מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שאלה דיי דחופה, יש עדיין לוחות כאלה? אני ממש צריך לדעת :< תודה.
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לוח אם עם CrossFire יכול לעבוד עם Geforce? Asus P5B DLX יכול לעבוד עם Geforce 7300GS של Gainwood? אני מצטער אם יש שאלה כזאת בנעוץ
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לוח אם ל AMD חשוב לי שיהיה לו FireWire. הבעיה היא תקציבית. על איזה לוח אם אתם ממליצים (אני לא מתכוון לעשות לו OVERCLOCKING) במחיר זול - כלומר אני צריך את הלוח הזול המומלץ ביותר. המון תודה, יוסי
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
דגש על ה-agp??????????
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לרכוש מחשב (בעצם שניים) עם E6550 (או E6320) תלוי במחיר הכללי. כעת איני זקוק לכרטיס מסך חזק ומספיק לי משולב. האם יש לוח אם עם P35 וכרטיס מסך משולב? תודה
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם זול עם סאטה 2 וAGP. אני יודע שזה קיים רק באנפורס 4 והוא מגיע רק עם PCX.קיים ציפסט דומה שנותן 3GB כמו הסאטה 2 ולא של אנוידיה? רצוי של גיגבייט או אסוס. אני מניח שזה רק עניין של ציפסט. הרבה תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בחיבורי הUSB אצלי - אני מחבר USB עם חיבור 3.0 ללוח אם (יש 2 יציאות של USB3.0 מאחור) אבל המהירות נורא נמוכה ואני מקבל התראה בעת החיבור שהמכשיר (DOK) יכול לתפקד מהר יותר אם אני אחבר לחיבור שתומך (שזה בעצם החיבור הכחול שאליו אני מנסה לחבר!). נכנסתי לביוס וראיתי שלא מופיע שם שום אזכור לUSB 3.0 (למרות שאמור להיות שם משהו לגבי זה לפי החוברת הדרכה של הלוח אם) לוח אם מסוג GA B75M D3H של גיגהבייט. (REV 1.0). התקנתי דרייברים של USB 3 אבל עדיין אחרי כיבוי והדלקה אין זיהוי של זה בביוס ומכשירים עובדים כאילו הם מחוברים לUSB 2 רגיל (מכשירים עם חיבור 3.0). מה לעשות? יכול להיות משהו שלא…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם עם כמה שיותר חיבורי SATA אני מעדיף שהלוח לא יהיה יקר מדי (יש אפשרות גם להזמין מחו"ל דרך newegg או משהו) לא משנה לי אם זה תומך אינטל או AMD - סה"כ זה מיועד לשרת קבצים ללא רייד כזה או אחר אני אשמח אם גם יהיה כ. מסך מובנה בלוח אם. או לחילופין לוח עם כמה שיותר הרחבות PCIE + המלצה לכרטיסי הרחבה של 4 פורטים במחיר שפוי מה עדיף ומה אתם ממליצים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחליף ספק כח במחשב desktop של lenovo, דגם thinkcentre m93p כשבאתי להרכיב את הספק כח שמתי לב למשהו לא שגרתי lenovo בלוח אם ובספק כח שהם כוללים לא משתמשים בחיבור הסטנדרטי ATX אלא בחיבור של 14pin הנה תמונות של החיבור ללוח אם מספק הכח שאני מתכוון להחליף: מישהו נתקל בזה? אני יכול לייצר מתאם לחיבור הזה מהספק החדש (ATX ל 14pin), יש למישהו רעיון אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה היתרון בלוח עם חיבור 8 פין על פני 4 פין? לאיזה צורך זה משמש? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מותג עם לוח אם סיני בעל חיבור atx 12v עם 4 פינים במקום 8 פינים כמו בלוחות אם האיכותיים יותר לפי מיטב הבנתי בחיבור עם ה8 פינים יש מתח ישיר למעבד ככה שבמקרה והמעבד במאמץ הוא ימשיך לקבל את המתח שהוא צריך בלי נפילות. השאלה שלי כמה זה משמעותי? זה מחשב שמשמש לעבודה יומיומית+ bf3 מידי פעם. מעבד core i5 3470 ספק coolermaster gx650W תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע יש לחלק מלוחות האם חיבור של 8 פינים למעבד . אבל לפעמים יש ספקי כח שיש להם רק את חיבור ה 4 פין . האם ניתן לחבר ככה וזה יעבוד בסדר ? או שחייבים לקנות איזה מתאם 4 פין >>8 פין . ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שהוחלף לו לוח אם, לוח האם החדש כולל חיבור ATX_12V עם 8 מגעים: הבעיה: הספק שלו כולל חיבור ATX_12V עם 4 מגעים.. בלי הגרסא של ה-6, ובלי הגרסא של ה-8.. עכשיו כמובן שאפשר ללכת ולהחליף ספק למחשב הזה, אבל השאלה שלי היא כזו: למחשב הזה אין כרטיס מסך, והוא משתמש ב-Onboard Graphics של Intel (מעבד core-i) האם בגלל שאין כרטיס מסך, אולי אפשר לא להחליף כאן ספק? ובמקום זאת: 1) לא לחבר שום דבר לחיבור 8 המגעים הזה או: 2) לחבר את חיבור 4 המגעים, בצד שמאל של החיבור עם ה-8 מגעים כך תהיה התאמה בין שני הפלסטיקים. מה אתם אומרים? …
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכם! יש לי לוח אם ישן שהדגם שלו זה ASUS P4T עם צ'יפסט INTEL I850 וסוקט 423(לא זוכר את הדגם המדויק של הלוח) שיש לו חיבורי USB אני מניח ש1.1, השאלה זה אם אני אחבר כרטיס הרחבה של USB2, אז מה שאני אחבר לכרטיס יעבוד ב400MBs? ועוד שאלה: נגיד ואני מוריד במהירות של 1.250MBs(מגה בייט) ואני מחבר לUSB1.1 הארד דיסק חיצוני, ומוריד אליו הכל. אז תיהיה הגבלה? יהיה צוואר בקבוק? אריאל
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחפש לוח אם במחיר הנקוב בכותרת אשר ייתמוך ב PCIEX2 וזאת על מנת לאפשר שידרוג עתידי בעוד שנתיים בערך ו DDR 3 לא חובה... אבל חברים ממש ממש חשוב לי שהפשרות של שדרוג תהיה פתוחה בפניי בעתיד. היום אני לוקח 8800GTS G92 512 MB Q6600 2GB X 2 זיכרון...
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכווולם, לדוד שלי יש מחשב "ניורון" (אל תשאלו למה, זו לא אחריותי, זה היה לפני שנכנסתי לקטע...) בכל אופן יש בו פנטיום 3 1000 מה"צ עם 128 מ"ב זיכרון ו"כרטיס מסך" מובנה של 4 מגה !!!!!! הקטע הנורא הוא שכשבאתי להחליף את כרטיס המסך גיליתי לתדהמתי שלחר* הזה אין אפילו חריץ AGP. בקיצור הבנתי שזול יותר להחליף לוח-אם. אני מחפש המלצה ללוח זול ופשוט שיתאים למפרט הנ"ל (עם GF4MX440 AGPשעלה לי 240 ש"ח). האם הלוח של ג'יגה בייט (Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T ) יתאים לעניין ? האם ידוע לכם על לוחות אחרים ? בתודה מראש HF
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם יש לוחות אם במחיר סביר, שתומכים ב-(1155) intel core i5 עם usb3 וכוללים יציאת אודיו קואקסלית? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יצא כבר לוח אם שששוה קניה עם כ.מסך מובנה לקונרו
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שיתאים למעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Socket AM2 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסיבות שמפורטות בת'רד הזה אני מחפש לוח אם שעונה לדרישות בכותרת שעולה כמה שפחות, יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. הלוח יהיה מיועד למחשב שישחקו בעיקר ילדים קטנים במשחקים בסיסיים ואינטרנט. לכן אני מעדיף לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה בלי להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך. תודה רבה מראש לכל הממליצים
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב חדש ואני לא מייעד אותו למשחקים, כדאי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה? או שבכל זאת כדאי לקנות כרטיס מסך תקציבי נפרד?
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בגלל הציפייה לכרטיסי מסך שיתמכו ב-dx10 חשבתי שכדאי אוליי לקנות לוח אם שיש בו כרטיס מסך on board וכך לא לדחות רכישת המחשב, ולקנות בעתיד כרטיס מסך לכשיצאו הכרטיסים החדשים. אשר על כן: על איזה לוח אם 1) שיתמוך ב- e6300 2) ושיכלול כרטיס מסך מובנה 3) ושיהיה ניתן לאובר קלוקינג "לא קיצוני", אתם ממליצים ?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חייב לוח אם עם כ. מסך מובנה שהלוח יהיה טוב ושהכרטיס ירוץ לי "בסדר" לא יותר מיזה כי אני מתכוון לקנות מאוחר יותר כרטיס אחרר... תודה
-
- 10 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מחפש לוח אם אם כרטיס מסך O.B (הכי מתקדם שיש כולל DVI)(למשחקים קלים בינונים GTA 4/5 , UT2003 וכ"ו) עדיף עם השבבים הכי חדשים שיצאו אם יצאה אחת לפחות IDE (לצורב ודיסק קשיח ישן שיש לי) אם יציאות SATA כמה שיותר עם יציאות USB כמה שיותר וכול מה שיש בלוח מתקדם מקסימום לוח / מינימום מחיר תודה
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-