עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כפי שראיתם באתרים שונים כמו פה http://www.guru3d.com/article/Videocards/391/23/ מראים שהמעבדים מתחילים להוות צוואר בקבוק ומורידים את הFPS במשחקים ברגע שהכרטיס מסך חזק והמעבד לא חזק מספיק.. והרבה אנשים התחילו להגיד שהמעבד מתחיל להוות צוואר בקבוק ובשביל כרטיס כמו 8800 כדאי לקחת מעבד חזק אחרת הביצועים יוגבלו.. אבל אם תשימו לב זה לא מדויק שהוא מהווה צוואר בקבוק ומגביל את הביצועים הכרטיס מסך מעבד את הגרפיקה במשחקים ואז נוצרים פריימים שמועברים למעבד.. אם תשימו לב באתר שהבאתי משומה ברזולוציות גבוהות המעבדים שווים בביצועים וכבר לא מורידים FPSים במשחקים.. למה זה? בוא נדגים איך עובדת המערכת לפי כביש ומפעלים (שיטה של smalul ;D) עכשיו ככל שעוברים יותר פריימים מהכרטיס מסך למעבד.. …

• 70 תגובות
    • 4k צפיות
  2. שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה לפי דעתכם יותר טוב /יותר מומלץ לשים סטיק אחד של ג'יגה של קינגסטון או...... לשים שתי סטיקים של 512MB של קינגסטון אשמח לקבל תשובות מעניינות!!! תודה........

• 18 תגובות
    • 822 צפיות
  3. אז זהו, ערב, אני יושב ליד המחשב (למזלי אחרת לא הייתי יודע) שומע את הקול הקפיצי הזה, זה נשמע כאילו בא מתוך המחשב ואני כאילו "לא יכול להיות". פירקתי כיסוי והתחושה שלי התבררה כנכונה, מדובר במאוורר של המעבד, קצת חופשי חשבתי "מה הוא נשבר?" הרי כבר שמעתי דיבורים נגד ה-Arcticcooler אבל לא, התושבת עצמה נשברה, הפין פלסטיק שמחזיק את אחד מהתפסנים של המאוורר נשבר :s05: ויש רק אחד ... למה יש רק אחד?? ?? ?? ??? מה לעשות? לוח בן שבועיים-חודש (משהו כזה), מחשב חדש דנדש, יש למישהו ניסיון עם זה? מדובר בלוח של Asus M2N-E, מה עושים? אחריות תעבוד? אפשר להחליף רק תושבת? כמובן שדבר ראשון על הבוקר טלפון לחנות ממנה קניתי אבל .... מבאס!!! בינתיים התקנתי תוכנה לניטור טמפרטורה והכל בסדר - המאוורר י…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yav92,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT PCI-E ועם סטיק אחד של גיגה עכשיו הוא לא עובד לי הכי מהר ואם אני יוסיף עוד גיגה זה ישנה? כנל למשחקים אחרים

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by DrizziTx,

כאמור מעוניין לקנות לוח, ראיתי את ה-DFI Infinity NF4 Ultra כאן. לא צריך לוח ל-SLI ועדיף לוח באזור המחיר הזה... לצערי לא מצאתי לוח של Asus שמגיע עם NF4 (ה-chipset העדיף על פני SIS ו-VIA למיטב הבנתי, לא?) המלצות, הערות והארות יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  6. G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 2000 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 OCZ DDR2 2GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 1950 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5939 OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 1850 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 אם יש עוד המלצות אני פתוח להצעות עד 2000 שקל, 800MHZ, 1X2GB

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by p-o-i,

שלום..טוב אז ככה..אני רוצה לקנות מדיה סנטר שיהיה מבוסס על המעבד SEMPRON...המפרט הוא כזה בערך... AMD Sempron 3000 , 1.6GHz, 256KB Cache לוח אם מסויים...(בסביבות ה300 שקל...אז ז"א לא משהו רציני) 512DDR2 667 7300GT DDR2 \7600GS לא הוחלט עדיין.. השאלה שלי היא (לא ידעתי איפה לשאול אותה ת'אמת) אם אני ירצה לשחק במחשב הזה משחקים כגון NFS וBUDOKAI וכו' הם יפעלו סבבה על רזולוציות נחמדות או שהמעבד הולך באמת או ובתמים לדפוק את הביצועים של מחשב במשחקים...??..(אני לא רוצה לשחק בו דברים מיוחדים מידי רק מרוצים ומכות כי הוא הולך להיות מחובר לטלויזיית LCD 32 שלי ואני פשוט מעדיף שיהיה לי את האפשרות לשחק בו בנוסף לצפייה בסרטים..) או שאתם ממליצים כבר ללכת על ATHLON64 או PENTIUM D או אפילו CEL…

• 5 תגובות
    • 454 צפיות
  8. Started by aquas,

הלוח הוא:GIGABYTE-GA-K8NF-9 הסיבה היא אני חושב על ליקנות דיסק קשיח 320gb SEAGATE BARRACUDA 10 הדגם הזה:ST3320620AS תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by israelnba,

אני רוצה לדעת אם המחשב שלי תומך בזה... יש לי שני חריצים לזכרונות על הלוח אם האם זה בהכרח אומר שהמחשב שלי תומך בטכנולוגיה הזו?? אם לא אשמח לדעת איך בודקים את זה

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by yvkr,

שלום אשמח לקבל המלצה ללוח אם המתאים למעבד E6400 הלוח אמור להתאים בעיקר למשחקים כבדים. התקציב הוא עד כ- 700 ש"ח בתודה יריב

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  11. אהלן. יש לי מעבד פנטיום D 820 ואני מעוניין לעשות אוברקלוק גם למעבד וגם לכרטיס מסך. איזה לוח אם מומלץ שנתוניו באוברקלוק טובים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  12. Started by drok!,

שאומרים שללוח הזה (http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm) יש 1 x PCI Express Graphics slot ,מתכוונים שיש לו PCI-E 16X?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם , יש לי מחשב בן 3 ומשהו שנים (ככה שאין אחריות) .. הלוח אם שלי כנראה נדפק . אני מדליק את המחשב . יש מתח חשמל אך אין תגובה של צפצוף מהלוח והמסך לא נדלק וכונני ה-CD לא נפתחים . רק כשאני מנתק כבל IDE אז הם נפתחים אך המסך עדיין לא נדלק. ניסיתי גם לאפס ביוס ולא הועיל . טוב , המפרט שלי הוא פנטיום 4 עם כרטיס מסך ATI 9550 AGP עם 2 סטיקים של 256מגה כל אחד. 400 מגה הרץ . הלוח שלי הוא: ASUS P4U800 עם 3 סלוטים לזיכרון ...כלומר אופציה להוסיף עוד 256 בעתיד (אפילו שלא בדואל צ'אנל) . אני מחפש לוח להחליף ..האם מישהו מכיר לוח טוב בטווח מחיר שבכותרת ? שיתמוך בכרטיס מסך ובזיכרון .. ראיתי משהו בקיי.אס.פי : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3405 . האם הוא בסדר ? יש לו רק 2 סלוטי…

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by Dn2k,

הורדתי את CPU-Z הכי אחרון 1.38 ושאני מנסה לפתוח אותו הוא מחזיר לי שגיאה בדרייבר לא רושם איזה ואומר שהוא יפתח אבל ללא נתונים הוא מראה לי את נתוני המעבד ואת שאר הנתונים לא... יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  15. היי, יש ברשותי מחשב ישן בן כ4 וחצי שנים שהלך לו הלוח אם, שלוח אם הינו מתוצרת ASUS דגם A7V266 הייתי מעוניין לשאול אם יש ברשותי איזושהי דרך להשיג או לתקן את הלוח אם הזה, כדי לא לגרום לעצמי לקנות מחשב חדש תודה

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  16. רציתי לדעת אם המעבד intel duol core 2 e6300 ,1066mhz s775 2mb יתאים ללוח אם של אסוס מסוג - ASUS P5LD2 R2.0 , s775 conroe ddr2 667 - pci-e ? תודה מראש

17. Started by The Ripper,

איזה מעבד יעבוד טוב יותר עם WinXp ו-256MB זכרון מערכת? P-III ~900MHz או P4 Celeron 1.8Mhz [נתקלתי כבר במצבים שP3 לקח סלרון P4, האם גם פה זה המצב למרות הפרשי מהירות הליבה?]

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. שלום, : :הכותרת אומרת הכל... : : אם אני יכול לרכוש אותם ממש בכמעט אותו מחיר, מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by talevi,

אני מעוניין לקנות מNEWEGG מעבד השאלה שלי איפה הם ממוקמים יש לי קצת בעיה עם האינטרנט אני לא מצליח לגלוש באתר שלהם ? ודודה שלי גרה באנגליה האם יהיה אפשר לשלוח אליה והיא תביא לי את זה? ואני רוצה לקנות זכרונות משם מה הכי טוב עד 1500 שקל אם אפשר לינק

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by GONNY2,

האם אני חייב כרטיס מסך ? ואם חייב מה כדאי לעשות במידה ואיני מעונין לקנות כעת כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by o.k,

שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם המעבד Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? מתאים ללוח אם הבא: ?ABIT? - ?NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E,GBE, SATA II? ? ואם לא איזה מעבד באותו סדר גודל של מחיר ואיכות יתאים ללוח אם?? תודה...

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by o.k,

שלום לכולם !!! נכנסתי למנהל המשימות של ווינדווס ורשום לי בתהליכים שיש איזה תהליך לא פעיל של המערכת (SYSTEM) והוא צורך מהמעבד 98% איך אני מטפל בבעיה???---דחוף--- תודה....

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  23. צריך עזרה בדחיפות: אני קונה את המעבד הזה: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ואני רוצה להתאים לו לוח אם מובנה.עכשיו המליצו לי לפני חודש על הלוח הזה:Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 אבל עכשיו אומרים לי שאין לו DVI.<אני פשוט קונה מסך LCD ואמרו לי ש DVI משפר את התמונה>. יש לכם לוח אם יותר טוב שמתאים למעבד הזה עם DVI? בסביבות ה-500 ש"ח פחות או יותר. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by dd7,

עשיתי פורמט למחשב של אחי הקטן עכשיו אין לי מוסג איזה לוח זה בשביל להתקין לו דרייברים (אין לי את הדיסקים של הדרייברים) תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. אז ככה החלטתי שבנתיים אני קונה מחשב ואני משתמש בכרטיס מסך שבלוח אם במשך כמה חודשים עד שיצא כרטיס מסך תומך DX10 ב1500 שקל בערך אז הני רוצה לשאול בקשר לשני לוחת אם האם יש בהם כרטיס מסך מובנה ואם כן אז הוא יוכל להריץ משחקים חדשים (לא חייב בגרפיקה גבוהה רק להריץ מהר) ולאיזה כרטיס מסך הוא בערך משתווה אז הדגם הראשון: GIGABYTE? M55Plus-S3G AM2, 6100, DDRII 800, PCI-E? השני: GIGABYTE ?M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים