מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח אם של ASUS אתם ממליצים לקנות למעבד E6750 החדש? ומה אתם אומרים על הלוחות עם רשת אלחוטית מובנית? שווה? כדאי?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם קיים לוח אם של Asus שתומך בערכת השבבים P35 ומחירו עד 500 שקלים ? אני שוקל לרכוש מחשב חדש בעוד חודש בערך, יש למישהו המלצה באשר ללוח אם טוב שמתאים ל - Core 2 Duo או Core 2 Quad ? ( בדרך כלל אני אוהב את Asus, לא אכפת לי במחיר הנכון לקחת גם MSI או GigaByte ).
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם הלוח הזה תומך בקונור ASUS P5W HD Deluxe תודה לעוזרים... והאם זה לוח שמצדיק את המחחיר שלו.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
נתקלתי בהצעה זולה של אייבורי שמכילה לוח ECS דגם H61H2-M3 B3. יש שם הצעות עם לוחות אחרים אולם המחיר עולה ב200 ש"ח. איך החברה הזאת? האם היא אמינה? האם ההפרש במחיר שווה את זה? לינק למחשב באייבורי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב אחד הדילמות שלא כל כך הצלחתי לפתור .. איזה לוח אם לקחת? Asus Z97 Sabertooth Mark 1? GA-Z97 Gaming GT? יש לציין: מעבד - 4790K קירור - Nocuta NH-D15 זיכרונות - KingStone HyperX Beast 2x8G כרטיס מסך - GA 780Ti OC אשמח לדעת מה ההבדל המשמעותי בכל אחד מהם, אני משתמש באודיו אופטי למערכת גדולה מהממוצע... OC יהיה ברמה בינונית. כמובן אם יש הצעה ללוחות יותר טובים מ KSP אילת כמובן באותו טווח מחירים 1000-1200 (חשוב אילת כי שם רק מה שיש בחנות אפשר לקנות ואי אפשר להזמין מה שאין) תוודההה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=253
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום הדגם של הלוח הוא GA-8ipe 1000 L הוא REV 2 ..... אני צריך לדעת איך הלוח בכללי ?איך הוא ב OC ?לכמה ניתן להגיע איתו ב FSB מי 100 ? אם מישהו יכול לספק לי ביקורת של הלוח הזה יהיה נהדר .
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
היי רצתי לדעת איזה דגם מהסידרה של GIGABYTE GA-EP35-DS3R (שזה הלוח שנמצא הרגע במפרט שלי) תומך בזוג כרטסי מסך HD3870 במערך קרוס פייר וזהה או טוב מהלוח אם הנ"ל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אחרי ייעוץ עם חברי הפורום וקריאת מבחנים ברשת החלטתי לבנות מחשב מדייה סנטר ומשחקים עם לוח המבוסס על הציפסט החדש AMD 780G. יתרונות : - יחסוך לי בשלב ראשון רכישת כרטיס מסך מתקדם למשחקים (תמיכת וידאו מצויינת בלוח האם הבסיסי, יציאת HDMI, יציאת DVI) - מאפשר שימוש באחד המעבדים החזקים של AMD. (יש המלצה ?) - זול, 85$ בארה"ב. השאלה היא היכן ניתן להשיג לוח שמבוסס על הציפסט המדובר בארץ ? - של אסוס כבר מצאתי - אבל נראה לי שאני מעדיף את GA-MA78GM-S2H של Gigabyte משום שהוא נבדק ונמצא תומך בצורה חלקה ב-OverClocking מ-500 ל-950 Mhz ! http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset תודה ויום טוב, גל
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום! האם יש לוח אם של Gigabyte או חברה אחרת אשר משתווה בכמות הפיצ'רים של הלוח שמצוין בכותרת? אין אותו ב-KSP
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי ב KSP את הלוח אם הנ"ל DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? למפרט למחשב לעיבוד תמונה דו מימד. במקור ביקשתי את הלוח הזה -LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 3Y Warranty לטענת הנציג ב KSP הלוח של אינטל עדיף. בהנחה שאני לא מתכנן OC - אין לי מושג איך עושים זאת האם הוא צודק? שאר המפרט: Core 2 Due E6300 TWINMOS DDR-II 667Mhz 1GB x2 Hitachi 80GB SATA II 8mb system disk WD 250GB SATA II 16mb data disk Gigabite 7300GT silent pipe 256MB DDR II HEC 450TW _TF PSU 2x*cm 24pin Compucase 6A21 תודה אילן
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, איזה לוח יותר מומלץ והאם ההבדלים משמעותיים? Intel - Intel BLKDP55WB Whitesburg או Gigabyte GA-P55-US3L בכוונתי להרכיב עליהם I5 עם 4 ג'יגה 1333 הרץ. אשמח לתשובה בהקדם תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את החברה הזאת??? אם כן אז מישהו מכיר את אתר הבית שלהם?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה קצת מוזרה, קניתי מחשב לאחרונה והזמנתי לוח אם Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L ומשום מה קיבלתי לוח אם של MSI .. אני לא זוכר איזה דגם.. אבל לא נראה לי שאחד ממש מיוחד.. מה זו החברה הזו (MSI) נדפקתי? שווה לי לעשות רעש בשביל להחליף? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לאחר שבעיה ברשת החשמל בביתי גרמה לשריפה של מחשבי האהוב. נשאר לי רק המחשב של אבי (פנטיום 3 1000) עכשיו לבעיה: במחשב יש לוח אם של MSI הוא נראה קברי למדי והדגם שלו על פי כל מה שהצלחתי לגלות הוא MS6323 REV2 באתר של MSI ניתקלתי בהרבה בעיות במציאת ביוסים וחומר על הלוח. (נראה שהלוח הוא OEM) ועוד בעיה שפתאום נתגלתה היא העובדה שהארדיסקים גדולים לא מזוהים בכלל... (120 גיגה) בביוס אין כלום מלבד בחירה בין מהירות זיכרון של 100 ל133 אין אפשרות לקביעת תזמונים FSB או כל דבר אחר אשמח לקבל תשובה. תודה מראש ע.ע
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי לוח אם msi rc410m-L וזכרון ocz 1gb ddr2 677 רציתי לשמוע חוות דעת והאם כדאי לשנות למשהו אחר תו7ה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
1. מה מומלץ לוח אם MSI-K8n NEO4 platinum s939 nf4ultra או Asus A8N -E? 2. האם זה נכון שלוח האם של ASUS פחות טוב כי המאוורר שלו יותר רועש? בחנות שאני קונה את הלוח של MSI ואמרו לי שלהשיג יקח להם לפחות 10 ימים ואת ה ASUS יש במלאי, האם כדאי לחכות ל MSI? עריכה: הם יש לכם המלצה עם לוח אם טוב כמו הMSI אבל של חברה אחרת, אולי Gigabye GA-K8N ultra-9 nVIDIA nFORCE4 Ultra socket 939? האם זה אותו לוח של MSI רק חברה אחרת? אם אני לא רוצה לחכות שיגיע ה MSI, מה כדאי לקחת?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה מיוחד ב-nForce2 והופך אותו לשבב מאוד מומלץ ואת לוחות האם שבאים איתו? ואיזה לוח אם ל-AMD הכי כדאי לי, מבוסס nForce2 או משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלוח של NZXT N7 B550 מאוד מאוד אהבתי את האסתטיקה שלו אבל יש לי 2 שאלות 1. ממה שהבנתי ששמים דיסק קשיח M.2 אז ללוח אין היטסינק שיקרר את הדיסק, עד כמה זה קריטי? 2. אם בשאר רכיבי החומרה כמו מאוררים וכו' יש תמיכה ב asus aura, יהיה אפשר לשנות צבעים למאוררים עם הלוח של NZXT או שחייב לוח אם שתומך asus aura?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם לוח אם של OCTEK עם 693 chipset יעבוד עם מעבד אינטל סלרון 1000 ? תודה.
-
קניתי את הלוח הזה, ולמרות שבבדיקות הכול נראה תקין, אני לא מצליח לסיים התקנת חלונות XP בהצלחה.. המעבד שהתקנתי הוא מעבד Semperon 2800+ הזיכרון הוא של ProMos/Mosel - שני סטיקים של 256 מגה כל אחד - PC2700 דיסק קשיח שכבר עבד במערכת אחרת - מקסטור 40 גיגה צורב של פיליפס, כונן דיסקטים, וזהו בערך. הוידאו הוא אונבורד, כך גם הרשת, כרטיס הקול, והמודם. ניסיתי כבר עדכון ביוס לגרסה האחרונה, החלפתי ספק, ביטלתי את כל התוספות בביוס (רשת, קול, מודם, הכול חוץ מוידאו) ועדיין.. הוא מתחיל את ההתקנה, והכול רץ, עד שהוא בא לעשות את האתחול הראשון, ואז הוא לא מצליח לעלות, אלא פשוט מאתחל אחרי זמן מה. אם מעלים במצב בטוח, הוא מתחיל לעלות, ואחרי זמן קצר (שמגיעים לשולחן עבודה והמערכת כמעט מתייצבת) הוא נו…
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב ישן מאוד שנקנה לפני 7 שנים ו- 8 חודשים. במחשב מותקן לוח של PCPartner AP133AAS13 עם מעבד של אינטל פנטיום 3 450 מסוג slot1. על הלוח יש מקום גם למעבד שוכב. רציתי לדעת אילו מעבדים אני יכול להתקין על הלוח הזה ואיזה סוקט? (370?) בנוסף, האם יש צורך במריחת משחה טרמית ובהתקנת גוף קירור ומאורר מעל המעבד כמו במעבדים החדשים? תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום, אבקש את חוות דעתכם על לוח האם הבא DG965RYCK ROGERS CITY של חברת אינטל . האם הלוח מספיק טוב? איך הוא מבחינת אמינות ? עובד טוב עם מעבד 6300e core2duo ? זקוק לתשובה בדחיפות כי אני לפני רכישה. תודה לעונים .
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-