אקבל אות אנלוגי ולא דיגיטלי. אתם מבינים, אי אפשר לחבר מסך בחיבור דיגיטלי ללוח אם עם הציפסט האחרון של אינטל.... אלא אם אתם קונים כרטיס מסך נפרד, אבל אז בשביל מה לקנות לוח אם …

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by Bear Cub,

שלום. קניתי לפני כשבוע מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE 945P S3, עם 2GB זיכרון CL5 של TWINMOS 667MHZ והשאלה היא האם לא תהיה בעיה להוסיף בעתיד 2 סטיקים של ג'גה כל אחד נוספים, והאם זה משנה שזאת תהיה חברה אחרת, ו CL3 לדוגמא? תודה.

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by rafi_d,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש לשימושים כלליים (לא משחקים) + הקרנת סרטים. הבסיס DUO - 6300. לוח אם מבוסס 945 או 965 . ניסיתי להוזיל עלויות: 1. ע"י חיפוש לוח בעל יציאת TV-out . לא מצאתי. יש חיה כזאת ? (החלופה - כמובן -השלמה ע"י כ. מסך). 2. בדקתי עלויות בחו"ל והופתעתי לראות כרטיסים מבוססי 965 בסביבות ~100$ (בארץ 800+) . דוגמאות: http://www0.shopping.com/xPO-Foxconn-Foxconn-Core-2-Duo-P965-DDR2-PCIe-SATA2-Audio-LAN-ATX-P9657AA-8KS2H http://www0.shopping.com/xPO-Intel-DP965LT http://www0.shopping.com/xPO-Gigabyte_Gigabyte_GA_965P_S3_P965_Express_Core_2_Extreme_Core_2_Duo_1066FSB_LGA775_DDR2_ATX_Motherboard_w_Aud יש טעם להזמין מחו"ל ? מסדרים אותנו כאן ?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  6. Started by b127,

בהמשך לביקורת המוצלחת על הP5B דלוקס. אני מתכנן לקנות אחד כזה, +E6400 (אולי E6600). ומה שאני צריך זה זכרון שיאפשר לי להגיע למקסימות OC על אויר, (ויש לי קירור אויר פי כמה מוצלח מהקירור של אינטל, שיפר לי בכעשרים מעלות בהשוואה). וזה אומר שאני חייב להגיע לבאס 450-500. (הזכרון שלי כיום מגיע עד 370). בקצרה אני צריך המלצה לסטיקים שיגיעו לתוצאה כזאת, במחיר הכי נמוך שאפשר. בינתיים נסתפק בסטיק בודד של 1GB, כשתאומו יצטרף אליו בהמשך... יאללה לינקים..

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  7. Started by shkaf,

שמתי לב לאחרונה שהמהירות שלי בFRONT SIDE BUS היא בסך הכול 100 MHZ לעומת זאת הלוח שלי תומך עד 400 MHZ יש לי מעבד אינטל 2.0 SOCKET 478 לצורך העניין סוג הלוח אפשר למצוא במפרט

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by benp87,

כרגע יש לי 512MB זיכרון פנימי, ואני רוצה לקנות עוד 512MB, ככה שיהיה לי ג'יגה.. והשאלות שלי : האם אני ארגיש בהבדל בין 512 לג'יגה? ובכלל שווה לי להוסיף עוד זיכרון או ש-512MB מספיקים?

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  9. יש לי Supertalent 800 CL4-4-3-8 - OC, 1X2GB. ה- CPU-Z אומרת: והסנדה: 1. האם אלו המספרים רק בגלל הגבלות של מעבד או משהו כזה? מדוע אין המערכת מנצלת את היכולות של הזכרון במלואן? 2. ה- FSB:DRAM הוא 4:5, מה לשנות כדי שיהיה 1:1? תודה!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by avidan28,

שלום היום אחרי שיטוט בזאפ ראיתי פונקציה קטנה וחשובה בשני מעבדים שאני רוצה opteron 175 HT - 1000 MHz athlon 4400 HT - 2000 MHz אני יודע..שניהם ישנים אבל זמינים פה ושם...וכבר חיפשתי דיונים דומים.אבל הפיצר הזה משמעותי בכלל??? אחרי קריאת הדאטה שיט שלהם קלטתי פתאום שהאתלון יותר טוב למרות שכולם אומרים שהאופטרון הוא החזק יותר.אז על מי ללכת? בכל מיקרה זה מעניין לדעת אם זה חשוב.תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by sh9696,

שלום, מחר אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם כדאי להוסיף קצת בשביל E6400, האם זה משתלם??? תודה

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  12. שלום, אני יודע ש GGDR3 זהו בעצם DDR2 שעבר התאמה לכרטיסי מסך ומעביר 4 BIT במקום 2 ושגם שופר פיזור החום וצירכת המתח.. אבל אילו שבבים אלה?? יש להם תדרים מקוריים שהם אמורים לרוץ בו כמו שנניח יש DDR 667 ו DDR 800 ?? או שהיצרן קובע בעצמו מה התדרים ? לפי מה נקבע התדר של הזכרונות - נניח לכרטיס X יש זכרון 256M ב GDDR3 ולכרטיס Y יש גם 256M עם GDDR3, אך התדרים של שניהם יכולים להיות שונים כמו שמיים וארץ.. מישהו יכול לתת לי מידע? תודה.. *להעביר בבקשה אם לא הפורום המתאים..*

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by GONNY2,

לוח האם שלי מת אני מחפש אחד חדש שיוכל לפחות להתאים לרכיבים הישנים עם הפנים לעתיד יענו חדש המחשב שלי: P4 2.8ghz 2X DDR 512MB כרטיס מסך AGP ג'יפורס 6200 בן שנה שני כוננים קשיחים IDE צורב DVD firewire כרטיס רשת אלחוטית מה אתם ממליצים? אני מחפש לוח אם שיתאים לפחות מחלק מהרכיבים ושאני אוכל לחסוך את ההחלפה שלהם...

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by Semyon171,

שלום לכם, רציתי לשאול בכמה אחוז הביצועים של AMD Athlon 3500 X2 AM2 נחותים יותר מהביצועים של Core 2 Duo E6400? והאם זה שווה את ההפרש של המחיר?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by Pro modder,

היי חברה. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח אם : Asus - P5N32-SLI SE DELUXE Motherbard Gaming מה מיוחד בו?, האם שווה לקנות אותו או שיש לו תחליף יותר טוב..? איך הוא לOC והאם הגיוני שיש לו אפשרות ל 1066FSB. 10X alot guys

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  16. שלום אני זקוק ללוח אם למעבד קונרו שיהיה בעל יציאת SPDIF שהלוח יהיה כמה שיותר משתלם.. לא מתכנן OC ולא צריך תמיכה במרובעי ליבה.

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by lmlm,

איזה משהו מיפן בדק שני מעבדי Clovertown (שני מרובעי ליבה) בלוח Supermicro לעוד בדיקות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111251 Clovertown הוא מעבד לשוק השרתים

18. שלום לכולם. יש לי את המחשב שבחתימה עם מעבד פרסקוט 3.0 מהדורה REV E0 ואני יכול להחליף אותו בנורטווד 3.0 - PENTIUM 4C מה אתם אומרים כדאי? מהדורה E של הפרסקוט היא הכי חדישה לתושבת 478 והנורטווד אני לא יודע עדיין איזה REV הוא. נא דיעותיכם.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by moshin11,

יש לי לוח אם של asus p4p800 סוקט 478 ורציתי לדעת עם אפשר להתקין על הלוח הזה מעבד מסוג dual core אודה לכם עם תענו לי בתודה אורן!

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  20. בשביל ידע כללי... סתם מעניין אותי הנושא. אשמח אם תתנו לי. מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. Started by sh9696,

אשמח לשמוע דעה לפני קנייה, הציעו לי 2GB זיכרון שלהם...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by adamjo,

יש לי בביוס אפשרות בכל האזור של התדירות זכרונות והמעבד משהו בשם c.i.a 2 ואפשרויות של רגיל בינוני מהיר סופר מהיר וכו... מה זה אומר ועל מה זה ישפיע

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. איזה לוחות יצאו גם לשאר החברות עם הchipset החדש של nvidia אני מחפש לוח חדש מעדיף לא של אסוס

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by amitbl,

העברתי את זה מפורום תמיכה טכנית אולי מישהו פה יכול לעזור? ???

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  25. לפי הנתונים שיש עד עכשיו איזה לוחות יהיו עדיפים מבוססי 965 או 680I אני מדבר על לוחות HIGE END במו ה P5B DLX ומתי אמורים להגיע לוחות תומכים?

• 12 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים