עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Guarding angel,

מחפש לוח 478 למעבד 2.6 עד 350 גג קיים עוד הדגם של הAlbatron?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by BUNG,

אהלן חברי הפורום. כעיקרון אני צריך לוח אם לסוקט 479, אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל. לא איכפת לי מה החנות, גם ניואג יתאים כי יש לי מישהו שם עם אזרחות אמריקאית שיקנה את זה בשבילי. חשבתי על הAOPEN 975X אבל אולי יש משהו משתלם יותר? טוב יותר? התקציב ללוח הוא עד 400$. המעבד שישב עליו זה T2600 כנראה אלא אם יש לכם משהו עדיף. ואני צריך באותה הזדמנות המלצה לקירור מתאים. תקציב של עד 100$.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by etz,

לא מזמן המחשב של אחותי התקלקל, יש איזה בעיה חשמלית בלוח שלו. בינתיים הבאתי לה לוח אחר ושמתי את הלוח שלה בצד ודי התעלמתי ממנו. לפני כמה ימים נזכרתי בו והחלטתי שהגיע הזמן למצוא לה לוח חדש... המעבד הוא את'לון והייתי בטוח שהוא יושב בסוקט 754 הישן כי זה מחשב בין שנתיים בערך, אבל כשפירקתי היום את גוף הקירור אני רואה שכתוב על הסוקט mPGA563 ומייד ניגשתי לאינטרנט לברר מה זה לעזאזל ואני רואה שזה סוקט לאת'לונים של ניידים, חיפשתי לוח שולחני שתומך בסוקט הזה אבל לא מצאתי כלום בחנויות בארץ שאני מכיר, ולא רק - גם בחיפוש כללי באינטרנט הלוח היחיד שהצלחתי להבין עליו שהוא למחשב שולחני ותומך בסוקט הזה זה בדיוק הלוח שיש לי. מישהו מכיר לוח עם הסוקט הזה שאפשר לקנות איפשהו? לא אכפת לי שיהיה גרוע …

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  4. Started by turtleman,

בהתחלה רציתי את ה EPoX EP-8KDA3J, אבל התקשרתי לפנדה ויש להם בעיות עם היבואן בקשר ללוח הזה. עכשיו אני חושב בכיוון של MSI K8N Platinum (שעולה יותר משמעותית ד"א), איך הוא? ואם אפשר להמליץ לי על עוד לוחות טובים... ושאלה לא כשורה, איך הזכרונות הבאים, בשביל 565 שקל? GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by 14renegade,

איזה לוח אם(לא לאוברקלוק) הכי טוב למשחקים? איזה לוח אם נותן את ביצועי הסטוק הכי טובים? אני רוצה מחשב למשחקים...ואני לא רוצה לקנות בטעות לוח אם שטוב במיוחד לאוברקלוק...אולי אפשרות אוברקלוקינג קטנה לא יותר מזה. לוח אם שמתאים לathlon 64. סוקט 754. בתקציב של בערך- 700 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by hen1235,

אני צריך שתמליצו לי על לוחות אם לסוקט 754 עם AGP. שיהיו טובים לאוברקלוק מתון ושיהיה בהם הרבה פיצ'רים. האם הלאן פארטי לסוקט הזה הוא טוב? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  7. קודם כל שלום אני טס לארה"ב עוד שבוע ואני קונה מעבד 3500+ (עוד כל מיני רכיבים למחשב אבל זה מיותר לדעתי - אם יש צורך תגידו לי) ספק 410 W (למקרה שזה משנה) של TT בכל מקרה אני לא הכי מעודכן בנוגע ללוחות של הסוקט הזה אז מישהו יכול להגיד לי איזה לוחות יש לו בשוק ? ואיזה מהם הכי יציב/אמין ל OC והכי חשוב - הפיצרים שלהם נושא נוסף הוא הזכרונות אני רוצה 512 DDR PC4000 שיחזיקו לי בOC גדול יחסית (כמובן שיהיה dual) (אלא אם אני טועה בקטע של ה PC4000 ויש יותר טובים במחיר יותר נמוך [3200]) ? תודה רבה למי שעוזר!

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by xgamer,

שלום לכם. אחרי חיפושים נואשים אחר לוח של ABIT או EPOX (הדגמים הטובים) שלא צלחו, החלטתי ללכת על לוח אם חדש. יש לציין שאני מתכוון לעשות לו OC. ראיתי את הלוח הבא של אסוס: ASUS A7N8X-E Deluxe http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7969 מה אתם אומרים? שווה להוציא 500 שקל (זה סוקט A ולא 64)? נ.ב יש מישהו שהיתנסה בהחלפת קבלים נפוחים בלוח כלשהו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם, אני צריך המלצה ללוח אם זול לסוקט AM2, חשוב שיהיה בלוח יכולות OC, ושיהיה כמה שיותר זול... תודה... :-*

10. Started by j,

שלום לכולם, כנראה שהלך לי הלוח אם (יש לי מעבד AMD 3800X2) ואני צריך לוח אם חדש.. יש רעיונות איפה למצוא????????????????????????????? תודה

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by Echo,

אוקיי, המחשב הישן הלך לעולמו סוף סוף [אחרי שמונה שנים... אין כמו פנטיום 150!] ואני קונה מערכת חדשה שתחליף אותו כמחשב משני... אני רוצה ללכת על מעבד סלרון אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. אני מחפש לוח זול אבל לא זבל... לא עקבתי הרבה זמן אחרי צ'יפסטים למעבדי אינטל אז אני קצת לא בענינים. יש למישהו המלצה? אגב, רכיבים מובנים יתקבלו בברכה - אני מנסה להקטין את העלות. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by taotao,

יש לי לוח אם של PCPARTNER דגם PM800MS4-450 עכשיו יש לי פנטיום 4 3.0GHZ SOCKET478 ויש לי כרטיס מסך של NVIDIA FX5700LE 256MB DDR עכשיו אני מעוניין לקנות לוח טוב אחר ברמה גבוהה יספיק לי לכמה שנים טובות ראיתי את זה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4c800e לוח של ASUS® P4C800E-Deluxe עשיתי חיפוש בזאפ והמחיר הכי טוב היה 930 וחיפוש יותר עמוק http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MotherBoard&DB68907=68908&DB69157=138880&keyword=Socket%20478&orderby=price יש למשיהו להציע לי עוד לוח טוב ברמה או אפילו טיפה מתחת של הלוח הזה? האם הלוח הזה טוב שווה תהשקעה או שאפשר לקבל אותם ביצועים או טיפה פחות בפחות כסף מלוח אחר? ובגדול אם לכם היה את המעבד והכרטיס מסך הזה (זמ…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. שלום, אני ממש לפני קניה של מחשב לעבודה באולפן עם התוכנה nuendo/cubase, ורציתי לשאול אם לקחת את ה DFI NF4U INFINITY או את ה LANPARTY NFORCE3 (ההפרש במחיר הוא מזערי) אני יודע ש nforce4 לא טוב בעריכת אודיו עם מעבד חד ליבה, אבל המעבד איתו המחשב יעבוד הוא 3800+ (X2). אני אשמח לתגובות ממי שבאמת מבין בנושא. תודה!!!!

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by Pinhas700,

האם הלוח אם הבא: GA-8VM800PMD-775 טוב לעריכת וידאו מקצועית והאם הלוח אם הזה יחזיק כרטיס עריכה רייל טיים מקצועי?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by tom57,

MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a מתאים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dorosen,

יש לי פנטיום 3 550 (slot 1) שלם כל כל חלקיו, חוץ מ... לוח אם :-/ , יש עדיין להשיג לוחות כאלה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by star252,

שלום לכולם, אני חדשה בכל העניין של מחשבים, וזו הפעם הראשונה שאני מחפשת רכיב למחשב (בלית ברירה). בכל אופן, אשמח להבין יותר בעזרתכם. המחשב שלי פשוט שבק חיים, וטכנאי שלקח אותו לבדיקה אמר שהבעיה היא לוח אם. עכשיו, מה שאני מחפשת בדחיפות הסטרית!!! (אני חייבת להגיש עבודות) זה לוח אם לפנטיום 3. אני יודעת שקצת קשה להשיג אותו כי הוא ישן. אך, אם מישהו יוכל לכוון אותי מה אני בכלל יכולה לעשות בנידון במינימום עלויות (אפילו לרכוש מחשב משומש ישן בכמה מאות ש"ח - אני צריכה בסה"כ WORD , צורב, וזכרון סביר כדי שאוכל להמשיך לעבוד) , אני די נואשת. בבקשה, כוונו אותי תודה מראש, טל

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by hagay,

;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Venom_IL,

אני קצת מתלבט בנושא לאחרונה... הכי חשובים לי ביצועים ומהירות. עדיף אם יהיה גם RAID ו- USB 2. בכלללללללללל לא מעניין אותי OC. הבנתי ש Sis 645 זה צ'יפסט מעולה עם ביצועים יותר טובים מ 845 בפחות כסף, אז חשבתי על MSI 645 Ultra, אבל אז הלכתי ל motherboards.org ונתנו לו 4/15 בביצועים, שלא נדבר על שאר הציונים... מצד שני זה נראה לי אתר מעפן, לדוגמא הם לא כותבים ליד כל לוח לאיזה מעבד הוא, הם ממליצים על חנות ספציפית לקנות בה (משוחדים?) והם גם כתבו על איזה לוח שהוא "Lightening fast"... דבילים ;D בכל אופן, אם תוכלו להמליץ לי על לוח טוב (שניתן להשיג בארץ לדוגמא בפנדה/זיגזג/למיר), ולהגיד לי מה לדעתכם הצ'יפסט העדיף בכלל, אודה לכם מאד ואני די נעול בקטע של לא לקנות AMD, מה גם ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sshrs1,

שלום לכולם אני קונה מחשב פנטיום 4 2.4 שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומשחקים קלים כמו simcity ואני מתלבט בין שתי דגמים ASUS P4S533-VML לבין gigabyte GA-8SIML-H מה ההמלצה ? איזה לוח אם יותר יציב ? וחשוב יותר מי אמין יותר ? בתודה מראש על כל תשובה טל

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  21. Started by DeaglinG,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולקנות מעבד, לוחאם, זיכרון, ואם ישאר כסף אז מארז ומאווררים. כרגע יש לי p4 1500mhz ולוח אם ישן... משהו גאריבאלדי של אינטל..... ו256RDRAM. אני רוצה להחליף את זה (אחרי חשיבה ארווווככככההה בין amd ל-pentium) החלטתי לקחת פנטיום 4 3.2ghz ואני לא יודע איזה לוח אם לקחת, אני מחפש משהו מהיר שיעבוד טוב וישאר לאורך זמן. חשבתי על ה-ABIT IC7 Intel 875P Motherboard, אם למישהוא יש דעה או משהו אחר אני ישמח לשמוע. אני גם כנראה יאלץ להחליף את הזיכרון שלי כי כיום לא תומכים כבר ב-RDRAM אז חשבתי על CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit השאלה הנוספת: אמרו לי שבפנטיום עדיף לעשות כאילו 2 צ'יפים של זיכרון במקום אחד גדול כי זה עובד יותר …

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by demultiplexer,

איזה מבין הלוחות הבא ייתן לי את הביצועים הכי גבוהים במעבד 2.4 800 באס כשאני לא רוצה אוברקלוק אני רוצה רק מהירות ואמינות כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים ? ABIT IS7-E Intel 865PE MSI 865PE Neo2-LS האם הFSB של MSI הוא 800 ? או כל לוח אחר שתמליצו לי עליו יתקבל בברכה אין הגבלה בתקציב רק אין צורך במשהוא אקסטרווגנטי אלא בלוח טוב אמין ומהיר שיעשה את העבודה על כרטיס קול ורשת מובנים אך לא חובה ניתן לקנותם בנפרד ועוד שאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין 400 ל800 FSB ? ואיזו מהירות של זכרון לקנות ? שימוש ביתי משחקים אינטרנט מוזיקה ? 2700 או לנצל את מהירות הלוח ולקנות 3200 ? תודה מראש DEMULTI

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by avinoamp,

מה אתם חושבים על הלוח אם הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14896 עולה 330 ש"ח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  24. Started by avinoamp,

שלום. יש ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4, 2.4 גיגה הרץ. כנראה שיש לי שבר בלוח אם ובגלל זה הוא לא עובד ולא מזהה בכלל את הזכרון. המעבד הוא מדגם epox EP-4SGM8I זיכרון DDR400 בדקתי את הזכרון על מחשב אחר והוא עובד, אז כנראה שזה בעיה של הלוח. לא עולה בכלל הBIOS איזה לוח אם כדאי לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח, שיתאים למעבד ולזיכרון הקיימים? כמו כן, שיהיה עליו כרטיס מסך סביר.

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  25. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

הכי זול אבל שגם יתמוך בדיואל.... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.