מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני לא סגור איזה מבין השלושה לקחת. מצד אחד אני רוצה לשמור את האופציה לCF או SLI (שדרך אגב ב680I אפשר להריץ CF נכון? לא רק SLI ולהפך בRD600?) ומצד שני אני רוצה לוח מצויין לOC. קראתי המון על שלושת הלוחות ואני לא מצליח לחלטה. (אני יודע שהP5B DLX לא מתאים לCF או SLI אבל הוא מצויין לOC). כרגע אלו הלוחות שיש בארץ שאני חושב לקנות (לא בא לי להזמין מחו"ל בגלל הסיכון שאם יקראה משהו בOC אני אצטרך לשלוח את זה להם וזה סיפור של כמה שבועות אני מניח). אם יש לכם רעיונות ללוחות אחרים בסיגנון הזה אני אשמח לשמוע, ובלי קשר אשמח לשמוע את דעתכם איזה לוח אתם ממליצים לי לקחת ולמה. מה שכן אני קונה את ה2407WFP ככה שאני כן אצטרך תמיכה בSLI או CF ככה שנראה לי שאני ארד מה P5B DLX. אם זה עקרוני זיכרונו…
-
- 38 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קראתי פה בחדשות על נהלם שהוא יהיה "הדבר הגדול הבא מאז הפנטיום".. ורציתי לדעת מתי בערך הוא יושק? יש מידע? כי לא ממש הבנתי מהכתבה בחדשות שלכם.. כרגע יש לי פנטיום 4 3GHZ+ לוח אם ישן+9600XT ו1GB זיכרון וכל פעם אני משדרג מחשב פי 4 אז עכשיו אני מחכה לנהלם שאמור להיות 4 ליבות "אמיתי" ובינתיים אני סובל מדי פעם בסרטי ה720p שאני רואה.. אפשר ממישהו עזרה איך אני פותר את הבעיה הזאת?? לחכות לנהלם? או לקנות בקרוב מחשב בבטחה?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
צריך כבל כזה: http://www.pccables.com/ig.php?image=07123.jpg לחבר ללוח P43/45 שכידוע ברובם מגיעים ללא היציאות המיושנות הללו, אבל כן עם הפינים כדי לחבר כזה (לפחות ה-EP43-DS3L). אין בעיה למצוא בחו"ל, רק שבשביל לשלוח כבל של 2-5 דולר רוצים ממני גם 25 דולר משלוח וזה מגוחך. אז תהיתי אם מישהו אולי יודע על מקום למצוא כאלו בארצנו.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
השאלה היא כזו.. איזה לוח אם עדיף ? במידה ומדובר בלוח עם פיצרים זהים ומחיר זהה, האם יש חברה שנחשבת בשוק יותר טובה ואמינה ? אני יודע שזו שאלה די כללית אבל סתם מעניין אותי הרשום שנוצר לגבי כל חברה אצל הציבור שמשתמש בה.. תשובות כמו לחברה זו או אחרת יש פחות בעיות מוכרות עם חומרה שקימת בשוק, או לזו יש יותר עידכוני BIOS שפותרים בעיות יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_2020&products_id=16271
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש זכרון של 256 MB יש לי בעיה קטנה אני רוצה להרחיב את הזכרון אבל אני לא יודע איזה סוג הוא DDR ,SDRAM ..... איך מזהים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב שלי אמור להגיע היום (בלי המסך-VP930, שעוד לא הגיע למלאי החנות), אבל גיליתי שלכרטיס מסך (X1950Pro של SAPPHIRE) אין כניסת VGA.. המסך הנוכחי שלי אינו בעל יציאת DVI.. לכן מאוד חשוב לי לדעת אם בלוח האם P35 DS3L ישנו כרטיס מסך VGA מובנה.. האם כך הדבר? אם לא, מה יהיה עלי לעשות? תודה מראש~
-
- 10 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב ברשותי כרגע P 3 600 asus p3v4x 640 MB (כן, 640 מ"ב באס 133) ויש לי מספר שאלות : 1. האם כדאי להשאיר את הזכרון העצום שלי למחשב הבא?? במידה וכן הבנתי שאני צריך לוח אם עם צ'יפסט 845, איזה מומלץ?? במידה ולא, למה?? 2. חשבתי על מעבד P4 1.6 שהבנתי שלהמהיר אותו ל2.2 זה די פשוט (למרות שאין לי מושג) ומאוד כדאי.... נכון? כרגע קילתי בלאק אאוט ואני לא זוכר מה עוד רציתיף אבל אני אשאל בהמשך.... תודה
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום וברכה לאחרונה נשרף לי איזה קבל בלוח אם ואני לא מצליח לתקן אותו (הלחמתי קבל חדש אבל ככל הנאה שיש עוד אי אלו בעיות שלא מצאתי - הספק תקין)\ לכן אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב שלי שגם ככה ישן אולם אין לי תקציב כך שאני מעוניין לקנות כרגע לוח אם יחסית חדש שיתאים למעבד הישן אולם שיוכל להתאים גם למעבדים חדשים כאשר יהיה לי תקציב גבוה יותר. המחשב משמש גם למשחקים אבל לא בתדירות גבוהה ולא משחקים ממש חדשים. להלן פרטי המחשב (בין 3 שנים) מעבד: AMD ATHLON 64 3200 939 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 (שרוף.....) זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT ראיתי שאפשר להשיג את הלוח אם שלי באזור ה-250 ש"ח יד שנייה לא בטוח שזה הדבר הכי משתלם אשמח להצעות
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לקבל חוות דעת על הלוח אם, השימוש שלי הוא בעיקר משרדי, אופיס, תמונות סרטים ואולי גם קצת משחקים אני לא מבין בלוחות אם, השאלה האם הלוח אם הזה מתאים לי? אין לי בקשות מיוחדות לסאטה 3 או יו אס בי 3 אני רק רוצה חברה מוכרת כמו ג'יגהבייט אז בבקשה לא להציע לי חברות אחרות.... לא מתוכנן OC... וכמו כן חשוב לי השקט במחשב... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 - מחיר: ₪493 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪318 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪219 ספק כוח: SeaSo…
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אודה לעזרה בבחירת חומרה לסרבר שמריץ - כמה מכונות VM בעיקר לפיתוח, דוקרים, שרת PLEX , ככל הנראה מערכת הפעלה תהיה UNRAID או אובנטו סרבר ( מתלבט). כרגע אני עם QNAP 453+ שמשמש לאחסנה , אני משער שבשלב מסויים העביר הכל לסרבר (שהסרבר יהיה גם שרת קבצים). חשוב לי שיכנס למארז 2U או 1U לארון תקשורת, שלא יקרע את הכיס בצריכת החשמל היות והוא ירוץ 24/7 אבל שיהיה חזק ככל האפשר. לגבי תקציב אני לא ממש סגור,אני רוצה להבין אם יש אופציות מדור אחד או שניים אחורה ואולי יהיה כדאי לבחון אופציה לציוד ביד2.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון שיש L1 וL2 וL3 עכשיו השאלה היא האם L0 זה הסט פקודות....אני זוכר שקראתי איפהשהו שיש זיכרון L0 ואני לא זוכר מה הוא היה ואני לא מוצא את המקור..
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
הנה שני מאמרים יסודיים וברורים שאהבתי של Tom , Hardware : האחד - משווה את ה2160 מומהר ל3.2G עם האחים הגדולים. הביצועים של ה2160 - בין המובילים... השני - משווה את השפעת הCACHE של 3 המשפחות 4XXX, 2XXX ו 6XXX כשכולם בתדר זהה . הביצועים של ה2160 לא ממש נופלים ביותר מכ5-10% מהשאר המסקנה שלאח הזעיר שבחבורה - בתנאי OC צנועים - מקום מכובד בראש הרשימה. ושביישומים נפוצים - אפשר להסתפק בו. אני - נוטה להסכים, ולקנות אותו עם הלוח מהמשפחה של GB עליו נבדק - (SA-P35-DS3(L הנפוץ ... ואתם ?
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לא הבאנתי מה רוצים ממני פה בבקשה אם תוכלו להסביר לי בהרחבה ויבורך מי שיתרגם את הכל ויסביר בסוף מה הם רוצים ממני...תודה...
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הלוח אם שיש במפרט בצד עושה לי מאז ומתמיד בעיות, במיוחד העובדה שאני צריך דיסקט דרייברים חיצוני לדיסק הקשיח, כדי שיזוהה כשאני מתקין את XP (כשלוחצים על F6 בזמן ההתקנה). אני מחפש לוח אם אחר, עד 600 שקלים וכמה שפחות יותר טוב, כשהדבר היחידי שאכפת לי ממנו שאני לא אצטרך דיסקט חיצוני בזמן התקנה של ווינדאוס. לא צריך משהו מיוחד ל-OC וכו', כל מה שיעבוד בצורה טובה עם המעבד יהיה בסדר.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, דוד שלי טס לתאילנד ואחרי זה ליפן יכול להיות ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מעבד של אינטל אני רוצה את הQ6600 G0 או מעבד אחר שתמליצו לי אפשרי לקבל המלצות ואם יש לינקים או קישורים לאתרים בחו"ל לגבי מחירים?? אודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אין לי מה להוסיף מעבר לכותרת חוץ מזה שהמחירים של כל המעבדים מה12600K בארץ לא רלוונטיים ביחס לזה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא קיים רק בגירסת 533Mhz או גם ב 400Mhz ? והאם 478PIN אומר משהו לגבי הסוג ?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום! קניתי זכרון של Kingston בשביל המחשב הישן שלי וכאשר אני מריץ CPU-Z, זה רושם לי שזה זכרון של Samsung... מישהו יודע אם Kingston משתמשים בשבבים של סמסונג או משהו כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
הי מה ההבדל בין הזכרונות? הכוונה לסיומת השונה PK\NT\HK\PI G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤350 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 , יחידות 1 ¤370 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1520 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1407
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1696723&sku=A455-2127 אני רוצה להזמין ו..אמרו בפורום "מפרטים" שכן אבל .. מישהו אחר אמר שלא .. בקיצור השאלה שלי היא : האם הלוח אם הזה תומך בחיבור 2 כרטיסי ati x1900xt בcrossfire ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
טוב אז ככה חברים אני צריך פה תגובות רציניות ואמיתיות ככה שאנשים שמבינים שיענו בבקשה. אז ככה את המפרט שלי ניתן לראות בצד הלוח אם העכשיוי שלי הוא MSI P6N SLI והלוח שאני רוצה לקנות הוא ASUS P5N32-E SLI. ברצוני לשדרג משום שקשה לבצע OC עם הלוח שברשותי כרגע כלומר יש לי E6600 ואני מגיע גג ל3.5 GHZ עם כל הניסיונות זה הכי גבוה ויציב שהצלחתי להגיע. אז השאלות הן: האם החלקים שברשותי (ניתן לראות בצד) יתאימו ללוח אם שברשותי לרכוש? האם יהיה שיפור משמעותי בOC שאני מתכוון לעשות בין שני הלוחות? האם יהיה שווה לקנות את הלוח הנ"ל בשביל ביצועים בOC ובכללי? האם הלוח שווה מבחינת כסף? האם הוא יותר טוב מהASUS COMMANDO מבחינת ביצועים בOC וביצועים בכללי? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני וחבר שלי יש לנו לוח אם של MSI 865PE neo2 ואנחנו מחפשים מעבד P4 של Northwood איפה אני יכול למצוא מעבד משומש וישן?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש הבדל בין זיכרון של 2 MHZ במהירות של 800 MHZ לבין זיכרון של 4 MHZ במהירות של 667 MHZ בבצועים של מישחקים ? או שאני לא הרגיש בהבדל. רוני
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-