מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מסתמן כי AMD בחרו לשווק את אחרון המעבדים בסדרת ה X2 שלהם ה 6400+ תחת השם Black Edition. זה אמור לבדל אותו מהסדרה ולתת לו יחוד מסוים. המעבד הוצג באירוע ביפן (Akiba) וישווק החל מה 20 באוגוסט כולל מלאי זמין בחנויות . המחיר עדיין לא נקבע. מקור: ידיעה מתורגמת מיפנית tcmagazine
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בעיקר עם צ'יפסט 965 ו 945 אם אפשר... ואם יש קישורים לכם זה טוב נ.ב - מה הטעם בלקנות זיכרונות של 1000MHz http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14773 אם אין לוחות שתומכים בהם? (ועוד במחיר סביר והגיוני...מחיר כמו 965P-S3 .. או קצת יותר) *עוד שאלה קטנה - שמעתי בפורום שייתכן תמיכה של לוחות 965P-S3 בקטנסיפלד האם זה נכון? יש למישהו הסבר? הוכחה?
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה למעבד בעל צריכת חשמל כמה שיותר נמוכה עד 300 ש"ח +- חשבתי על Athlon Dual Core 4050e מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח עם מן מדבקה עבה כמו פד לעכבר מאחורה של הלוח. האם כדי להסיר אותה או שאפשר להשאיר?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את ההבדלים בין הלוח GA-EP45-DS4 לבין GA-EP45-DS5 ולא ממש מצליח למצוא. כנראה אני עיוור. מישהו יוכל לעזור לי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני לא מתמצא בחומרה החדשה בשוק כי לא התעניינתי בזה כמה שנים ועכשיו בדרך למחשב הבא אני בודק שוב את השוק אז ככה... amd phenum tripple core 9550 לדוגמא משתווה לCore 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB ? ואם יש הבדל ליעוד של המעבדים. אז מה עדיף למשחקים בHIGH DEFINITION?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמו שיש ב-8500/8600GT למשל? אם לא, מתי מתוכננים? תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ברשותי קיים מעבד E4500 על לוח של MSI 945GCM5 V2 עם OC ל 2.8... (אי אפשר להעלות מתחים זה זה הסוף...) חשבתי על לקנות E6300 + לוח אם טוב ל OC + קירור יעודי ולעשות איזה OC נחמד אבל אני לא יודע עד כמה אני ירגיש בשיפור... כרגע המעבד מסריח ב מולטי טסקינג אבל לא מקרטע כמעט בשום משחק... מה אתם אומרים? שווה לי המחיר של כל הבלאגן הזה והמאמץ הזה או שעדיף שאני אמתין? גם AMD יתקבל בברכה כי גם ככה אני מחליף לוח... (שיניתי לעברית )
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי שאלה טוב אז ככה יש לי מעבד פנטיום 3 (סתם מפורק) כזה כמו בתמונה הראשונה ורציתי לדעת מה יש בתוך המעבד פנטיום 3 אם פותחים אותו האם יש מעבד כזה כמו בתמונה הראשונה?? תודה מראש..! nimrods [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
פשוט, איך הוא האם הוא טוב או שיש יותר טובים האם הוא שווה את המחיר?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. אני שם לב שהמעבד דנן מופיע באתר של Newegg כ Deactivated. הנה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116394 מדוע? האם הוא הוחלף? במידה וכן, באיזה מעבד? הסיבה שאני שואל היא משום שזה נראה לי אחלה מעבד, בעל צריכת חשמל נמוכה, ומעט טוב יותר מסדרת הפנטיומים (אם כי זאת זולה יותר). תודה!
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
נכון יש זיכרונות DDR 400 ומעלה?...לא ראיתי לוחות שתומכים מעל DDR 400 וראיתי אנשים שמשתמשים בזיכרונות האלו?... האם אני יכול גם? יש לי AMD 2200+ @ 2400+ לוח: Gigabyte 7n400 Pro2
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני זכרונות למחשב, mushkin xp http://skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm או ocz reaper http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=500 יש לי ויסטה 64, עם מעבד e8400 @ 3.6 אני כנראה אהיה מעוניין לעשות OC לזכרון בשלב כלשהו. אני מחפש ביצועים למשחקים (אני רואה שה2GB שלי לא מספיק להחזיק את ויסטה לבד - 50% ניצול כל הזמן)
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים, קבלתי את המחשב הזה ,איך פותחים את הברגים המוזרים של המאוורר מעל המעבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
בסופ השבוע חיברתי מחשב חדש המורכב מהרכיבים הבאים: AMD 64 3200 MSI K8N PT 256MB ADATA LEADTEK 6800 GT WD 80G 8MB THERMALTAKE 420W אחרי שעידכנתי את הביוס בלוח האם ל1.4 הטמפ" במצב מנוחה במערכת: מעבד = 45 מעלות מערכת = 50 מעלות כרטיס מסך = 60 מעלות אני חייב לציין שהכרטיס מסך שהיה מורכב על פנטיום 4 2.26 היה בטמפ" של 56 מעלות . האם יש לעוד מישהו לוח אם כזה? או מערכת כזאת ? מה אתם מקבלים? והאם יכול להיות מצב שהטמפ" במערכת תהי גבוהה מטמפ" המעבד? דרך אגב המארז פתוח...
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לעבודה בוורד+אינטרנט+ג'אווה+סרטים, אך חשוב שלא יהיה איטי. הוא גם ישמש למשחקים פשוטים וישנים יחסית כמו סימס 2 וקאונטר סטרייק. מה שחשבתי עליו זה מעבד AMD כי במחיר הזה נראה לי שהיחס עלות ביצועים נוטה לכיוון AMD. לוח אם משולב עם כרטיס מסך, ראיתי כמה לוחות מעניינים של אסוס שמשולבים עם Geforce 6100 וכדומה נראה לי שהכרטיס גם יספיק לשימושים של המחשב. זיכרון 512 מגה יספיק כרגע ותמיד אפשר להוסיף.
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
האם זה נכון שזו הערכה המתאימה ביותר למעבדי קונרו? ששאר הערכות תוכננו לPENTIUM ושודגו עקב יציאת הקונרו ורק ה680 תוכננה מראש לקונרו?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
PC PARTNER VIA PM800PRO DDR II CORE 2 DUO + LAN
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום! הזמני לעצמי מעבד כזה מ-ebay, הנזק הוא 112$ כולל משלוח - אבל במעטפה (זה מעבד OEM). עכשיו אני מתלבט לגבי לוח ולכן גם זכרונות: יש לי כרטיס מסך geforce 9600GSO ואני לא מתכנן לשדרג ועד כמה שאני מבין הוא יותר טוב מה-OB שבא על על ה-780G או 785G. אני יודע שהמחירים של לוחות AM3 בארץ הם מאוד גבוההים, אבל יש פה benchmarks של 2 מעבדי phenom II שניהם הורצו ב- 2.6MHZ אבל לאחד יש 6 מגה cache והוא רץ על לוח AM2+ והשני שיש לו רק 4 מגה cache אבל רץ על לוח AM3 כלומר זכרונות DDR3 והוא לוקח את המעבד "היותר חזק". למעבד שלי לא יהיה בכלל L3 cache אז עד כמה שאני מבין זכרונות DDR3 מהירים יתנו הבדל יותר משמעותי. מה אתם חושבים, האם כדאי להשקיע בלוח עם סוקט AM3 וזכרונות רק כדי לנסות לכסות על המ…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שמתי לב שבא עם כל לוחות האם של גיגהבייט את האופציה case open בביוס. ויש גם אזור של גימפור בלוח לcase open ואין לי מושג מזה אומר עיזרו!!!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
זכרון של A-DATA בפנדה עולה 440ש"ח ל-512MB ובKSP עולה 320ש"ח מדובר על זכרונות שונים? בפנדה רשום שהם CL2.5 וב-KSP רשום משהו עם VT לא יודע מה זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
במאפייני המערכת הווינדוס לא מזהה 1024MB אלה רק 256 מה ניתן לעשות עם הבעיה ?... העלתי דיסק עם livecd של לינוקס ושם זה זיהה את כל הזיכרון... ד"א ב cpu-z המערכת מזהה גם 1024
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה זה FSB וBUS?? אני באמת לא יודע איך אני לא יודע מה זה אבל כדי לדעת צריך לקבל את הידע מאיפה שהוא! אז יש לי תקווה שתידעו אותי קצת אז רציתי לישאול מה הוא כל אחד מהמושגים הנ"ל. מה יוצא לי מזה שאני מעלה אותם? איך אני מעלה אותם? ואיך זה בא לידי ביטוי (במשחקים, OC וכדומה)..?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עוד לא החלטתי איזה מעבד אינטל עוד AMD אבל זה אחד מהשניים או שAMD 3000 החדש של ה64 ביט או פנטיום 4 3.0 עכשיו אני לא יודע עם שווה לקנות גיגה זיכרון שעולה לי 640 מKSP או 512 יענו מה אני ירגיש הבדל משמעותי ששוה לקנות אותו או שעדיף להשקיע תסכום הזה בחלק אחר?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-