מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד חדש בקופסא ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore? עכשיו איזה לוח אמ אתם אומרים לקנות אליו asus p5ld2 או אתם אומרים אני ילך על גיגביט אותו צ'יפסט אותו FSB אותו הכול מה אתם אומרים יותר טוב???
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אחרי הכל זה מעבד CORE, עם כל השינויים זו אותה משפחה של C2D. תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב לפני כשנה שעוד לא הייתי משחק משחקים במחשב אז לפני חצי שנה התחלתי ודוד שלי הביא לי כרטיס מסך 9600 עכשיו רציתי לשאול יש לי מעבד e2200 גרוע למשחקים ולוח אם atx 7100ob עכשיו יש לי תקציב של 900 שקל מה כדי לי לקנות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, ללוח אם GA-H67M-UD2H-B3 יש שלושה חיבורי וידאו, האם ניתן לחבר לכולם מסכים בו זמנית ולהציג על כל מסך תצוגה שונה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים ותודה מראש על הסיוע! יש לי כרגע סטיק אחד של 4G זיכרון במחשב, ואני מעוניין להוסיף לו עוד סטיק של 4G, אלא שאיני יודע כיצד עניין התאימות עובד. מה שיש לי כרגע זה המפרט שבתמונת. האם הזיכרון שמוצע כאן יתאים לי? במידה ולא, אשמח להצעה שכן מתאימה לי מ-KSP. https://ksp.co.il/?uin=17505&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=shipment¶m=20180429
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה מהמעבדים הבאים עדיף: AMD PHENOM X4 945 AMD PHENOM X4 940 BE מבדיקה הבנתי שזה אותו מעבד בדיוק רק שה945 עם תושבת AM3 המאפשר עבודה עם DD3 (וגם תואמת לאחור בתושבת AM2 עם DDR2)וה940 בעלת מכפלה פתוחה המאפשרת OC בצורה קלה\טובה יותר ומיועדת לתושבת AM2 בלבד. מכיוון שאין לי כוונה לבצע OC, האם יש סיבה אחרת\נוספת שה940 עדיף על ה945 (המחיר הוא בהבדל של שקלים בודדים) ? כי זה נראה כאילו שבתכנון לטווח ארוך ה945 עדיף כי הוא מאפשר שדרוג טוב יותר. *המעבד מיועד למשחקים וירוכב על Gigabyte MA770-UD3 עם 4850 ככרטיס המסך. תודה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
לקוראים שלום : עמלתי קשות על תקציב ומעט ידע, וברצוני להרכיב [ בנתיים ] מפרט חלקי של מחשב. הבעייה שלי כעת היא בחירת לוח אם יעיל שנותן תמורה טובה לאגרה. [סטודנטית תפרנית] לכן ההתלבטות מאד משמעותית וקשה להחליט בתוך ים של מוצרים. המחשב ישמש לצפיית סרטים, משחקים [ לא קרייסיס ] אבל רוצה גרפיקה טובה. המפרט החלקי שלי הוא : 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box / AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX אגב, פער המחיר בין 2 סוגי המעבדים הוא 80 ש"ח. האם שווה את זה? 2. לוח אם : GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 האם הלוח הזה מתאים לחומרה, כגון המעבד, הזכרונות, וכ. המסך שבמפרט? ה…
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני קורא עכשיו (יותר נכון כל הלילה תראו תשעה ) את המאמרים שהיו כתובים באחת החדשות באתר על הLGA 775 הצ'יפסטים והפיצ'רים החדשים. בקיצור במאמר באנאנד-טק הראו בנצ'ים בלוח אם של ג'יגהבייט (שדרך אגב הקפיץ בצורה משמעותית את הביצועים של שני הDDRים, אותם זכרונות קיבלו תוצאה יותר טובה מלוח 925X) עם הצ'יפסט 915 שתומך גם בDDR וגם בDDR2 עם זכרונות DDR2 533 וזכרונות DDR 400. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה האם זה כל מה שהDDR2 מסוגל לו? לפי דעתי ההבדלים בין הDDR והDDR2 לא שווים את השדרוג (המחיר?). ראיתי שדובר כאן על זכרונות DDR2 667 ו DDR2 800, מבחינת מה שכנראה הולך להיות המחיר, שווה לקנות אותם בכלל? הם כן ייתנו ביצועים משמעותיים בין הDDR הרגיל והDDR2? דרך אגב משהו שאני מרגיש שהוא קצת …
