מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איך הזכרון שלהם? זאת חברה טובה? הפריט הוא PATRIOT 512MBX2 DDR 667
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם 945p של asrock xfire 1: האם צריך להיות סדר במיקום הזכרונות בסלוטים בשביל דואל צאנל? לדוגמא בתמונה 2:הגיע לי היום המארז החדש פירקתי את הישן וחיברתי הכל נשארתי בבעיות קטנות... א. נשאר לי חיבור שיוצא מהספק קטן כזה 2 חוטים דקים מסובבים עם חיבור 3 חורים לאן זה אמור ללכת או שלא חייבים לחבר.? ב. כמו שרואים בתמונה במס' 3 האם צריך לחבר לשם חשמר מהספק או שלא חייבים ג. איפה מחברים את המאווררים... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בSKYPC ובחרתי בזיכרונות SUPER TALENT, עכשיו המוכר אמר לי שאין להם סופר טאלנט ואין צפי שזה יהיה בקרוב אז הוא הציע לי זיכרון בשם TRANS... שזה הכי קרוב במחיר לסופר טאלנט, מישהו מכיר את הזיכרון הזה והאם הוא טוב? אני לא זוכר את השם השלם שלו אבל זה מתחיל עם TRANS
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום קניתי MP חדש והוא אומר לי שהוא יפעל לאט בגלל שלא מותקן אצלי USB HI SPEED לוח האם שלי הוא של ג'גה בית k8nf-9 עד כמה שאני ידוע הוא תומך USB 2 אפו אני מוריד את הדרייבר לזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
למעבד סוקט 478, חיבור AGP, שיתמוך ב ATA, תמיכה ב זכרונות DDR SDRAM, שיהיה טוב לOC, ואם אפשר אז בלי כרטיס מסך מובנה.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
-
אני משדרג ממעבד 1.7, לוח אינטל, 786 זיכרון למעבד 3 גיגה(775), לוח של אסרוק, 512 DDR2 כנראה 533 ב700 שח שווה?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון עוד קצת.....הלוח שלי לא תומך DUAL ויש לי סטיק של ג'יגה....אני רוצה להוסיף את זה כדי שיהיה ג'יגה וחצי....הזיכרון הוא מסוג DDR 512Mb 400MHz CL2.5 Super Talent האם זו חברה טובה לזכרונות והאם כדאי לקנות את הזיכרון הזה במחיר של 360 שקל?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב עם GIGABYTE p965 S3, והיבואן התקשר אלי ואמר לי שהלוח חסר במלאי בארץ, ובמקום זה הוא הציע לי את ה ASUS P5B965 הרגיל (לא הדלוקס). מה דעתכם עליו??? האם הוא בסדר לOC? אציין ששניהם באותו מחיר... חייב לחזור אליו עם תשובה תודה
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם את המאורר הנילוה ללוח p5b deluxe מרכיבים בכל מקרה או דוקא עם קירור מים ואם זה לא יפריע לקירור הרגיל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יכול להביא לי מאתר www.ksp.co.il לוח אם שתומך גם ב AGP וגם בATA של דיסק קשיח ישן ולא משנה אם יהיה למעבד AM2 או S939 אם אין שום אופציה כזאת אז לפחות שיתמוך ב ATA אני צריך שזה יהיה כמה שיותר זול , זה למחשב לעבודה לא יותר מ 350 שקל
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים לוח אם gigabyte 965p-s3 ומעבד e6600. אני מעוניין לרכוש זכרונות אך קראתי בהרבה מקומות שללוח הזה יש בעיית תאימות גדולה של זכרונות. אשמח לדעת ממישהו שיש לו לוח כזה אם איזה שכרונות הוא עובד והאם הוא עושה OC. כמו כן שאלתי היא מה המכפלה שבה עובד המעבד הזה ומה מהירות הבאס והאם קל לעשות עם הלוח הזה והמעבד הזה OC, ואיזה מהירות כדאי שיהיו לזכרונות כדי לעשות |OC. תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מה מהירות הזיכרון שלי? הוא אמור להיות 400 אבל אני רואה שכתוב רק 200... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות האלה. אני בונה מחשב שני ואני לא סגור על איזה משני אלה עדיף לי לקחת. אני קונה כרטיס 88GTS זמני עד שהR600 יגיעו. אני מניח שה680I לא תומך בCF. ומישהו יכול להסביר לי מה היתרון של כל אחד מהלוחות האלה על השני (קחו בחשבון שאני לא יעשה SLI אם כן רק CF). שניהם עולים לי אותו הדבר ככה שרק מעניין אותי איזה מהם עדיף לי.
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע החלטתי לקנות מחשב וכבר הרבה זמן שעשיתי סקר שוק ובדקתי חלקים. הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה קונרו 6600. אולם אתמול שרציתי לבצע את ההזמנה הבן אדם שממנו אני קונה המליץ לי לא לקנות אותו אלא לקנות מעבד AMD 4200 בטענה שכיום זהו המעבד המשתלם ביותר, גם יפעיל את כל המשחקים (לא אמרתי המחשב מיועד למשחקים כבדים ועריכת וידאו) וגם משתלם מבחינת מחיר - דוג'- מעבד אינטל ולוח אם עולים יחד 706$ לעומת המעבד amd שעולה עם לוח אם 437$ הוא יעץ לי עכשיו להחליף לamd ועוד שנה שנתיים שירדו המחירים לקנות בכסף שחסכתי עכשיו מעבד יותר טוב. אחת הההמלצות שלו לעבוד עם amd ולא עם אינטל היא מהירות fsb שבאינטל היא 1066 לעומת הamd ששם היא 2000. מה דעתכם בנושא?! תודה רבה זהר!
-
- 124 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
אני יודע שה965 יותר טוב.. אבל יש לי שאלה אם אני לא עושה בכלל OC... ואני לא מתכוון לשדרג את המחשב אם אני יחליף מעבד או משהו כזה זה כבר מחשב חדש... אז עם זה... מה היתרונות של ה965 על 945? תודה 3 שאלות קטנטנות למרות שהן לא קשורות... זיכרון עם 800MHZ ממש מהיר יותר מ 667MHZ? שווה להשקיע יותר או לא כדאי... אין שום OC כדאי לקנות כרטיס מסך שהוא כבר עבר OC? או שיש בזה סיכונים כל שהם? כמו חום יותר מדי או משהו אחר...? אם קונים מחשב חדש חייב לקנות קירור למשהו? מעבד או משהו? או שלא? וכמה זה מומלץ סליחה על השיגעון.. ;D
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הם אותו מחיר בערך מה עדיף למשחקים ?????
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום רב! יש ברשותי כרגע : 2GB kit (1GBx2) DDR2 PC2-6400 4-4-4-12 UNBUFFERED NON-ECC DDR2-800 2.2V SLI-Ready 128Meg x 64 וברצוני להוסיף עוד 2 סטיקים של : TWIN2X2048-6400PRO קורסאיר 5-5-5-12 t1 האם הזכרונות יכולים לעבוד יחדיו בהרמוניה ללא התנגשויות?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
על הקופסא נכתב שיש 8 USB... בפועל אני רואה 4 חיבורים מאחורה בלוח אם.... ועוד שניים בפנאל העליון של המארז.. איפה עוד שניים "מסתתרים"?
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://virtualexperience.amd.com/index.html?co=theone [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בקשר ללוח אם הזה אני מודע לכך שהוא לא הכי חדש אני יודע זאת אז לכל המיתחקמים אני שואל אם הלוח הזה הוא לוח יחסית טוב לסוקט 478 ואם הוא תומך ב-big typhon והאם אפשר לעשות איתו אוברקלוק מכובד ?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אוקי... קיבלתי הצעה של מחשב, שכמה דברים בה לא נראים לי, כמו לוח האם... הם נתנו לי לוח אם ISELTON, שכמה שאני יודע לא משהו בכלל.... בכל מקרה, רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה עדיף עליו, בתקציב 500-600.... לא מתכוון לעשות OC, אך אני לא רוצה להיות מוגבל... תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
איפה אני מחבר את כונן הדיסקטים 1.44" האם זה איפה שסימנתי עם הצהוב?? ??? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את ה-e6300 ויחד איתו לוח אם + זכרון ההתלבטות שלי היא בין השלושה לוחות האלה: asus p5ld2- vm SE 590 ש"ח asrock conroe xfire-sata2 565 ש"ח gigabyte S3 588 ש"ח אוברקלוק קל (עד 350)
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-