מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני אחד מאלה שגילו את הפורום לקראת קניית מחשב חדש. ובכן, שלא כהרגלי, נראה שהפעם אקנה מחשב עם מעבד כבכותרת, ולא פנטיום. אחת הסיבות לכך היא עניין 64 הביטים. לאחר שתצא מערכת הפעלה (של מיקרוסופט, מה לעשות...) של 64 ביטים, אוסיף למחשב זיכרון כך שבסה"כ כמות הזיכרון בו תגיע ל 4GB. הבעייה היא שלפי www.kingston.com, נראה שעדיין אין לוחות אם התומכים בכמות כזו של זיכרון במהירות 400MHz, אלא רק בכזה של 333MHz. מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה עומד להשתנות? ואולי בכ"ז ישנו לוח אם המאפשר אופצייה זו? תודה, אלי
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב, אז העניין הוא שאני יכול לקבל מחירים טובים מאוד עבור לוחות של ASUS, והלוח חייב להיות שלהם. המחיר משחק כאן תפקיד ואני מעדיף לא ללכת על הלוחות היותר יקרים, אבל אני ממש מעדיף לא לאבד אפשרויות לביצועים ולoverclock. חוץ מזה, יש לי כרטיס קול והתקן רשת אלחוטי ואני לא מתכוון להשקיע בדיסק קשיח שעובד בSATA, ככה שהתכונות האלה ממש לא חשובות לי. יש לי גם geforce TI 4400 ואני לא מתכוון להשקיע בהחלפה למשהו שתומך בAGP 3. וכמו שציינתי בנושא - אני הולך על Barton 2500+ ועל זכרון אני עוד לא סגור (זה שדרוג של לוח-מעבד-זכרון בלבד, לא יותר מזה) עכשיו לתכלס - הבאתי רק מחירים של לוחות nforce 2, אבל יש מצב גם ללוחות עם KT600 או KT880 (יש טעם בכלל לשקול אחד כזה?) A7N8X 50 דולר A7N8X Deluxe 80 ד…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 920, ומתלבט איזה לוח אם לקנות. אני לא מתכוון לעשות OC אינטנסיבי, ולא צריך DUAL GRAPHIC. אז הבחירה ההגיונית נשמעת לי צ'יפסט 945P (אני רוצה תכרטיס קול הטוב יותר של הצ'יפסט הזה) עכשיו השאלה היא , האם הלוח הכי זול של ג'יגה בייט יספיק, האם שווה לקחת את גירסת הפרו? והאם שווה לשלשם את התוספת לאסוס (מקריאה ספורום הבנתי שהלוחות של אינטל לא מאפשרים OC). התוספת לאסוס היא של 100 שקל על הפרו והפרו הוא כ200 שקל יותר מהרגיל. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
עקב ירידות המחירים החלטתי לשפר את השילוש. המעבד היה או 930 או 3800X2. הבעיה שיש לי AGP דיי חדש וזה מבטל את ה-AM2 בגלל שלא מצאתי בארץ לוחות AM2 אם AGP. רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב ל930 ול3800X2 בסוקט 939 עד בערך 500 שקל. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקציב 550 שקל אני לא עושה OC רצוי של ג'יגבייט או אסוס כי הם יותר זולים מהחנות שאני קונה ממנה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
רוצה בבקשה המלצה ללוח אם של epox שמתאים לe6300?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הE6550 ואני מחפש לוח אם זול יחסית בסביבות ה500 שח שיתאים לו ולזכרונות של 533MH 2GB , האם יש לוח כזה??
-
- 13 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם ל E8400 ללא SLI, לא מתכונן OC כרגע אולי בעתיד וגם אז במידה מזערית. חשוב יציאה אופטית! אין בעיה של תקציב , אבל אני מחפש לוח שנותן יחס של עלות מול תועלות מקסימליים. הלוח ייקנה בארה"ב. תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אילו לוחות אם (יותר נכון - chipsets) מתאימים ל E8400? ואם כבר אז מה מומלץ עבור שרת אינטרנט ביתי/מחשב מולטימדיה?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני מתכננן ליבנות HTPC ורציתי לדעת איזה יותר כאדיי לי ביגלל שאני לא הבנתי ממש את ההבדלים בינייהם כי A7N8X-VM תומך בDDR 400 והA7N8X-VM/400 צומך ב400 FSB אבל עד DDR 333 - 2700???? איך זה יכול להיות. *שניהם של ASUS למי שלא יודע ואם אתם מכירים לוחות אחרים טובים מבוססים NFORCE 2 תגידו לי
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב לסלון בשביל סרטים/HD/אינטרנט/טלויזיה. אני צריך שתמליצו לי בבקשה על לוחות אם שנועדו למטרה הזאת, כמו כן אני צריך שהלוח אם יהיה בתצורת micro-atx כדי שהוא יכול להכנס למארז הבא: THERMALTAKE LANBOX LITE VF6000BWS כמו-כן אני מעדיף שהחיבור לטלויזיה יתבצע בחיבור hdmi, שיתמוך ב1080p. תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שמעתי שDH67CL של intel טוב, יש למישהו עוד המלצות ללוחות אם, טובים, באותה הרמה וטווח מחירים? של gigabyte , Asus , MSi ל H67
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לקנות מעבד I5. ואני יעשה לו OC . אז איזה לוח אם הכי כדאי מבחינת OC ואיזה לוח יש לו תאודיו הכי איכותי (למרות שזה פחות חושב לי). והאם ההפרש במחיר מצדיק לקחת לוח של GIGabyte Intel DP55WG I5 Socket 1156 P55 CHIPSET או Gigabyte GA-P55-UD3 או Gigabyte GA-P55M-UD4 ואם אפשר תפרטו לו מה ההבדל בין כל לוח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 26 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום לכלום, אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד החדש של אינטל (Core2), הייתי מעדיף שעל הלוח יהיה גם כרטיס קול ורשת (אם זה כבר לא סוג של סטנדרט). מחיר זה כמובן גם עניין די בעייתי, לא הייתי רוצה להגיע למחרירים מעל 700 ש"ח (כמובן בשאיפה לפחת). איזה ספק כוח כדי לי לקנות למערכת כזאת, כמה וואט הואא צריך להיות? אשמח אם מישהו יציע לי איזה לוח טוב... טראוט
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, המטרה הכללית היא בסה"כ לא להיות מוגבל ע"י המעבד בCALL OF DUTY: BLACK OPS עם הGTX460 שלי ברז' 1680*1050. כרגע לוח האם שיש לי קיבל קריזה חומרתית ויציאות הUSB עושות בעיות מדי פעם, בקיצור - לוח האם מוחלף בכל מצב. הייתי רוצה להגיע ל3.9-4.2GHZ עם הE5200 שלי וMUGEN II שארכוש בין כה וכה כי ב185ש"ח השקט והביצועים של הקרור קורצים לי מעבר לכל אופציה אחרת הנגישה לי. האם אוכל להסתפק בG41/G31 של GIGABYTE, לדוגמא, כדי להגיע לתדר הרצוי? כאמור 320*12.5=4GHZ, ועד כמה שידוע לי לוחות G31/G41 בד"כ מגיעים לסביבות 320-340FSB ללא יותר מדי בעיה, רייט?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע E5200 על 3GHZ עם לוח אם בסיסי ביותר של MSI, דגם G31M3-F, אין בו אפילו אופציה להאלעת מתח מעבד וזה די חוסם אותי בOC. מהו לוח האם (אני מאמין שזה יהיה GIGABYTE) הזול ביותר שיוכל להביא אותי לסביבות 4GHZ בE5200 שלי? קרור המעבד הוא MUGEN2 כך שאין בעיה עם זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב אם קירור למעבד + לוח אם + ספק אני לא כל כך מבין בלוחות אם אשמח אם תגידו לי מה כדאי לי
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה ללוח אם יעיל לצרכי OC למעבד אינטל i5-760 עד סביבות 450 שקל. חשבתי על הלוח הזה GA-P55-US3L (שהוא קצת חורג), אשמח לעצות ותגובות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי i5 ,מערך 2 כרטיסי 570 וddr3 1600 של kingston. אני רוצה לקנות לוח אם רק של asus והדרישות שלי שהוא יהיה בעל כל החיבורים החדשים,USB3,SATA3וכ"ד. שיתמוך בraid והכי חשוב שיהיה מערכת חשמל טובה. אני גיימר ועושה OC כבד לכן אני צריך לוח חזק שיתמוך בOC בצורה מיטבית. התקציב הוא עד 1000 שקלים. וגם אני רוצה שזה יהיה z68 האם יש המלצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט על לוח אם לפי הדרישות הנ"ל,לא מעדיין אותי תמיכה בcore duo וכדו... בoc אני לא מתכוון לשבור שיאים...רק לתת תמורה טובה למחיר המעבד... יש הצעה של abit NI8 ב470 שח ושל ASUS PLD2-VMSE באותו המחיר...או אם יש הצעות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה לוח כמה שיותר זול שיהיה תותח בOC למעבד שלי. אין לי צורך שיהיה בו תמיכה בקונרו. רק שיהיה בוא איזה 3 PCI ועוד 1-2 PCI-E X1 ואחד PCI-E X16. כמובן שיהיה לו ביוס עם מגוון אפשרויות... זכרונות אפשר שהיו ל667 אבל עדיף עד ל800 אם יש... שוב, לוח רק למעבד הנ"ל ובלי שום התחשבות בעתיד.
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
טוב בזכות העצות שלכם החללתי ללכת על המעבד הנ"ל צריך המלצה ללוח אם טוב בשבילו הדרישות: אוברקלוקר טוב לא צריך SLI תקציב הוא סביבות 700 אבל גמיש במיקרה הצורך אז תנו המלצות לדגמים מובילים..... תודה מראש על העזרה!!!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הלוח הכי טוב לP4 (לOC) מבוסס RDRAM פשוט אני רוצה להחליף את הלוח, ויש לי זכורונות ומעבד
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדאי לקנות בשביל p4 2.8 533 מה חשוב לבדוק בלוח האם? התקציב שלי הוא 400-500 ש"ח פחות או יותר. האם ASUS P4S533-MX כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-