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה זיכרון מהיר יותר? מי שמדבר לא מתוך ידע/נסיון שיציין את זה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את הלוח אם והמעבד לאטלון 64 סוקט 939, אבל הבעיה שלי שיש לי כרטיס גרפי שעובד על 6800GT, AGP ואין לי שום כוונה להחליף אותו בשנים הקרובות. ציפיתי לראות איזה ADAPTER שיענה לבעיה (אני בטוח שיש אלפים בעולם עם אותה בעיה) אבל לא מצאתי, אז הדבר היחידי שיעזור לי זה לוח אם עם תמיכה לAGP בנוסף במקום או בנוסף לAGP. כמובן שאני מחפש לוח אם שיהיה שווה בביצועים ללוחות אם החדשים ביותר
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני אשמח לקצת עזרה, אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא חנות בארץ שמוכרת את המעבדים האלו עד לסכום של 600 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם יש חסרונות ל p43 לעומת p35 בגלל שזו סדרה שמסתיימת ב 3 ולא ב 5 ... ? לדוגמא מה עדיף EP43-DS3L או EP35-DS3L ? המחשב לחבר. בתודה.
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי ללימודים, אינטרנט,משחקים ועריכת סרטים. אני פשוט מאוד מבולבל מההיצע הגדול של לוחות אם שאני לא לא יודע איזה מרכיבים יהיו חשובים לי. המעבד שאני אקנה יהיה - AMD ATHLON 64 3200 SOCKET 939. והלוחות האפשריים (מה שמצאתי) הינם: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 או כל לוח אחר שעולה בראשכם - ואשמח לדעת מה לעי לחפש בלוח אם לפני שאני רוכש אותו. תודה
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הלוח הנ"ל. האם לא תהיה לי בעייה לשים עליו 4GB של זכרון GAIL 667Mhz ? תודה
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי איזה מחשב עם לוח אם ASUS Rampage Formula (LGA775)X48 ואני מעוניין לשים בו 8GB זיכרון אבל תאשר אני מתקין את הזיכרונות 4 סטיקים של קינגסטון דגם KHX8500D2K2/4G 4GB MEMORY KIT 4GB PC2-8500 CL5 240-PIN DIMM KIT (2PCS.) 99U5316-066.A00LF כלומר בכול מארז יש שתי סטיקים יש לי שתי מארזים של אותו דגם סך הכול 4 סתיקים כול סטיק 2GB אבל לאחר שאני מתקין אותם, אני מדליק את המחשב הוא נכנס למסך כחול ועושה ריסטרט וכך זה חוזר על עצמו ולפעמים המחשב נידלק עולה רק הלוגו של הביוס של הלוח אם ועושה ריסטרט. כשאני שם רק 4G הוא מקבל את זה והכול בסדר. מה הפיתרון למה הלוח לא מקבל את 8GB זיכרון?ראוי לציין הביוס מעודכן וכן הדריוורים במחשב ממה אני יודע הלוח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא רוצה להשקיע על מאוורר רציני,סתם חבל על הכסף ד"א בזה שלא בקופסא רשום E6, משנה משהו(אם מישהו יכול לראות זה נמצא בפנדה)
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&STATUS_FLAG=B&SITE=US מי שמכיר את raju מ-DFI STREET, הוא עידכן לגירסא הזאת, ושימו לב לתוצאות: http://img292.imageshack.us/img292/4893/i41ghzxw0.jpg נראה לי שהוא הגיע לתוצאה הזאת עם V מוד, או מה שזה לא יהיה.. הוא אמר שקשה לעבור את ה-435FSB בלי המוד, מי שמפחד לעדכן כי זו גירסאת בטא, שיחכה לגירסא הרשמית של DFI...
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון התחילו לי ארטיפקים בכ.מ, וגם קרוב משפחה בארה"ב אז החלטתי שזה הזמן לשדרוג. כרגע המעבד שלי הוא C2D E6300, ואני מתכוון לקנות HD 4850 -> אני מניח שיהיה צוואר בקבוק. הלוח אם שלי הוא 965P-DS3, איזה מעבד במינימום כסף לא יעשה צוואר בקבוק לכ.מ ויתאים ללוח אם שלי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי.. חבר שלי קנה מחשב, בהצעת המכיר היה כתוב במפורש מעבד core2duo E6300. המחשב , עם לוח אם Asus P5LD2-VM SE (לא ידוע לי אם pcb rev2) מציג את המעבד כpentium 4 D בעל ליבה כפולה. המוכר טוען שהוא בדק שהכניס את המעבד הנכון, ופשוט הלוח אם לא יודע להציג את שם המעבד כראוי. גם הציע לי לפתוח את המחשב, להסיר את המאוורר, ולראות מה כתוב על המעבד בעצמי. אבל אני לא חושב שכדאי לעשות את זה למחשב חדש... מישהו שמע על כזה דבר? ודרך אגב, איך אפשר בלוח הזה לבטל את הלוגו של אינטל בהפעלת המחשב, כךף שיציג את הנתונים ולא את התמונה? תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי לוח Asus striker extreme בידיעה שניתן להתקין עליו מעבדי QUAD 45nm מהמחשב היישן לקחתי את הכרטיסי מסך 2*XFX Nvidia 7950GX2 את הזכרונות OCZ REAPAR 2G 800 ספק CORSAIR 650 TX קירור למעבד tr u120e + sflex 120 . אני מעוניין לקנות מעבד חדש וחשבתי על מעבדי core 2quad Q9450/9550 לאחר בירור מקיף באתר אסוס בתמיכת הלוח במעבדים מעבדי ה-QUAD 45nm אינם מופים ברשימה חשבתי אולי לא הספיקו לעדכן את האתר או משהו כזה, וניגשתי לפורום של הלוח באתר אסוס, וגם שם אני רואה שישנם דיונים על כך שהלוח אינו תומך במעבדים אלו http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080824001915437&board_id=1&model=Striker+Extreme&page=1&SLanguage=en-us חשבתי לעצמי אולי כמה מק…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בביוס שלי(ga g31m-es2l( יש 2 מצבים של ACPI suspend mode 1,S1(POS) 2. S3(STR) כמו שהבנתי הSTR שומר לזיכרון הRAM אבל אני לא ממש מבין מה זה עושה. אז מה כדאי ולמה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב להבין סתם בשביל ידע כללי איך amd 64 3200 יותר טוב מאינטל 3.0 ht עם הamd עובד על מהיריות שעון הרבה יותר נמוכות תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם הלוח אם הבא של חברת ג'יגהבייט: GA-M59SLI-S5 עם צ'יפסט nforce590. ורציתי לדעת האם יש לי אפשרות לשדרג את המעבד מ-5000 לסדרת הפאנומים החדשה... ניסיתי לחפש קצת בגוגל, אבל התשובה היא לא חד משמעית (הבנתי שג'יגהבייט הוציאה עדכון ביוס כדי שתהיה תמיכה, אבל זה לא חד משמעי...) אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין, תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי חברים איפה אפשר למצוא טבלה שמסבירה הבדל של על ציפסט ? P35 לעומת G35 ? לכל מעבדי 775 ? ז"א משהו כמו : http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2008/benchmarks,16.html רק שמדגים ציפסט !
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים הוצע לי מהחנות שממנה קניתי את המחשב שלי להחליף את לוח האם שלי הישן UD4 לא B3, ל Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 P67 או MSI P67A-GD65 B3 P67, המטרות שלי הם משחקים ואוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כמו כן יש כמה יתרונות וכמה חסרונות לכל לוח: לGIGABYTE יש תמיכה לדיסקים קשיחים של יותר מ3 טרהבייט, USB עם יותר כוח, אבל לMSI יש יותר יציאות USB3 ויותר יציאות SATA3, קליק ביוס, בדיקת מתחים על הלוח, אפשרות ל32 ג'יגהבייט זיכרון (כן אני יודע, אני לא ישתמש בזה), דרך אגב מה זה הלחצן ליד SPDIF בלוח של MSI ??? . מה לגבי אורך חיים של הלוחות, אמינות GIGABYTE או MSI? אגב שמתי לב שהלוח של MSI זול יותר אבל לי זה לא משנה, כי אני מקבל את שניהם באותו מחיר (חינם, החלפה). תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-