עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 965.975 וכו' זה צ'יפסטים רק של אינטל? או של כל החברות?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  2. Started by eitanb3,

ערב טוב, זוג זכרונות שעובד בדואל מבית היוצר של CORSAIR האם במידה ואני מעוניין לשדרג ולהוסיף מה512X2 עוד 512X2, האם חובה מאותה החברה? או לא? אם לא, האם מומלץ שבכל זאת כן? זה יהיה הבדל של 100 ש"ח מחברת A-DATA סה"כ. אגב, כדי שכולם יעבדו בדואל, אני לא צריך שהשניים החדשים יהיו בדיוק מאותה הסדרה של השניים הקודמים, נכון? תודה לנותן המאמץ =)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  3. לפי התוכנה cpuz זה מראה לי שיש לי 267mhz סוג הזכרונות שלי הם 1 ג'יגה של Kingston ועוד אחד אותו דבר זה הגיוני והאם זה טוב? תמונות של התוכנה: http://i9.tinypic.com/2m6ai9v.jpg http://i10.tinypic.com/43w5bgx.jpg

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  4. Started by EAD,

יצאו כבר די מזמן מעבדי 4 ליבות של אינטל, מישהו יודע מתי נוכל לראות שיווק שלהם בארץ?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by rjjb7,

שלום רב, כל מי שיכול לתת מידע בנוגע לסוללה העגולה בלוח-אם תפקידה ושימושייה. והכי חשוב, הקשר בינה לבין הדלקת המחשב ובינה ובין ההארדיסק (האם אחרי שמוציאים ומחזירים אותה נמחק המידע בהארדיסק? האם היא יכולה להגמר אם בכלל ומה הגורמים? מה עושים אם היא נגמרה? האם היא יכולה להיות הגורם לכך שהמחשב מצד אחד מורה על כך שהוא דלוק (נורה ירוקה של הדלקה פועלת) ומצד שני אף מסך לא מזהה את הכונן בתור כונן פעיל? כל פירוט, לינקים והפניות יקבלו בברכה. תודה רבה, רועי.

• 14 תגובות
    • 15.8k צפיות
  6. Started by ammir,

שלום רב, אני מנסה להרחיב את הזכרון מ-512 ל-1024. ויש בעייה מעניינת... המצב ההתחלתי היה - 2 זכרונות DDR400 - PC3200 של NCP, כל אחד 256MB. במצב הזה הכל עובד טוב (העבודה באמת ב-400MHz). החלפתי את שני הזכרונות הנ"ל עם שניים חדשים - שני זכרונות מאותו סוג של KINGSTON. גם עכשיו הכל תקין. אבל - כשאני מתקין את ארבעת הזכרונות, בהפעלת המחשב אני מקבל הודעה על בעיית OVERCLOCKING ומופנה ל-SETUP, וניתן להפעיל את הזכרונות יחד רק במהירות 200MHz. אשמח אם מישהו מכיר את הסוגיה ויש לו פתרון... נתוני נוספים - פנטיום 4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by yav92,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT PCI-E ועם סטיק אחד של גיגה עכשיו הוא לא עובד לי הכי מהר ואם אני יוסיף עוד גיגה זה ישנה? כנל למשחקים אחרים

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  8. שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה לפי דעתכם יותר טוב /יותר מומלץ לשים סטיק אחד של ג'יגה של קינגסטון או...... לשים שתי סטיקים של 512MB של קינגסטון אשמח לקבל תשובות מעניינות!!! תודה........

• 18 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by israelnba,

אני רוצה לדעת אם המחשב שלי תומך בזה... יש לי שני חריצים לזכרונות על הלוח אם האם זה בהכרח אומר שהמחשב שלי תומך בטכנולוגיה הזו?? אם לא אשמח לדעת איך בודקים את זה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  10. היא מתאימה למעבד הזה? או להתקין את ה-XP הרגיל?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  11. איך הלוח הזה? אני יודע שעדיף 945P אבל מה ההגבלות שהוא יתן לי אם אני יקח אותו.. שהרי הלוח לא משנה בביצועים אם לא עושים OC ולOC ממה שהבנתי לוח עם כרטיס מסך מובנה רק אי אפשר להעלות לו מתחים.. אז בעצם איך הלוח הזה?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by aquas,

הלוח הוא:GIGABYTE-GA-K8NF-9 הסיבה היא אני חושב על ליקנות דיסק קשיח 320gb SEAGATE BARRACUDA 10 הדגם הזה:ST3320620AS תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by GONNY2,

מבקש חוות דעת על הלוח אם ? ( עם כרטיס מסך ONBOARD, ללא מטרת OC)

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  14. אהלן. יש לי מעבד פנטיום D 820 ואני מעוניין לעשות אוברקלוק גם למעבד וגם לכרטיס מסך. איזה לוח אם מומלץ שנתוניו באוברקלוק טובים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by yvkr,

שלום אשמח לקבל המלצה ללוח אם המתאים למעבד E6400 הלוח אמור להתאים בעיקר למשחקים כבדים. התקציב הוא עד כ- 700 ש"ח בתודה יריב

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by p-o-i,

שלום..טוב אז ככה..אני רוצה לקנות מדיה סנטר שיהיה מבוסס על המעבד SEMPRON...המפרט הוא כזה בערך... AMD Sempron 3000 , 1.6GHz, 256KB Cache לוח אם מסויים...(בסביבות ה300 שקל...אז ז"א לא משהו רציני) 512DDR2 667 7300GT DDR2 \7600GS לא הוחלט עדיין.. השאלה שלי היא (לא ידעתי איפה לשאול אותה ת'אמת) אם אני ירצה לשחק במחשב הזה משחקים כגון NFS וBUDOKAI וכו' הם יפעלו סבבה על רזולוציות נחמדות או שהמעבד הולך באמת או ובתמים לדפוק את הביצועים של מחשב במשחקים...??..(אני לא רוצה לשחק בו דברים מיוחדים מידי רק מרוצים ומכות כי הוא הולך להיות מחובר לטלויזיית LCD 32 שלי ואני פשוט מעדיף שיהיה לי את האפשרות לשחק בו בנוסף לצפייה בסרטים..) או שאתם ממליצים כבר ללכת על ATHLON64 או PENTIUM D או אפילו CEL…

• 5 תגובות
    • 461 צפיות
  17. שלום, : :הכותרת אומרת הכל... : : אם אני יכול לרכוש אותם ממש בכמעט אותו מחיר, מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by drok!,

שאומרים שללוח הזה (http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm) יש 1 x PCI Express Graphics slot ,מתכוונים שיש לו PCI-E 16X?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, יש ברשותי מחשב ישן בן כ4 וחצי שנים שהלך לו הלוח אם, שלוח אם הינו מתוצרת ASUS דגם A7V266 הייתי מעוניין לשאול אם יש ברשותי איזושהי דרך להשיג או לתקן את הלוח אם הזה, כדי לא לגרום לעצמי לקנות מחשב חדש תודה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  20. רציתי לדעת אם המעבד intel duol core 2 e6300 ,1066mhz s775 2mb יתאים ללוח אם של אסוס מסוג - ASUS P5LD2 R2.0 , s775 conroe ddr2 667 - pci-e ? תודה מראש

21. Started by amitbl,

<------ (פרטי המחשב שלי כאן) לפי מה שהבנתי, אם וכאשר אשים 4 סטיקים של זכרון DDR-400 הם יעבדו בדואל צ'אנל ב333mhz במקום במהירות המקסימלית (כרגע יש לי 2 שעובדים כמו שצריך ב400). האם זה נכון? האם עדכון הביוס שלי יתקן את העניין? מדובר על לוח K8NS-939 של ג'יגה בייט. הנה קישור לאתר של היצרן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1858&ModelName=GA-K8NS-939

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by GONNY2,

האם אני חייב כרטיס מסך ? ואם חייב מה כדאי לעשות במידה ואיני מעונין לקנות כעת כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by Dn2k,

הורדתי את CPU-Z הכי אחרון 1.38 ושאני מנסה לפתוח אותו הוא מחזיר לי שגיאה בדרייבר לא רושם איזה ואומר שהוא יפתח אבל ללא נתונים הוא מראה לי את נתוני המעבד ואת שאר הנתונים לא... יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by o.k,

שלום לכולם !!! נכנסתי למנהל המשימות של ווינדווס ורשום לי בתהליכים שיש איזה תהליך לא פעיל של המערכת (SYSTEM) והוא צורך מהמעבד 98% איך אני מטפל בבעיה???---דחוף--- תודה....

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by talevi,

אני מעוניין לקנות מNEWEGG מעבד השאלה שלי איפה הם ממוקמים יש לי קצת בעיה עם האינטרנט אני לא מצליח לגלוש באתר שלהם ? ודודה שלי גרה באנגליה האם יהיה אפשר לשלוח אליה והיא תביא לי את זה? ואני רוצה לקנות זכרונות משם מה הכי טוב עד 1500 שקל אם אפשר לינק

• 3 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.