מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח הכי טוב כרגע לסוקט 939 ? כרגע יש רק את אלה : ABIT AV8 ASUS A8V Gigabyte GA-K8NSNXP שמבוסס על ה nForce3 . אני לא רוצה לחכות , אז תגידו לי איזה לוח לקחת מהם .(או שיוצא ממש בקרוב איזה משהו מיוחד שבאמת שווה לחכות לו) אני חושב ללכת על ה Gigabyte הוא נראה לי הכי טוב , אבל עדיין רוצה להיות יותר בטוח .
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב עם המעבד הנל ו1 גיאה זיכרון ראם עכשיו אני רוצה להוסיף לו סטיק נוסף של 2 gb ראם ככה שיהיה 3 גיגה ראם. האם כל זה יספיק לי להריץ windows 7 כמו שצריך ? (המעבד הנ״ל ו3 גיגה ראם ). תודה .
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם Z68, וגם כרטיס מסך יעודי. עד היום השתמשתי בכרטיס המסך. מסקרנות, רציתי לעבור לליבה הגרפית המובנית. כיבתי את המחשב, שלפתי את הכבל DVI מהכרטיס הגרפי, והכנסתי כבל HDMI ישירות לכניסתו בלוח האם. הפעלתי את המחשב (כמובן, לאחר שברחתי ביציאת ה HDMI במסך עצמו), ושום תמונה לא הוצגע. שמעתי את ווידנוס עולה ברקע, אבל לא קיבלתי שום תצוגה (המסך אותו "No HDMI Cable"). אני קצת מבולבל תודה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
למה יש רק IRQ 16 זה בגלל שהמעבד יכול רק 16 או שזה קשור ללוח אם או לוינדוס? אני רצה לדעת מאיפה זה מגיע?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 זה הלוח
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תיכננתי לקנות מחשב חדש החודש,אך המליצו לי לחכות לירידת מחירים, אני אשמח לקבל עוד מידע על ירידת מחירים זאת, איזה מעבדים ומתי? והאם הירידה תיהיה משמעותית בעוד חלקים כמו זיכרון?, כרטיסי מסך? תודה רבה לכם רז
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם הוא מומלץ.? מה איכותו מבחינת אוברקלוקינג? מחיר לא יקר של 760 יחסית לאסוס.. האם חובה לשים 2 מאיצים גרפיים...?
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. היום שמתי לב לדבר מוזר. Real Temp קורא 34 מעלות. כאשר נכנסתי לביוס, הקריאה הייתה 56 ! מה פשר הדבר? מי צודק ומי טועה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אמא שלי, אדריכלית, נשרף לה המחשב. הציעו לנו את הלוח אם הבא: FOXCONN P4M800P7MB-RS2H S775 אני לא מכיר את הלוח אם הזה, אבל מכיוון שבמפרט לא נמצא כ.מסך הנחתי שיש על הלוח אם אחד. השאלה שלי: האם הכ.מסך המובנה הזה יספיק להרצה חלקה של autocad?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה זה ליבה כפולה? 2. מה זה דואל צ'אנל? 3. מה זה ליבה? 4. מה זה תזמון ? איך זה הולך ? 5. תודה, VL .
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה לוח אמ משתלם לי להביא אני צריך שיתמוך בזיכרון של 1333 mhz או של רק 800 mhz ורציתי לדעת האם כדאי לי להביא P45 או P43 והאם ההבדל של הביצועים כ"כ גדול ושווה תתוספת מחיר המחיר שאני מתכנן זה 400 - 600 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה למעבד בעל צריכת חשמל כמה שיותר נמוכה עד 300 ש"ח +- חשבתי על Athlon Dual Core 4050e מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח עם מן מדבקה עבה כמו פד לעכבר מאחורה של הלוח. האם כדי להסיר אותה או שאפשר להשאיר?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים! מבקש המלצה לזכרונות DDR 400 Mhz, שיפעלו ב-Dual (בקיצור 2x512). לוח אם: Abit IS7-E מעבד: P4 2.8C מטרה: עבודה משרדית, משחקים, וכו'... אולי גם קצת OC בעתיד הרחוק יותר. תקציב: 600-700 ש"ח, לא להשתולל. בדקתי קצת ושמתי עין על Twinmos CL2.5. רציתי לדעת מה דעתכם, והאם יש המלצות נוספות.
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקיי הדגם שאני מעוניין לקנות הוא : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 למי שלא מכיר ורוצה לקרוא את המאפיינים שלו הנה הקישור לאתר החברה (הקישור הוא מיידית לדגם שעליו אני מדבר) פשוט תעשו פאסט באקספלורר ותיכנסו (לאלה שנתקלים..) http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400%20Pro.htm תנו תגובות וכו' .....
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי עם יש בכלל לוחות אם ש ל חברה בשם אוקטון או משהו כזה כיאיזה חנות מחשבים נתנה לי את השם הזה ואני לא מוצא את זה בשום מקום.................... הסוג שרשמו לי זה או ki8nfc או k8nfc (לא ממש הבנתי מה הוא רשם)
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 למעבד יש לי 2000 שקל (תמליצו על משהו טוב) אני לא יודע איזה חברה לקחת אינטל AMD וכו' אמרו לי משהו על 3000 ג'יגה הרץ זיכרון צריך להוסיף עוד ??? ומה עם הכרטיס שמעתי יש geforce 6 כמה הוא צריך לעלות תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי לכולם, במערכת ישנה (כמו שלי..), עם צ'יפסט 875 ניתן ההתקין עד DDR400 Dual Channel ובמערכת חדשה עם 965 אפשר DDR2 533 בלי אוברקלוקינג. מהן האפשרויות של ה-P35C ?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע 2 סטיקים של 512MB אני מעוניין לשדרג ל-2 ג'יגה עד כמה שאני זוכר אם אני יוסיף 2 סטיקים של 512MB הדואל צ'אנל לא יעבוד(צריך לוחות ספציפיים או משהו כזה ? לוח במפרט בצד) לכן האופציה העדיפה היא לקנות סטיק אחד של ג'יגה ולבטל כך או כך את הדואל צ'אנל עד כמה זה עדיף מהמצב הנוכחי ? באמת מידה כלשהיא שתבחרו, עד כמה הביצועים של SC נחותים מ-DC ? אגב - השימושים במחשב הם משחקים, גלישה וסרטים, עם דגש על המשחקים תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לא מזהה לי את הu-dma 6 הוא כותב רק udma לבד.. והביצועים של הדיסק הקשיח נעשו ממש איטיים אז מה עושים? מה ההגדרות הנכונות בביוס שצריך לעשות כדי לגרום לדיסק הקשיח לעבוד כמו שצריך
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני קניית מחשב חדש הייתי רוצה לשאול שלה או כמה 1.עד כמה GHZ הוא יכול להגיע בOC עם קירור סטוק של E6300? 2.הוא מתאים לOC? (לא מציני,משהו קטנטן) 3.הוא שווה 505 ש"ח? למי שיש את הלוח או שהתנסה בו,בבקשה תכתבו ביקורת!!! תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, אני מבצע כיבויי מחשב לוחץ --> התחל --> כיבויי --> תוך שניות כתוב "שומר הגדרות....". ואז המסך הופך לכחול ויש הודעה שגיאה. שאומרת: A problem has been detected and windows has been shut to prevent damage to your computer. if this is the first time you've seen rhis stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems. continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable Bios me…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן כולם, ה-Asrock Z68 Pro 3 שלי שבק שחיים ואני צריך מחליף. המעבד הוא 2500k שהיה מומהר, עם קירור של TRUE 120. הכ.מסך הוא ADM R9 280X. ניסיתי לעבור על הלוחות אם ב-IQPC (משם אני אקנה) אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה הערכת שבבים שאני צריך? אני זוכר שה-h61, p61 לא היו מתאימים, אבל אני לא מוצא את ה-p67 או z68. במקום אני רואה B75 ו-H/Z 77. מישהו יכול לסייע לי במה אני צריך? עקרונית אני לא מתכנן להחליף מעבד בקרוב, אבל אני אשמח אם יש לוח אם שייתמוך במעבד haswell/Ivy עם תאימות אחורה ל-LGA 1155 שיוכל להתאים לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב ... זה הזיכרון הנוכחי שיש לי .... 2 כאלה בעצם. 1 ג'יגה בסה"כ. http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85023 זוהי ההרחבה שאני רוצה לקנות - http://kst.co.il/Product.asp?productid=121#detailed מומלץ? יעבוד כמו שצריך? או שצריך לקנות עוד 2 סלוטים של 512? תודה (מקווה שהפעם לא יינעל ... הבנתי את הטעות)
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-