עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by C0rona,

קניתי מחשב חדש, הלוח אם שלו הוא לוח אם של אינטל DH61CR. הלוח לא תומך pci-e 3 ו-usb 3 מה שנראה לי מעיד על לוח דור ישן יותר? הכרטיס מסך שלי, 660gtx ti, תומך pci-e 3, מה שהלוח אם לא תומך. קרה לי בשני משחקים נפרדים מסך המוות הכחול אחרי זמן מסויים של משחק, וזה הדליק אצלי נורה, ייתכן שאי התאימות של הלוח אם ל-pci-e 3 מייצר את המסך הכחול?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by פיני1805,

שלום חבר'ה אני קונה מחשב ורוצה לדעת מה דעתם על הלוח הבא: intel pearl creek pg31pr ואני קונה מעבד עם מהירות בס של 1333. האם שווה/מתאים למעבד?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by r.g.comuters,

עם יש לו תמיכה בדואל צאנ'ל ?... http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/index.htm תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by Ivgi04,

האם כדאי לקחת לוח של מקורי של אינטל Intel Smackover DX58SO BOX או לוח אחר של GIGABYTE או ASUS?? מיועד בעיקר למשחקים אינטרנט ותוכנות קלות

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by 3p,

היי, אני יכול להשיג הנחה משמעותית למוצרי אינטל ולכן אני רוצה לקנות לוח-אם שלהם, השאלה האם הם שווים משהו? אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עם מעבד אינטל כמובן) E6600, זיכרון של 1 או 2 GB וכרטיס מסך 1950Pro, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני מתכנן לעשות OC (ברמת הסביר) ראיתי באתר של KSP שיש לוח-אם: ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 660 ?D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E? 1090 ?D975XBX (Bad Axe) s775 Conroe, DDRII 667, 2xPCI-E 1230? אני לא קונה את הלוח מהחנות אם כי מספק פרטי, אבל אני מחפש דגם בחניות שונות. האם משהו שווה? האם יש לוחות אחרים באתרים אחרים? אני משיג 50% הנחה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Artemis Entreri,

אל תקנו לוחות אם של אינטל הם חרא פשוט זבל לא יאמן למה הBIOS כלכך איטי ? למה שאתה מעלה XP מדיסק הוא נתקע ואפילו לא מגיע למסך הכחול של ה SETUP ? למה שאתה מעלה LIVE CD של KNOPPIX נחמד הוא נתקע ? למה הוא לא יודע לקרוא אפילו VISTAPE ? כלכך הרבה חרא בלוח אם אחד אל תעשו את הטעות הזאת מעבד אינטל = סבבה לוח אינטל = חרא

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  7. יש למישהו מושג מדוע תמיד ממליצים על לוח אם לצ'יפסט G965EX של אינטל GIGABYTE GA-P35-DS3L על פני GigaByte GA965G-DS3 כאשר מחיריהם כמעט זהים. בנוסף, מה עם הלוח של אינטל Intel® DG965WH - יחסית לג'יגה בייט? תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  8. שלום לכולם , אני די מתלבט. האם כדאי לי לקחת לוח אם של אינטל עם הצ'יפסט P35 שמגיע די עירום או לקחת את אותו צ'יפסט על לוח של ASUS שמגיע מצוייד היטב במיטב הפיצ'רים. תגובתכם מאוד חשובה לי. אנא עזרו לי להחליט. שי.

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by Master Boo,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_528&products_id=4772 אני לא מתכנן שום OC- לא מעוניין בפיצ'רים וכאלה. לא מעוניין ברייד. הולך לקנות E6300. האם לוח האם הזה מספק? האם יש סיבה לא לקנות אותו? תודה!

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by reyrey_200,

שלום אני מחפש איזשהו לוח אם של אינטל, העונה לשם : INTEL T2 או INTEL TL האם יש משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  11. Started by ClleG,

שלום לכם. רציתי לדעת מה מייחד לוחות אם של אינטל (לטוב ולרע) מול שאר היצרנים ולמה מרוב התגובות והפרסומים שאני קורא כאן, כמעט ולא ממליצים על לוחות אם שלהם אלא תמיד מפנים לGIGABYTE או MSI או ABIT או ASUS או או או.... אני מבין שיש אולי פיצ'רים לOC ולגיימרים שהחברות האחרות מכניסות לדגמי ספינות הדגל שלהן, אבל במה שקשור ללוחות האם ה"בסיסיים" (אם אפשר לקרוא להם ככה בכלל) אני לא מבין את ההבדל בין אינטל לאחרות. אם אני היון מחפש לבנות מפרט על בסיס הE6300 או E6400 ומעוניין בלוח עם צ'יפסט 965 (או שאין לי צורך בזה בכלל?) האם שווה לי לבחון לוחות של אינטל? היישומים העיקריים שלי הם גרפיקה ועיבוד תמונה (לא OC ומשחקים קצת אבל לא באופן כבד) אשמח לקבל פרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי לוח של אסוס p5k p35 אחלה של לוח אם אני מתבאס קצת כי הלוח לא תומך ב- ddr 3 שווה לי להחליף את הלוח מי שמכיר את הלוח יודע שהוא לוח פצצה הוא תומך ב- 3 מעבדים וגם במהירות של 800\667\1066 של הזיכרונות אמרו לי גם שאם אני ישים 4 גיגה זיכרון במהירות 1066 בויסטה אז הוא לא יזהה לי את 4 גיגה האם זה נכון האם כדי להחליף את הלוח בגלל שהוא לא ב-ddr 3 בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by dititnt,

מה הסיפור של ה צ'יפסט 955 ב P5WD2 Premium ועל איזה לוח היתם ממליצים לעריכת וידאו בשילוב עם מעבד P-3 dual core 830

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  14. Started by shalev sil,

אני מעוניין להרכיב מחשב ואני רוצה לקנות z390-i ורשום שהוא סדרה מיני השאלה אם זה מספיק בשביל מחשב גיימינג אני לא כלכך מבין ואשמח לתשובה..

15. היי, כשקניתי את המחשב שלי קיבלתי איתו לוח אם של biostar מדגםp4vma-4 וזה לוח כזה ממש קטן ונראה חרא.... מישהו חושב שהוא יתאים לאוברקלוק, והאם לוח אם (כמו זה) יכול לגרוע מהביצועים של המחשב? והוא בכלל כל כך חרא?

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by o.k,

שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה דעתכם על הלוח אם הבא : 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E ?GIGABYTE? מחירו כ- 580 ש"ח רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים ועבודות מחשב כגון אופיס וכדומה ...... מצורפת תמונה... תודה.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. העים לוח אם Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 תומך בדואל dddr שיש לי שני זכורנות של 256 400 מישהו יכל לברר לי ?!

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  18. אני לפני קניה של לוח רשום במפרט שיש גם AGP וגם PCIE *16 פשוט ליד ה PCIE רשום *4 בנדוויפ .. מה זה ? Expansion Slots 1 x PCIe x 16 slot (x4 mode) (*Running at PCIe x 4 bandwidth, please see link below for Graphics Card Support List ) 1 x G.E.A.R slot (*Support transfer up to 33MHz and compatible with AGP 8X slot. See link below for more detail imformation and Graphics Card Support list ) 2 x PCI slots >>> מה זה *4 MODE ?

19. Started by erezbuyom,

שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. Started by erezbuyom,

שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת איך הלוח אם הזה GA-8I865GVMK ומה הכוונה VGA הכלול האם זה כרטיס OB או שזאת התוספת של אינטל שמאיצה Leveraging the Intel® 865GV chipset to support 3GHz+ P4 CPUs on 800MHz FSB, Intel Hyper-Threading Technology and revolutionary Intel® Extreme Graphics Engine 2, the GA-8I865GVMK delivers a full-value, outstanding performance solution for today's most demanding tasks. ואיך זה ב 875 אין את זה?של גיגהבייט 81k1100

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  22. שלום, אני יודע שהיה לפני שבוע שאלה דומה אבל לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם וגם לא הצלחתי להבין את ההבדלים בין הלוחות. יש הפרש לא קטן בין הלוחות ורציתי לדעת מה ההבדל בנהם. (GA-965P-DS3 ) תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by Placebo,

שלום באתי אל חבר שלי בשביל לפרמט את המחשב שלו, והמחשב לא מזהה את הדיסק למרות שהוא Bootable וה-CD-ROM הוא בחירה ראשונה בסדר ניסתי להוריד דרייברים של הלוח אם, וחרשתי בגוגל ובאתר של ASUS אבל אני לא מוצא בשום מקום שם הלוח אם הוא- Motherboard Name Asus P5LP-LE (Lithium) זה לקוח מ-Everest עזרה בבקשה, אני משתגע פה

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by Nasok,

יש לי זכרון 1000MHZ אבל הלוח אם שלי תומך מקס' 800MHZ אך אני בודק שהוא באמת משתמש ב800MHZ האלו ולא פחות?!

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  25. Started by sdodly,

שלום לכולם. אני בונה כרגע מפרט עבור מחשב לפיתוח תוכנה וצפיה בסרטים בתקציב סביב ה-2500 ש"ח. חשוב לי לאפשר עבודה עם שני מסכים + אפשרות ל-SSD בעתיד. אין לי צורך ב- OC. המפרט כולל מעבד i5 4590. לגבי לוח האם, מעיון בפורום שמתי לב לפופולריות הרבה של ה- Gigabyte GA-H81M-HD3. שאלותי: 1. מצויין שיש לו יציאות VGA ו- DVI. האם זה אומר שניתן לחבר אליו שני מסכים במקביל (או שזה מאפשר רק חיבור אחד מבין השניים)? 2. מצויין שיש לו גם יציאות HDMI ו- Display Port. מה זה Display Port? 3. במידה והלוח לא קיים במלאי של החנות, האם תוכלו להמליץ על לוח איכותי אחר בעל נתונים דומים? 4. איזה קירור שקט יכול להתאים למעבד הנ"ל? מה המלצתכם? רוב תודות...

• 6 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.