עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PC-Freak,

מה אתם חושבים על המעבדים של AMD

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  2. אני מתכוון לקנות בין 6-8 כרטיסי מסך ומחפש לוח אם אמין שיסחוב אותם שחיפשתי באינטרנט מצאתי כמה דברים אבל יש בינהם הבדל מחיר של פי שתיים למשל: http://motherboard.findthebest.com/l/627/ASRock-X79-Extreme11 עולה 600-700 דולר ויש לו 7 חיבורים http://motherboard.findthebest.com/l/35/ASUS-P9X79-PRO עולה 280-310 דולר ויש לו 8 חיבורים אולי אני מפספס משהו אבל מישהו יודע למה ההבדל מחיר הענקי הזה?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  3. זה למשל: 2500 עם 1GB ראם אבל XP2500 (יש אופציה לOC בעתיד?...) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 510 1 510 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A7N8X-X(nForce2 400) 420 1 420 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Arctic Silver 5 30 1 30 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 250 1 250 Total price 2130 ¤ או: ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 Pro sata,GBL 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 שונות ( מאווררים, מא…

• 14 תגובות
    • 865 צפיות
  4. אני משדרג את המחשב שלי (גרואטה רצינית שיש לי כבר 3 שנים) אז ככה MSI 6547 For Pen4 - 590 NIS Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache - 1185 NIS TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 - 636 NIS MSI G4 Ti4200-TD 64MB DDR - 1138 NIS TOTAL - 3550 NIS ב www.pandas.co.il שימו לב שהם היבואנים הרשמיים של MSI בארץ, דבר שמחזק את הבחירה ב MSI שדי שולטת בקניה הזו את הלוח אם אני יכול להחליף ב Epox EP-4SDA - 829 NIS אם זה קריטי. הבנתי שאוהבים את החברה הזאת פה. אני לא רוצה להוציא יותר על המחשב, אז Ti4600 לדוגמא לא ילך כאן. גם Ti4400 עולה הרבה יותר ממה שבחרתי אז מה אתם אומרים? התרשמתי מאד מהאנשים בפורום הזה, התגובה שלכם מאד חשובה לי. תודה רבה !!! 8) (אני לא מתכוון לקנות AMD אז בבקשה בלי …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by sangoker,

מעבד : i5 2500K קירור למעבד : mugen 2 כרטיס מסך : GTX570 UD דיסק קשיח : Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 ספק : TX 750WCorsair זיכרון : kingston 8GB מארז : HAF 932 צורב : ASUS X24 איזה לוח אם הכי מתאים למפרט הזה? אני עושה OC , ואני מתכוון לעשות מערך כרטיסים של נווידה ,זה למשחקים כבדים , תקציב לא רלוונטי, אני רק צריך שזה יהיה לוח משתלם שמותאם ל-OC ושיהיה בו USB3 ו-SATA3 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by Xanadu,

שלום רב, ברשותי זכרון של OCZ 2GB מהירות 667 ורציתי לשאול האם שווה להשקיע בזכרונות במהירות 800 ? האם ההבדל יהיה משמעותי? המעבד שלי E6600 ולוח P5B. תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  7. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בעוד חודש~חודשיים, ואני רוצה להתחיל לעשות שיעורי בית בנושא. התקציב למחשב יהייה סביבות ה3.5K, בלי מסך. אני מעוניין בלוח+מעבד (וקרור)+ זכרונות בעלות כוללת של כ-1500 ש"ח- ורצוי מאוד בפחות מזה. אני מעוניין לעשות OC למעבד ככה שאני רוצה לוח עם צ'יפסט שיכול לעמוד בזה בכבוד. אני לא צריך יותר מ-6 יציאות USB, לא צריך SLI או קרוספייר, וכמובן שלא צריך כרטיס מסך מובנה. לגבי זיכרון- אני לא חושב שצריך יותר מ-2GB מכיוון שאני לא מתכוון להתקין על המחשב את ויסטה, ומשחקים של היום יכולים להסתדר יופי עם 2GB AMD או אינטל- תציעו את מה שהכי משתלם. אין לי כיוון נכון לעכשו. העיקר שהמערכת תהייה יציבה (דרייברים טובים, ביוס טוב...) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  8. איפה אפשר להשיג בארץ אל לוח האם epox 4g4a plus אם אתם מכירים חנות אינטרנט אז תתנו לי כתובת ואם חנות נורמלית אז שם יספיק ואולי גם עיר שבה נמצאת החנות... אם מישהו יודע איפה בארץ אפשר למצוא גם זכרון של מושקין 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR כי שני אלה זה הדברים היחידים שאני לא מוצא בפנדה.. כתוב באתר של מושקין שהזכרון הזה הוא double sided זה אומר שהוא יתפוס לי שני מקומות בלוח אם? כי אם כן זה בעיה ואיך בדיוק הם מוכרים שמה גם חבילות של 3 זכרונות כאלה ו 2 כשאני בכלל לא בטוח שיש לוחות אם שיש להם מקום ל3 זכרונות אם כל אחד תופס 2 מקומות אבל אני ממש לא יודע מה זה אומר double sided.... עריכה: דרך אגב אני מסתכל עכשיו באתר של מושקין ויש שמה רשימה של לוחות אם שמתאימים לזכרון הזה... …

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  9. Started by moshon,

שלום לכולם אני קצת בבעייה-טבעתי בים האפשרויות של לוחות האם המוצעים אני מחפש לוח אם ל6400 למטרת שימוש כללי, משחקים, קצת גרפיקה--(הוא יבוא עם x1950xt 256) ו2 גיגה זכרון 667 או 800 OC? להתחלה לא--אבל ככל שהזמן יחלוף אני ארצה שתהיה האפשרות התקציב--1K תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by davidreznic,

רציתי לדעת אם הפרש המחיר בין המעבדים הנ"ל שווה את המחיר והאם ניתן להגיע עם ה6650 למהירות של 6750? תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  11. אני לא סגור איזה מבין השלושה לקחת. מצד אחד אני רוצה לשמור את האופציה לCF או SLI (שדרך אגב ב680I אפשר להריץ CF נכון? לא רק SLI ולהפך בRD600?) ומצד שני אני רוצה לוח מצויין לOC. קראתי המון על שלושת הלוחות ואני לא מצליח לחלטה. (אני יודע שהP5B DLX לא מתאים לCF או SLI אבל הוא מצויין לOC). כרגע אלו הלוחות שיש בארץ שאני חושב לקנות (לא בא לי להזמין מחו"ל בגלל הסיכון שאם יקראה משהו בOC אני אצטרך לשלוח את זה להם וזה סיפור של כמה שבועות אני מניח). אם יש לכם רעיונות ללוחות אחרים בסיגנון הזה אני אשמח לשמוע, ובלי קשר אשמח לשמוע את דעתכם איזה לוח אתם ממליצים לי לקחת ולמה. מה שכן אני קונה את ה2407WFP ככה שאני כן אצטרך תמיכה בSLI או CF ככה שנראה לי שאני ארד מה P5B DLX. אם זה עקרוני זיכרונו…

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Kukishin,

לא משהו? סביר? טוב? טוב מאוד?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by peripushkin,

קראתי פה בחדשות על נהלם שהוא יהיה "הדבר הגדול הבא מאז הפנטיום".. ורציתי לדעת מתי בערך הוא יושק? יש מידע? כי לא ממש הבנתי מהכתבה בחדשות שלכם.. כרגע יש לי פנטיום 4 3GHZ+ לוח אם ישן+9600XT ו1GB זיכרון וכל פעם אני משדרג מחשב פי 4 אז עכשיו אני מחכה לנהלם שאמור להיות 4 ליבות "אמיתי" ובינתיים אני סובל מדי פעם בסרטי ה720p שאני רואה.. אפשר ממישהו עזרה איך אני פותר את הבעיה הזאת?? לחכות לנהלם? או לקנות בקרוב מחשב בבטחה?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  14. צריך כבל כזה: http://www.pccables.com/ig.php?image=07123.jpg לחבר ללוח P43/45 שכידוע ברובם מגיעים ללא היציאות המיושנות הללו, אבל כן עם הפינים כדי לחבר כזה (לפחות ה-EP43-DS3L). אין בעיה למצוא בחו"ל, רק שבשביל לשלוח כבל של 2-5 דולר רוצים ממני גם 25 דולר משלוח וזה מגוחך. אז תהיתי אם מישהו אולי יודע על מקום למצוא כאלו בארצנו.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by bennyriz,

השאלה היא כזו.. איזה לוח אם עדיף ? במידה ומדובר בלוח עם פיצרים זהים ומחיר זהה, האם יש חברה שנחשבת בשוק יותר טובה ואמינה ? אני יודע שזו שאלה די כללית אבל סתם מעניין אותי הרשום שנוצר לגבי כל חברה אצל הציבור שמשתמש בה.. תשובות כמו לחברה זו או אחרת יש פחות בעיות מוכרות עם חומרה שקימת בשוק, או לזו יש יותר עידכוני BIOS שפותרים בעיות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by arnon,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_2020&products_id=16271

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. Started by udi,

יש זכרון של 256 MB יש לי בעיה קטנה אני רוצה להרחיב את הזכרון אבל אני לא יודע איזה סוג הוא DDR ,SDRAM ..... איך מזהים ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז ככה.. המחשב שלי אמור להגיע היום (בלי המסך-VP930, שעוד לא הגיע למלאי החנות), אבל גיליתי שלכרטיס מסך (X1950Pro של SAPPHIRE) אין כניסת VGA.. המסך הנוכחי שלי אינו בעל יציאת DVI.. לכן מאוד חשוב לי לדעת אם בלוח האם P35 DS3L ישנו כרטיס מסך VGA מובנה.. האם כך הדבר? אם לא, מה יהיה עלי לעשות? תודה מראש~

• 10 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by Trumpeldor,

אני שוקל לשדרג את המחשב ברשותי כרגע P 3 600 asus p3v4x 640 MB (כן, 640 מ"ב באס 133) ויש לי מספר שאלות : 1. האם כדאי להשאיר את הזכרון העצום שלי למחשב הבא?? במידה וכן הבנתי שאני צריך לוח אם עם צ'יפסט 845, איזה מומלץ?? במידה ולא, למה?? 2. חשבתי על מעבד P4 1.6 שהבנתי שלהמהיר אותו ל2.2 זה די פשוט (למרות שאין לי מושג) ומאוד כדאי.... נכון? כרגע קילתי בלאק אאוט ואני לא זוכר מה עוד רציתיף אבל אני אשאל בהמשך.... תודה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  20. שלום וברכה לאחרונה נשרף לי איזה קבל בלוח אם ואני לא מצליח לתקן אותו (הלחמתי קבל חדש אבל ככל הנאה שיש עוד אי אלו בעיות שלא מצאתי - הספק תקין)\ לכן אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב שלי שגם ככה ישן אולם אין לי תקציב כך שאני מעוניין לקנות כרגע לוח אם יחסית חדש שיתאים למעבד הישן אולם שיוכל להתאים גם למעבדים חדשים כאשר יהיה לי תקציב גבוה יותר. המחשב משמש גם למשחקים אבל לא בתדירות גבוהה ולא משחקים ממש חדשים. להלן פרטי המחשב (בין 3 שנים) מעבד: AMD ATHLON 64 3200 939 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 (שרוף.....) זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT ראיתי שאפשר להשיג את הלוח אם שלי באזור ה-250 ש"ח יד שנייה לא בטוח שזה הדבר הכי משתלם אשמח להצעות

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום חברים ברצוני לקבל חוות דעת על הלוח אם, השימוש שלי הוא בעיקר משרדי, אופיס, תמונות סרטים ואולי גם קצת משחקים אני לא מבין בלוחות אם, השאלה האם הלוח אם הזה מתאים לי? אין לי בקשות מיוחדות לסאטה 3 או יו אס בי 3 אני רק רוצה חברה מוכרת כמו ג'יגהבייט אז בבקשה לא להציע לי חברות אחרות.... לא מתוכנן OC... וכמו כן חשוב לי השקט במחשב... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 - מחיר: ₪493 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪318 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪219 ספק כוח: SeaSo…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by צפיד,

אודה לעזרה בבחירת חומרה לסרבר שמריץ - כמה מכונות VM בעיקר לפיתוח, דוקרים, שרת PLEX , ככל הנראה מערכת הפעלה תהיה UNRAID או אובנטו סרבר ( מתלבט). כרגע אני עם QNAP 453+ שמשמש לאחסנה , אני משער שבשלב מסויים העביר הכל לסרבר (שהסרבר יהיה גם שרת קבצים). חשוב לי שיכנס למארז 2U או 1U לארון תקשורת, שלא יקרע את הכיס בצריכת החשמל היות והוא ירוץ 24/7 אבל שיהיה חזק ככל האפשר. לגבי תקציב אני לא ממש סגור,אני רוצה להבין אם יש אופציות מדור אחד או שניים אחורה ואולי יהיה כדאי לבחון אופציה לציוד ביד2.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. נכון שיש L1 וL2 וL3 עכשיו השאלה היא האם L0 זה הסט פקודות....אני זוכר שקראתי איפהשהו שיש זיכרון L0 ואני לא זוכר מה הוא היה ואני לא מוצא את המקור..

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  24. הנה שני מאמרים יסודיים וברורים שאהבתי של Tom , Hardware : האחד - משווה את ה2160 מומהר ל3.2G עם האחים הגדולים. הביצועים של ה2160 - בין המובילים... השני - משווה את השפעת הCACHE של 3 המשפחות 4XXX, 2XXX ו 6XXX כשכולם בתדר זהה . הביצועים של ה2160 לא ממש נופלים ביותר מכ5-10% מהשאר המסקנה שלאח הזעיר שבחבורה - בתנאי OC צנועים - מקום מכובד בראש הרשימה. ושביישומים נפוצים - אפשר להסתפק בו. אני - נוטה להסכים, ולקנות אותו עם הלוח מהמשפחה של GB עליו נבדק - (SA-P35-DS3(L הנפוץ ... ואתם ?

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  25. לא הבאנתי מה רוצים ממני פה בבקשה אם תוכלו להסביר לי בהרחבה ויבורך מי שיתרגם את הכל ויסביר בסוף מה הם רוצים ממני...תודה...

• 5 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים